Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Dr gittin mi canım?

Çok haklısın ama ben bazen çocuğu uyuturken uyuya kalıyorum böyle zamanlarda ertesi sabah yazsam olmaz mı kabul görmüyor mu mesela şu an öyle yapacaktim. Bi menu yazip menüleri yorumlayıp geleyim

Bugün öğlen öğretmenimiz ev ziyareti yapacak onun dışında hava çok kasvetli evde oluruz herhalde hafta sonu bende kendimi bek iyi hissetmiyorum grip oluyorum

Ben iki gündür miniğimi uyutur uyutmaz uyuyakalıyorum o yüzdn kalıyor

afiyet olsun canim. Su biraz arttirilabilir. Bide çerez kavrulmuş çerez mi ?? Bilemedimmm
10.00
1 dilim Tb ekmek
1 yumurta tava
2 hindi füme
2 kk peynir
1 zeytin
1 tk kaymak

Ara sade kahve+3 kuru kayısı

16.30
2 dilim pizza
4 kaşık patates salata

Su 2.5-3
Spor 100 ip atlama 20 p @Dream00
hem pizza hem patates akşam biraz fazla olmuş gibi canim.
evettt bence de canim kavrulmamış olsa bide şu 2 biskuvi olmasa iyi olur bide su ve spor yok mu??
afiyet olsun canim. Iki öğün mu yiyorsun genelde yoksa bugün mu böyle oldu.
ayy ne güzel sabah 10 ile akşam 6 arasi sadece kahve mi içtin ben dayanamiyorum ya illa bi kayisi hurma aticam ağzıma. Bide tarhana çorbası varken patatesi yemesemiydin yada rakipmiydikk yediğin iyi olmuş mu desemmm
yaani öğlen ki ekmek biraz fazla olmuş ama akşam çok bir şey yememissin sanki.

İyi ki eski hallerimi bilmiyorsun
Çokkk muu vahimmmdii olsunn önemli olan şu an gayet iyi gidiyorsunn canim ama karşı takımdan da seviyelere başlayacak olanlar vardi.. başlarlarsa biraz zorlu olabilir

Kaptanim ilk sayfada etap sonuçları yer aliyor ama baya bi geride kalmış onu da bi guncellesek mi

Baya iyi gidiyor kahvaltıya kadar bi açlık hissediyorum o kadar o da erken kalktığım için olsa gerek onun dışında tatlı isteği çok fazla. Spora da düzenli olarak başlasam iyi olacak
Kahvaltıya kadar çay yada bitki çayı içebilirsin canım.

Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek

Spor için seni motive etmek isterdim ama benim dizler isyanda, yürümekte bile zorlanıyorum, Pazartesi ortapediye gidecem, bakalım ne diyecek
inşallah ciddi bir şey çıkmaz gülüm

Şu an her bir gözümde 1 kg ağırlık var gibi hissediyorum, bizde çok erken uyandik bebişim süt içti uyudu derken abi uyandı (hasta olduğu için de çok mız mız) abi uyaninca ses oldu tabi bebiş te uyandı tekrar. Hepsi uyandi ama bi ben uyanamiyorum yaaa Güne böyle uyanmak beni çok etkiliyor, gün boyu enerjimi düşürüyor

Canım çok elime alamıyorum telefonu hem çocuk hem kv yani zor oluyor
Haklısın canım ama hepimizin farklı farklı sorumlulukları var daha sık gelmeye çalış seviyoruz seni
Zehra kara kedi mi oldun :)
Kız bütün rakiplerimi kaçırıyorum kara kedi gibi dur bakalım E ela_2019 un başına ne gelecek
Çok haklısın ama ben bazen çocuğu uyuturken uyuya kalıyorum böyle zamanlarda ertesi sabah yazsam olmaz mı kabul görmüyor mu mesela şu an öyle yapacaktim. Bi menu yazip menüleri yorumlayıp geleyim
Kuzum ertesi gün halledebilirsin bizde de aynı durumlar oluyor
Ben iki gündür miniğimi uyutur uyutmaz uyuyakalıyorum o yüzdn kalıyor
Anladım canım ertesi gün halledelim o zamanlarda
ayy ne güzel sabah 10 ile akşam 6 arasi sadece kahve mi içtin ben dayanamiyorum ya illa bi kayisi hurma aticam ağzıma. Bide tarhana çorbası varken patatesi yemesemiydin yada rakipmiydikk yediğin iyi olmuş mu desemmm
Cuma günleri bi rehavet çöküyor patates çıtır çıtırdı dayanamadım sade kahve baya iştahımı kesiyor benim bugün de yeni okulumdaki bayanların günü varmış kendi aralarında oraya gidiyorum Allahım bana güç kuvvet ver şu Ela’ya yenilmeyeyim

Geçmiş olsun kaptanım ben de bu hafta bol spor planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…