- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.681
Allah razı olsun abla. Bugun daha iyiyiz ayıptır söylemesi yemeğe çıkardı kendisi de farkında. İnşallah daha da iyi olacakyöntem değiştir gülüm sırayla dene hangisi işe yararsa artık mesela 2 gün hiç bir şey deme umursamaz tavır takın geldi mi gitti mi neredeydi hiç umursama bakalım, o işe yaramazsa başka yöntem buluruz
İçini ferah tut canım ödemdır o kilolar birden gidecekİnşallah canım. İnsallahh ödemdir diyorum.
Ayy insallahhhİçini ferah tut canım ödemdır o kilolar birden gidecek
Olsun haftaya yansir canim sıkma canını senin elinde olan bir şey değil sonuçtaKızlar regl oldum yaaatartı öncesi olacak şey miydi bu şimdi offff
İnşallah kuzum yaOlsun haftaya yansir canim sıkma canını senin elinde olan bir şey değil sonuçta
Aynenn belliydi aslindaİnşallah kuzum ya
İştahım sebebi belli oldu
Aynen canım, çünkü anormal bi iştahtı bendeki ve anormal bi karbonhidrat isteği vardıAynenn belliydi aslindasende demiştin bence demii
a.selam canım neler gelmiş başınaSelam Kızlar bu aralar uzerımızde bir kara bulutlar var hayırlısı arabayı carptıgım gunden beri sureklı bıseyler oluyor kırılan bardağın tabagın hattı hesabı yok kombi sıcak su vermiyor 1 haftadır sabah kucuk odadaki avize bıldıgın sokulerek yere dustu aklım cıktı hastane gittik arabayı park ettim her zamanki ettıgım yere neyse sokaga kamyon girememiş sokagın karsı tarafında 3 araba park etmiş benım araba tek kalmıs park ettıgım de araclar vardı neyse hastanede isleri bitirdik onay bekliyoruz bizim plaka anons ediliyor kostur kostur gıttım araca neymıs 1 saattir nerdeymısım buraya araba mı park edilir mis nasıl soformusum ay sinirlerımi zıplattı kamyon gecemıyorsa Baska yol mu yok bayan sofor olarak gorunce adam yukledıde yuklendıde yaslı baslı diye sesimi cıkarmadım ama catladım sinirden neyse geldik eve televizyonun ayak kısmı kırıldı bereket cocuklar onunde degıldı Rabbım beterşerınden korusun alıntıları aldım evın islerini halledeyim gelecem Insallah
ben hatırlamadım canım eskilerdensin sanırım hoşgeldinKızlar merhaba beni hatırlayan varmı takip ediyorum pazartesi ve cuma günleri gelip bakmaya çalışıyorum kendime motive olsun diye kendi kilolarımda kimse olmayınca aranıza katılamadım ama şimdi aynı kilolarda birkaç arkadaş katıldı sanırım sizlerle kendime destek alıyorum
Bol bol su iç canımKızlar regl oldum yaaatartı öncesi olacak şey miydi bu şimdi offff
Tamamdır kuzuma.selam canım neler gelmiş başınaallahım beterinden korusun inşallah. Sadaka falan versen biyere canım
ben hatırlamadım canım eskilerdensin sanırım hoşgeldinkaptanımız uygun görürse Katılabilirsin Handandandan
Bol bol su iç canım
Kaptanicem naptin sen Niye düstün mapus (nasil yaiziliyorduBen geldim
A.selam canim beni sevindirmezde insallah listede olanlar sevinirSelam herkese
Durumlar nasıl kızlar yarın tartılar sevindirir umarım
Bir konudaki fikrim toplum ahlak kurallarına aykırı bulunmuşKaptanicem naptin sen Niye düstün mapus (nasil yaiziliyordu) damlarina tahmin ettigim konudan sanirim
Ayyyy hoşgeldin kaptaniçem yaa, niye düştün mapusaBen geldim
Benim tartı fenaSelam herkese
Durumlar nasıl kızlar yarın tartılar sevindirir umarım
Anaaa hangi fikrinmiş o merak ettimBir konudaki fikrim toplum ahlak kurallarına aykırı bulunmuş
Ah! bilmiyorlar ki ben marjinal kadınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?