- 31 Ekim 2013
- 21.659
- 72.854
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.881
regldendır canım bu hafta benimde regl denk geldi en azından pazartesi deki artı gittiGeçen hafta 55.1
Güncel 55
Fark 0.1
Yüzde 0.18
Kızlar günaydın sabah lavaboya çıkamadım beşki ondan belki reglden vermemişim
Ama kendimi zayıflamış hissediyorum
Sıkıntı yok bnm açımdan
hayırlı olsun inşallahGünaydın kızlar
Niyetimi ettim ve geldim
Hayırlısı ile tamamlamak kısmet olur inşaallah
haftaya toparlarsın emınımGünaydın hanımlar
Cuma 56.2
Bugün 56.2
Pazartesi tartildigimda 55.7 idim regl olmam ve buna bağlı biraz tatlı yemiş olmamla bu galiba bugünden sonra tatlıya mola daha dikkatli beslenmek gerek
hadı dilek bu hafta seninle benım haftam olsun yarısalım mıGecen hafta
82.4
Bu hafta sabit
Sporsuzluk vurdu beni bu hafta
Haftaya telafi edicem kızlar
Hosgeldin 8 lerGunaydin kizlar
Cuma 90
Bugun 89
Fark 1
Yüzde %1.1
masallah canımGecen Cuma : 55.9 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : - 400 gr
amin ablam
8 lere az kalmıs ablakilo bildirimim
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.8
fark - 300 gr
abla sen bu 4 kiloyu her turlu halledersin seviyelere sende basladi mıGunaydinnn
94 kiloyla baslangici yaptim bakalim
2 hafta once 90 dim
Gecen hafta +2
Bu hafta +2
Toplam +4
Bu hafta ben daha fazla bekliyordum, hic tartilmamistim, sasirdim
Canim istemeye istemeye o kadar cok yedimki
cok guzelHayırlı cumalar
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 69.900
Fark _1.100
Yüzde. 1.54
haklısın canım tamam bende denıcem senin menulerı de inceleyeyım 41 kere masallah PoniBi dene canm ne kaybedersin ki
ah Gulbe ahh carcabuk gider InsallahBende 1 aylık yeme sonucu
1 ay önce 101.3
1 ay sonra 106.7
Fark +5.4
gazamız mübarek olsun
bu hafta devam edemem gozuyle gecırdıgım bı hafta canım o yuzden geldıgım den beri ayak uyduramadım buraya ama kendime son bir sans vermek istiyorum acıkcası seviyeleri biraz arastırdım aslında yapmakla yapmamak arasındaydım denıcem bakalımCanım bizimle beraber başlayabilirsin normalde 40 gün yapılıyor ilk seviye bu yıl 42 olacak geç kamış sayılmazsın en son bi mesaj yazıp gittin geçmişe de bakmıyorsun herhalde cevap da alamadım senden haftada birkaç defa giriyorsun galiba daha motive olabilmen için daha çok aramızda olmalısın
abla yoğurt serbest öğünle beraber sıvı tüketimi yasak ara öğün de olmadığı için süt tüketemiyoruz ama örneğin kahvaltıda veya akşam yemeğinde sadece süt içeceğim dersen o zaman serbest
sende mi yapıyorsun ne guzelaaaa kilomu bildirmemişim yaa
geçen hafta: 66,7
bu hafta: 66,5
fark: 200 gr
yüzde: 0,30%
son iki gündür şekerli kahve ve meyve tüketimim çok oldu sebep o tabii ki de
ama niyet ettim yaa tamamdır haftaya çok daha iyi bi farkla geleceğim inşallah
5 lere az kalmısHayırlı cumalar kızlar ♥
Kilo bildirimim
Geçen cuma 63.9
Bugün 63.6
Fark -300 Gr
Yuzde 0,47
Canım ben geldiğimde free takılıyordun ama profilinden gördüğüm kadarıyla yaklaşık 30 kilo vermişsin ve muhtemelen free takıldığın sürede yaklaşık 10 kilo geri almışsın vazgeçmeni istemem yine de hedefine giden yolun çoğunu kat etmişsin çoğu gidip azı kalmış ve artık listedesin lütfen motivasyonunu kaybetme ve istikrarlı bir şekilde devam etbu hafta devam edemem gozuyle gecırdıgım bı hafta canım o yuzden geldıgım den beri ayak uyduramadım buraya ama kendime son bir sans vermek istiyorum acıkcası seviyeleri biraz arastırdım aslında yapmakla yapmamak arasındaydım denıcem bakalım
tebrikler canım
her eksi güzeldir ve 70 li rakamları görüyorsun artık motive olman lazım tebrikler canımCuma:80.2
Bugün:79.9
Fark:-0.3
Yüzde: %0.38
en azından artıda değilsin canımGecen hafta
82.4
Bu hafta sabit
Sporsuzluk vurdu beni bu hafta
Haftaya telafi edicem kızlar
tebrikler canımGunaydin kizlar
Cuma 90
Bugun 89
Fark 1
Yüzde %1.1
darısı bana tebrikler canımGecen Cuma : 55.9 kg
Bu Cuma : 55.5 kg
Fark : - 400 gr
tebrikler canımkilo bildirimim
geçen hafta 91.1
bu hafta 90.8
fark - 300 gr
güzel eksi tebrikler canımHayırlı cumalar
Geçen hafta 71.00
Bu hafta 69.900
Fark _1.100
Yüzde. 1.54
İnşallah canım yine de eksidesin ama tebrikleraaaa kilomu bildirmemişim yaa
geçen hafta: 66,7
bu hafta: 66,5
fark: 200 gr
yüzde: 0,30%
son iki gündür şekerli kahve ve meyve tüketimim çok oldu sebep o tabii ki de
ama niyet ettim yaa tamamdır haftaya çok daha iyi bi farkla geleceğim inşallah
Aynen canım inşallah 2 haftaya kadar hedefliyorum onu daregldendır canım bu hafta benimde regl denk geldi en azından pazartesi deki artı gitti
hayırlı olsun inşallah
haftaya toparlarsın emınım
hadı dilek bu hafta seninle benım haftam olsun yarısalım mıyenilen pehlivan hesabı
Hosgeldin 8 ler
masallah canım
amin ablam
8 lere az kalmıs abla
abla sen bu 4 kiloyu her turlu halledersin seviyelere sende basladi mı
cok guzel
haklısın canım tamam bende denıcem senin menulerı de inceleyeyım 41 kere masallah Poni
ah Gulbe ahh carcabuk gider Insallah
bu hafta devam edemem gozuyle gecırdıgım bı hafta canım o yuzden geldıgım den beri ayak uyduramadım buraya ama kendime son bir sans vermek istiyorum acıkcası seviyeleri biraz arastırdım aslında yapmakla yapmamak arasındaydım denıcem bakalım
sende mi yapıyorsun ne guzel
5 lere az kalmıs
aynen seviye olayıyla şu an çok motive hissediyorum kendimi inşallah güzel sonuçlar alabilirizher eksi güzeldir ve 70 li rakamları görüyorsun artık motive olman lazım tebrikler canım
evet canım ben de başladım inşallah sonunu getirebilirimregldendır canım bu hafta benimde regl denk geldi en azından pazartesi deki artı gitti
hayırlı olsun inşallah
haftaya toparlarsın emınım
hadı dilek bu hafta seninle benım haftam olsun yarısalım mıyenilen pehlivan hesabı
Hosgeldin 8 ler
masallah canım
amin ablam
8 lere az kalmıs abla
abla sen bu 4 kiloyu her turlu halledersin seviyelere sende basladi mı
cok guzel
haklısın canım tamam bende denıcem senin menulerı de inceleyeyım 41 kere masallah Poni
ah Gulbe ahh carcabuk gider Insallah
bu hafta devam edemem gozuyle gecırdıgım bı hafta canım o yuzden geldıgım den beri ayak uyduramadım buraya ama kendime son bir sans vermek istiyorum acıkcası seviyeleri biraz arastırdım aslında yapmakla yapmamak arasındaydım denıcem bakalım
sende mi yapıyorsun ne guzel
5 lere az kalmıs
sağol canımtebrikler canım
her eksi güzeldir ve 70 li rakamları görüyorsun artık motive olman lazım tebrikler canım
en azından artıda değilsin canım
tebrikler canım
darısı bana tebrikler canım
tebrikler canım
güzel eksi tebrikler canım
İnşallah canım yine de eksidesin ama tebrikler
hay masallah canımgecen cuma 68.2
bu cuma 66.3
fark 1.9
yuzde 2.78
inşallah canım benim de tek temennim o kılo alıp vermelwrden cok bunaldımCanım ben geldiğimde free takılıyordun ama profilinden gördüğüm kadarıyla yaklaşık 30 kilo vermişsin ve muhtemelen free takıldığın sürede yaklaşık 10 kilo geri almışsın vazgeçmeni istemem yine de hedefine giden yolun çoğunu kat etmişsin çoğu gidip azı kalmış ve artık listedesin lütfen motivasyonunu kaybetme ve istikrarlı bir şekilde devam et
inşallah canımAynen canım inşallah 2 haftaya kadar hedefliyorum onu da
Getirirsin getirirsin eminimevet canım ben de başladım inşallah sonunu getirebilirim
sağol canım
canım seviye1'i uygularsan çok güzel sonuçlar elde edebilirsin örneğin; Poni sen de başla bizimleinşallah canım benim de tek temennim o kılo alıp vermelwrden cok bunaldım
marketlerde de bir şey kalmamıştırUfaklıgı uyuttum buyugum karnını doyurdum kac gundur bekleyen utulwrım var azıcık onları azaltmak lazım aksama markete gitmem lazım evde hıc bırsey kalmamıs
aksamla baslayayım Insallah becerebılorım seviye 1canım seviye1'i uygularsan çok güzel sonuçlar elde edebilirsin örneğin; Poni sen de başla bizimle
bende oyle tahmin ediyorum aksı gıbı aylık alısverısı mı yapmamıştım bu ay ama hersey dibini gordu alısverıs sart oldumarketlerde de bir şey kalmamıştırboşa gitme hiç
Genel olarak bu hafta çok iyi değiliz ama gelecek hafta birincilik bizde çok iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorumBaştan söyleyeyim
Nee derseniz haklısınız kızlar
Artıdayım, çünkü dün kaçamağın dibine vurdum.
7 ay boyunca dikkat edecek olmak tartıyı bile düşündürmedi maalesef
Bu haftadan sonra bunun telafisi hızla yapacağım inşallah
Takımın derecesini olumsuz etkilediğim için herkesten özür diliyorum
Cuma 75
Bugün 76.2
Fark -1.2(%-1.6)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?