Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım inan gece aklım hep sendeydi yatana kadar. Sabah kalkıp sayfada ilk sana baktım var mı kilo bildirimin diye. Çok şükür iyiymiş eşin.Allah yardımcısı olsun eşinin de senin de. Sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ara ara girip yaz bize iyi olduğunu bilelim.

hepimizin içi yanıyor şu an gülüm tüm dualarımız onlarla rabbim koruyucu meleklerini yollasın inşallah daha tek şehit yaralı haberi almayalım , rabbim eşini de sana sağ selamet kavuştursun
Amin canım Allah razı olsun

Hepinizden Allah razı olsun canım çatışma olabilir heran hazirdayiz diyor şebekeler de çekmiyor su anlık beklemedeyiz rabbim esirgesin dua edin

Ellerine sağlık canım bu hafta dereceye girememişim haftaya güzel planlarım var her gün ekstra spor yapacağım
inşallah dediği gibidir abla ya keşke başka doktora gitsen aile hekimlikleri bile smear testi alıyor onu mu versen acaba için rahat eder

Abla yaşın kaç annem 45 yaşında onda da var aynı problem smear den başlayıp başka başka testlerde yaptı yok hiç bir şey çıkmadı. Menepoz mu dedik yok o da değilmiş.

onu da yaptırdım :)

Kızlar benim kilom 69.2 cikti bugun
Gecen hafta cuma 69.9 du ama sonrasinda gitmis di artilar haftaya hedefm 68 inşallah sonrasina bursaya gitmeyi dusunuyorz o yuzden ordada dikkat edemem ama artk mart sonu tekrar dikkat edicem insallah hazirand almanyaya 65 olark gitmek istiyorm cnku

Abla yaşın kaç annem 45 yaşında onda da var aynı problem smear den başlayıp başka başka testlerde yaptı yok hiç bir şey çıkmadı. Menepoz mu dedik yok o da değilmiş.
40 oldum gülüm , benimki de sebepsiz zaten bu yaşta menopaza mı girilir bizim sülale de 55 e doğru ve sonrası menopoza girilir , annenin de kanı düşük olur sürekli değil mi

pınarım ne yaptın gülüm hazirana çok var 65 değil 60 ı bile görürsün ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…