- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.901
Var tabi..İşte, su icin 2 saat beklemesine gerek varmi o zaman
Gözünüz aydınBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
Onu anladimda cnm :)İçebilirsin abla tek süt olarak kahvaltı yapabilirsin. İçerisndeki protein kalsiyum vb midede yemek gibi sindirildiği için yemek yerine geçer diyor Apa
Benimkinde kadın dırdırı da var canımSeni anlıyorum Nirancım bi terazi erkeğiyle evli olarakAllahtan benimki çok konuşmuyor
Sadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamamBence ona artık normal gelmeye başlamış devamlı böyle bi kadın olduğun için bi kessen canım cicim demeyi bak nasıl afallıyor
Aman valla bu erkekler bi hoş ya yapmadığın zaman soğuk oluyorsun yaptığın zaman da adam şımarıyor
Besin değeri yüksek yemek olarak geçiyor aynı zamanda sıvı halde olduğu için tek tüketiliyor bence. Sıvı olmasaydı kahvaltıda diğer şeylerle yenebilirdiOnu anladimda cnm :)
Yemek yerine geciyorsa, kahvalti yaninda niye icilmiyor
Sivi yerine geciyorsa, niye su icin 2 saat bekleniyor
Hadi gözünüz aydın abla çok sevindimBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Telegram'da ki ses kayıtlarını dinlendin miYok canım uzatmak istemiyorum bazen bayıyor ;(
Başını dinleyebldim fırsat olmuyor kiTelegram'da ki ses kayıtlarını dinlendin mi
Çok sevindim ceza almış olmalarınaBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Dengesiz ruh halleri birebir aynı sadece daha az konuşuyor daha katlanılabilirBenimkinde kadın dırdırı da var canım
"Herkesin karısı dırdır yapar, benim kocam dırdır yapar" derim her zaman
Allah senin de yardımcın olsun canım
Gözünüz aydın ablacım, gelmiş geçmiş olsunBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Benimkinde kadın dırdırı da var canım
"Herkesin karısı dırdır yapar, benim kocam dırdır yapar" derim her zaman
Allah senin de yardımcın olsun canım
Ayyy ne güzelmişsin sen öyle, öpsün de başına koysun seniSadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamam
Benim içimdeki kadını zamanında hunharca öldürdüğü için istesem de canım cicim yapamıyorum, yaptığım zaman kendimi bi garip hissediyorum
Ayyy ne güzelmişsin sen öyle, öpsün de başına koysun seniSadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamam
o nasıl bi ekmek kiOpsie ekmeği yasakmış kızlar dinlemeyen varsa. Hep niyetlenip üşendiğime yapmamıştım
benim de dün 89.9 bu sabah 90.5 di su kaymış demek ki :) senin ki yağdandır büyük ihtimalEkim ablam tartıldım pazartesiden bu yana 200 gram daha gitmiş ama belki daha fazla gitmişti tam tanı koyamadımekim2009
Yumurtanın beyazını çırpıyosun köpük gibi olumca sarısıyla karıştırıp isteyen tuz peynir ekleyip tepsiye döküp pişiriyor adı ekmek mantıken yumurta sadece. Apa ekmeğin her türlüsüne yasak diyor. Öyle ekmeğe alışmışız ki ben baba evinde aşırı yerdim.o nasıl bi ekmek ki
İnşallah ablabenim de dün 89.9 bu sabah 90.5 di su kaymış demek ki :) senin ki yağdandır büyük ihtimal
Ay kendi çocukluğumu hatırladım bizim yöresel ekmeğimiz lavaş daha çok küçükken bile tek öğünde birden fazla lavaş yerdim ki bizim köy lavaşları markettekilerin iki katı filanYumurtanın beyazını çırpıyosun köpük gibi olumca sarısıyla karıştırıp isteyen tuz peynir ekleyip tepsiye döküp pişiriyor adı ekmek mantıken yumurta sadece. Apa ekmeğin her türlüsüne yasak diyor. Öyle ekmeğe alışmışız ki ben baba evinde aşırı yerdim.
ayy darısı başıma ben de cırcır olurum inşallahİnşallah ablaCuma’ya belli olur abla ben de bugün ishal olmuşum afedersin yarın çıksam tartıya baya eksi görürüm herhalde
Ay kendi çocukluğumu hatırladım bizim yöresel ekmeğimiz lavaş daha çok küçükken bile tek öğünde birden fazla lavaş yerdim ki bizim köy lavaşları markettekilerin iki katı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?