Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu defa değişiklik yapsan, canım cicimle karşılasan
Şaşırdım şimdi..
Oradan nasıl gözüküyorum bilmem ama ben zaten cilveli, canımlı, gülümlü bir aşk kadınıyım...
Karşımdaki moloz, hemde yontulmamış cinsinden...
Dışarıdan gelir, sarılırsın, kavga çıkarır.
Dışarı çıkarken yolculamak için kapıya kadar gidersin "gerek yok" der.
Yolculamazsın "gel beni yolcula" der...
Anlayacağın "ne etliğe gelen, ne sütlüğe gelen bir adam" kendi tabiriyle...

Son düzenleme:
Ne burcu seninki terazi mi?

40 günde alışkanlıklar yerleşir diyor canım...
Ama yinede sen bilirsin.
Göreve de başlayacaksan tatilde olursa yaz tatilinde eğitim öğretime devam edilebilir, senin de memleket işi hayal olabilir, o zaman gruba uymuş olur tüm seviyeleri grupla yapmış olursun.
Gönlümden geçen bizimle eş zamanlı devam etmen .

Kızlar bu arada 1 beden inceldim 44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
Şahane canım tebrikler

Hayret bişe yaa bu adamlara da yaranılmıyor vallahi yaa
Millet böyle muhabbetli kadın arar ne güzel işte bulmuş sen gibisini
Yetişme tarzı mı öyle acaba anneden babadan sevgi görmediyse gösteremiyor olabilir

Yok canım uzatmak istemiyorum bazen bayıyor ;(

Hayret bişe yaa bu adamlara da yaranılmıyor vallahi yaa
Millet böyle muhabbetli kadın arar ne güzel işte bulmuş sen gibisini
Yetişme tarzı mı öyle acaba anneden babadan sevgi görmediyse gösteremiyor olabilir
Valla canım herkes bana hayran ama adam kıymet bilmiyor.
Bazen toplum içinde de ağzımdan kaçıyor canımlı gülümlü kelimeler.
Defalarca kaç arkadaşı "benim eşim bunca yıl bana canım bile demedi, kıymetini bil eşinin" dedi ama adamın umrunda değil.

Kreş için küçük benmki canım 10 aylık daha
Evet çok küçükmüş canım
Kızlar jalepeno da şeker var mıdır?
İçindekilerde yazmıyor mu canım hazır sonuçta yemesen daha iyi olmaz mi ?
Kızlar bu arada 1 beden inceldim 44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
Harika ben de 65 kiloyken birçok markanın 38 bedeni oluyor ben de şu an 44-42 arasıyım 44 hafif bol 42 dar
Seni anlıyorum Nirancım bi terazi erkeğiyle evli olarak Allahtan benimki çok konuşmuyor
Ama kahvaltida icilemiyor sivi diye
Ablam sadece süt içersen olur demişti bi ses kaydında

Bence ona artık normal gelmeye başlamış devamlı böyle bi kadın olduğun için bi kessen canım cicim demeyi bak nasıl afallıyor
Aman valla bu erkekler bi hoş ya yapmadığın zaman soğuk oluyorsun yaptığın zaman da adam şımarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…