Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Menün diyetteymişsin gibi değil canım

Dün zaten yemişsin, bugünden sonra kaçamaksız menüler ve azami gayret istiyorum.

Unutma; İsteğini yiyen istediğini giyemez
Hafta da bir gün rahat olmayı tercih ediyorum. Sıkılmamak adına biraz fazla oldu ama dikkat edeceğim.

Hafta da bir gün rahat olmayı tercih ediyorum. Sıkılmamak adına biraz fazla oldu ama dikkat edeceğim.
Kaçamağı Cuma günleri iyi bir eksi geldiğinde abartmayarak sadece 1 tane besinle yapabilirsin.

Günün tamamen kaçamaklı olduğunda haftanın diğer 6 günü verdiğin emek boşa gider canım, hep yerinde sayar durursun.

pınarım ne yaptın gülüm hazirana çok var 65 değil 60 ı bile görürsün ki

Ay abla 60 istemiyorumda 62 felan fena olmazdi cnku genelde 2-3 kg arasi oynuyorm hep 65 sabit kalirdm ozaman

Yarisalim cnm aynen cok iyi olur benm hedefm 68 bu hafta seninki ne ona gore

Pinarcigim bı kaç gündür keyfi yerinde yavrumun çok sukur
Meaajini gordummu bilemiyorum

Sevindm cnm sukur. Karanfil dovup zeytinyagla kariadirip surunce iyi geluyormus demistm ama zaten gerk kalmamis artk :)

Ah abla inşallah hakketikleri cezayi alir pislikler

Tebrikler cnm cok guzel vermissin bu hafta bence de mezun olsaydin keske yakisirdi :)

Gecmis olsun kız diş agrısı cok fenadir bilirim inşallah cabuk atlatirsn

Günaydın kızlar annemlerdeyim bu evde int de yok ve küçük ev 3 çocuk tımarhane gibi
10.00
1 dilim Tb ekmek
1 yumurta tava
2 hindi füme
2 kk peynir
1 zeytin
1 tk kaymak

Ara sade kahve+3 kuru kayısı

16.30
2 dilim pizza
4 kaşık patates salata

Su 2.5-3
Spor 100 ip atlama 20 p @Dream00
Pizza fazla geldi bana bence patates ile beraber
Ekmek azalmış ama künefe gelmiş tabi

Dün ki menümle ilgili ne deseniz doğru
Bn sabah yemezsem tüm gün kendimi doyuramıyorum o gün şehitler var deyince cnn international izledik eşimle, uyuyamadım üzüntüden sabah da uyanamadım açken bn bn değilim arkadaşlar

Hahhayttt hadi sana afiyet olsunn şekerim Bilemiyorum dün tepsi tepsi kurabiye poğaça yapıp buzluğa attim (misafirler için) ama hiç birinin tadına bile bakmadim. Dün balığın yaninda patates ve havuç attim fırına ammmaaa onun da tadına bakmadimm Bir yere de gitmiycem yencem seni yenicemmm

inşallah ciddi bir şey çıkmaz gülüm
Cok ümitli değilim canım
26 yaşında iken menisküsüm zedelenmişti, kilomda 62 idi
Annem babam da dizden problemli, hatta bu ara fizik tedavileri var.
Bende çıkar birşeyler yani

Kizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çok aç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Hemen mutfağa git,
1 kepçe yoğurdun içine
1 çk zencefil
1 çk zerdeçal
1 çk karabiber at ve ye

Kizlar yaa rakibim U UcanSupurge duymasin da ben bugün çok çok aşırı çok aç uyandim. Gözümü ve beynimi doyuracak bi tavsiyeee istiyorummm.. Bi sütlü kahve içtim kahvaltı yaptim ama acımmm
Bol yağlı, şekerli , karbonhidratlı şeyleri tüketebilirsin canım tabi yenilmek istiyorsan

Ayy canım geçmiş olsun ya sıcak tut kendini
Dr gittin mi canım?
Gittim canım antibiyotik verdi. 1 gün içtim bugün akşama etki gösterir diye umut ediyorum
Canım 2 avuç kabak çekirdeği öneriririm

Cok ümitli değilim canım
26 yaşında iken menisküsüm zedelenmişti, kilomda 62 idi
Annem babam da dizden problemli, hatta bu ara fizik tedavileri var.
Bende çıkar birşeyler yani
Kolajen kullamıyor muydun cnm sen diizn için herkes işe yarıyor diyor tip 2 deniliyor galiba
Benimki tip1&3 yüz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…