- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.821
gunaydın canımGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Sabah 5 te uyandık bebeğimle birlikte.
Ev çok karanlık olmasın diye lavabonun ışığını açık bırakmıştım
Bebeğim de ışık sızıntısını görücü babasını uyanmış sandı.
Götürdüm, gösterdim, baban daha uyuyor dedim.
Bu defa da kendini yerlere ata ata baba diye ağlamaya başladı.
Neyse oyun oynadıkta sustu.
Beni yine yoğun bir haftasonu bekliyor.
Hepinize kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum.
Ay bi an önce antibiyotik etki etse de azıcık rahatlasan yaKızlar diş ağrısı çekene dişi ağrımayan dünyanın en mutlu insanı görünürmüş.
Lütfen dişiniz ağrımadığı için çok mutlu olun dişlerinizi sevin onlarla konuşun hatta teşekkür edin. Ben benimkine sövüyorum çünkü
Ağrıdan galiba kafa gitti azcık
Aynen kilo verme canımTüm cam inşallah kilo vermede yarışıyoruz demi. Spor değil yani
Bayıldım bu cümleyeUnutma; İsteğini yiyen istediğini giyemez
Benim çocukların hepsi baba düşkünü canım (benim politikamgunaydın canım
Allahım neden bu kadar erken kalkarlarkı. Okul zamanı gelıncede yataktan zor kaldırıyorum benımkılerı.
Baba aşkı benımkınde de tavan. Gordugunde cıglıklar atarak sevınır. Sızde mı oylesınız yoksa.
Geçmiş olsun canım, birkaç bardak daha nane içersen epey rahatlarsın.Gunaydınlarrrr
Mıdemı usutmusum sanırım. Mıdem taş gıbı, ıcım bulanıyor. Nane kaynattım ıctım sımdı.
Bugun mısafırlıge gıdıyorum mıdemmde kotu zaten uygun seylerden yıyıp donerım ıns.
Gercı aksamada kv deye gececegım ordan. Yıne yogun bır hafta sonu olacal benım ıcın.
Sızlerın planları ne, neler yapacaksınız bugun
Aslında böyle motivasyon cümleleri kilo verme isteği doğuruyorBayıldım bu cümleye
Favorilere nasıl kaydediliyorKızlar bu videoyu favorilerineze kaydedin, hergün güne başlarken muhakkak izleyin
Heh dün görülemeyen videoKızlar bu videoyu favorilerineze kaydedin, hergün güne başlarken muhakkak izleyin
KaydettimKızlar bu videoyu favorilerineze kaydedin, hergün güne başlarken muhakkak izleyin
Tamamdır canım bugünden itibaren daha dikkatli olurumKızlar kızlarrr
Menü paylaşımları ve menü yorumları düzenli yapılmıyor düzenli menü paylaşımı yapan birkaç kişi var menü yorumları yapanlar ise çok az listede olan hepimizin menü ekleme ve menü yorumu yapma sorumluluğu var unutmayalımHandandandan
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
@Tekrar dene
askrhpozitif
Poni Bon
Jasminium84
@ela_naz2019
selensu82
@Furha63
Canım çok elime alamıyorum telefonu hem çocuk hem kv yani zor oluyorKızlar kızlarrr
Menü paylaşımları ve menü yorumları düzenli yapılmıyor düzenli menü paylaşımı yapan birkaç kişi var menü yorumları yapanlar ise çok az listede olan hepimizin menü ekleme ve menü yorumu yapma sorumluluğu var unutmayalımHandandandan
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
@Tekrar dene
askrhpozitif
Poni Bon
Jasminium84
@ela_naz2019
selensu82
@Furha63
Kızlar kızlarrr
TemelinSafinazi
U UcanSupurge
@Tekrar dene
askrhpozitif
Poni Bon
Jasminium84
@ela_naz2019
selensu82
@Furha63
Mazeretsiz 2 gün üst üste menü yazmayan sarı kart alır.
3 sarı kart alan kırmızı kartla takım kurallarına uymadığı için diskalifiye edilir
Hepimiz çok yoğunuz canımCanım çok elime alamıyorum telefonu hem çocuk hem kv yani zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?