Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İçebilirsin abla tek süt olarak kahvaltı yapabilirsin. İçerisndeki protein kalsiyum vb midede yemek gibi sindirildiği için yemek yerine geçer diyor Apa
Onu anladimda cnm :)
Yemek yerine geciyorsa, kahvalti yaninda niye icilmiyor
Sivi yerine geciyorsa, niye su icin 2 saat bekleniyor

Seni anlıyorum Nirancım bi terazi erkeğiyle evli olarak Allahtan benimki çok konuşmuyor
Benimkinde kadın dırdırı da var canım
"Herkesin karısı dırdır yapar, benim kocam dırdır yapar" derim her zaman
Allah senin de yardımcın olsun canım

Sadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamam

Onu anladimda cnm :)
Yemek yerine geciyorsa, kahvalti yaninda niye icilmiyor
Sivi yerine geciyorsa, niye su icin 2 saat bekleniyor
Besin değeri yüksek yemek olarak geçiyor aynı zamanda sıvı halde olduğu için tek tüketiliyor bence. Sıvı olmasaydı kahvaltıda diğer şeylerle yenebilirdi

Bugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
Çok sevindim ceza almış olmalarına
Dengesiz ruh halleri birebir aynı sadece daha az konuşuyor daha katlanılabilir

Bugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
Gözünüz aydın ablacım, gelmiş geçmiş olsun

Sadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamam
Ayyy ne güzelmişsin sen öyle, öpsün de başına koysun seni
Benim içimdeki kadını zamanında hunharca öldürdüğü için istesem de canım cicim yapamıyorum, yaptığım zaman kendimi bi garip hissediyorum

o nasıl bi ekmek ki
Yumurtanın beyazını çırpıyosun köpük gibi olumca sarısıyla karıştırıp isteyen tuz peynir ekleyip tepsiye döküp pişiriyor adı ekmek mantıken yumurta sadece. Apa ekmeğin her türlüsüne yasak diyor. Öyle ekmeğe alışmışız ki ben baba evinde aşırı yerdim.

benim de dün 89.9 bu sabah 90.5 di su kaymış demek ki :) senin ki yağdandır büyük ihtimal
İnşallah abla Cuma’ya belli olur abla ben de bugün ishal olmuşum afedersin yarın çıksam tartıya baya eksi görürüm herhalde
Ay kendi çocukluğumu hatırladım bizim yöresel ekmeğimiz lavaş daha çok küçükken bile tek öğünde birden fazla lavaş yerdim ki bizim köy lavaşları markettekilerin iki katı filan

ben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
eşimin dediği gibi iyileşenler hepsini yapmış 40 günde mi turp gibi olacağım (öğlen yediğim azarın içinden kesittir )
daha fazla stresini kaldıramıyorum yavf belim de bile sivilce çıktı 35 gün daha çene çekilmez ve cidden gergin hissediyorum kurallar yasaklar bana göre değil galiba dün akşamdan belli hiç canım şekerli çekmez yasak ya dün akşam çekti yemedim ama gerildim
haa bozupta ne yedin de ilk öğün peynir hindi füme akşamı daha yemedim acıkırsam ton balıklı salata biraz da alabaş turbu olacak
bana çok kızmayın olur muuu
ha bozmadan sabah tartısı düne göre 600 gr fazla çıktım

ayy darısı başıma ben de cırcır olurum inşallah bu gün içtiğim ballı sıcak süt 3. gündür wc ye gidemedim karın ağrısı tuttu diyeydi
herhalde değil kesin baya eksi görürsün gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…