- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.861
Sağol cnm bnmTebrik ederim canım 1 haftalık emeğinin karşılığını derece ile almışsın
allah senide güldürsün emiVaavv açık ara 1. Olmuşumazimli sıcan olmakta başka bişey canimm
Bişey deği canımCanım benim ellerine sağlık
Medine tam sana göre @medine66Bu hafta bana sporda rakip olubilecek kendine güvenen spordas arıyorum
Yok mu senin havani sondururum diyecek bir babayiğit
cidden gülüm herkes senin gibi olamaz mükemmel anlayışlı sevecen birisin sen harikasın yaaaa , çok şükür eşin farkın da ve değer veriyor sana , her hafta hazırlık olmaz zaten en iyisi kuru yemiş yakın akraba ailedenlerAblam bebekle kendimize zor yaparken her hafta hazırlamiyorum maalesef
Hazır alıyorum kuru pasta kuruyemiş gibi..
Kaynım benim araba kullanmamdan hala korkar koruma pisikolejisi aslında iyi niyetinden
Oyuzden istemez geçen hastalandı gelemediler eşim gecmis olsuna gidelim dedi
Yok gelmeyin bizim burda park edicek yer yok ben iylesince geliriz biz demiş
Tabi eşim kızdı haklı olarak amann bende gitmek istiyorum zaten herkes benmi bukadar anlayışlı mikemmel hoşgörülü
Allah kolaylık versin. İnşallah Rabbim gönlünden geçeni nasip ederKizlar son bir aydır inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunluk vardi. Nerede yatıp kalktigimi anlamadim.Takimi da çok ihmal ettim bu yüzden. Boş zamanlarda da hep dinlenmeye çalıştım. Ev de aldı başını gitti. Yarın yardıma gelebilecek birini buldum çok şükür. Sonrasında da düzenli devam ettircem inşallah. Kafama çok takiliyodu evdeki görünmeyen yerlerin temizliği. Halsizlik ve yorgunluk için de dün bir karışım gördüm. Sodyum bi karbonat sirke ve limon her sabah suyla karıştırılıp iciliyomus. Yarın buna da basliycam inşallah. Bu iki mevzuyu halledersem zaten bayaaa iyi olcam.
Son olarak da ders saatlerimi yeniden düzenledim tamamen kendime göre. Yeni sistemde en geç 7 gibi evde olcam. Şu anki düzende 9 u geciyo eve geldiğimde. İnşallah benim için hayırlı olur ve daha düzenli bı hayatım olur
İnşallah cnm. Bu hafta moralim yoktu.arti degilsin canin hafyaya guzel eksi gelir ins
amin canim ins
telafi edersin canim
eksi eksidir canim.haftaya guzel eksi gelir
tebrikler canim guzel ekdi
Canim az da yiyorsun ama neden eksi gelmediki.neyse soyle dusunelim haftaya bizim liste yikilacak ve 1 .olacagiz.
Cook guzel abla haarikasiinhaftaya inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz kızlar benim ki zaten eksi sayılmazdı geçen hafta artıydı ani reglden sabit olanlarımız ve azıcık artı olanlar var eksiyi gören herkesi tebrik edip hemen önümüzde ki maçlara bakalım:))
kendimize uyumadan önce en azından 5 dk zaman ayırıp derin nefesle telkin yapalım
nefesi 4 sn alıp 4 sn tututup olabildiğince yavaş verip o arada içimizden her nefesle bedenim daha sağlıklı oluyor fazla yük olan her şeyi tüm kötü duyguları ve bedenimde ki zararlı şeyleri , yağları her nefes verişim de vücudumdan atıyorum diyelim , sağlıklı huzurlu ve mutluyum çok şükür diyerek uykuya dalalım :))
suyumuzu ayarlayı (sürahi şişe neye isterseniz) bu su gençlik ve güzellik iksiri (ab-ı hayat suyu) bedenimi sağlıklı dinç ve güzel yapıyor çok şükür (7 kere) seni seviyorum şifa iksirim (7 kere) ve besmele çekip(7 kere ) gün için de bu suyumuzu içelim
gün için de mutsuz olduğumuz da moralim bozuk olduğun da evdeysek:
en rahat edeceğiniz pozisyon da uzanın yastık kırlent kullanabilirsiniz , ağzınızdan alabildiğiniz kadar derin nefes alın karnın alt bölgesi göğsünüz dolsun(sırtınızın gerildiğini hissedeceksiniz) nefesi hiç tutup bekletmeden yavaşça yine ağızdan verin, nefesi verirken istediğinizsesi çıkarın aaaa, oooo veye sizi ne iyi hissettiriyorsa , bu arada gülümsediğinizi düşünün (gerçekten gülümseyemezsiniz çünkü ağıdan nefes veriyoruz:) ) bunu 15 kere tekrar edin bittiğin de içiniz neşe dolu olacak
dışarıdysanız (ortam uygun değilse:
3 -4 sn de nefesi alın biraz tutun ve yavaşça sakince verin aklınızdan ben mucizeyim sonsuz bilgelik sınırsız güçle bağlantılıyım , şimdi huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum diye tekrar edin
gün içirisin de özellikle sabah uyandığınızda
şükredecek şeyler düşünün aklınıza gelebilecek her şeye şükredin bunu 1-2 dk yapmak bile gününüzü olumlu yönde değiştirmeye başlayacak
misal
saçınızın olduğundan tutun çoraplarınızı hemen bulduğunuza rahat nefes alabildiğinizden aklınızın oluşuna , tuvalete gidebildiğinize , evde yiyeceğinizin oluşuna çocuğunuzun yada eşinizin varlığına , güzel yüzünüze kadar aklınıza ne gelirse şükredin bunu her gün yapmaya çalışın dakikayı 10 dk ya kadar çıkarabilenler hayatını mükemmel yönde değişmiştir bile :))
bedenimizle ilgili olumlama cümlesi:
bu beden benim, olduğu gibi kabul ediyorum bedenimi eleştirmeyi yermeyi bırakıp sevmeyi , ona hak ettiği gibi bakmayı ve beslemeyi , beni bu zamana kadar her şartta taşıdığı için teşekkür etmeyi seçiyorum , bedenimi hak ettiği ideal, zarif, güçlü, enerjik haline getirmeyi seçiyorum, kendimi seviyoruuumm :))
bu günün benim için şükrü :
böyle güzel insanlarla aynı gurupta olduğuma , hepsinin azimle bana güç vermesine , her şartta her durumda vaz geçmeyen iradeleriyle başkalarına destek olmalarına şükrediyorummm
Tebrikler hanimlarCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2.selensu82 === % 1.43 ===
3.Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4.Poni Bon === % 0.96 ===
Tebrik ederim hanimlarSpor listesi Sonuclar
1. Fitt_anne 1035
2. selensu82 690
3. @zsaracoglu 538
Tebrikler kizlar
Fitt_anne
uyudum kalktım oğluşum gelmişti ama aç değildi önce acıkmış onun yemeğini hazırladım yedirdim geldiiimmm:))Şu sıra en çok ihtiyacım olan şey canımın için yaz tabii ❤
Ama en çok yat bi güzel dinlen, bekliyor oliciimm seni
her fırsatını bulduğun da yat kuzum dinlen uyu o fırsatı iş v.s. yapmaya harcama , o iş her zaman olacak dinlendikten sonra çok daha kolay zaten yaparsın ama bedenin ,beynin her zaman dinç güçlü kalmıyor molalara ihtiyacı var , o yüzden bencillik olarak görme şu işi yaparım v.s. deme uyku sadece beden için değildir gülüm beynin sağlıklı çalışması içindirdeemeğine sağlık canım
bana ilaç daha fayda etmiyor canım, hem hap hem göz damlası kullanıyorum ama faydası yok gözlerim cam gibi oluyor resmen.
Dr son çare iğne tedavisi tavsiye etti bakalım bu sene napıcam
Bende yatsam yaiyi uykular abla
hay maşallah sportmen şirineler kraliçesi açık ara birinci olunca gözün rakip arıyor eziverem şunları diyorsun demiii seni yerim yaaaaaaBu hafta bana sporda rakip olubilecek kendine güvenen spordas arıyorum
Yok mu senin havani sondururum diyecek bir babayiğit
emegine saglik canim***28 Şubat- 6 Mart Arası
Menü Paylaşım Listesi***
Selensu + + + + + + +
Zeycan123 + + + + + + +
Furha63 + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
Zsaracoglu + + + + + - -(Cenazeden dolayı sarı kart vermiyorum)
Jasminium84 + + + + + - -
Elanaz + + - + + +
Tugbap + + + - + + -
Ashrhpozitif + + + + + - -
Ponibon - + + - + - -
Nirannevra - + + + + + +
Tekrardene + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Benim kızcelerle olmuyor ablaher fırsatını bulduğun da yat kuzum dinlen uyu o fırsatı iş v.s. yapmaya harcama , o iş her zaman olacak dinlendikten sonra çok daha kolay zaten yaparsın ama bedenin ,beynin her zaman dinç güçlü kalmıyor molalara ihtiyacı var , o yüzden bencillik olarak görme şu işi yaparım v.s. deme uyku sadece beden için değildir gülüm beynin sağlıklı çalışması içindirde
ne yaparsan sana daha iyi geliyor mutlu ediyorsa onu yap tabi ki gülüm , çocuklar hep böyle kalmıyor büyüyorlar kendi odalarına çekilip çıkmıyorlar belli yaştan sonra beni ki nisan sonu 19 olacak büyüdü fazla ilgi bile canını sıkıyor sıpamın:))emegine saglik canim
Benim kızcelerle olmuyor ablabugün bide enerji patlaması yaşadılar herhalde ev tımarhaneye döndü yattıklarındada kendime vakit ayırmak istiyorum yoksa günden bişey anlamıyorum
Yok cnm burayla ilgisi yok,Buralarlami ilgilimi abla
Sen yokken tadı tuzu olmuyor takımın ama
İyi yapmışsın canm özellikle saat konusunu. Yardımcı bayanda işini iyi yaparda düzenli çağırırsınKizlar son bir aydır inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunluk vardi. Nerede yatıp kalktigimi anlamadim.Takimi da çok ihmal ettim bu yüzden. Boş zamanlarda da hep dinlenmeye çalıştım. Ev de aldı başını gitti. Yarın yardıma gelebilecek birini buldum çok şükür. Sonrasında da düzenli devam ettircem inşallah. Kafama çok takiliyodu evdeki görünmeyen yerlerin temizliği. Halsizlik ve yorgunluk için de dün bir karışım gördüm. Sodyum bi karbonat sirke ve limon her sabah suyla karıştırılıp iciliyomus. Yarın buna da basliycam inşallah. Bu iki mevzuyu halledersem zaten bayaaa iyi olcam.
Son olarak da ders saatlerimi yeniden düzenledim tamamen kendime göre. Yeni sistemde en geç 7 gibi evde olcam. Şu anki düzende 9 u geciyo eve geldiğimde. İnşallah benim için hayırlı olur ve daha düzenli bı hayatım olur
Bitter miSabah 08:30
2 h.yumurta
4 dilim peynir
1.5 t.b ekmeği
3 cherry domates
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Öğle 13.30
2 kaşık menemen
1 t.b ekmeği
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Akşam 18:00
2 kepçe mercimek çorbası
1 kase buharda pişmiş kabak
3 kaşık yoğurt
4 minik köfte( köfteler, çok az yağda pişmiş)
Su 3 litre
Spor 30 dk leslie 30×3=90Fitt_anne
Spor hatika ama sabahki meyve çok olmuş canm6 mart
07.20
1 yumurta
2sünme peynir
5 siyah zeytin
2 ceviz
1 çay kaşığı labne
1 muz
1havuç
Tere
12.30
3kaşık mercimekli bulgur
Salata
2 biber turşusu
15.00
1 kayısı
1 hurma
18.20
1 şiş soslu ciğer
3 kaşık hummus
2 kaşık süzme yoğurt
Salata
Su 2800 ml daha çok var uyumama suya devam
Spor 40 dk yürüyüş 120p
15 dk karın iç bacak antrenman 45p
Fitt_anne
Olmamışİyi akşamlar arkadaşlar
9.00
1 kase tırşık çorbası
2 has yumurta
2 dilim ananas
15.00(misafirlikteydim)
5 6 kaşık kısır
Marul+ayran
Süs biber turşu
16.30 kaçamak yaptım malesef
1 dilim pasta
2 kurabiye portakallı
Su 1.5
Spor yok
***28 Şubat- 6 Mart Arası
Menü Paylaşım Listesi***
Selensu + + + + + + +
Zeycan123 + + + + + + +
Furha63 + + + + + + +
Ucmelekannesi + + + + + + +
Zsaracoglu + + + + + - -(Cenazeden dolayı sarı kart vermiyorum)
Jasminium84 + + + + + - -
Elanaz + + - + + +
Tugbap + + + - + + -
Ashrhpozitif + + + + + - -
Ponibon - + + - + - -
Nirannevra - + + + + + +
Tekrardene + + + + + + +
*** Haftaiçi 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı sarı kart alır.
*** 3 kere sarı kart alınan durumda yarışmacı diskalifiye olur.
*** Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının sarı kartı silinir.
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun herkese bugün çok güzel bir eksi ile geldim inşallah devamı gelir
Geçen cuma 65.3
Bugün 63.9
Fark - 1.4 kg
Yuzde 2.14
Gunaydın kızlar
Gecen cuma 84
Bu hafta 83.2
Fark 800
Yuzde %0.95
Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bildirimim
Geçen hafta 83.6
Bugün 82.8
Fark -800
% 0.96
Yitik şifa 1.seviye 15. gün verilen kg:3.5
Gunaydin kizlarrrrr
Gecen cuma 72.9
Bu cuma. 72.0
Fark -900
Yuzde℅1/23
Kilo bildirimim
Cuma 57.1
Bugün 56.2
Fark 900gr
kilo bildirimini yapıp tüyüyorum kızlar geç kalktım evin her yeri her yerde eşim gelmeden toparlıyayım:))
geçen hafta 91.9 (reglden ödemdi)
bu hafta 91.1
fark - 800 gr
Cuma 82.8
Bugün 82.4
Düne göre eksi 1 gitmiş ödem kaynaklı olduğunu düşünüyorum buna sukur
Kızlar işi olmayan bir hesapliyip listeye ekleyebilirmi kahvalti hazirliycam eşim cumaya yetişecek
Kızlar maşallahPzts: 69.4
Cuma :68.7
Fark:700 gr
Kızlar bu ev tartısına göre diyetisyen de az farklı çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?