- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.681
Canım inan gece aklım hep sendeydi yatana kadar. Sabah kalkıp sayfada ilk sana baktım var mı kilo bildirimin diye. Çok şükür iyiymiş eşin.Allah yardımcısı olsun eşinin de senin de. Sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ara ara girip yaz bize iyi olduğunu bilelim.Hayırlı cumalar arkadaşlar şu mübarek cuma günü hürmetine rabbim yar ve yardımcımız olsun Mehmetçiğimizi ve eşimi koruyup kollasin lütfen dua edin hop oturup hop kalkıyoruz bugün sabaha kadar ayaktaydik haliyle canım çok sıkkın kilo bildirimine de yansıdı bu durum çünkü gece çok baş ağrım vardı birşeyler atistirdim hap içtim kusura bakmayın arkadaşlar
Geçen cuma 65.6
Bugün 65.3
Fark -300 Gr
Yüzde 0,45
Ediyorum etmezmiyim siz de edin lütfenAglama canım bol bol dua et.
Amin canım Allah razı olsunhepimizin içi yanıyor şu an gülüm tüm dualarımız onlarla rabbim koruyucu meleklerini yollasın inşallah daha tek şehit yaralı haberi almayalım , rabbim eşini de sana sağ selamet kavuştursun
Amin canım sağol Allah razı olsunTemelinSafinazi aklıma ilk sen geldin biliyo musun. Allah korusun dedim soramadım bile. İnşallah sağ salim gelecek eşin sana geri dualarımız onlarla
Hepinizden Allah razı olsun canım çatışma olabilir heran hazirdayiz diyor şebekeler de çekmiyor su anlık beklemedeyiz rabbim esirgesin dua edinCanım inan gece aklım hep sendeydi yatana kadar. Sabah kalkıp sayfada ilk sana baktım var mı kilo bildirimin diye. Çok şükür iyiymiş eşin.Allah yardımcısı olsun eşinin de senin de. Sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Ara ara girip yaz bize iyi olduğunu bilelim.
Ellerine sağlık canım bu hafta dereceye girememişim haftaya güzel planlarım var her gün ekstra spor yapacağım__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --90 --+ -- + -- 90--100 -- 80 -- 70 430
Zeycan123 -- + --106 --+ -- 40 -- 20-- 60 --+ 172
Medine66 -- + -- + -- 220 --405 --+ -- +-- 625
Gastrikasit -- +-- + -- + -- 146-- 234 -- + -- 90 470
Poni Bon-- 120 -- + -- 120 --+ -- +-- +-- + 240
Ela_Naz-- + -- + -- + -- 90-- + -- + --+ 90
Dream00-- + -- +-- +-- +157,5-- 60-- +-- 217,5
Ucmelekannesi-- + -- + -- + -- 120-- 90 -- 90 -- + 300
Furha63-- + -- + -- +-- 96 -- + -- +--+ 96
Selensu82-- + --175--45 -- 150 -- + -- + -- 150 520
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
-- + -- +-- +-- +-- +-- +--
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
inşallah dediği gibidir abla ya keşke başka doktora gitsen aile hekimlikleri bile smear testi alıyor onu mu versen acaba için rahat eder1 şubatta oldum 13 şubatta bitti tekrar 26 şubatta oldum işte gülüm doktora da gittim bunun için her şey normal demişti menopoz belirtisi de yok dedi , kansız kaldığım için demir ilacı ve adetin en yoğun olduğu 2 gün çabuk bitmesi için hap verdi 6 ay sonra gel dedi 2 ay sonra bir daha gidicem , bu arada iki regl dönemi de başlayıp 10 gün sonra biter gibi olup tekrar 3-4 gün yoğun oldu dengesizim anacımm ben de anlamıyorum , boyuna üşüyorum yine
Canım taytla çorap 500 gram eder, tişörtte varsa 800 gr
Abla yaşın kaç annem 45 yaşında onda da var aynı problem smear den başlayıp başka başka testlerde yaptı yok hiç bir şey çıkmadı. Menepoz mu dedik yok o da değilmiş.1 şubatta oldum 13 şubatta bitti tekrar 26 şubatta oldum işte gülüm doktora da gittim bunun için her şey normal demişti menopoz belirtisi de yok dedi , kansız kaldığım için demir ilacı ve adetin en yoğun olduğu 2 gün çabuk bitmesi için hap verdi 6 ay sonra gel dedi 2 ay sonra bir daha gidicem , bu arada iki regl dönemi de başlayıp 10 gün sonra biter gibi olup tekrar 3-4 gün yoğun oldu dengesizim anacımm ben de anlamıyorum , boyuna üşüyorum yine
amanın kız sen kaç yaşındasın bakim?Abla yaşın kaç annem 45 yaşında onda da var aynı problem smear den başlayıp başka başka testlerde yaptı yok hiç bir şey çıkmadı. Menepoz mu dedik yok o da değilmiş.
26amanın kız sen kaç yaşındasın bakim?
annen çok genç doğurmuş seni bea.
kuasarın bir sıkıntısı mı vardı kuzum ?
onu da yaptırdım :)Ellerine sağlık canım bu hafta dereceye girememişim haftaya güzel planlarım var her gün ekstra spor yapacağım
inşallah dediği gibidir abla ya keşke başka doktora gitsen aile hekimlikleri bile smear testi alıyor onu mu versen acaba için rahat eder
40 oldum gülüm , benimki de sebepsiz zaten bu yaşta menopaza mı girilir bizim sülale de 55 e doğru ve sonrası menopoza girilir , annenin de kanı düşük olur sürekli değil miAbla yaşın kaç annem 45 yaşında onda da var aynı problem smear den başlayıp başka başka testlerde yaptı yok hiç bir şey çıkmadı. Menepoz mu dedik yok o da değilmiş.
pınarım ne yaptın gülüm hazirana çok var 65 değil 60 ı bile görürsün kiKızlar benim kilom 69.2 cikti bugun
Gecen hafta cuma 69.9 du ama sonrasinda gitmis di artilar haftaya hedefm 68 inşallah sonrasina bursaya gitmeyi dusunuyorz o yuzden ordada dikkat edemem ama artk mart sonu tekrar dikkat edicem insallah hazirand almanyaya 65 olark gitmek istiyorm cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?