Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

* * * 9.Takim 664. Etap * * *

Niran Nevra (75///)sabit
Zeycan123 (65.3/63.9/1.4/%2.14)
zsaracoglu (80.2/)sabit
Tekrar dene (82.8/82.4/0.4/%0.48)
askrhpozitif (84/83.2/0.8/%0.95)
Ucmelekannesi (72.9/72/0.9/%1.23)
Poni Bon (83.6/82.8/0.8/%0.96)
Jasminium84 (65.9/66.7/-0.8/%-1.21)
ela_naz2019 (89.8/90/-0.2/%-0.22)
selensu82 (55.9/55.1/0.8/%1.43)
Furha63 (71.0///)sabit

9.takim ortalamasi : %0.523

DENEME SÜRESİNDEKİ ÜYELER
tugbap (69.4/68.7/0.7/%1.01) yeni üye BT:23/02/20 BK:71 HDF:55

İZİNDEKİ ÜYELER
mefkurem (90///) 663. Etap 90 ile

FREE CANLAR ❤
Gastrik asit (68.8/68.6/-0.2)
Dream00 (55.4/55.9/+0.5)
ekim2009 (91.9/91.1/-0.8)
Pnrrr-20 (69.2/)
medine66 (68/)
huban1234 (57.1/56.2/0.9)

HAMİLE ÜYELER
nanekekik (76.4/) Baş:75.7
Bi prenses annesi(84/85/+1)Baş:84

Kizlar son bir aydır inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunluk vardi. Nerede yatıp kalktigimi anlamadim.Takimi da çok ihmal ettim bu yüzden. Boş zamanlarda da hep dinlenmeye çalıştım. Ev de aldı başını gitti. Yarın yardıma gelebilecek birini buldum çok şükür. Sonrasında da düzenli devam ettircem inşallah. Kafama çok takiliyodu evdeki görünmeyen yerlerin temizliği. Halsizlik ve yorgunluk için de dün bir karışım gördüm. Sodyum bi karbonat sirke ve limon her sabah suyla karıştırılıp iciliyomus. Yarın buna da basliycam inşallah. Bu iki mevzuyu halledersem zaten bayaaa iyi olcam.
Son olarak da ders saatlerimi yeniden düzenledim tamamen kendime göre. Yeni sistemde en geç 7 gibi evde olcam. Şu anki düzende 9 u geciyo eve geldiğimde. İnşallah benim için hayırlı olur ve daha düzenli bı hayatım olur

haftaya inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz kızlar benim ki zaten eksi sayılmazdı geçen hafta artıydı ani reglden sabit olanlarımız ve azıcık artı olanlar var eksiyi gören herkesi tebrik edip hemen önümüzde ki maçlara bakalım:))

kendimize uyumadan önce en azından 5 dk zaman ayırıp derin nefesle telkin yapalım

nefesi 4 sn alıp 4 sn tututup olabildiğince yavaş verip o arada içimizden her nefesle bedenim daha sağlıklı oluyor fazla yük olan her şeyi tüm kötü duyguları ve bedenimde ki zararlı şeyleri , yağları her nefes verişim de vücudumdan atıyorum diyelim , sağlıklı huzurlu ve mutluyum çok şükür diyerek uykuya dalalım :))

suyumuzu ayarlayı (sürahi şişe neye isterseniz) bu su gençlik ve güzellik iksiri (ab-ı hayat suyu) bedenimi sağlıklı dinç ve güzel yapıyor çok şükür (7 kere) seni seviyorum şifa iksirim (7 kere) ve besmele çekip(7 kere ) gün için de bu suyumuzu içelim

gün için de mutsuz olduğumuz da moralim bozuk olduğun da evdeysek:
en rahat edeceğiniz pozisyon da uzanın yastık kırlent kullanabilirsiniz , ağzınızdan alabildiğiniz kadar derin nefes alın karnın alt bölgesi göğsünüz dolsun(sırtınızın gerildiğini hissedeceksiniz) nefesi hiç tutup bekletmeden yavaşça yine ağızdan verin, nefesi verirken istediğinizsesi çıkarın aaaa, oooo veye sizi ne iyi hissettiriyorsa , bu arada gülümsediğinizi düşünün (gerçekten gülümseyemezsiniz çünkü ağıdan nefes veriyoruz:) ) bunu 15 kere tekrar edin bittiğin de içiniz neşe dolu olacak

dışarıdysanız (ortam uygun değilse:
3 -4 sn de nefesi alın biraz tutun ve yavaşça sakince verin aklınızdan ben mucizeyim sonsuz bilgelik sınırsız güçle bağlantılıyım , şimdi huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum diye tekrar edin

gün içirisin de özellikle sabah uyandığınızda

şükredecek şeyler düşünün aklınıza gelebilecek her şeye şükredin bunu 1-2 dk yapmak bile gününüzü olumlu yönde değiştirmeye başlayacak
misal
saçınızın olduğundan tutun çoraplarınızı hemen bulduğunuza rahat nefes alabildiğinizden aklınızın oluşuna , tuvalete gidebildiğinize , evde yiyeceğinizin oluşuna çocuğunuzun yada eşinizin varlığına , güzel yüzünüze kadar aklınıza ne gelirse şükredin bunu her gün yapmaya çalışın dakikayı 10 dk ya kadar çıkarabilenler hayatını mükemmel yönde değişmiştir bile :))
bedenimizle ilgili olumlama cümlesi:
bu beden benim, olduğu gibi kabul ediyorum bedenimi eleştirmeyi yermeyi bırakıp sevmeyi , ona hak ettiği gibi bakmayı ve beslemeyi , beni bu zamana kadar her şartta taşıdığı için teşekkür etmeyi seçiyorum , bedenimi hak ettiği ideal, zarif, güçlü, enerjik haline getirmeyi seçiyorum, kendimi seviyoruuumm :))

bu günün benim için şükrü :
böyle güzel insanlarla aynı gurupta olduğuma , hepsinin azimle bana güç vermesine , her şartta her durumda vaz geçmeyen iradeleriyle başkalarına destek olmalarına şükrediyorummm

Günaydın

Geçen hafta 71.00
Bu hafta 71.00
%0
Malesef bu hafta yoğunlaşamadım kafam çok doluydu. Kusura bakmayın hanımlar
Haftaya telafi edecegim
arti degilsin canin hafyaya guzel eksi gelir ins
amin canim ins
telafi edersin canim
Cuma 82.8
Bugün 82.4
Düne göre eksi 1 gitmiş ödem kaynaklı olduğunu düşünüyorum buna sukur
Kızlar işi olmayan bir hesapliyip listeye ekleyebilirmi kahvalti hazirliycam eşim cumaya yetişecek
eksi eksidir canim.haftaya guzel eksi gelir
Pzts: 69.4
Cuma :68.7
Fark:700 gr
Kızlar bu ev tartısına göre diyetisyen de az farklı çıkıyor
tebrikler canim guzel ekdi
Kızlar ben sabitim maalesef...
Canim az da yiyorsun ama neden eksi gelmediki.neyse soyle dusunelim haftaya bizim liste yikilacak ve 1 .olacagiz.

inşallah gülümm
yardımcıdan da memnun kalırsın da devam edersin inşallah en iyisini yapmışsın her şeye yetişemezsin ki
o son 1 aydır ben de dahil çevremde ki herkes de aynı sorun var yorgunluk kafa karışıklığı halsizlik hepsi birden sanırım hava ve ülkede olan kötü şeylerin kötü enerjisinden çok etkileniyoruz sürekli gerilim stres üzüntü …. aklımızı, kalbimizi dualarımızı olacak , olabilecek en iyi şeylerle doldurmamız lazım

Evet abla ülkenin durumu da çok etkili bu durumda. Normalde acısını hemen unutuyoruz diye kizariz kendimize, ama bu sefer unutmaya vakit olmadan yenisi geliyo bu da mahvetti tabi hepimizi.

Çarşamba menüm kötüydü, sinirden 3 günlük yemek yedim maalesef , birde üstüne 1 somun ekmek
sinirini yemekten çıkarmışsın gülüm bir kereden bir şey olmaz sen önce sakinleşmeye kalbini rahatlatmaya bak ,inşallah bu hafta hep iyi ve mutlu olursun

Ne kadar da iyi yapmissin birini almakla. O görünmeyen yerlerin temizliği beni de çok rahatsız ediyor. Takıntı haline geliyor. o temizlik eminim bedenini ruhunu çok rahatlatacak. Ayrica 2 saat zamanini arttirman da süper. Nerde çalışıyorsun neden bu kadar geç saatte cikiyorsun. Özel okul falan mi

Evet abla ülkenin durumu da çok etkili bu durumda. Normalde acısını hemen unutuyoruz diye kizariz kendimize, ama bu sefer unutmaya vakit olmadan yenisi geliyo bu da mahvetti tabi hepimizi.
hem de nasıl güya haberlere bakmıyorum ama telefonda birileri paylaşmış oluyor eni sonu duyuyor görüyorsun zaten böyle şeyleri görmemek olmaz ki , inşallah bundan sonrası çok iyi olacak , kötü düşündüğümüz tek şey korana virüsünün imralıda ki zata bulaşıp mefta olması olsun

Ohhh ohhh ohhh okurken bile enerji veriyor insana yazdıkların. Favorilere kaydettim dönüp tekrar okumak ve uygulamak için. Teşekkür ediyorum.

Haftaya 1,5 hedefim

Hala yasiyor olmasına gayret ediyorum pisligin

Kocama bile hesap vermem ama size günlük rapor veriyorum nekadar değerlisiniz benim için yani burdan şey edin
Oğlum okuldan gelince topladım bebeleri saglikocagins gittim polen alerjisi var ikisindede başlamadan önlemini alalım diye
Ordan eşimin yanına uğradık biraz işyerinde vakit geçirip ev geldim yemek işine koyuldum
Yarmalı yoğurt çorbası yeşil fasulye pilav ve et haşlaması yapıyorum ama ben patatesle bulgur yiycem geçen annem yapmış sisirmesin diye pek yiyememistim
Aksamada çaya eltimler geliyor her cuma gelirlwr
Benden havadisler bukadar ilk fırsatta gelicem

Ohhh ohhh ohhh okurken bile enerji veriyor insana yazdıkların. Favorilere kaydettim dönüp tekrar okumak ve uygulamak için. Teşekkür ediyorum.
düzenli uygularsın inşallah gülüm ciddi ciddi insanın bakış açısını değişiyor beynin çalışması bile değişiyor daha çok çözüm ve seçenek geliyor insanın aklına , ruh hali genel anlamda denge ve uyum için de huzurlu oluyor
teşekkür edilecek bir şey yok ben güya takımın motivasyon koçu olarak doğru düzgün işimi yapsam böyle yazıları sık sık yazmam lazımdı ki zaten :))

ohh ohh maşallah mutfakta iyi çalışmışsın , eltinlere çayın yanına bir şey vericen mi her cuma geliyorlarmış , haftaya değişiklik olsun biz size geliyoruz desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…