- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.821
Aminn. Rabbim kt yi nasip eder inşaallahHerkese hayirli olsun
Tamamlamayi nasip etsin Allah insallah
Unutmayız canımSeviye yapmayan benim gibileri buralarda unutmayın kızlar
Ben menümü yazmaya bile cesaret edemedimbugun kimsenin menusune bisey demek istemiyorum aslinda.cunku yarin herkes seviyeye basliycak diye kacamaklar yapilmis . hadi hayirlisi insallah sifa bulursunuz ve basarabilirsiniz:)))
sağol kuzumaksam yemegini neden gec yedigini yazmissin .guzel canim
gayet guzel canim
benim esim de ayni ablada.onu idare ederim yine.mesele disardakilerin anlama surecleri
evet canim hep olacak boyle seyler. Virus olayindan dolayi git yada gitme diyemiyorum
es cok onemlj canim.
Benim bia saglik sorumum yok.mecbur ole dikdikklk soyleyecem
uc tane cadiyla iyi tadiller oylemi.
kuru fasulye p ersembe menusu olmamsi canim.
sizide yaoarlar belki daha canim
kendine gel canim.yiyince ne olacak sonrasi pismablik.dilin o tadi hatirlamayacak bile.uyma sen aklina midenin sozuni dinle
ins azalir vakalar artik
niye geliyorlar.gezme amacliys almamalilar geri oyke sey mi olur ya.
Almamislarmi karantinaya.tedbirleri siki aldik diyorlar am aksakliklar var o halde
yok canım fazla abartmadım zaten ama kendime göre fazlaydı :)Ya keşke tartı öncesi çok abartmasaymışsın kuzu yarın fırsatın varsa olabildiğince geç tartılmaya çalış bari canım
Hamileyken, emzirirken en çok kendimiz için beslenmeliyiz bebek her türlü ihtiyacı olan kalsiyumu çekermiş biz günlük yeterli kalsiyum almazsak depolarımızdan yani kemikten,dişten vs çekermiş ya da proteini kaslarımızdan gibi özellikle emziren arkadaşlar diyetisyen kontrolündeki kendine özgü menüyü uygulaması en doğrusu olur diye düşünüyorum
ben de bağımlıydım canım günde 2 tane içerdim bi de ekstra şeker katardımcok sağlıksızmiş 3 in 1 nescafe. Ben resmen bagimliydim ve günde 2 yada 3 tane biraktim hamilelikte sütlü kahve tavsiyeederim. Birde çok geç saatte yemissin canim. Eşimi bekledim demistin gerci
Ben seviyeleri yapmayacagim ama konuya biraz hakim olabilmek adina okudum biraz. Bilinçsiz yorum yapmamak adina. su az geldi ama ona da Ahmet APA kendinizi su içmek için zorlamayin demişti. Onun dışında sporu da yaptiysan harika bir gün olmus.
ayran etin demirini aliyormus ama bende cok dikkat edemiyorim canim. Bide k.afasulye şişirir yarin
Lahana sarmasi bulgurlu mu demiştin canim oyleyse iyi. Cipsin sabah olmasi gormezden gelinebilir.
onunla sondu canım zaten, uzun zamandır çayımı kahvemi şekersiz içiyorum ama ne zamandır da canım ondan istiyordu seviyelerden önce bi tane içeyim dedim :)
Keşke şekersiz olsa kahven cnm
Perfect
:-
O 7 cips arkadaş ne yapıyor bu güzel menünün içinde minnoş
amin ablacım, sağolasınHerkese hayirli olsun
Tamamlamayi nasip etsin Allah insallah
Canım menümü yazdığım saate kadar içtiğim suyu yazdım sonrasında da 1 litre kadar daha içtim spor yapamadım malesefBen seviyeleri yapmayacagim ama konuya biraz hakim olabilmek adina okudum biraz. Bilinçsiz yorum yapmamak adina. su az geldi ama ona da Ahmet APA kendinizi su içmek için zorlamayin demişti. Onun dışında sporu da yaptiysan harika bir gün olmus.
Üstün Alman ırkına bir şey olmaz diye düşünüyor herhalde hanımefendimerkel hanim almanyada yüzde 70 bulasacak insanlara diyor önlemde alinmicakmis hayat devam edecek
Daha önce yediklerime saydımçok az geldi yediklerin bana
Canım kilona göre gayet güzel ilerliyorsunGeçen hafta 55.1
Güncel 55
Fark 0.1
Yüzde 0.18
Kızlar günaydın sabah lavaboya çıkamadım beşki ondan belki reglden vermemişim
Ama kendimi zayıflamış hissediyorum
Sıkıntı yok bnm açımdan
Yine poni yine harika sonuç
İnşallah canım hep beraberyok canım fazla abartmadım zaten ama kendime göre fazlaydı :)
bugünden itibaren ama çok güzel kilolar verileceğine inanıyorum ben
Okula gelince girdimCanım menümü yazdığım saate kadar içtiğim suyu yazdım sonrasında da 1 litre kadar daha içtim spor yapamadım malesef
Üstün Alman ırkına bir şey olmaz diye düşünüyor herhalde hanımefendi
Daha önce yediklerime saydım
Canım kilona göre gayet güzel ilerliyorsun
İnşallah canım hep beraber
amin kuzumAminn. Rabbim kt yi nasip eder inşaallah
amin canımm, hadi ALlah yardımcımız olsunGünaydın kızlar
Niyetimi ettim ve geldim
Hayırlısı ile tamamlamak kısmet olur inşaallah
çok güzel canım tebrikler
haftaya güzel gelecek ksi demek ki canımGünaydın hanımlar
Cuma 56.2
Bugün 56.2
Pazartesi tartildigimda 55.7 idim regl olmam ve buna bağlı biraz tatlı yemiş olmamla bu galiba bugünden sonra tatlıya mola daha dikkatli beslenmek gerek
Canım menümü yazdığım saate kadar içtiğim suyu yazdım sonrasında da 1 litre kadar daha içtim spor yapamadım malesef
Üstün Alman ırkına bir şey olmaz diye düşünüyor herhalde hanımefendi
Daha önce yediklerime saydım
Canım kilona göre gayet güzel ilerliyorsun
İnşallah canım hep beraber
Semizotlu yoğurtlu salata yapıyoruz ya kaptanım o epey fayda edebilir bağırsaklarına hatta içine çiğ yiyebiliyorsan biraz kabak veya salatalık da doğrarsan güzel olabilir veya yoğurdun içine salatalık ve nane katarak kuru cacık yapabilirsinKızlar seviye-1 'i uygularken her 2 öğünde de yoğurt tüketmeyi düşünüyorum kabızlık yaşamamak için.
Yoğurdu nasıl yiyebilirim, farklı tarifleriniz var mı?
bende kendimi cok incelmiş hissediyorum. Leslie nin etkisi çok oldu. Haftaya gider belki duraklama dönemine girmiş olabilir.Geçen hafta 55.1
Güncel 55
Fark 0.1
Yüzde 0.18
Kızlar günaydın sabah lavaboya çıkamadım beşki ondan belki reglden vermemişim
Ama kendimi zayıflamış hissediyorum
Sıkıntı yok bnm açımdan
Gunaydin hayirli cumalarrrGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Hadi hayirlisiyla sonuna kadar gittiğinizi görelim insallah.Günaydın kızlar
Niyetimi ettim ve geldim
Hayırlısı ile tamamlamak kısmet olur inşaallah
tebrikler. 7 leri görmene az kaldi.
Evet tatli şeker çok farkediyo dikkat edersen eksiye dönersin canimGünaydın hanımlar
Cuma 56.2
Bugün 56.2
Pazartesi tartildigimda 55.7 idim regl olmam ve buna bağlı biraz tatlı yemiş olmamla bu galiba bugünden sonra tatlıya mola daha dikkatli beslenmek gerek
Haftaya cumayi merak ediyorum bi eksi patlamasi yaşanabilir üzülme canim.Cuma:80.2
Bugün:79.9
Fark:-0.3
Yüzde: %0.38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?