- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.881
Şaşırdım şimdi..Bu defa değişiklik yapsan, canım cicimle karşılasan
Ne burcu seninki terazi mi?Şaşırdım şimdi..
Oradan nasıl gözüküyorum bilmem ama ben zaten cilveli, canımlı, gülümlü bir aşk kadınıyım...
Karşımdaki moloz, hemde yontulmamış cinsinden...
Dışarıdan gelir, sarılırsın, kavga çıkarır.
Dışarı çıkarken yolculamak için kapıya kadar gidersin "gerek yok" der.
Yolculamazsın "gel beni yolcula" der...
Anlayacağın "ne etliğe gelir, ne sütlüğe gelen bir adam" kendi tabiriyle...
40 günde alışkanlıklar yerleşir diyor canım...27 gün oldu kızlar seviyelere başlayalı. 30 gün mü 40 gün mü yapsam bilemedim kahvaltıda ekmek yumurta çay olmayınca pek gitmiyorApa son konuşmasında şimdi başlayabilir miyiz diyenlere 2.seviyeye 30 gün kalana kadar başlayabilirsiniz demişti
Çok iyiKızlar bu arada 1 beden inceldim44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
Ama kahvaltida icilemiyor sivi diyeEvet canım süt yemek gibi değerlendiriliyor
Şahane canım tebriklerKızlar bu arada 1 beden inceldim44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
Hayret bişe yaa bu adamlara da yaranılmıyor vallahi yaaŞaşırdım şimdi..
Oradan nasıl gözüküyorum bilmem ama ben zaten cilveli, canımlı, gülümlü bir aşk kadınıyım...
Karşımdaki moloz, hemde yontulmamış cinsinden...
Dışarıdan gelir, sarılırsın, kavga çıkarır.
Dışarı çıkarken yolculamak için kapıya kadar gidersin "gerek yok" der.
Yolculamazsın "gel beni yolcula" der...
Anlayacağın "ne etliğe gelir, ne sütlüğe gelen bir adam" kendi tabiriyle...
Sadece süt içmiş, başka birşey yememiş amaAma kahvaltida icilemiyor sivi diye
Yok canım uzatmak istemiyorum bazen bayıyor ;(40 günde alışkanlıklar yerleşir diyor canım...
Ama yinede sen bilirsin.
Göreve de başlayacaksan tatilde olursa yaz tatilinde eğitim öğretime devam edilebilir, senin de memleket işi hayal olabilir, o zaman gruba uymuş olur tüm seviyeleri grupla yapmış olursun.
Gönlümden geçen bizimle eş zamanlı devam etmen .
DengesizliğindenNerden anladın
İçebilirsin abla tek süt olarak kahvaltı yapabilirsin. İçerisndeki protein kalsiyum vb midede yemek gibi sindirildiği için yemek yerine geçer diyor ApaAma kahvaltida icilemiyor sivi diye
70in altına iniyimfe after-before n anasını ağlatacamÇok iyi
Resim paylaşana medyanda
Valla canım herkes bana hayran ama adam kıymet bilmiyor.Hayret bişe yaa bu adamlara da yaranılmıyor vallahi yaa
Millet böyle muhabbetli kadın arar ne güzel işte bulmuş sen gibisini
Yetişme tarzı mı öyle acaba anneden babadan sevgi görmediyse gösteremiyor olabilir
Şimdide bi 90-80 yapabilirsin bence70in altına iniyimfe after-before n anasını ağlatacam
İşte, su icin 2 saat beklemesine gerek varmi o zamanSadece süt içmiş, başka birşey yememiş ama
Evet çok küçükmüş canımKreş için küçük benmki canım 10 aylık daha
İçindekilerde yazmıyor mu canım hazır sonuçta yemesen daha iyi olmaz mi ?Kızlar jalepeno da şeker var mıdır?
HarikaKızlar bu arada 1 beden inceldim44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
Seni anlıyorum Nirancım bi terazi erkeğiyle evli olarakNerden anladın
Ablam sadece süt içersen olur demişti bi ses kaydındaAma kahvaltida icilemiyor sivi diye
Bence ona artık normal gelmeye başlamış devamlı böyle bi kadın olduğun için bi kessen canım cicim demeyi bak nasıl afallıyorValla canım herkes bana hayran ama adam kıymet bilmiyor.
Bazen toplum içinde de ağzımdan kaçıyor canımlı gülümlü kelimeler.
Defalarca kaç arkadaşı "benim eşim bunca yıl bana canım bile demedi, kıymetini bil eşinin" dedi ama adamın umrunda değil.
Aynen tam da bu sebepten benim de kafam karışmıştıİşte, su icin 2 saat beklemesine gerek varmi o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?