- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #350.861
Hafta da bir gün rahat olmayı tercih ediyorum. Sıkılmamak adına biraz fazla oldu ama dikkat edeceğim.Menün diyetteymişsin gibi değil canım
Dün zaten yemişsin, bugünden sonra kaçamaksız menüler ve azami gayret istiyorum.
Unutma; İsteğini yiyen istediğini giyemez
Yok kız onun gelmeye niyeti yoktu, BDV'den fırsat bulup bize gelemiyorduBi de siyahperi vardı gruptan kaçırdığım en sonHandandandan beni çıkaracak gruptan sorun kökünden hallolacak Poni Bon E ela_2019
Kaçamağı Cuma günleri iyi bir eksi geldiğinde abartmayarak sadece 1 tane besinle yapabilirsin.Hafta da bir gün rahat olmayı tercih ediyorum. Sıkılmamak adına biraz fazla oldu ama dikkat edeceğim.
pınarım ne yaptın gülüm hazirana çok var 65 değil 60 ı bile görürsün ki
Video gozukmuyo ama sonraki mesajlarınızı gördüm YouTube kapaliymis heralde.
Çok geçmiş olsun canım, kilonun hiç önemi yok kızın sağlıklı olsun yeter ki, yine toparlarsin ❤
Zuhal abla iyi mi canım gruba da ugramadi bugün. @mefkurem
Abla sen hep aynı araliklarda gidip geliyorsun. Ekstra dikkat etmen gereken sana yaramayan yediğin biseyler mi var acaba?
Artık çok değil mervecim toparlarsin ama dikkat et bu hafta üstüne koyarsan zor olur.
Tebrikler canım çok iyi
Gitmeden kıyağını yaptın yani
Nazlı maşallah
Ellerine sağlık canım bu hafta daha çok spor yapicam inşallah
Ediyoruz canım hep aklımızda duamizdasiniz
Haftaya toparlarsin inşallah kaptanım ❤
Pinarrr yarisiyo muyuz bu hafta? Hadi ikimiznde toparlanmaya ihtiyacı var
Pinarcigim bı kaç gündür keyfi yerinde yavrumun çok sukur
Meaajini gordummu bilemiyorum
Iyi aksamlar
Sabah 7 de ciktik evden oglen 2.30 gibi geldik
Kahvalti yaptik sonra kv gile ugradik
Ordan cocuklarin evine bakmaya gittim
Bugun cocuklar annenede :)) aslinda ogleden sonra alincakti ordan ben biraz gec alirim deyince madem kalsinlar demis :)
Mahkeme sonuclanmadi
Ayin 18 inde saglik uzmani konusacak sonra karar verilecek
Buhun başım catladi, eve gelince ilac aldim
Daha yeni yeni hafifliyor
Insanin o anda hersey aklina gelmiyor
Sonrasinda keske şunuda deseydim bunu deseydim oluyor
Öyleymiş canım sen etiketleyince gördüm
Kaptanım senin nezdinde tüm takıma yazayım,
Sizleri çok sevdim.aile gibi kucak açtınız bana.hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum
Diyet yapmasam da arara gelirim
Kızlar diş ağrısı çekene dişi ağrımayan dünyanın en mutlu insanı görünürmüş.
Lütfen dişiniz ağrımadığı için çok mutlu olun dişlerinizi sevin onlarla konuşun hatta teşekkür edin. Ben benimkine sövüyorum çünkü
Ağrıdan galiba kafa gitti azcık
Pizza fazla geldi bana bence patates ile beraber10.00
1 dilim Tb ekmek
1 yumurta tava
2 hindi füme
2 kk peynir
1 zeytin
1 tk kaymak
Ara sade kahve+3 kuru kayısı
16.30
2 dilim pizza
4 kaşık patates salata
Su 2.5-3
Spor 100 ip atlama 20 p @Dream00
Ekmek azalmış ama künefe gelmiş tabiHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
1 yumurta tavada
2 dilim peynir
2 dilim ekmek
Bir parça karnabahar kızartması
2 çatal künefe (eşim dün getirdi sabah yedim )ama canım istemedi şehitlerden dolayı
Ara
Türk kahvesi
2 dilim portakal
Bir dilim elma
Akşam 18.00
Bir yabak tavuklu pilav
Bir lase sebze çorbası
Bir sütlü kahve
15 tane kadar kavrulmuş fıstık
Çay 2 bisküvi
Bugun baya kaçamaklı oldu malesef
Hahhayttt hadi sana afiyet olsunn şekerimHaklısın canım ama hepimizin farklı farklı sorumlulukları var daha sık gelmeye çalış seviyoruz seni
Kız bütün rakiplerimi kaçırıyorum kara kedi gibi dur bakalım E ela_2019 un başına ne gelecek
Kuzum ertesi gün halledebilirsin bizde de aynı durumlar oluyor
Anladım canım ertesi gün halledelim o zamanlarda
Cuma günleri bi rehavet çöküyor patates çıtır çıtırdı dayanamadımsade kahve baya iştahımı kesiyor benim bugün de yeni okulumdaki bayanların günü varmış kendi aralarında oraya gidiyorum Allahım bana güç kuvvet ver şu Ela’ya yenilmeyeyim
Geçmiş olsun kaptanım ben de bu hafta bol spor planlıyorum
Cok ümitli değilim canıminşallah ciddi bir şey çıkmaz gülüm
Nisan 'da 37 oluyorumHandandandan kaptanim iki sorum var dı ama birini unuttum hatirlayinca yazayim. Ilki yaşın kaçtı ikinciyi de hatırladım branşın neydi
Hemen mutfağa git,Kizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çokaç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Bol yağlı, şekerli , karbonhidratlı şeyleri tüketebilirsin canım tabi yenilmek istiyorsanKizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çokaç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Ayy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendiniGunaydınlarrrr
Mıdemı usutmusum sanırım. Mıdem taş gıbı, ıcım bulanıyor. Nane kaynattım ıctım sımdı.
Bugun mısafırlıge gıdıyorum mıdemmde kotu zaten uygun seylerden yıyıp donerım ıns.
Gercı aksamada kv deye gececegım ordan. Yıne yogun bır hafta sonu olacal benım ıcın.
Sızlerın planları ne, neler yapacaksınız bugun
Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorumDr gittin mi canım?
Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririmKizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çokaç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Bunu yiyeceğime aç kalırım ben beHemen mutfağa git,
1 kepçe yoğurdun içine
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk karabiber at ve ye
Sen mezun oldum, istediğini yiyebilirsinBunu yiyeceğime aç kalırım ben be
Kolajen kullamıyor muydun cnm sen diizn için herkes işe yarıyor diyor tip 2 deniliyor galibaCok ümitli değilim canım
26 yaşında iken menisküsüm zedelenmişti, kilomda 62 idi
Annem babam da dizden problemli, hatta bu ara fizik tedavileri var.
Bende çıkar birşeyler yani
Cnm protein ye diğer öğünündeKizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çokaç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Aldım aslında ama başlayamadım bir türlüKolajen kullamıyor muydun cnm sen diizn için herkes işe yarıyor diyor tip 2 deniliyor galiba
Benimki tip1&3 yüz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?