- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 133
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #352.921
canım gayet güzel ama muz fazla olmuş sadece.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
1.5 h yumurta
2 dilim peynir
Bir lokma ekmek ile soğanlı biberli yumurta
Yarım demet dere otu
2 k yoğurt
8 fındık
Ara 14.00
Türk kahvesi
Yarım muz
16.00
Bir kase yoğurt
Yarım muz
Aksam 18.30
Bir kase etli kuru fasulye
2k haslnms et
1b ayran
Yarım dilim ekmek
Şu 3.5 lt
Spor 120 ip atlama
24 puan
1.30
1 dlm peynir
7zeytin
6ksk yigurt
1 yumurtadan omlet
7 tane cips
19.30
8 yane lahana sarmasi
Yogurt
Salata
Su 2.5 ltr
40 dk tempolu yuruyus 120 puanFitt_anne canım gayet güzel:)
canım ara öğün biraz fazla onun dışında iyi :)Uyuya kalmadan menümü yazıp yazilanlari yorumlarim insallah
Sabah10.00
2 yumurta ve 3 kaşık yulaf ezmeli omlet.
3 dilim peynir
2 minik domates
Ara
2 büyük fincan sütlü kahve
1 kare bitter
1 avuç k. çekirdeği
3 kuru kayisi
Akşam 18:30
1 kase yogurtlu cevizli kabak
1 tabak salata
1 tabak kiymali ispanak.
Su 3 litre
Spor 40 dk leslieFitt_anne
Ara öğün fazla oluyor kızlar öğle yemeğine firsat bulamayinca acikiyorum.
Canım menün çok güzel:£İyi geceler
9.00
1 bardak sade hindiba kahve
9.30
2 has yumurta
Tere
Salatalık
1 kk peynir
1 köz biber
3 zeytin
14.15
1 dilim ananas
18.30
1 tabak fırınlanmış kabak ve patlıcan(az zeytinyağı ile)
üzerine sarımsaklı yoğurt 4 kaşık kadar
3 köfte unsuz ekmeksiz
Su ikiden fazla
Spor yapamadım yine akşama kadar kovalamac oynuyorum ama oğlanla spor yapsam bu kadar yorulmam
pi şeklin de poğaça mı yaptın yoksa , eline canına sağlık iyi koşturmuşsun ama cilt bakımını da yaptırmışsın misler gibi , bu hafta sondu gülüm hepimize artık havalar ısınıyor ağırlıklardan ne kadar kurtulsak kardır diyip yeni haftamıza bakıcazSonunda oturup tlf elime aldım. Bugünkü koşturmaca da bitti çok şükür
Sabah kahvaltidan sonra hemen çıktım işlerim vardı onları hallettim. Cilt bakımı için randevum vardı oraya gittim. Eve döndüm, kardeşimin okulunda pi günü için etkinlik var bugün, Pi şeklinde yiyecek istemişlerdi ona poğaça yaptım saat 2 de oraya götürdüm. Tekrar eve gelip akşam yemeğine başladım ama baktım halim yok biraz oturayım dedim buraya geldim.
Bu hafta ben de artidayim malesef.
Geçen hafta:68.6
Bugün:70.4
Fark: 1.8
cesur niranım benim içinden tedirgin olsan bile yapılmasını gerekeni (çoğu kişi umursamaz yada uğraşmayayım der ya) yapmışsın belki de birinin canına yada malına mal olacaktı senin vesilenle engellendi gizli kahraman dedikleri bence işte böyle senin gibi davrananlar , hiç tedirgin olma gülüm sen doğru olanı yaptın motosikletli de korkmuştur sana çarptı diye bundan sonra inşallah daha dikkatli olurÖğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
azda olsa eksi eksidir canimHayırlı cumalar kızlar ♥
Kilo bildirimim
Geçen cuma 63.9
Bugün 63.6
Fark -300 Gr
Yuzde 0,47
masallah canim, fazla durmaz bu kilolar sende yeni alindi cünkügecen cuma 68.2
bu cuma 66.3
fark 1.9
yuzde 2.78
haftaya insallah güzel olacakBaştan söyleyeyim
Nee derseniz haklısınız kızlar
Artıdayım, çünkü dün kaçamağın dibine vurdum.
7 ay boyunca dikkat edecek olmak tartıyı bile düşündürmedi maalesef
Bu haftadan sonra bunun telafisi hızla yapacağım inşallah
Takımın derecesini olumsuz etkilediğim için herkesten özür diliyorum
Cuma 75
Bugün 76.2
Fark -1.2(%-1.6)
cok iyi canimKizlar kusura bakmayin gecikti.sabah paylasiyim diyordun unutmusum sonrada ise daldim
Gecen cuma 72
Bu cuma 70.5
Fark -1.5
Yuzde %2.083
kolay gelsin canim, eksinde güzelSonunda oturup tlf elime aldım. Bugünkü koşturmaca da bitti çok şükür
Sabah kahvaltidan sonra hemen çıktım işlerim vardı onları hallettim. Cilt bakımı için randevum vardı oraya gittim. Eve döndüm, kardeşimin okulunda pi günü için etkinlik var bugün, Pi şeklinde yiyecek istemişlerdi ona poğaça yaptım saat 2 de oraya götürdüm. Tekrar eve gelip akşam yemeğine başladım ama baktım halim yok biraz oturayım dedim buraya geldim.
Bu hafta ben de artidayim malesef.
Geçen hafta:68.6
Bugün:70.4
Fark: 1.8
Allah kazadan Belasan korusun insallah. Olumsuz düsünmemeye calis canimÖğlenleyin kızımı okula bıraktıktan sonra eve dönerken bi motosikletli duramadı ve arkadan benim arabaya çarptı.
İndim baktım arabada birşey yok ama iç huzurum kaçtı bu olay yüzünden.
Dünde okuldan dönerken arkamdaki adam telefonla uğraşarak araç kullanıyordu, kaç kere kırmızı ışıkta zor durdu.
Bende bi jandarma kontrol noktasında şikayet ettim tabi, adamı durdurup hesaba çektiler, tabi ben gaza yüklenip kaçtım beni bulamasın diye, tek başıma e-5 ye ne olur ne olmaz diye, neyse izimi kaybettirdim..
Arka arkaya bu iki olay tedirgin etti beni ya, her an biri arkadan çarpabilir diye.
İç huzurum yok şu anda
benim neden 2 oldu canımJasminium84 ve askrhpozitif kızlar 2 sarı kartınız var düzenli menü yazmadiginiz için. 3. sarı kartta yarismaci diskalifiye oluyor. Haftaya %1.5 ile geldiğinizde sarı kartı sildirebilirsiniz. Dikkat edin
S Sevdalinka00 2 sarı kartın var, düzenli menü yazmadıgın müddetçe listeye göremezsin dikkat et canım.
huban1234 Poni Bon Fitt_anne kızlar haftaya %1.5 ile gelirseniz sarı kartınızı sildirebilirsiniz.
Gelirim diye dusunuyorum canımJasminium84 ve askrhpozitif kızlar 2 sarı kartınız var düzenli menü yazmadiginiz için. 3. sarı kartta yarismaci diskalifiye oluyor. Haftaya %1.5 ile geldiğinizde sarı kartı sildirebilirsiniz. Dikkat edin
S Sevdalinka00 2 sarı kartın var, düzenli menü yazmadıgın müddetçe listeye göremezsin dikkat et canım.
huban1234 Poni Bon Fitt_anne kızlar haftaya %1.5 ile gelirseniz sarı kartınızı sildirebilirsiniz.
Bu hafta regl haftam ya onumu goremıyorum Mervem oyuzdenregldendır canım bu hafta benimde regl denk geldi en azından pazartesi deki artı gitti
hayırlı olsun inşallah
haftaya toparlarsın emınım
hadı dilek bu hafta seninle benım haftam olsun yarısalım mıyenilen pehlivan hesabı
Hosgeldin 8 ler
masallah canım
amin ablam
8 lere az kalmıs abla
abla sen bu 4 kiloyu her turlu halledersin seviyelere sende basladi mı
cok guzel
haklısın canım tamam bende denıcem senin menulerı de inceleyeyım 41 kere masallah Poni
ah Gulbe ahh carcabuk gider Insallah
bu hafta devam edemem gozuyle gecırdıgım bı hafta canım o yuzden geldıgım den beri ayak uyduramadım buraya ama kendime son bir sans vermek istiyorum acıkcası seviyeleri biraz arastırdım aslında yapmakla yapmamak arasındaydım denıcem bakalım
sende mi yapıyorsun ne guzel
5 lere az kalmıs
Tamam Canım dikkat edeceğim zaten 2 hafta evdeyim yazarım inşallahJasminium84 ve askrhpozitif kızlar 2 sarı kartınız var düzenli menü yazmadiginiz için. 3. sarı kartta yarismaci diskalifiye oluyor. Haftaya %1.5 ile geldiğinizde sarı kartı sildirebilirsiniz. Dikkat edin
ben bulgur pilavı yanına söğüş salata yapmayı düşünüyorum ablakızlar akşama ne yesem kararsız kaldım salata pro dan bıkkınlık geldi tüm hafta içi öyle yedim
eşim geldi onun yemeğini verdim pişenlerden bana uygun bir şey yok
siz ne yiyeceksiniz olmazsa en son ben nohutlu bulgur pilavı pişiricem kendime
oo çok güzel turşu da yesek mi 1-2 tane :))ben bulgur pilavı yanına söğüş salata yapmayı düşünüyorum abla
salatalık domates ve soğan bulgur pilavıyla çok severim
yasaklılarda değildi di mi canım, değilse yiyelim valla nasıl canım çektioo çok güzel turşu da yesek mi 1-2 tane :))
Ben çerez yedimkızlar akşama ne yesem kararsız kaldım salata pro dan bıkkınlık geldi tüm hafta içi öyle yedim
eşim geldi onun yemeğini verdim pişenlerden bana uygun bir şey yok
siz ne yiyeceksiniz olmazsa en son ben nohutlu bulgur pilavı pişiricem kendime
az önce tekrar açtım baktım yasaklı listesin de yoktu o yüzden dedim turşuyu acı bağırsakları da hareketlendiriyor bir de bulgur pilavı diyince aklıma ilk turşu geliyor :) senede bir kaç defa pişer bizde benimkiler yemiyor ben de aman aman sevmem o yüzden içine nohut v.s. katıyorum,yasaklılarda değildi di mi canım, değilse yiyelim valla nasıl canım çekti
ayyy bu arada bir öncekinde abla demişim pardon yaaa
cidden onunla mı duracaksın gülümBen çerez yedim
yavrum ben de 35 yaşındayım hatta 36 olmak üzereyim abla demem sanaaz önce tekrar açtım baktım yasaklı listesin de yoktu o yüzden dedim turşuyu acı bağırsakları da hareketlendiriyor bir de bulgur pilavı diyince aklıma ilk turşu geliyor :) senede bir kaç defa pişer bizde benimkiler yemiyor ben de aman aman sevmem o yüzden içine nohut v.s. katıyorum,
kız abla desen ne olur 40 yaşındayım artııkkkkben teyzeyim bile 27 yaşın da yeğenim var
Geçen hafta tek öğün denemesinde acıkmadım, durabilirim diye düşünüyorum canımcidden onunla mı duracaksın gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?