- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.861
Canın sağolsun abla 4 kiloyu bir haftada vermiş birisin sen halledersin inşallahGunaydinnn
94 kiloyla baslangici yaptim bakalim
2 hafta once 90 dim
Gecen hafta +2
Bu hafta +2
Toplam +4
Bu hafta ben daha fazla bekliyordum, hic tartilmamistim, sasirdim
Canim istemeye istemeye o kadar cok yedimki
Baslasam mı diye dusunmuyor degılım Poni de seviye 1den sonrasını devam ettırebılırmıyım onu bilmiyorumBence sende başla bugün seviyelere mervem
Hizla gelen Hemen gider ablaGunaydinnn
2 hafta once 90 dim
Gecen hafta +2
Bu hafta +2
Toplam +4
ben de :) azıcık da dereotu marul oh tamamdır (her zaman ki kahvaltı işte :)))ben kahvaltı yapacağım abla peynir zeytin yumurta
şifa olsun niranımm ,yoğurt süt ayran serbest miydi yoksa sen sadece kabızlık olmasın diye yoğurdu kendin mi ekledin canommSuda yumurta pişirip üzerine yoğurt, pulbiber ekleyip yedim
sıkıntıyı atmak oyalanmak için hep bilinç altının bize yaptığı şey canımız istese de istemese de yemek ..Gunaydinnn
2 hafta once 90 dim
Gecen hafta +2
Bu hafta +2
Toplam +4
Bi dene canm ne kaybedersin kiBaslasam mı diye dusunmuyor degılım Poni de seviye 1den sonrasını devam ettırebılırmıyım onu bilmiyorum
hoş gelmiş 60 lı rakamlarrrrrHayırlı cumalar
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 69.900
Fark _1.100
Yüzde. 1.54
sen zaten 2 haneli rakamlara azıcık kalmışken geri uzaklaştığına üzülmüşsündür o yüzden bir şey diyip daha da seni üzmenin alemi yok bence . şimdiye bu günümüze bakalım gülüm zayıflayıp sağlıklı olmaya niyetini et ve sağlıklı beslenmeye başla seni ne motive ediyorsa onu yap bu gün yeni bir gün yeni başlangıçBende 1 aylık yeme sonucu
1 ay önce 101.3
1 ay sonra 106.7
Fark +5.4
gazamız mübarek olsun
Niyet ettim ablam inşallah bakalım bu gün 1. Gün inşalllah artık kaçamak şu bu yoksen zaten 2 haneli rakamlara azıcık kalmışken geri uzaklaştığına üzülmüşsündür o yüzden bir şey diyip daha da seni üzmenin alemi yok bence . şimdiye bu günümüze bakalım gülüm zayıflayıp sağlıklı olmaya niyetini et ve sağlıklı beslenmeye başla seni ne motive ediyorsa onu yap bu gün yeni bir gün yeni başlangıç
❤❤❤hoş gelmiş 60 lı rakamlarrrrr
Canım bizimle beraber başlayabilirsin normalde 40 gün yapılıyor ilk seviye bu yıl 42 olacak geç kamış sayılmazsın en son bi mesaj yazıp gittin geçmişe de bakmıyorsun herhalde cevap da alamadım senden haftada birkaç defa giriyorsun galiba daha motive olabilmen için daha çok aramızda olmalısınBaslasam mı diye dusunmuyor degılım Poni de seviye 1den sonrasını devam ettırebılırmıyım onu bilmiyorum
abla yoğurt serbest öğünle beraber sıvı tüketimi yasak ara öğün de olmadığı için süt tüketemiyoruz ama örneğin kahvaltıda veya akşam yemeğinde sadece süt içeceğim dersen o zaman serbestşifa olsun niranımm ,yoğurt süt ayran serbest miydi yoksa sen sadece kabızlık olmasın diye yoğurdu kendin mi ekledin canomm
7 ler gelmiş hosgelmisCuma:80.2
Bugün:79.9
Fark:-0.3
Yüzde: %0.38
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?