- 3 Temmuz 2009
- 2.906
- 12.082
- 408
- 42
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.701
Tabi ki girmeyi isterim cnmselensu82 listeye girmek istiyor musun canım, istiyorsan takım kurallarımiza uymaya, haber vermeden gitmemeye söz veriyor musun?
tansıyonun neden dusuyor acaba. Tansıyon hastasımısın normalde. Ihmal etme canım gıt bı doktora
Oh ıyı olmus canım gezın kafan dagılsın eşini bulmusken. Ben bulamıyom benımkını su ara haftasonları hep anasılleyız.
Oglanın gezme secmesı de ıyı bence. Dısarda mızmızlanan cocuk cok zor cunku
Bu hafta kafam o kadar dolu ki ne dusunecegimi sasiriyom :) icimde hep bi sikinti
Bi taraftan cocuklarin tasinma telaşı diger taraftan mahkeme stresi
Bide benim kiz, berlinde bikac kizla birlikte ogrenci evinde kaliyordu
Ev tuttu, 1 nisanda da o tasinacak
Orayi nasil yapicaz hic bilmiyorum
İş de yogun, vucut olarakda cok yorgunum
Bayadir ayagim agrimiyodu 2 gündür yine sag ayagim agrimaya basladi
İçinizi actim dimi
Bugün kendime ciciler aldım
Bayadir erteliyodum alışverişi zayıflayınca alırım diye. Dayanamadım aldım artık. 40 bedenler tam oluyo hatta bazıları bol oldu.
Pantolonlardan biri de 38 beden oldu
Tamam kalıbı büyüktü ama yine de bunun mutluluğunu yaşamayayim mi yani
Kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarimizun kabul olduğu bir kandil yaşamayı nasip etsin ❤❤
Çocuklar okula gittiler ben mutfakta 1 dolap boşaltıp silip spora gidicem
Eskisi gibi sabahtan girip akşama kadar evi kirklayim olayını yapamıyorum bebisimden dolayı bu seferde alıp başını gidince işler geriliyorum mutsuz oluyorum .
Bende karar verdim hergune gündelik işler hariç 2 iş koyup onları kesinlikle yapmaya calisicam
Böylelikle ev işleri bakımından ipin ucunu kacitmamis olucam inşaallah
canım soyal medya hesaplarım yok benim de zaten telegramdan yönetecekmiş seviyeyi önce telegram uygulamasını kuruyorsunuz sonra o uygulamanın arama bölümüne ahmet apa ile yitik şifa yazınca çıkan en kalabalık gruba katılıyorsun numaranız kimseye gözükmüyor kimseninki de size tabi ve grupta anketler sesli mesajlar var bana da kızlar söyuledi sağolsunlar
hepimize bi güzellik yapıp word dokümanı haline getireyim mi kızlar
word yapayım dedim ama seviyelerin açıklamaları çok uzun
buraya yüklemede sıkıntı olur mu ki?
ya da şöyle yapsam mı ilk 2 seviyeyi paylaşayım 1. seviye bitmeye yakın 3 ve 4ü böyle böyle göndereyim
Seviye 1 (Can Simidi)
YASAK LİSTESİ:
1- Ekmek ve un içeren her şey yasaklılar listesinde. Gerek yemeklerin terbiyesinde olsun gerekse ne amaçla olursa olsun bir gr dahi un yok. Şehriye ve tarhana çorbası gibi ürünler undan yapıldığı için bunlar da kullanılmıyor. Bakliyatlar ve kavrulmamış kuru yemişler serbest olmasına rağmen, bakliyat unları (mısır unu, kuruyemiş unları, mercimek unu vb.) yasaktır. Türü ne olursa olsun 40 gün boyunca sıfır gram un. Ayrıca kavrulmuş kuruyemişlerin hepsi ( leblebi,kavrulmuş fındık, kavrulmuş fıstık, kavrulmuş badem ve bilimum kuruyemişler) yasaktır. Ama çiğ badem, çiğ fındık, çiğ fıstık, ceviz, çiğ kaju, yer fıstığı serbest.
2- Makarna & Bütün şehriye türleri. (undan yapılırlar) Ayrıca irmikte yasak.
3- Pirinç ve pirinçten yapılan her hangi bir şey.
4- Patates ve patatesten yapılan her hangi bir şey.
6- Karatay usulü mercimekli krep.
7- Şeker ve şeker içeren herşey. Her tür tatlı, bal, pekmez dahi yok. Metabolizmalar normal haline dönünce A kan grupları için pekmez, 0 Kan grubu için bal, B ve AB kan grupları için bal/pekmez geri dönecek merak etmeyin.
8- Seviye-1 bitene kadar limon ve avakado hariç hiç bir meyve yok. Hurma ve kuru meyvelerde dahil (kuru kayısı, kuru incir, kuru üzüm vb.) Seviye-2’de hurma ve incir öğlen öğününde geri gelecek. Metabolizmamız normal haline dönünceye kadar ise diğer meyveler program boyunca yasaktır. Seviyeler tamamlanınca hepsi geri gelecek korkmayın.
9- Yemekler pişerken içine havuç koymak yasak. Kısaca pişmiş havuç yasak. Ama çiğ şekilde yada salata ile birlikte tüketilebilir. Çiğ şekilde tüketildiğinde seviye-1’de öğlen yenilirse akşam yememek gerekir. Akşam salatada yenilecekse bu sefer öğlen yememek gerekiyor. Kısacası gün içerisinde sadece öğünlerden bir tanesinde kullanınız.
10- Sade soda hariç markete satılan her içecek yasak (kola, gazoz, meyve suyu, nestea, nescafe, ayran vb.)
11- İki öğün arasında yada akşam öğününden sonra (sıvı alım saatlerinde ) sadece su, bitki çayı, çay, türk kahvesi, sade soda içebilirsiniz. Süt, sütlü kahve, ayran, kefir gibi şeyler içilmez, yasak.
12- Kızartma olarak pişirilen herşey yasak.
13- Mısırın her türlüsü (haşlama,közleme,patlamış vs.) yasak.
14- Kestane yasak.
15- Balkabağı yasak.
16- Nar Ekşisi yasak.
17- Yulaf yasak.
SIVI ALIM KURALLARI:
1- Her yemekten en az 30 dakika önce 1 bardak su içiniz.
2- Yemekle birlikte kesinlikle hiç bir sıvı alımı yok. (ayran, çay, su, maden suyu vb)
3- Yemekten en az 1.5 saat ideali 2 saat sonra su, çay, bitki çayı yada türk kahvesi içebilirsiniz. Bu maddelere sıvı alım kuralları deniyor. Grupta sebepleri ile birlikte detaylıca anlatmıştım.
ALTIN KURALLAR:
1- Akşam yemekten kalktığınızda açlık hissi olmayacak yani karnınızı doyurun. Şişirin demiyorum doyurun.
2- Yemek ağızda sıvı olana kadar iyice çiğnenecek. Löp Löp yutmak kesinlikle yok. İsterseniz en sağlıklı besini yiyin, güzel çiğnemediğiniz taktirde vücudunuzun daha çok insülin salgılanmasına sebep olacaktır. Kısacası iyi çiğnemeden ne yerseniz yiyin vücudunuzda tıpkı yasaklı listesindeki bir şey yemişsiniz etkisi oluşacak. Düşünsenize tatlı yememek için mücadele ediyorsunuz ama yediğiniz yemekleri iyice çiğnemeden yuttuğunuz için tatlı yemiş gibi etkileniyorsunuz. Bunu kim ister?
3- Uyku ile yemek arasında minimum 4 saat olacak ideali 5 saattir.
4- Her gün mutlaka en az 30 dk yürüyüş yapılacak. Akşam yemeğinden bir süre sonra olursa harika olur ama bu zamanlama olmazsa olmaz bir kural değildir. Olmazsa olmaz günde 30 dakika yürüyüş yapmak. Gün içinde evinde çalışan hanımların yaptıkları işlerle bu 30 dakikanın bir ilgisi yok. Bunu ayrıca yapmak zorundalar.
5- Tecrübeler gösterdi ki, yemekler ne kadar lezzetli olursa doygunluk hissi o kadar fazla oluyor. Bu bağlamda her türlü baharat kullanmak serbest.
6- Ne zaman açlık hissi oluşursa hareket edin, hareket açlığı bastıran yegane sistemdir. Buna şaşacaksınız. Kalkın hemen azıcık, bir 5-10 dk yürüyün.
SEVİYE-1'e BAŞLIYORUZ
✔ Niyet ediyoruz. Niyetsiz yapılan hiç bir işten hayr gelmez. Ve bu niyeti yaparken içinizden tüm seviyeleri yani tamamlayıp bitirmeyi niyet etmeniz gerekiyor. Yani biz burada karatay tarzı diyet yapma amacında değiliz. Asıl niyetimiz ileride açlık orucu yapabilmeye muktedir olmak için şimdiden kendimizi hazırlamak. Hayatında hiç açlık orucu yapmamış insanlar bunu grupta yapmayı başardılarsa, sizlerde yapabilirsiniz. Bir başka insanın yaptığını sizde yapabilirsiniz, ezikmisiniz siz? Tabi ki değilsiniz. O zaman haydi niyetinizi ediniz. "Niyet ettim Allah'ım senin rızan için, sağlığımı kazanmak için beslenmemi düzeltmeme, sen zorlaştırma kolaylaştır yarabbi" deyip başlayacağınız tarih akşamı sofraya oturup aşağıda anlattığım şekilde yemek yiyorsunuz.
✔ Bu programa akşam yemeği ile başlanır. Programa başlayacağınız tarihte akşam saat en geç 18:30'da, yukarıdaki yasakları ve altın kuralları dikkate alarak bir sofra kurun ve doymuş bir şekilde kalkın. Sonradan kalktığınızda karnınız tok olsun, aç olmasın. Hatta bu ilk güne özel karnınız bayağı bir tok olsun. 19:00'dan sonra yatana kadar yemek yemeyeceksiniz. Yemekten 2 saat geçtikten sonra sıvı tüketebilirsiniz (çay, türk kahvesi vs) En çok sorulan soru; ekmeğin yerine ne koyabiliriz. Her akşam menüsünde 40 gün boyunca bulgur pilavı olacak. Ekmek bağımlılarını bu şekilde kurtaracağız. Ama şart değil istemeyen yemez.
✔ 1. GÜN; sabahında uyandığınızda, hiç bir şey yemeyin. Öğlene 13:00'a kadar yemek yok. Su serbest ama abartmayın canınız istediği kadar için. Kendinizi zorlayarak şu kadar litre bitireyim mantığı olmasın. Hele açlığımı bastırır mantığı hiç olmasın çünkü aç karnına çok su içmek tam ters etki yapar. Saat 10:00 gibi şekersiz bir türk kahvesi içerseniz iştahınızı kesmede size yardımcı olur. Kahve sevmeyenler yeşil çay veya başka bir bitkisel çayın içine toz zencefil zerdeçal koyarak içebilirler. Bundaki amaç şuna buna iyi geliyor meselesi değil. Yine deneyimlerime göre bu karışım gerçekten bir şey yemiş etkisi yaparak açlığı bastırıyor. Öğlene kadar olan süreci ilk okulda tutulan yarım gün oruç olarak düşünebilirsiniz. Kimse merak etmesin 3-4 saat aç kalmakla hiç kimseye bir şey olmaz. Farz edelim ki deprem oldu yada savaş çıktı, fırtına oldu, sel geldi ve yemek yok, 3-4 saatte ölecek misiniz? Depremde göçük altında 1 hafta aç kalan insanları hatırlayın, hiç bir şey olmamıştı. 8-9 yaşında çocuklar bile öğlene kadar yarım gün oruç tutuyorlar... K O R K M A Y I N !!!
✔ Yıllardır bozuk şekilde yaşayan ve sürünen metabolizmalar ilk günlerde direnebilir, tıpkı çocukken kahvaltı etmek istemeyip direnmesi gibi. O zaman kahvaltıyı maalesef yaptınız ve mizacınızı bozdunuz, şimdi bunu geri kazanma zamanıdır. Öğlen 13:00'a kadar yemek yok. Bunu gruptaki 500 kişi yapabiliyorsa sizde yapabilirsiniz ve onlara şunu söylemiştim size de söylüyorum; 3 gün sonra bu sisteme o kadar alışacaksınız ki sabah işe giderken simit poğaça ile insanların vücutlarına nasıl işkence ettiklerini görüp bir zamanlar ben bunu nasıl yapıyordum acaba diyeceksiniz. Sadece 3 gün sonra bu sistemi tamamen özümseyeceksiniz zira bu yaratılışınızın, yani "sizin" özünüz. Dolayısı ile mizaca aykırı yani "özümüze" zıt gitmektir aslen zor olan. Biz zoru başararak kendimizi mahvetmişiz ve bunu düzeltmek çok daha kolay. Dediğim gibi özümüze dönüyoruz o yüzden bu dönüş uzun süre almayacak çünkü biz buyuz. Buna sağlam niyet etmesi sizden, yol ve yöntem benden.
✔ 1.GÜN SAAT 12:30-13:00 kahvaltı-öğlen yemeği zamanı: Kilonuza ve boyunuza göre 2-3-4 adet rafadan yumurta, peynir, zeytin, mevsim yeşillikleri,turp, maydanoz, taze kuru yemişler; ceviz, fındık, kabuklu fıstık vb. Bu geçiş döneminde öğlen kahvaltı-yemeğinde yumurta destek alacağımız ürün olacak. Bu yüzden her öğlen menüde fix. Sizi kan şekerinizi yükseltmeden tok tutacak. Merak etmeyin bir ömür yumurta yenmez değil mi? İleride bu çeşitlenecek, değişecek lakin geçiş dönemindeki programımız bu şekilde. Yumurta yanında yasaklı listesinde olmayan istediğiniz şeyleri yiyebilirsiniz.
✔ Burada bir parantez açmak istiyorum kan grubuna göre et yasak olanlar yumurtayı peynirli şekilde tavada yapabilirler ve kan grubuna göre et serbest olanlar yumurtayı tavada sucuk, pastırma kavurma vesaire ile birlikte pişirip yiyebilirler. Kahvaltı-öğle yemeğinde buna dikkate alarak A grupları et yemesinler lütfen. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki bu kahvaltı-öğlen yemeğinde tam doymayın, azıcık aç kalkın, zira 5-6 saat sonra çok sağlam bir akşam yemeği yiyeceksiniz. Ona yer bırakın lütfen. Eğer öğlen çok doyarsanız akşam yemek yiyemezsiniz bu sefer gece acıkırsınız, hadi diyelim gecede kendinizi zorladınız, ahmet bey kızar dediniz sabaha kadar yemediniz, sonra? Sabah açlıktan gebermiş olacaksınız değil mi? Bunu istemeyiz. Bütün olay denge ve sistem. Lütfen dengeyi bozmayınız.
✔ 1.GÜN AKŞAM, 18:30-19:00 akşam yemeği. Yemekleri yerken sıralamaya şu şekilde dikkat ediyoruz, eğer çorba varsa önce çorba, sonrasında sulu yemek+salata en son bulgur pilavı. Sıvılar önden katılar arkadan mantık bu. Eskiden ben bu sistemi uygularken çorba içmiyordum çünkü karnımı şişiriyor ama doyurmuyordu, siz içmekte serbestsiniz. Yasaklı listesinde olmayan her şeyi yiyebilirsiniz. Burada bir parantez açmak istiyorum A kan grupları ne kadar az et yerse o kadar iyi olur ve kabızlıktan kurtulur. Ve eğer bir 0 grubu iseniz paranızda varsa bulgur pilavı yerine biftek, pirzola, tarzı etleri yerseniz sisteminizin normale dönmesi çok daha hızlı olur. Ama dediğim gibi bu sadece bir tavsiye şimdilik kan gruplarına göre ilerlemiyoruz ve yasaklı listesinde olmayan tüm besinleri her kan grubu yiyebilir. Saat 19:00 elleri masadan çek. Bitti doyduk çok şükür. Yarın sabah öğlene kadar canınız bir şey istemeyecek merak etmeyin. Hadi diyelim ki istedi bir ertesi gün istemeyecek. Size iddia ediyorum 3 günde düzene gireceksiniz ve aç kalmadan kilo vermeye başlayacak, şaşıracaksınız. Tecrübeyle sabittir ki çevrenizdekiler size şunları diyecek; "kahvaltı olmadan olur mu günün en önemli öğünü", "diyetisyene anlattım ne kadar yanlış dedi" , "Karatay hoca bile sağlam bir kahvaltı öneriyor" bunları duymaya hazır olun ama şuna da hazır olun "aç kalmadan kilo vereceksiniz"
***ALINTIDIR
Telegramı indirsin canın bu sene ordan yapılacak ama ayrıntılı bilgi face grubunda
Tstlim ilk seviyeyi yapsa bile midesine iyi gelir
Ozellikle sivi kurallari mideyi rahatlatiyomus
Abla niyr oyle diyorsn faydam yok diyeHandandandan tatlim ben yarin izine cikacam
Seviyelere kadar cok sikmicam kendimi
Bu haftada zaten kötü gecti
Bikac gündür dikkat etmeye calissamda yarin belki arti cikabilirim
Umarim fazla olmaz
O zamana kadar bende rahatlarim biraz
Şu ara takimada bi faydam yok
Bildirimim
Geçen hafta 86.3
Bugün 83.6
Fark 2.7
Handandandan GastrikAsit umarım doğru hesaplamışımdır, listeyi etkilemezsm girmek isterim
Poni Bon (84.8/83.6/1.2/%0.07 ) 645.Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Eki Görüntüle 2597704
gunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
Amiin canım sağol
Video gozukmuyo ama sonraki mesajlarınızı gördüm YouTube kapaliymis heralde.GastrikAsit bahsettiği video bu ben de izliyorum bol bol
Çok geçmiş olsun canım, kilonun hiç önemi yok kızın sağlıklı olsun yeter ki, yine toparlarsingunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
Zuhal abla iyi mi canım gruba da ugramadi bugün.
Abla sen hep aynı araliklarda gidip geliyorsun. Ekstra dikkat etmen gereken sana yaramayan yediğin biseyler mi var acaba?kilo bildirimim ..
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.9 dün 91.3 dü regl oldum bu ay 2. kez(
Handandandan GastrikAsit
Artık çok değil mervecim toparlarsin ama dikkat et bu hafta üstüne koyarsan zor olur.Selam Kızlar bu hafta hıc aktif olamadım
Gecen hafta 83.7
Bu hafta :84,00
Artı 300
Yuzde - 0.36
Bu hafta cogunluk dısarda yemek zorunda kaldım haftaya toparlayacagım Insallah
Tebrikler canım çok iyi
Gitmeden kıyağını yaptın yani
Nazlı maşallahMerhaba arkadaşlar,
Geçen hafta : 55.7 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -300 gr
Ellerine sağlık canım bu hafta daha çok spor yapicam inşallah
Ediyoruz canım hep aklımızda duamizdasinizHepinizden Allah razı olsun canım çatışma olabilir heran hazirdayiz diyor şebekeler de çekmiyor su anlık beklemedeyiz rabbim esirgesin dua edin
Haftaya toparlarsin inşallah kaptanımBekledim ama artım sabite bile dönmedi maalesef
Cuma 74.3
Bugün 75.0
Fark -0.7(%-0,94)
Dün akşam yemeğini geç vakitte yemek zorunda kaldım misafir olunca, birde uykusuzluk eklenince sonuç böyle oldu, haftaya telafi edeceğim inşallah
Pinarrr yarisiyo muyuz bu hafta? Hadi ikimiznde toparlanmaya ihtiyacı varKızlar benim kilom 69.2 cikti bugun
Gecen hafta cuma 69.9 du ama sonrasinda gitmis di artilar haftaya hedefm 68 inşallah sonrasina bursaya gitmeyi dusunuyorz o yuzden ordada dikkat edemem ama artk mart sonu tekrar dikkat edicem insallah hazirand almanyaya 65 olark gitmek istiyorm cnku
rica ederim ne demekAynen cok sukur izinlerinde gezdiriyor ya benimde bunaldigmi biliyor. Bizim anneler uzak oldugu icin yakin olsa kesin 1 gunumuz illaki onlarda gecerdi.
Cok gecmis olsun abla baya yorucu geciyor gunlern inşallah hersey haxirlisiyla hallolur
Masallah sana kız hakketin cnm bunu
Yapabildnmi kuzu isleri. Kizin dis agrisi nasil oldu gecen yazdigmi okudumuydun
Cok sagol cnm bakicaz baklm esim yapcakmi dha bikmiyorm
Sagol kuzum
Sagolasin poni
Ay keske abla bakalm insallah yapar ve iyi gelr
Abla niyr oyle diyorsn faydam yok diye
Cok guzel cnm tbrk ederm seni
Gecmis olsn smdi nasil kuzu
Allahim korusun butun askerlerimizi cnm esinide inşallah
üşümen bu durumda normal abla inşallah 2 ay sonra gidince bi açıklaması olur1 şubatta oldum 13 şubatta bitti tekrar 26 şubatta oldum işte gülüm doktora da gittim bunun için her şey normal demişti menopoz belirtisi de yok dedi , kansız kaldığım için demir ilacı ve adetin en yoğun olduğu 2 gün çabuk bitmesi için hap verdi 6 ay sonra gel dedi 2 ay sonra bir daha gidicem , bu arada iki regl dönemi de başlayıp 10 gün sonra biter gibi olup tekrar 3-4 gün yoğun oldu dengesizim anacımm ben de anlamıyorum , boyuna üşüyorum yine
inşallah canım kiloda azaldıkça spor daha çok önemli oluyor sıkılaşmak içinEllerine sağlık canım bu hafta dereceye girememişim haftaya güzel planlarım var her gün ekstra spor yapacağım
inşallah dediği gibidir abla ya keşke başka doktora gitsen aile hekimlikleri bile smear testi alıyor onu mu versen acaba için rahat eder
pazartesiye bile kalmaz bence canım telafı edersin, dediğin şeyler etki etmiştirBekledim ama artım sabite bile dönmedi maalesef
Cuma 74.3
Bugün 75.0
Fark -0.7(%-0,94)
Dün akşam yemeğini geç vakitte yemek zorunda kaldım misafir olunca, birde uykusuzluk eklenince sonuç böyle oldu, haftaya telafi edeceğim inşallah
İnşallah canım bende spor konusunda gaz vermeyi düşünüyorum kendimeEllerine sağlık canım bu hafta daha çok spor yapicam inşallah
inşallah canımDün geceden beri kendime gelemedim kızlar.
Üstüne bugün öğlende kızımı okula bırakıp dönerken bugün gönderilen komandoları gördüm.
İki tanesi de lokantadan dürüm poşetleri ile dönüyorlardı.
Onları öyle görünce gözlerim doldu dayanamadım ağladım
İnşaallah ailelerine kavuşabilirler
Amin insallah Allahim korusun hepsiniDün geceden beri kendime gelemedim kızlar.
Üstüne bugün öğlende kızımı okula bırakıp dönerken bugün gönderilen komandoları gördüm.
İki tanesi de lokantadan dürüm poşetleri ile dönüyordu.
Oh abla valla benim bile içim rahat etti aman bi sıkıntı olmasın daonu da yaptırdım :)
Kaptanım burnumun direği sızladı resmen gözyaşlarıma mani olamadım onlara sımsıkı sarılmak isterdim Allahım korusun esirgesinDün geceden beri kendime gelemedim kızlar.
Pinarcigim bı kaç gündür keyfi yerinde yavrumun çok sukurAynen cok sukur izinlerinde gezdiriyor ya benimde bunaldigmi biliyor. Bizim anneler uzak oldugu icin yakin olsa kesin 1 gunumuz illaki onlarda gecerdi.
Cok gecmis olsun abla baya yorucu geciyor gunlern inşallah hersey haxirlisiyla hallolur
Sagol kuzum
Sagolasin poni
Canım benim liste sorumlulugu öyle bişey ki benim gibi bı oturuşta bir öküzü deviren birine bile diyet yaptırıp kilo verdiriyorİstiyorum evet. Haber vermeden gitmem tabiki de Sadece sınav ve hastalık dışında elimden geldiğince katılacağım söz.
İnşallah Rabbim bu mübarek günün hürmetine,sevdiklerinin hürmetine Askerlerimizi vatanimizi korusun kollasin inşallahDün geceden beri kendime gelemedim kızlar.
Mart 23 fitness üyeligim biticek ondan sonra plates yaziliacam inşallah müthiş vücuda iyi geliyor ...üşümen bu durumda normal abla inşallah 2 ay sonra gidince bi açıklaması olur
inşallah canım kiloda azaldıkça spor daha çok önemli oluyor sıkılaşmak için
pazartesiye bile kalmaz bence canım telafı edersin, dediğin şeyler etki etmiştir
İnşallah canım bende spor konusunda gaz vermeyi düşünüyorum kendime
Aynen cok sukur izinlerinde gezdiriyor ya benimde bunaldigmi biliyor. Bizim anneler uzak oldugu icin yakin olsa kesin 1 gunumuz illaki onlarda gecerdi.
Sagol kuzum
Sagolasin poni
Amin Allah razı olsun canımVideo gozukmuyo ama sonraki mesajlarınızı gördüm YouTube kapaliymis heralde.
Çok geçmiş olsun canım, kilonun hiç önemi yok kızın sağlıklı olsun yeter ki, yine toparlarsin ❤
Zuhal abla iyi mi canım gruba da ugramadi bugün.Mefkurem
Abla sen hep aynı araliklarda gidip geliyorsun. Ekstra dikkat etmen gereken sana yaramayan yediğin biseyler mi var acaba?
Artık çok değil mervecim toparlarsin ama dikkat et bu hafta üstüne koyarsan zor olur.
Tebrikler canım çok iyi
Gitmeden kıyağını yaptın yani
Nazlı maşallah
Ellerine sağlık canım bu hafta daha çok spor yapicam inşallah
Ediyoruz canım hep aklımızda duamizdasiniz
Haftaya toparlarsin inşallah kaptanım ❤
Pinarrr yarisiyo muyuz bu hafta? Hadi ikimiznde toparlanmaya ihtiyacı var
Bende uykusuz kaldığım zamanlar hiç kilo veremiyorum ya çok etkiliyor.Sağol canım ben daha çok bekliyordum ama uykusuzluktan falan ödemim var gece hep bebek emziriyorum 3 4 akşamdır
Çok sağol canım. Şu 2 üstü verenler nasıl veriyor acaba ya.Tebrikler canım iki kiloya yakın vermişsin
Evett bencedeGüzel bir liste bizi bekliyor bugün
aminnn aminnn. Hemde ne zorrGünaydın kizlar. Gece haberlere bakmaktan uyuyamadım. En son yatarken de vicdan azabıyla yattım şu an o şehitlerin aileleri ne halde ben rahat yatagimdayim diye düşündüm. Allah kimseye yaşatmasın o acıyı çok zor.
Tebrik ederimm canimm nasil verdin ya bu kadar dönüp tekrar bi inceliyim menüleriniBildirimim
Geçen hafta 86.3
Bugün 83.6
Fark 2.7
Handandandan GastrikAsit umarım doğru hesaplamışımdır, listeyi etkilemezsm girmek isterim
Poni Bon (84.8/83.6/1.2/%0.07 ) 645.Etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 18 e bölündü
Eki Görüntüle 2597704
Tebrikkk ederimm canim. Iyi vermissinnn..geçen hafta: 67,3
bu hafta: 65,9
fark: 1,4
yüzde: 2,08
Handandandan GastrikAsit listede ismim olmadığı ve nereye eklemem gerektiğini bilmediğim için listeye yazmadım kendimi
Görelim rabbim ne eyler,Ne eylerse guzel eyler insallah size de en guzelini eylerr..Inşallah bakalım Rabbim ne gösterir
+1 -1 Çok önemli değil, üzerine eklemeden kilonu korusan süper olur canim.Bende kilo bildirimi yapayim.
Geçen hafta: 67.8
Bugün: 68.8
Fark: +1
Kendime izin verdiğim bir haftaydi iyi de oldu yediğimde de çok mutlu olmadığımı sonuna kadar hissettim. Son günlerdeki orucun çok faydası oldu yoksa daha yüksek bir artiydi. Sabah 8 de tartilmak zorunda kalmadan az daha da inerdi.
Haftaya bunun üstüne koymuş halde gelirsem vurun beni
Allah im yardım etsin geçirdiği son nobet olsun inşallah. Bir şey olmaz verirsin canim.gunaydin hanimlar.kizim nobet gecirdi hic dikkat edemedim .moralim bozuktu buraya da gelemedim
gecen cuma 66.9
bu cuma 68
fark 1.1
Mevsimsel mi acaba canm. Oluyor muydu daha önce de..kilo bildirimim ..
geçen hafta 91.2
bu hafta 91.9 dün 91.3 dü regl oldum bu ay 2. kez(
Handandandan GastrikAsit
Canim biz bu kadar üzülüyor ken seni düşünemiyorum. Dualarimiz hep onlarla ve aileleriyle. Allahimm tırnaklarına zeval verdirtmesin.Hayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
Tebrik ederimm canimm.
ben üzerimde ne varsa çıkarıyorum ya 100 gr da 100gr dir
Yebrik ederim canim.Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta : 55.7 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -300 gr
Eline sağlık. Tebrik ederimmm kizlarr
Aslında sitenin yöneticisine bildirsen belli bir gün ve saat ayarlasa kk da ki herkes katılsacanlar toplu enerji çalışmaları yapılıp (deney şeklin de) çok güzel sonuçlar alınmış , şu an hangi kitaptan okudum hatırlamıyorum , hangi ülke olduğunu da .. ama olay şu suç oranı ve şiddetin yoğun olduğu bir şehir e sadece 100 kişi gidip her gün topluca olumlu iyi niyet niyet enerjisi yapıyorlar(toplu dua gibi düşünün) günden güne şehirde ki suç oranı düşüyor 1 ay sonun da suç ve şiddetin yüzde 80 aranın da düştüğü belirleniyor
ben de diyorum ki hepimiz askerlerimiz ülkemiz için daha iyi olacağına yavrularımızın kardeşlerimizin evlerine sağlıkla dönüp aileleriyle kucaklaşması için dua edelim (için de savaş ölüm düşüncesi olmayacak sadece yaşamak sağlık v.s. olumsuz düşünce yok yani)
olabilecek kötü şeyleri düşünmek yerine tam tersi olabilecek güzel iyi şeylere odağımızı yoğunlaştıralım ne kadar mümkün olursa, elimizden ne kadar gelirse artık
Bencee deeCanım taytla çorap 500 gram eder, tişörtte varsa 800 gr
Gireceğim girmesine de senden korkuyorumCanım benim liste sorumlulugu öyle bişey ki benim gibi bı oturuşta bir öküzü deviren birine bile diyet yaptırıp kilo verdiriyor
Listeye gir ve mezun olana kadar çıkma
Sağol canımBende uykusuz kaldığım zamanlar hiç kilo veremiyorum ya çok etkiliyor.
Çok sağol canım. Şu 2 üstü verenler nasıl veriyor acaba ya.
Evett bencede
aminnn aminnn. Hemde ne zorr
Tebrik ederimm canimm nasil verdin ya bu kadar dönüp tekrar bi inceliyim menülerini
Tebrikkk ederimm canim. Iyi vermissinnn..
Görelim rabbim ne eyler,Ne eylerse guzel eyler insallah size de en guzelini eylerr..
+1 -1 Çok önemli değil, üzerine eklemeden kilonu korusan süper olur canim.
Allah im yardım etsin geçirdiği son nobet olsun inşallah. Bir şey olmaz verirsin canim.
Mevsimsel mi acaba canm. Oluyor muydu daha önce de..
Canim biz bu kadar üzülüyor ken seni düşünemiyorum. Dualarimiz hep onlarla ve aileleriyle. Allahimm tırnaklarına zeval verdirtmesin.
Tebrik ederimm canimm.
ben üzerimde ne varsa çıkarıyorum ya 100 gr da 100gr dirtebrikler
Yebrik ederim canim.
Eline sağlık. Tebrik ederimmm kizlarr
Aslında sitenin yöneticisine bildirsen belli bir gün ve saat ayarlasa kk da ki herkes katılsa
Bencee dee
Gireceğim girmesine de senden korkuyorumyarışıyoruz değil miii.. Ayrica yediğim karniyariktan benim de nasil yediğimi anlamissindirrr
fitness üyeligim var heveslenip yazildigim Özellikle zumba icinMart 23 fitness üyeligim biticek ondan sonra plates yaziliacam inşallah müthiş vücuda iyi geliyor ...
Senin planın ne spor olarqk
Sen bilirsin ama bazen kahvaltıda reçel di baldı insan istiyor leblebi zaten sıkıntı olmaz çok tüketilmediğinde bana göreHaftalık yemesem daha iyi olur dediğim besinleri yasaklamayi düşünüyorum .
Misal cumartesiden cumartesiye kadar akşam çayın yanına yediğim leblebileri yemiycem
Sonraki hafta Kahvaltidaki yedigim tatlıdan vazgexicem ama leblebilerimw kavusuxam gb
Denemeler yapmak istiyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?