Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyiyim şükür cnm sen naislsin bebiş nasıl ben Aynı idare ediyorum bu hafta esim yolda annemlerdeydik üç gündür bugün eve döndük evde keyif yapıyoruz ne kadarlık oldun benim 22 hafta bitti
Güzel idare ettin kiloyu ama asıl zorlu süreç şimdi başlıyor

Hayırlısı artık. Almanyada durumlar ney??
İyi değil canım benim bulduğum şehirde 5 kişide tespit edildi, italyadan gelen sınıf ve öğretmenler, aileleri karantinaya alındı. Bugün toplantı yapılacaktı haber gelir ne olduğu.

İyi değil canım benim bulduğum şehirde 5 kişide tespit edildi, italyadan gelen sınıf ve öğretmenler, aileleri karantinaya alındı. Bugün toplantı yapılacaktı haber gelir ne olduğu.
Bn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Arkadaş ölmekten korkmuyorsunuz da ya size bulaşırsa çevrenizde herkes napacak

Bn de anlamıyorum bnm eşimin amcası herhalde 75 den fazladr yaşı adam karısı ile Alm dan gelecek
Hasta olanlarda ki felsefe farklı zaten canım
"Ben hasta olduysam herkes olsun" düşüncesi hakim oluyor genelde..
Umarım görüşmezsiniz

Gelebileceklermi acaba oda var kapatilabilit Giris ve cikislar, bizim akraba gitti Tr ye burdan 2 hafta önce dedim Herhalde kontrol ederler karantinaya falan alinir yurtdisindan diye ama Hic bisey olmadi

Güzel idare ettin kiloyu ama asıl zorlu süreç şimdi başlıyor
Kesinlikle cnm kaç gündür evde değilim eve gelince tartldm 85.5 çıktım bı kaç gündür WC ye çıkamıyorum ama karnım da yoktu tabiki bklm yarın ne çıkacak

Üniversiteler 3 hafta, ilk orta ve liseler 1 hafta tatil
Oyyyy oyyyyy idari kadroda izinli olsa ya madem öyle
Evet ya benim eşim de üniversitede bilgisayar teknisyeni inşallah ona da tatil olur neyse bize oldu ya en azından minik kızçem iki hafta evde durur
Seni çok iyi anlıyorum canım ben de senin gibiyim ama hedefini ve yarının Cuma olduğunu unutma
İnşallah karantinaya alırlar

Kv ye dedim zaten onlarla görüşeceğinizden 2 hafta sizinle de görüşmicem

Benim de bugünüm çok kötüydü yaa yarın seviyelere niyet edeceğim uzun bi süre yemeyeceğim diye sapıttım yaa
Jasminium84 cnm kardeşim avokado yiyemediğimden gelip yapar bize bazen
Yemek niyetine içtim bn de ağır çünkü
Anladım canım afiyet olsun

şimdilik idari personele yok ne yazık ki keşke olsa ya

Sen ünide misin canm
evet canım idari kısımdayım ama

Öyle yapayım diyorum canım
vah kuzum direk zeytin yağı mı içirsen 1 çay kaşığı
hayırlısı rabbim eli yüzü yüreği dili kalbi güzel gelin nasip etsin de bizim sıpalar da yardım etsin eşine inşallahhh
Yapti nihayet rahatladi bira. Aminn ablacim. Erkek ecladi olan herkese de insallah.
Başladınız artik belli bi düzende ilerlemek size iyi gelecek bence. Ama arti biraz fazlaymış.
Yani benim demek istediğim, sertlikten değil de ben olsam böyle yemem demişsin ya acaba dedim daha az mi yersin daha çok mu yoksa yemek istemediğin bir şey mi vardi. Kesinlikle şok diyet yapamayiz canim. Dikkat etmek zorundayiz.

11 Mart Menüm
10.00 tam buğday ekmeğine peynirli sandviç
nescafe 3ü birarada

21.00 2 yk. tavuk sote
2 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt

su: 2,5 lt
aksam yemegini neden gec yedigini yazmissin .guzel canim
09:30
Sade kahve

12:30
Biraz çeçil peyniri
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin

16:00
Tarçınlı Türk kahvesi

17:30
8 kaşık mantarlı tavuk sote

Su: şimdilik 2 litre
Spor: yapmayı planlıyorum
gayet guzel canim
benim esim de ayni ablada.onu idare ederim yine.mesele disardakilerin anlama surecleri
evet canim hep olacak boyle seyler. Virus olayindan dolayi git yada gitme diyemiyorum
es cok onemlj canim.
Benim bia saglik sorumum yok.mecbur ole dikdikklk soyleyecem
Gruptaki ögretmenlerimiz tatiliniz 16.03 basliyormus iyi tatiller
uc tane cadiyla iyi tadiller oylemi.

kuru fasulye p ersembe menusu olmamsi canim.
Üniversiteler 3 hafta, ilk orta ve liseler 1 hafta tatil
Oyyyy oyyyyy idari kadroda izinli olsa ya madem öyle
sizide yaoarlar belki daha canim
kendine gel canim.yiyince ne olacak sonrasi pismablik.dilin o tadi hatirlamayacak bile.uyma sen aklina midenin sozuni dinle
ins azalir vakalar artik
niye geliyorlar.gezme amacliys almamalilar geri oyke sey mi olur ya.
Gelebileceklermi acaba oda var kapatilabilit Giris ve cikislar, bizim akraba gitti Tr ye burdan 2 hafta önce dedim Herhalde kontrol ederler karantinaya falan alinir yurtdisindan diye ama Hic bisey olmadi
Almamislarmi karantinaya.tedbirleri siki aldik diyorlar am aksakliklar var o halde

Benim de bugünüm çok kötüydü yaa yarın seviyelere niyet edeceğim uzun bi süre yemeyeceğim diye sapıttım yaa
Ya keşke tartı öncesi çok abartmasaymışsın kuzu yarın fırsatın varsa olabildiğince geç tartılmaya çalış bari canım
Hamileyken, emzirirken en çok kendimiz için beslenmeliyiz bebek her türlü ihtiyacı olan kalsiyumu çekermiş biz günlük yeterli kalsiyum almazsak depolarımızdan yani kemikten,dişten vs çekermiş ya da proteini kaslarımızdan gibi özellikle emziren arkadaşlar diyetisyen kontrolündeki kendine özgü menüyü uygulaması en doğrusu olur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…