- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.901
İnşallah canımaynen seviye olayıyla şu an çok motive hissediyorum kendimi inşallah güzel sonuçlar alabiliriz
Allahin izniyle başladım cnmabla sen bu 4 kiloyu her turlu halledersin seviyelere sende basladi mı
Tamamdır abla baslayacamm bende InsallahAllahin izniyle başladım cnm
Sende hemen niyetini et başla
Aksam face de canli yayin yapildi ya niyet icinTamamdır abla baslayacamm bende Insallah
Telgramı yukledınız mı abla tamam bakayımAksam face de canli yayin yapildi ya niyet icin
Onu dinle beraber yap
Onlara bakayım dedim abla da sınırlama var profılınde
tamam sağ ol gülümCanım bizimle beraber başlayabilirsin normalde 40 gün yapılıyor ilk seviye bu yıl 42 olacak geç kamış sayılmazsın en son bi mesaj yazıp gittin geçmişe de bakmıyorsun herhalde cevap da alamadım senden haftada birkaç defa giriyorsun galiba daha motive olabilmen için daha çok aramızda olmalısın
abla yoğurt serbest öğünle beraber sıvı tüketimi yasak ara öğün de olmadığı için süt tüketemiyoruz ama örneğin kahvaltıda veya akşam yemeğinde sadece süt içeceğim dersen o zaman serbest
@medine66 geçen hafta 68.7 olarak bildirim yapmıştın canım
Canım ben daha çok yerim iştahım fena ama zorlanıyorum:)) 2 hafta evde umarım diyetimi bozmamYapti nihayet rahatladi bira. Aminn ablacim. Erkek ecladi olan herkese de insallah.
Başladınız artik belli bi düzende ilerlemek size iyi gelecek bence. Ama arti biraz fazlaymış.
Yani benim demek istediğim, sertlikten değil de ben olsam böyle yemem demişsin ya acaba dedim daha az mi yersin daha çok mu yoksa yemek istemediğin bir şey mi vardi. Kesinlikle şok diyet yapamayiz canim. Dikkat etmek zorundayiz.
Canım mercimek köftesi 6 adet çok olmuş çünkü bir tanesi bir dilim ekmek..ben misafirliğe gitmiştim izin istedim diyetisyenden bir tane ye deyip o söyledi:))Menüm
12.00
6 mercimek köftesi
1 kase yoğurt
17.30
Yarım çorba kasesi sulu köfte
1 kase yoğurt
Salatalık
1 yk çiğ badem
Su 1.5 lt
Spor 15 dk yürüyüş 45 p @Tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?