Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tebrik ederim canım 1 haftalık emeğinin karşılığını derece ile almışsın
Sağol cnm bnm bugün 2 tane etek aldım kendime, sıfır hata nefis oldu arkadaşım hayran kaldı
İnan sayenizde size yazıcam diye çok dikkat ediyorum
Bir tek pazar akşamı en yakın arkDaşımıza kalabalık yemeğe davetliyiz 1 kadeh şarap içicem günümü ona göre ayarlıcam
Düşün kaçamağımı planlıyorum şimdiden

cidden gülüm herkes senin gibi olamaz mükemmel anlayışlı sevecen birisin sen harikasın yaaaa , çok şükür eşin farkın da ve değer veriyor sana , her hafta hazırlık olmaz zaten en iyisi kuru yemiş yakın akraba ailedenler
bir gün gözünü karart evden çıkarken unutma niyet et kaynınların oraya gidip sanki sana özel ayrılmış gibi park yerini boş bulacağım de kesin bulursun
hafta sonları market alışverişine eşimle çıktığımız da yapıyorum her defasın da buluyoruz şükür boş park yerini :)

Allah kolaylık versin. İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip eder
İnşallah cnm. Bu hafta moralim yoktu.
Cook guzel abla haarikasiin
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP

TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER

1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2. selensu82 === % 1.43 ===
3. Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4. Poni Bon === % 0.96 ===

Tebrikler hanimlar
Spor listesi Sonuclar

1. Fitt_anne 1035
2. selensu82 690
3. @zsaracoglu 538

Tebrikler kizlar

Fitt_anne
Tebrik ederim hanimlar

***28 Şubat- 6 Mart Arası
Menü Paylaşım Listesi***

Selensu + + + + + + +
Zeycan123 + + + + + + +
Furha63 + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
Zsaracoglu + + + + + - -(Cenazeden dolayı sarı kart vermiyorum)
Jasminium84 + + + + + - -
Elanaz + + - + + +
Tugbap + + + - + + -
Ashrhpozitif + + + + + - -
Ponibon - + + - + - -
Nirannevra - + + + + + +
Tekrardene + + + + + + +

*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.

Şu sıra en çok ihtiyacım olan şey canımın için yaz tabii ❤
Ama en çok yat bi güzel dinlen, bekliyor oliciimm seni
uyudum kalktım oğluşum gelmişti ama aç değildi önce acıkmış onun yemeğini hazırladım yedirdim geldiiimmm:))
en kolay akılda kalıcı şekil de anlatabilirim inşallah , bismillahhh :))

odağımızı negatiften pozitife çevirmek

kare şeklin de bir bahçe hayal edin 3 duvarının önün de sırayla güller laleler sümbüller ekili(iç dünyamız) bizim de elimizde su akan bir hortum var ( düşüncelerimizle beslediğimiz duygular) ama hortum sabit sadece önümüz de sabit duruyor ,biz ne yöne dönersek hortum da sadece o yöne dönüyor erkeklerin çiş yapması gibi düşünün düz dururken yana doğru çiş yapamazlar , 4. duvarın önünde de yabani otlar çalılar çıkmış, biz sürekli yönümüzü o yabani otlara dönüp bunlardan kurtulmam lazım bahçemi mahfediyor diyerek onlara bakarsak farkında olmadan hortumla(biz ne yöne dönersek su akan hortumla bizimle o yöne dönüyor ya) onları sular besleriz diğer güzelim çiçeklerimiz susuz kalıp sönmeye başlarken yabani otlar daha gürleşip büyür .
İşte zihnimiz de aynen bu şekil de çalışır istemediğimiz şeyi ne kadar düşünürsek o kadar büyür ve hayatımıza o kadar etki eder yapmamız gereken farkına varıp tercih yapmak , hayat inanmak tercihler yapmak ve çalışmaktır(bana göre) , tercihimi kötü olumsuz düşünceleri bırakıp ,onlar sadece yük beslemek istemiyorum SERBESTTT (içimizden bile olsa bastırarak vurgulu söylüyoruz) bırakıyorum da diyebiliriz , onları düşünüp sürekli enerji aktarıp kendimize eziyet ve yük etmeye devam da edebiliriz açık açık bunu kendinize sorun bırakmayı mı tutmayı mı tercih ediyorum

hayatımız kıymetli şu anımız kıymetli , bankadaki para örneğini bir daha hatırlatayım bankada 500 bin tl paramız olsa hırsız sadece 10 lirasını çalsa geri kalan tüm parayı hırsızı yakalamak için harcar mıyız .. tabi ki kimse harcamaz o zaman gün için de yada haftanın bir günü 5-10 dk bri ya da bir şey canımızı sıktı , üzdü diye tüm günümüzü yada haftamızı neden ona kızarak üzülerek ziyan ediyoruz ki

her fırsatını bulduğun da yat kuzum dinlen uyu o fırsatı iş v.s. yapmaya harcama , o iş her zaman olacak dinlendikten sonra çok daha kolay zaten yaparsın ama bedenin ,beynin her zaman dinç güçlü kalmıyor molalara ihtiyacı var , o yüzden bencillik olarak görme şu işi yaparım v.s. deme uyku sadece beden için değildir gülüm beynin sağlıklı çalışması içindirde

Bu hafta bana sporda rakip olubilecek kendine güvenen spordas arıyorum
Yok mu senin havani sondururum diyecek bir babayiğit
hay maşallah sportmen şirineler kraliçesi açık ara birinci olunca gözün rakip arıyor eziverem şunları diyorsun demiii seni yerim yaaaaaa

emegine saglik canim
Benim kızcelerle olmuyor abla bugün bide enerji patlaması yaşadılar herhalde ev tımarhaneye döndü yattıklarındada kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa günden bişey anlamıyorum

emegine saglik canim

Benim kızcelerle olmuyor abla bugün bide enerji patlaması yaşadılar herhalde ev tımarhaneye döndü yattıklarındada kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa günden bişey anlamıyorum
ne yaparsan sana daha iyi geliyor mutlu ediyorsa onu yap tabi ki gülüm , çocuklar hep böyle kalmıyor büyüyorlar kendi odalarına çekilip çıkmıyorlar belli yaştan sonra beni ki nisan sonu 19 olacak büyüdü fazla ilgi bile canını sıkıyor sıpamın:))

İyi yapmışsın canm özellikle saat konusunu. Yardımcı bayanda işini iyi yaparda düzenli çağırırsın

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP

TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER

1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2. selensu82 === % 1.43 ===
3. Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4. Poni Bon === % 0.96 ===

Tebrikler kızlarr

Bitter mi kahvaltı çok bence canm

Spor listesi Sonuclar

1. Fitt_anne 1035
2. selensu82 690
3. @zsaracoglu 538

Tebrikler kizlar

Fitt_anne

Vuuu hakasınız

Spor hatika ama sabahki meyve çok olmuş canm

Olmamış

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun herkese bugün çok güzel bir eksi ile geldim inşallah devamı gelir
Geçen cuma 65.3
Bugün 63.9
Fark - 1.4 kg
Yuzde 2.14
Gunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar

Bildirimim
Geçen hafta 83.6
Bugün 82.8
Fark -800
% 0.96

Yitik şifa 1.seviye 15. gün verilen kg:3.5
Gunaydin kizlarrrrr
Gecen cuma 72.9
Bu cuma. 72.0
Fark -900
Yuzde℅1/23
Kilo bildirimim
Cuma 57.1
Bugün 56.2
Fark 900gr
kilo bildirimini yapıp tüyüyorum kızlar geç kalktım evin her yeri her yerde eşim gelmeden toparlıyayım:))
geçen hafta 91.9 (reglden ödemdi)
bu hafta 91.1
fark - 800 gr
Cuma 82.8
Bugün 82.4
Düne göre eksi 1 gitmiş ödem kaynaklı olduğunu düşünüyorum buna sukur
Kızlar işi olmayan bir hesapliyip listeye ekleyebilirmi kahvalti hazirliycam eşim cumaya yetişecek
Pzts: 69.4
Cuma :68.7
Fark:700 gr
Kızlar bu ev tartısına göre diyetisyen de az farklı çıkıyor
Kızlar maşallah azminiz devam etsin inşallah bu hafta bende katılıyorum aranıza

@Zeycan123 takıma geldiğin günden bu yana istikrarlı bir şekilde veriyorsun kiloları, tebrik ediyorum canım

selensu82 bizlere göre zaten az olan kilona rağmen hem sporu aksatmaman hemde menülerine dikkat etmen gerçekten takdire şayan

Ucmelekannesi istikrarlı devam ediyorsun, mezun olana kadar aynı azimi bekliyorum senden canım

Poni Bon senin eksileri görünce gözlerimi oğuşturup tekrar bakıyorum gerçek mi diye, demek ki dikkat edince ve istikrarlı olunca oluyormuş

askrhpozitif geçen hafta ki artını vermişsin ama eksiye geçememişsin canım, hala çok az gelmeye devam ediyorsun maalesef, lütfen buraya da biraz vakit ayır, unutma buraya gelen herkesin meşguliyeti fazla, gelme amacımız motivasyonumuzu yükseltmek.

Fitt_anne canım o kadar spor yapıyorsun ama diyete dikkat etmeyince sporda akıttığın terler verdiğin efor boşa gidiyor, sencede öyle değil mi? Açıkçası o kadar spora senden çok daha iyi bir eksi bekliyordum.

@zsaracoglu cenazeden dolayı evinde bulunmaman kaynaklı sabit gelmeni görmezden geliyorum canım

@Furha63 kilo vermek için içsel motivasyonun yok gibi hissediyorum, doğru mu?
Birde dışarıda yediğimiz yemekler artı getiriyor canım bunu unutma.
Listede olmanın bilincinde olduğunu biliyorum, haftaya bu haftaki sabiti telafi etmeni bekliyorum.

@ela_naz2019 neyi eksik yapıyorsun canım, kendini değerlendirmeni istiyorum

Jasminium84 bir günlük kaçamakların etkisi maalesef bu kadar büyük oluyor canım, anlık yeme isteği krizlerinde kendini yönetebilmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…