- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.921
galiba o ketojenik beslenenler de az miktar yenebiliyorduOpsie ekmeği yasakmış kızlar dinlemeyen varsa. Hep niyetlenip üşendiğime yapmamıştım
aaa ne çabuk ertelenmişti ya geçen ay ben baya sonra olur sanmıştım şükür bitmiş cezalarını da almışlar terbiyesizlerBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
Yaaa aslında un yok bişe yok niye yasak kiYumurtanın beyazını çırpıyosun köpük gibi olumca sarısıyla karıştırıp isteyen tuz peynir ekleyip tepsiye döküp pişiriyor adı ekmek mantıken yumurta sadece. Apa ekmeğin her türlüsüne yasak diyor. Öyle ekmeğe alışmışız ki ben baba evinde aşırı yerdim.
Canım zaten hazır hissetmediğini hiçbir fayda vermez sanaben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
eşimin dediği gibi iyileşenler hepsini yapmış 40 günde mi turp gibi olacağım (öğlen yediğim azarın içinden kesittir )
daha fazla stresini kaldıramıyorum yavf belim de bile sivilce çıktı 35 gün daha çene çekilmez ve cidden gergin hissediyorum kurallar yasaklar bana göre değil galiba dün akşamdan belli hiç canım şekerli çekmez yasak ya dün akşam çekti yemedim ama gerildim
haa bozupta ne yedin de ilk öğün peynir hindi füme akşamı daha yemedim acıkırsam ton balıklı salata biraz da alabaş turbu olacak
bana çok kızmayın olur muuu
ha bozmadan sabah tartısı düne göre 600 gr fazla çıktım
Canın sağolsun ablam herkesin bünyesi farklı normalde sen zaten seviye1 gibi yaşıyorsun sadece kurallar olması seni sıkıntıya düşürmüş üstüne tartıda artıyı görünce iyice canın sıkılmış belli kiben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
eşimin dediği gibi iyileşenler hepsini yapmış 40 günde mi turp gibi olacağım (öğlen yediğim azarın içinden kesittir )
daha fazla stresini kaldıramıyorum yavf belim de bile sivilce çıktı 35 gün daha çene çekilmez ve cidden gergin hissediyorum kurallar yasaklar bana göre değil galiba dün akşamdan belli hiç canım şekerli çekmez yasak ya dün akşam çekti yemedim ama gerildim
haa bozupta ne yedin de ilk öğün peynir hindi füme akşamı daha yemedim acıkırsam ton balıklı salata biraz da alabaş turbu olacak
Amin insallahayyy kızlar yaaa bu evden çalışma mevzusu ne zormuş yaa
çocuklar bi yandan iş bi yandan bi de evde olunca ev işi de gözüme batıyor arada onları yapıyorum
canım çıktı sabahtan beri
Allahım tez vakitte sağlıkla normal yaşamımıza dönmeyi nasip eder inşallah
Kendimizi korumuş oluyoruz en azından çıkmamaklaSokaga cıkma yasagı olmadan bu ısın cozum bulacağını dusunmuyorum bende ev cadde uzerınde araba trafıgı ayrı insanlar ayrı biz bosa eve hapsoluyoryz valla
Tartı modunu düşürmüş belli ki abla. Hakkında hayırlısı olsunben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
afiyet olsun canimDünkü Menüm
12.00
3 yaprk pastırma
1 haşlanmış yumurta
2 ceviz
2 d peynir
17.00
1 çorba kasesi bulgur p.
Yarım çorba kasesi tavuk sote
1 kase yoğurt
Su 2
Spor yok
afiyet olsun kaptanim sen toksan sikinti yok18 Mart Çarşamba
12:30=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
3 kase kabaklı yoğurt
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
afiyet olsun canim.Dünkü menü
11.00
1 haşlanmış yumurta
16.00
Ev yapimi pizza baya canım çekmişti ama hamuru inceydi 2 dilim yedim
1 kase kuru fasulye
Su 3 L
Spor yok
cok sevindim abla. Ceza almalari da gayet guzel benceBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
gayet guzel canim afyet olsunMenüm
11.00
4 bulgurlu köfte
Marul
2 burgu peynir
1 avuç çiğ badem
17.00
1 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
Su 1 şimdilik
Spor yok
olsun ablacim.sen zaten seviye 1 gibi yasiyorsun.kendini nasil iyi hissediyorsan oyle olmalisinben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
afiyet olsuj canim gayet guzel10:00
Sade kahve
13:30
1 bardak tarçınlı süt
18:30
1 tabak patlıcan türlü
2 kaşık tavuk sote
Su: şimdilik 2 litre
Spor: şimdilik yok
gayet guzel canim.karbona yarin biraz dikkat edebiliriz bence canim18 Mart menüm
10.00 2 haşlanmış yumurta
1 tane çeçil peyniri
1 salatalık
2 çarliston biber
10 badem
3 ceviz
5 fıstık
16.45 3 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
1 tabak nohutlu bulgur pilavı
su: 2 lt
Aksam hem patates hem bulgur var.ama genel olaraj guzel canim.Hayırlı akşamlar
Sabah 11.00
Yarım yumurta tavada
1 dilim ekmek
Çay
Ara 15.00
2 havuç küçük
Aksam 16.30
1 kaşe bulgur pilavı
1 tabak patates sulusu
Çay
Şu 2.5 lt
Dünyada en çok ekmek tüketen ülke olarak Apa açıklamasını yapmış haklı bence canmYaaa aslında un yok bişe yok niye yasak ki
İzin olsaydı ekmek dürtümüzü yok ederdi bi nebze
Aynen kuzum yarın akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum, bulgur yemeyeceğimafiyet olsun canim
afiyet olsun kaptanim sen toksan sikinti yok
afiyet olsun canim.
cok sevindim abla. Ceza almalari da gayet guzel bence
gayet guzel canim afyet olsun
olsun ablacim.sen zaten seviye 1 gibi yasiyorsun.kendini nasil iyi hissediyorsan oyle olmalisin
afiyet olsuj canim gayet guzel
gayet guzel canim.karbona yarin biraz dikkat edebiliriz bence canim
Aksam hem patates hem bulgur var.ama genel olaraj guzel canim.
doğrudur canım yaa burnumda tütüyor resmen ekmek çok enteresan aç olmasam da taze ekmek görünce dayanamıyorum yemek istiyor canımDünyada en çok ekmek tüketen ülke olarak Apa açıklamasını yapmış haklı bence canm
Aynen öyle beni de hiç tatmin etmedi ve bazı önlemler anlamsız geldi açıkçasıSelam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Ama yapılan açıklama hiç beni tatmin etmedi
Bir video düşmüş int e gördünüz mü bir sağlık personeli sayı 1000 i geçti diyor
Bakalım bu gece rakam kaç olacak.Selam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Ben de izledim canım bekleyip göreceğiz Allah yardımcımız olsunSelam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Ne kural koysalar boş canım, vatandaş uygulamadıktan sonra.Selam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Benm canm eskisi gibi ekmek istemiyo ama şekersizlik zorluyor. Resmen nasıl alıştıysam yoksunluk çekiyorumAynen kuzum yarın akşam sadece çorba içmeyi planlıyorum, bulgur yemeyeceğim
doğrudur canım yaa burnumda tütüyor resmen ekmek çok enteresan aç olmasam da taze ekmek görünce dayanamıyorum yemek istiyor canım
Kesinlikle haklısın. Annemler yeğenime d.günü yaptılar dün herkesi çağırmışlar bugünde misafirlikteydiler ki annem astım hastası bi de söylendim,buralarda yok virüs mirüs diyo daha ne diyimNe kural koysalar boş canım, vatandaş uygulamadıktan sonra.
Okullar tatil oldu, herkes memleketine koştu, en başta eşim.
Komşular hala komşuculuk oynuyor.
Karşı komşumun görümcesi tıp okuyor (bilinçli olması gerekir) İstanbul'dan gelir gelmez yeğenlerini görmeye gelmiş, en eğitimlisi ve işin ciddiyetinin farkında olması gereken kişiler bu kadar cahilce davranırken ne bekliyoruz ki...
Devlet istediği kadar önlem alsın, boş...
BDV de İstanbul'da çalışan bir sağlık personeli yazmış "sayı kesinlikle 1000 değil, test yapılan kişi sayısıdır o, pozitif çıkan değil" diye mesaj yazmışBen de izledim canım bekleyip göreceğiz Allah yardımcımız olsun
evet yaa adamin sag gozu kapanmis sanki yorgunluktan.Devlet o bu değil de fahrettin koca çok iyi iş yapıyor yani hangi parti hangi görüş olursa olsun bu adamın yorgunluğu gözlerinin kan çanağı oluşuna birşey dememeli yapılmamalı bu adamın hakkı ödenmez ya bilmiyorum çok büyük bir hayranlıkla izliyorum çok güzel çalışıyor tabi benim düşüncem
belli hic sikilmamis
gozun aydin abla:)Bugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
bende hep.ozenirim boyle kadinlaraSadece çok sinirlendirdiğinde ismiyle hitap ederim, başka türlü istesem de yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?