- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #351.841
çok iyi yaptım canım her şekilde rahatlarsın inşallahKizlar son bir aydır inanılmaz bir yoğunluk ve yorgunluk vardi. Nerede yatıp kalktigimi anlamadim.Takimi da çok ihmal ettim bu yüzden. Boş zamanlarda da hep dinlenmeye çalıştım. Ev de aldı başını gitti. Yarın yardıma gelebilecek birini buldum çok şükür. Sonrasında da düzenli devam ettircem inşallah. Kafama çok takiliyodu evdeki görünmeyen yerlerin temizliği. Halsizlik ve yorgunluk için de dün bir karışım gördüm. Sodyum bi karbonat sirke ve limon her sabah suyla karıştırılıp iciliyomus. Yarın buna da basliycam inşallah. Bu iki mevzuyu halledersem zaten bayaaa iyi olcam.
Son olarak da ders saatlerimi yeniden düzenledim tamamen kendime göre. Yeni sistemde en geç 7 gibi evde olcam. Şu anki düzende 9 u geciyo eve geldiğimde. İnşallah benim için hayırlı olur ve daha düzenli bı hayatım olur
buraya yazdıktan sonra WC cıktım canım daha az galiba kilomarti degilsin canin hafyaya guzel eksi gelir ins
amin canim ins
telafi edersin canim
eksi eksidir canim.haftaya guzel eksi gelir
tebrikler canim guzel ekdi
Canim az da yiyorsun ama neden eksi gelmediki.neyse soyle dusunelim haftaya bizim liste yikilacak ve 1 .olacagiz.
Ah bu polen bendede var başlar yine.. iyi oturmalar sizeKocama bile hesap vermem ama size günlük rapor veriyorum nekadar değerlisiniz benim için yani burdan şey edin
Oğlum okuldan gelince topladım bebeleri saglikocagins gittim polen alerjisi var ikisindede başlamadan önlemini alalım diye
Ordan eşimin yanına uğradık biraz işyerinde vakit geçirip ev geldim yemek işine koyuldum
Yarmalı yoğurt çorbası yeşil fasulye pilav ve et haşlaması yapıyorum ama ben patatesle bulgur yiycem geçen annem yapmış sisirmesin diye pek yiyememistim
Aksamada çaya eltimler geliyor her cuma gelirlwr
Benden havadisler bukadar ilk fırsatta gelicem
sen muhteşem bi detaysın, daha önce bunu söylemiş miydimhaftaya inşallah hepimiz güzel eksilerle geliriz kızlar benim ki zaten eksi sayılmazdı geçen hafta artıydı ani reglden sabit olanlarımız ve azıcık artı olanlar var eksiyi gören herkesi tebrik edip hemen önümüzde ki maçlara bakalım:))
kendimize uyumadan önce en azından 5 dk zaman ayırıp derin nefesle telkin yapalım
nefesi 4 sn alıp 4 sn tututup olabildiğince yavaş verip o arada içimizden her nefesle bedenim daha sağlıklı oluyor fazla yük olan her şeyi tüm kötü duyguları ve bedenimde ki zararlı şeyleri , yağları her nefes verişim de vücudumdan atıyorum diyelim , sağlıklı huzurlu ve mutluyum çok şükür diyerek uykuya dalalım :))
suyumuzu ayarlayı (sürahi şişe neye isterseniz) bu su gençlik ve güzellik iksiri (ab-ı hayat suyu) bedenimi sağlıklı dinç ve güzel yapıyor çok şükür (7 kere) seni seviyorum şifa iksirim (7 kere) ve besmele çekip(7 kere ) gün için de bu suyumuzu içelim
gün için de mutsuz olduğumuz da moralim bozuk olduğun da evdeysek:
en rahat edeceğiniz pozisyon da uzanın yastık kırlent kullanabilirsiniz , ağzınızdan alabildiğiniz kadar derin nefes alın karnın alt bölgesi göğsünüz dolsun(sırtınızın gerildiğini hissedeceksiniz) nefesi hiç tutup bekletmeden yavaşça yine ağızdan verin, nefesi verirken istediğinizsesi çıkarın aaaa, oooo veye sizi ne iyi hissettiriyorsa , bu arada gülümsediğinizi düşünün (gerçekten gülümseyemezsiniz çünkü ağıdan nefes veriyoruz:) ) bunu 15 kere tekrar edin bittiğin de içiniz neşe dolu olacak
dışarıdysanız (ortam uygun değilse:
3 -4 sn de nefesi alın biraz tutun ve yavaşça sakince verin aklınızdan ben mucizeyim sonsuz bilgelik sınırsız güçle bağlantılıyım , şimdi huzurlu ve mutlu olmayı seçiyorum diye tekrar edin
gün içirisin de özellikle sabah uyandığınızda
şükredecek şeyler düşünün aklınıza gelebilecek her şeye şükredin bunu 1-2 dk yapmak bile gününüzü olumlu yönde değiştirmeye başlayacak
misal
saçınızın olduğundan tutun çoraplarınızı hemen bulduğunuza rahat nefes alabildiğinizden aklınızın oluşuna , tuvalete gidebildiğinize , evde yiyeceğinizin oluşuna çocuğunuzun yada eşinizin varlığına , güzel yüzünüze kadar aklınıza ne gelirse şükredin bunu her gün yapmaya çalışın dakikayı 10 dk ya kadar çıkarabilenler hayatını mükemmel yönde değişmiştir bile :))
bedenimizle ilgili olumlama cümlesi:
bu beden benim, olduğu gibi kabul ediyorum bedenimi eleştirmeyi yermeyi bırakıp sevmeyi , ona hak ettiği gibi bakmayı ve beslemeyi , beni bu zamana kadar her şartta taşıdığı için teşekkür etmeyi seçiyorum , bedenimi hak ettiği ideal, zarif, güçlü, enerjik haline getirmeyi seçiyorum, kendimi seviyoruuumm :))
bu günün benim için şükrü :
böyle güzel insanlarla aynı gurupta olduğuma , hepsinin azimle bana güç vermesine , her şartta her durumda vaz geçmeyen iradeleriyle başkalarına destek olmalarına şükrediyorummm
Hemen önlemi al canım ilaçlar iyi geliyor çocuklaraçok iyi yaptım canım her şekilde rahatlarsın inşallah
buraya yazdıktan sonra WC cıktım canım daha az galiba kilom
Ah bu polen bendede var başlar yine.. iyi oturmalar size
cansın cannsen muhteşem bi detaysın, daha önce bunu söylemiş miydim
İyiki varsın biricik takımımın biricik enerji kaynağı, seviyorum seni ❤
hehehe benim koca çocuğa ne demeli , eşim de başladı hapşurup tıksırmaya ilaçlarını aldı geçen cumartesi ama bir yere kadar işe yarıyor şükür ben de henüz bir şey yok aile boyu alerjikizzzz, alerjimi de seviyommmHemen önlemi al canım ilaçlar iyi geliyor çocuklara
Arşa çıksın o egon hakediyor vallacansın cann
canoom çok da övme ne olur ne olmaz egomun mabadı havalanmasın demi
aslın da basit uygulanabilir çok fazla şey öğrendim zamanın da uygulayıp ciddi anlam da fayda gördüm , insanları affetmeyi en önemlisi kendimi affedip kabul etmeyi öğrendim , insanları eleştirmeden yargılamadan oldukları gibi görmeyi öğrendim elimden bir şey gelmeyen olayları oluruna bırakmayı stres yapmamayı öğrendim (genel de) ne kadar özel değerli muhteşem varlıklar olduğumuzu kapasitemizin zannettiğimizin çok üzerin de olduğunu öğrendim , herkesi hayatımız da tutmak zorun da olmadığımızı, kimseye kendimizi kanıtlamamız gerekmediğinin farkına vardım , o yüzden genel de huzurlu ve mutluyum ama bir insanın sadece kendisi için öğrenip mutlu olması bana bencillik gibi geliyor o yüzden bazen mahçup hissediyorum size karşı öğrendiğim tüm şeyleri yeterince paylaşamadığım için , benim için gerçekten değerlisiniz hepinizi kalpten seviyorum herkesin normal halinin huzurlu ve mutlu olmasını istiyorum zaten normali bu huzurlu dengede(ruh beden bilinç dengesi) mutlu olmalıyız
ayy çenem düştü bu akşam yine
gidip yatıp az uyuyayım sonra gelip odağımızı kötü yada üzücü şeyden nasıl iyiye çevireceğimizi de yazayım mı gülümArşa çıksın o egon hakediyor valla ❤❤
Ne de güzel senin çenen öyle, uygulamadan ruhumuza ışık oluyorsun balımm
Ama tabii uygulamaya da koyacağım bu dediklerini, elimin altında olsunlar diye ekran görüntülerini aldım
Ablam bebekle kendimize zor yaparken her hafta hazırlamiyorum maalesefohh ohh maşallah mutfakta iyi çalışmışsın , eltinlere çayın yanına bir şey vericen mi her cuma geliyorlarmış , haftaya değişiklik olsun biz size geliyoruz desene
Şu sıra en çok ihtiyacım olan şey canımın için yaz tabiigidip yatıp az uyuyayım sonra gelip odağımızı kötü yada üzücü şeyden nasıl iyiye çevireceğimizi de yazayım mı gülüm
emeğine sağlık canımCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2.selensu82 === % 1.43 ===
3.Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4.Poni Bon === % 0.96 ===
bana ilaç daha fayda etmiyor canım, hem hap hem göz damlası kullanıyorum ama faydası yok gözlerim cam gibi oluyor resmen.Hemen önlemi al canım ilaçlar iyi geliyor çocuklara
Bende yatsam yavallaha bana yine ağırlık çöktü yuhummm geliyiii az gidip yatayım ,bulaşık yalaşık tezgaha atıldı durup durur öyle, ama kimin umurun da ki , benim değil
Emeğinize sağlık çok mutlu olmadım da değil amaCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 664. ETAP
TAKIM İÇİ BİREYSEL DERECELER
1. @Zeycan123 === % 2.14 ===
2.selensu82 === % 1.43 ===
3.Ucmelekannesi === % 1.23 ===
4.Poni Bon === % 0.96 ===
Zehra bakıyordu o işe canım, cenazeleri olunca sanırım hesaplamaları yapamadı, dönünce yapacaktırEmeğinize sağlık çok mutlu olmadım da değil ama
Hani biz iki ayrı takımdık ona noldu cnm peki
Vaavv açık ara 1. OlmuşumSpor listesi Sonuclar
1. Fitt_anne 1035
2. selensu82 690
3. @zsaracoglu 538
Tebrikler kizlar
Fitt_anne
Canım benim ellerine sağlık__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --92--90 --+--110--246--+ --+ 538
Zeycan123 -- 20 --+ --+-- +--20 -- 20 --10 70
Ucmelekannesi -- 120 -- + --+ -- + --+ -- 120-- 90 330
Furha63-- +-- + -- 50 -- 75-- 90 -- 40 -- 20 275
Selensu82-- 135 -- 60 -- 120 --120 -- 150-- 60-- 45 690
Ela_Naz-- + -- + -- + --+ -- + -- 90 --+ 90
Tugbap-- 50 --90 -- + -- + -- 35 -- 55--+ 230
Askrhpozitif-- 105 --105 -- + -- + -- 105 -- + --+ 315
Tekrar Dene-- +--245--+--255--275--+-- 260 1035
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
Fitt_anne
Tebrik ederim canım 1 haftalık emeğinin karşılığını derece ile almışsınEmeğinize sağlık çok mutlu olmadım da değil ama
Hani biz iki ayrı takımdık ona noldu cnm peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?