Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

eşinin de senin de Allah yardımcınız olsun canım
Amin sağolun arkadaşlar

eşim hastane ortamı olmazsa hacamata izin vermiyor steril olmazmış konu komşu hep yaptırdı bir şey olmadı ben de yaptırayım dedim kaç kere yok dedi mi bitiyor işte
Abla burda üniversite hastanesinde yapılıyor keşke sana da öyle bir yer denk gelse ama ben de korkarım hacamattan yitik şifayı şifa için yapsaydım yaptırırdım benim maksadım düzgün beslenme alışkanlığı kazanmak
ahh kuzumm nasıl bi gece geçirdin Allah bilir inan idlib diyince içim sızlıyor Allahım yar ve yardımcıları olsun

Çok zor coook Allah bütün şehit ailelerine sabır versin kalbim yerinden çıkacak gibi oğlum a bakıp bakıp agliyorum

__ SPOR LİSTESİ __

Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe

Zsaracoglu --90 --+ -- + -- 90--100 -- 80 -- 70 430
Zeycan123
-- + --106 --+ -- 40 -- 20-- 60 --+ 172
Medine66 -- + -- + -- 220 --405 --+ -- +-- 625
Gastrikasit -- +-- + -- + -- 146-- 234 -- + -- 90 470
Poni Bon
-- 120 -- + -- 120 --+ -- +-- +-- + 240
Ela_Naz
-- + -- + -- + -- 90-- + -- + --+ 90
Dream00
-- + -- +-- +-- +157,5-- 60-- +-- 217,5
Ucmelekannesi
-- + -- + -- + -- 120-- 90 -- 90 -- + 300
Furha63
-- + -- + -- +-- 96 -- + -- +--+ 96
Selensu82
-- + --175--45 -- 150 -- + -- + -- 150 520
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
-- + -- +-- +-- +-- +-- +--
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+

Evet canım idlipte şuan ve çok tehlikeli bir yerde lütfen dua edin
hepimizin içi yanıyor şu an gülüm tüm dualarımız onlarla rabbim koruyucu meleklerini yollasın inşallah daha tek şehit yaralı haberi almayalım , rabbim eşini de sana sağ selamet kavuştursun

telafı edersin inş abla
haftaya inş telafi edersin canım
allah korusun abla, neden iki defa oldun?

Amin canım allahım bütün askerlerimizide eşinide korusun inşallah
1 şubatta oldum 13 şubatta bitti tekrar 26 şubatta oldum işte gülüm doktora da gittim bunun için her şey normal demişti menopoz belirtisi de yok dedi , kansız kaldığım için demir ilacı ve adetin en yoğun olduğu 2 gün çabuk bitmesi için hap verdi 6 ay sonra gel dedi 2 ay sonra bir daha gidicem , bu arada iki regl dönemi de başlayıp 10 gün sonra biter gibi olup tekrar 3-4 gün yoğun oldu dengesizim anacımm ben de anlamıyorum , boyuna üşüyorum yine

ben dellenince bedenim de delleniyor galiba :)))

yazın memlekete gidersek orada iyi yapan annemlerin de gittiği biri var eğer zamanı uygun yapılabilirse eşimi ikna edip gideyim diyorum bakalım

canlar toplu enerji çalışmaları yapılıp (deney şeklin de) çok güzel sonuçlar alınmış , şu an hangi kitaptan okudum hatırlamıyorum , hangi ülke olduğunu da .. ama olay şu suç oranı ve şiddetin yoğun olduğu bir şehir e sadece 100 kişi gidip her gün topluca olumlu iyi niyet niyet enerjisi yapıyorlar(toplu dua gibi düşünün) günden güne şehirde ki suç oranı düşüyor 1 ay sonun da suç ve şiddetin yüzde 80 aranın da düştüğü belirleniyor
ben de diyorum ki hepimiz askerlerimiz ülkemiz için daha iyi olacağına yavrularımızın kardeşlerimizin evlerine sağlıkla dönüp aileleriyle kucaklaşması için dua edelim (için de savaş ölüm düşüncesi olmayacak sadece yaşamak sağlık v.s. olumsuz düşünce yok yani)
olabilecek kötü şeyleri düşünmek yerine tam tersi olabilecek güzel iyi şeylere odağımızı yoğunlaştıralım ne kadar mümkün olursa, elimizden ne kadar gelirse artık

ben her gün dua ediyorum ama evet şimdi düşündüm de belalardan uzak tut diyorum mesela burada da olumsuz bi kelime var
tamam ben dediğin şekilde dua edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…