- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.841
İyi ki eski hallerimi bilmiyorsunYok yok istemez olur muyum istiyorumBak diğerlerini tamamen kaçırdın ben aksine listeye girdim. Asıl şimdi kork benden ayrica takim olarak ta korkunn bence Poni Bon da bizim takimdaysa tamamdır
Zehra kara kedi mi oldun :)Nasıl yapılır o iş ben bilemedim ama görsel var ben de atabilirim dilediğiniz zaman
İnşaallah canım teşekkürlerPoni Bon
@Jasminium84
E ela_2019
@selensu82
[USER=703231]@Furha63[
Kızlarrrr lısteye gosgeldınız canlar. Guzel eksılerle bı an once hedeflerınıze ulasırsınız inş.
Dr gittin mi canım?Kızlar diş ağrısı çekene dişi ağrımayan dünyanın en mutlu insanı görünürmüş.
Lütfen dişiniz ağrımadığı için çok mutlu olun dişlerinizi sevin onlarla konuşun hatta teşekkür edin. Ben benimkine sövüyorum çünkü
Ağrıdan galiba kafa gitti azcık
Çok haklısın ama ben bazen çocuğu uyuturken uyuya kalıyorum böyle zamanlarda ertesi sabah yazsam olmaz mı kabul görmüyor muKızlar kızlarrr
Menü paylaşımları ve menü yorumları düzenli yapılmıyor düzenli menü paylaşımı yapan birkaç kişi var menü yorumları yapanlar ise çok az listede olan hepimizin menü ekleme ve menü yorumu yapma sorumluluğu var unutmayalımHandandandan
@Zeycan123
U UcanSupurge
@Tekrar dene
@askrhpozitif
Poni Bon
@Jasminium84
E ela_2019
@selensu82
@Furha63
Bugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorumGunaydınlarrrr
Mıdemı usutmusum sanırım. Mıdem taş gıbı, ıcım bulanıyor. Nane kaynattım ıctım sımdı.
Bugun mısafırlıge gıdıyorum mıdemmde kotu zaten uygun seylerden yıyıp donerım ıns.
Gercı aksamada kv deye gececegım ordan. Yıne yogun bır hafta sonu olacal benım ıcın.
Sızlerın planları ne, neler yapacaksınız bugun
Ben iki gündür miniğimi uyutur uyutmaz uyuyakalıyorum o yüzdn kalıyorKızlar kızlarrr
Menü paylaşımları ve menü yorumları düzenli yapılmıyor düzenli menü paylaşımı yapan birkaç kişi var menü yorumları yapanlar ise çok az listede olan hepimizin menü ekleme ve menü yorumu yapma sorumluluğu var unutmayalımHandandandan
@Zeycan123
U UcanSupurge
@Tekrar dene
@askrhpozitif
Poni Bon
@Jasminium84
E ela_2019
@selensu82
@Furha63
Baya iyi gidiyor kahvaltıya kadar bi açlık hissediyorum o kadar o da erken kalktığım için olsa gerek onun dışında tatlı isteği çok fazla. Spora da düzenli olarak başlasam iyi olacakPoni Bon nasıl gidiyor 1. Seviye
afiyet olsun canim. Su biraz arttirilabilir. Bide çerez kavrulmuş çerez mi ?? Bilemedimmm28 şubat
07.25
1 yumurta
(uyanamadım aç kaldım okulda 1 paket tuzlu çubuk yedim)
12:30
4 kaçık Etli Bezelye ve karnabahar yemeği
1 kase yoğurt
15.00
avuç içi lüx çerez
18.00
2 adet çöp şiş
Yarım kase mercimel çorbası
Soğan salatası
Spor 45 dl tempolu yürüyüş 135p
Su 2400 ml
@Dream00
hem pizza hem patates akşam biraz fazla olmuş gibi canim.10.00
1 dilim Tb ekmek
1 yumurta tava
2 hindi füme
2 kk peynir
1 zeytin
1 tk kaymak
Ara sade kahve+3 kuru kayısı
16.30
2 dilim pizza
4 kaşık patates salata
Su 2.5-3
Spor 100 ip atlama 20 p @Dream00
evettt bence de canim kavrulmamış olsa bide şu 2 biskuvi olmasa iyi olur bide su ve spor yok mu??Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
1 yumurta tavada
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bir parça karnabahar kızartması
2 çatal künefe (eşim dün getirdi sabah yedim )ama canım istemedi şehitlerden dolayı
Ara
Türk kahvesi
2 dilim portakal
Bir dilim elma
Akşam 18.00
Bir yabak tavuklu pilav
Bir lase sebze çorbası
Bir sütlü kahve
15 tane kadar kavrulmuş fıstık
Çay 2 bisküvi
Bugun baya kaçamaklı oldu malesef
afiyet olsun canim. Iki öğün mu yiyorsun genelde yoksa bugün mu böyle oldu.Cuma menum
11.00
1 yumurta marul az yag ıle salata
Peynır
1.5 tb ekmek
15.30
2 catal yaş pasta mısafırlıkteydım dılımın gerı kalanını kızım yedı
1 galeta
19.00
Koz patlıcandan karnıyarık 5yk kadar
Salata
Yogurt
Su 2.5 lıtre
4 dk tempolu yuruyus 120 @Dream00
ayy ne güzel sabah 10 ile akşam 6 arasi sadece kahve mi içtin ben dayanamiyorum ya illa bi kayisi hurma aticam ağzıma. Bide tarhana çorbası varken patatesi yemesemiydin28.02.2020/Cuma
10:15
1 haşlanmış yumurta
6 yeşil zeytin
Biraz çeçil peyniri
12:30
Sade Türk kahvesi
18:00
Fırında 2 tavuk baget ve birkaç dilim patates
2 kepçe tarhana çorbası
Spor: 46 dakika yürüyüş 92 puan @Dream00
Su: 3 litre
yaani öğlen ki ekmek biraz fazla olmuş ama akşam çok bir şey yememissin sanki.28.02.2020
07.00 2 yumurtalı peynirli omlet
3 zeytin
Tel peyniri
1 dilim çavdar ekmeği
1 tk yer fıstığı ezmesi
12.30 balık ekmek
Yarım bardak şalgam
19.00 büyük bi kase karışık salata
Bir tabak yoğurtlu kereviz salatası
çok karbonlu oldu biliyorum pek diyet menüsü değil ama cuma diye azıcık rahat bıraktım kendimi
Bugün diyetime aynen devam
Çokkk muu vahimmmdiiİyi ki eski hallerimi bilmiyorsun
Kaptanim ilk sayfada etap sonuçları yer aliyor ama baya bi geride kalmış onu da bi guncellesek mi@tugbap
Kilo vermek istiyorsan takıma daha çok gelmelisin, burada sıklıkla bulunduğunda motivasyonun artacak ve nasıl kilo verdiğini anlamayacaksın bile.
Takımla ilgili olan tüm bilgiler ve kurallar ilk sayfada.
Menüleri başka bir sayfada paylaşıyoruz
9.Takım Menü ve Spor Listeleri
9.TAKIMIN MENÜ ve SPOR PAYLAŞIM SAYFASIDIR. @Dream00 @Furha63 @pamukseker11 @Ucmelekannesi @papatya_2014 @ela_2019 @UcanSupurge @medine66 @Beyazkugu87 @strontium @Pnrrr-20 @bi prenses annesi @hadikonusalim 9. Takımın Güzelleri, Menüleri ve yaptığımız sporları burada paylasıyoruz...www.kadinlarkulubu.com
Kahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.Baya iyi gidiyor kahvaltıya kadar bi açlık hissediyorum o kadar o da erken kalktığım için olsa gerek onun dışında tatlı isteği çok fazla. Spora da düzenli olarak başlasam iyi olacak
Peki canım bugün bakayımKaptanim ilk sayfada etap sonuçları yer aliyor ama baya bi geride kalmış onu da bi guncellesek mi
inşallah ciddi bir şey çıkmaz gülümKahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.
Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek
Şu an her bir gözümde 1 kg ağırlık var gibi hissediyorum, bizde çok erken uyandik bebişim süt içti uyudu derken abi uyandı (hasta olduğu için de çok mız mız) abi uyaninca ses oldu tabi bebiş te uyandı tekrar. Hepsi uyandi ama bi ben uyanamiyorum yaaaGünaydın 9.Takımın Güzelleri
Sabah 5 te uyandık bebeğimle birlikte.
Ev çok karanlık olmasın diye lavabonun ışığını açık bırakmıştım
Bebeğim de ışık sızıntısını görücü babasını uyanmış sandı.
Götürdüm, gösterdim, baban daha uyuyor dedim.
Bu defa da kendini yerlere ata ata baba diye ağlamaya başladı.
Neyse oyun oynadıkta sustu.
Beni yine yoğun bir haftasonu bekliyor.
Hepinize kaçamaksız mutlu haftasonları diliyorum.
Haklısın canım ama hepimizin farklı farklı sorumlulukları var daha sık gelmeye çalış seviyoruz seniCanım çok elime alamıyorum telefonu hem çocuk hem kv yani zor oluyor
Kız bütün rakiplerimi kaçırıyorum kara kedi gibi dur bakalım E ela_2019 un başına ne gelecekZehra kara kedi mi oldun :)
Kuzum ertesi gün halledebilirsin bizde de aynı durumlar oluyorÇok haklısın ama ben bazen çocuğu uyuturken uyuya kalıyorum böyle zamanlarda ertesi sabah yazsam olmaz mı kabul görmüyor mumesela şu an öyle yapacaktim. Bi menu yazip menüleri yorumlayıp geleyim
Anladım canım ertesi gün halledelim o zamanlardaBen iki gündür miniğimi uyutur uyutmaz uyuyakalıyorum o yüzdn kalıyor
Cuma günleri bi rehavet çöküyor patates çıtır çıtırdı dayanamadımayy ne güzel sabah 10 ile akşam 6 arasi sadece kahve mi içtin ben dayanamiyorum ya illa bi kayisi hurma aticam ağzıma. Bide tarhana çorbası varken patatesi yemesemiydinyada rakipmiydikk yediğin iyi olmuş mu desemmm
Geçmiş olsun kaptanım ben de bu hafta bol spor planlıyorumKahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.
Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?