- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.781
Hayırlısı artık. Almanyada durumlar ney??Gruptaki ögretmenlerimiz tatiliniz 16.03 basliyormusiyi tatiller
Güzel idare ettin kiloyu ama asıl zorlu süreç şimdi başlıyorİyiyim şükür cnm sen naislsin bebiş nasılben Aynı idare ediyorum bu hafta esim yolda annemlerdeydik üç gündür bugün eve döndük evde keyif yapıyoruz ne kadarlık oldun benim 22 hafta bitti
Sen ünide misin canmÜniversiteler 3 hafta, ilk orta ve liseler 1 hafta tatil
Oyyyy oyyyyy idari kadroda izinli olsa ya madem öyle
İyi değil canım benim bulduğum şehirde 5 kişide tespit edildi, italyadan gelen sınıf ve öğretmenler, aileleri karantinaya alındı. Bugün toplantı yapılacaktı haber gelir ne olduğu.Hayırlısı artık. Almanyada durumlar ney??
Bn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecekİyi değil canım benim bulduğum şehirde 5 kişide tespit edildi, italyadan gelen sınıf ve öğretmenler, aileleri karantinaya alındı. Bugün toplantı yapılacaktı haber gelir ne olduğu.
Hasta olanlarda ki felsefe farklı zaten canımBn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Arkadaş ölmekten korkmuyorsunuz da ya size bulaşırsa çevrenizde herkes napacak
Gelebileceklermi acaba oda varBn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Kesinlikle cnm kaç gündür evde değilim eve gelince tartldm 85.5 çıktım bı kaç gündür WC ye çıkamıyorum ama karnım da yoktu tabiki bklm yarın ne çıkacakGüzel idare ettin kiloyu ama asıl zorlu süreç şimdi başlıyor
Evet ya benim eşim de üniversitede bilgisayar teknisyeni inşallah ona da tatil olur neyse bize oldu ya en azından minik kızçem iki hafta evde dururÜniversiteler 3 hafta, ilk orta ve liseler 1 hafta tatil
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de senin gibiyim ama hedefini ve yarının Cuma olduğunu unutmaBize tatil mi orası meçhul kuzu
Bakan açıklama yapsın da
Kızlar bn yemeğimi bozmadım da sanırım endişem arttı az önce bir an da diyare oldum aklım midemi yönetiyor
Aklıma bn nasıl korunucam dedikçe ulen bi akışkan çikolata olsaydı ne bilim bn içi çikolatalı bir bisküviyi çaya bansam yesem geçiyor
Çok endişeliyim yeme bozukluğu beni mahvediyor şu an
Hatta çekirdek mi alsam dedim belki geçer ağzım dolu olur öf öf öf
İnşallah karantinaya alırlarBn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Evet ya benim eşim de üniversitede bilgisayar teknisyeni inşallah ona da tatil olur neyse bize oldu ya en azından minik kızçem iki hafta evde durur
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de senin gibiyim ama hedefini ve yarının Cuma olduğunu unutma
İnşallah karantinaya alırlar
Benim de bugünüm çok kötüydü yaa yarın seviyelere niyet edeceğim uzun bi süre yemeyeceğim diye sapıttım yaaİnşallah canım geçen hafta çok iyi geçmedi inşallah bu hafta telafi edebilirim
Aman abla sağlığın el verdiği kadar tutarsın zorlama kendini yine de
Abla çay var sadece bitki çaylarını filan poşet çay içmeyin aktardan alıp kendiniz demleyin diyor geçen burda da muhabbeti geçti içinde beyaz beyaz şeyler var diye işte onlar aroma vericiymiş
Anladım canım afiyet olsunJasminium84 cnm kardeşim avokado yiyemediğimden gelip yapar bize bazen
Yemek niyetine içtim bn de ağır çünkü
İnşallah canım geçen hafta çok iyi geçmedi inşallah bu hafta telafi edebilirim
Abla çay var sadece bitki çaylarını filan poşet çay içmeyin aktardan alıp kendiniz demleyin diyor geçen burda da muhabbeti geçti içinde beyaz beyaz şeyler var diye işte onlar aroma vericiymiş
Jasminium84 cnm kardeşim avokado yiyemediğimden gelip yapar bize bazen
şimdilik idari personele yok ne yazık ki keşke olsa yaEvet ya benim eşim de üniversitede bilgisayar teknisyeni inşallah ona da tatil olur neyse bize oldu ya en azından minik kızçem iki hafta evde durur
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de senin gibiyim ama hedefini ve yarının Cuma olduğunu unutma
İnşallah karantinaya alırlar
İnşallah canım geçen hafta çok iyi geçmedi inşallah bu hafta telafi edebilirim
Jasminium84 cnm kardeşim avokado yiyemediğimden gelip yapar bize bazen
evet canım idari kısımdayım amaSen ünide misin canm
Benim zaten facem yok belki eşimin telefondan bakardım da benim de uykum var ben bugün seviye-1i uyguladım yeme içme su vs sadece spor yapamadımÇok uykum geldi, niyeti bekleyemeyeceğim galiba
Öyle yapayım diyorum canım
Yapti nihayet rahatladi bira. Aminn ablacim. Erkek ecladi olan herkese de insallah.vah kuzum direk zeytin yağı mı içirsen 1 çay kaşığı
hayırlısı rabbim eli yüzü yüreği dili kalbi güzel gelin nasip etsin de bizim sıpalar da yardım etsin eşine inşallahhh
Başladınız artik belli bi düzende ilerlemek size iyi gelecek bence. Ama arti biraz fazlaymış.Karataya ilk etapta ara öğünle başlayıp sonra ara öğünü kaldırabilirsin canım.
Yemekte yiyebilirdim aslında ama nedense tercihim kahvaltıdan yana oldu her seferinde.
Cıslı şeyler yoktu ama dünkü yemeğin bugünkü tartıya katkısı +1.2
Acil eylem planı yapmam lazım
Yani benim demek istediğim, sertlikten değil de ben olsam böyle yemem demişsin ya acaba dedim daha az mi yersin daha çok mu yoksa yemek istemediğin bir şey mi vardi. Kesinlikle şok diyet yapamayiz canim. Dikkat etmek zorundayiz.Yok canım açıklama yaptım yani emziriyorum çok sert diyet yapamam diye ekmek olmak zorunda su süt yapıyor çok da gerçekçi değil yemeden olmuyor az az.. sabah erkenden yollara düşüyorum şok diyet bana olmaz ...biraz sert gibi yazmışım öyle değil aslında:))
aksam yemegini neden gec yedigini yazmissin .guzel canim11 Mart Menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
nescafe 3ü birarada
21.00 2 yk. tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
su: 2,5 lt
gayet guzel canim09:30
Sade kahve
12:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
17:30
8 kaşık mantarlı tavuk sote
Su: şimdilik 2 litre
Spor: yapmayı planlıyorum
benim esim de ayni ablada.onu idare ederim yine.mesele disardakilerin anlama surecleriben de eşimden korkuyorum gülüm anlayacak gibi değil ona göre her şeyden az az yemem lazım meyve yiyeyim diye kendi yerken soyup ben alana kadar ye al v.s. diyip duruyor , 40 gün sadece diye ikna ederim olmadı ehhh sana ne bre adam ne karışıp durusun bana diye çirkeflik de yapabilirim duruma göre değişir
evet canim hep olacak boyle seyler. Virus olayindan dolayi git yada gitme diyemiyorumNerdeyse tüm kurallar zaten senin hayatında varmış abla aramızda en az zorlanacak sensin bence
Ben de hafta sonu yeni okulumdaki bayanların günü var oraya davetliyim gitmesem mi acaba kendime göre bir şey ayarlarım ama saatleri denk getirebilir miyimya da gidip nefsimi yenip özgüvenimi mi pekiştirsem çünkü bu tarz şeylerle hep karşılaşacağım kendimi soyutlamak yerine en çok da kendimi kendime ispat etsem kafamda deli sorular
Avakado serbest abla çok istiyorsa meyve yemeni avakado aldırt
es cok onemlj canim.Ben söylemiyorum canım. Bi eşim biliyo o da destekçi sağolsun. Safram rahatsız ya dr diyet verdi saframı midemi yormamam lazımmış diyorum. Kv de normalde akşam çayına gidince çerez koyardı geçen kakaolu kek yapmış yemedim hain kaynana
uc tane cadiyla iyi tadiller oylemi.Gruptaki ögretmenlerimiz tatiliniz 16.03 basliyormusiyi tatiller
kuru fasulye p ersembe menusu olmamsi canim.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
1.5 h yumurta
2 dilim peynir
Bir lokma ekmek ile soğanlı biberli yumurta
Yarım demet dere otu
2 k yoğurt
8 fındık
Ara 14.00
Türk kahvesi
Yarım muz
16.00
Bir kase yoğurt
Yarım muz
Aksam 18.30
Bir kase etli kuru fasulye
2k haslnms et
1b ayran
Yarım dilim ekmek
Şu 3.5 lt
Spor 120 ip atlama
24 puan
sizide yaoarlar belki daha canimÜniversiteler 3 hafta, ilk orta ve liseler 1 hafta tatil
kendine gel canim.yiyince ne olacak sonrasi pismablik.dilin o tadi hatirlamayacak bile.uyma sen aklina midenin sozuni dinleBize tatil mi orası meçhul kuzu
Bakan açıklama yapsın da
Kızlar bn yemeğimi bozmadım da sanırım endişem arttı az önce bir an da diyare oldum aklım midemi yönetiyor
Aklıma bn nasıl korunucam dedikçe ulen bi akışkan çikolata olsaydı ne bilim bn içi çikolatalı bir bisküviyi çaya bansam yesem geçiyor
Çok endişeliyim yeme bozukluğu beni mahvediyor şu an
Hatta çekirdek mi alsam dedim belki geçer ağzım dolu olur öf öf öf
ins azalir vakalar artikİyi değil canım benim bulduğum şehirde 5 kişide tespit edildi, italyadan gelen sınıf ve öğretmenler, aileleri karantinaya alındı. Bugün toplantı yapılacaktı haber gelir ne olduğu.
niye geliyorlar.gezme amacliys almamalilar geri oyke sey mi olur ya.Bn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Almamislarmi karantinaya.tedbirleri siki aldik diyorlar am aksakliklar var o haldeGelebileceklermi acaba oda varkapatilabilit Giris ve cikislar, bizim akraba gitti Tr ye burdan 2 hafta önce dedim Herhalde kontrol ederler karantinaya falan alinir yurtdisindan diye ama Hic bisey olmadi
Ya keşke tartı öncesi çok abartmasaymışsın kuzu yarın fırsatın varsa olabildiğince geç tartılmaya çalış bari canımBenim de bugünüm çok kötüydü yaa yarın seviyelere niyet edeceğim uzun bi süre yemeyeceğim diye sapıttım yaa
Hamileyken, emzirirken en çok kendimiz için beslenmeliyiz bebek her türlü ihtiyacı olan kalsiyumu çekermiş biz günlük yeterli kalsiyum almazsak depolarımızdan yani kemikten,dişten vs çekermiş ya da proteini kaslarımızdan gibi özellikle emziren arkadaşlar diyetisyen kontrolündeki kendine özgü menüyü uygulaması en doğrusu olur diye düşünüyorumYani benim demek istediğim, sertlikten değil de ben olsam böyle yemem demişsin ya acaba dedim daha az mi yersin daha çok mu yoksa yemek istemediğin bir şey mi vardi. Kesinlikle şok diyet yapamayiz canim. Dikkat etmek zorundayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?