- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.861
Bide millet anlasaevet canim bence devlette saglik bakanida ellerinden gelenin yaptilar yapiyorlar.
Biraz da millet olarak bilincli olmamiz lazim.
Donup dolasip bizi bulacak sonucta hersey
Hiç kafaları da çalışmıyor ki orda yorucu bir ibadet yaptılar eve gitseler giden gelenden dinlenemiyceklerdi az yatıp dinlensinler onu bile akıl edemiyorlarAynen vatan için canını ortaya koyan gencecik evlatlara nasıl böyle davranırlar bu vaziyette herkes evinde otururken görevi başındaki insanlara böyle davranılmasına çok üzüldüm
Kuzu eminim öyledir sosyal medyada provokatörlük yapmaya çalışıyor bazıları sırf orda kalmamak için hepimiz farkındayız
Ooo maşallah
Kesinlikle asıl vatan haini bu tip insanlar
İyi şükür canım ben bulamadım geçen sene kayınvalidem geldi bu yıl da kreşe gidiyor seneye de kreşe gider herhalde
Aynen öyle kuzum, gerçi yeter ki şu virüs dünyadan temizlensin normale dönelim de bugünleri de sağlıkla atlatalım başka bişe istememogun cope atmistim
allah akil fikir versin.bu yasa gelmisler..halbuki kendileri en cok tehlike de olan.
bence cogu devleti karalamak icin boyle video cekip paylasmistir.yoksa en fazla can sikintisi dertleri vardir..
amin insallah..sanada kolay gelsin.evde olunca otur kalk otur kalk yapiyosundur isinede konsantre olamazki insan.
Aynen öyle kuzum büyük sürekli bişe istiyor ufaklık paçama yapışıyor resmenEvde olmak gerçektn zor işler hiç bitmez çocuklar sürekli ilgi bekler...
Gerçi orası da öyle evden çıkmamak en iyisi eşim de rapor aldı bu haftasonuna kadar sonrası Allah KerimSagol canım
hakkında hayırlısı olsun canım Rabbım feraha erdırsın
cevaplammıs canım bencede beklemelısın
bunada Sukur canım dısarı ya cıkmakyan daha iyidir benimde esim evde Nisan sonuna kadar 3. Gunu muz sıkıntılı oluyor ama en azından İcim rahat
Sağol kuzumAynen vatan için canını ortaya koyan gencecik evlatlara nasıl böyle davranırlar bu vaziyette herkes evinde otururken görevi başındaki insanlara böyle davranılmasına çok üzüldüm
Kuzu eminim öyledir sosyal medyada provokatörlük yapmaya çalışıyor bazıları sırf orda kalmamak için hepimiz farkındayız
Ooo maşallah
İyi şükür canım ben bulamadım geçen sene kayınvalidem geldi bu yıl da kreşe gidiyor seneye de kreşe gider herhalde
orası oyle canımda evde cıkmaların onu kesılmeyınce evde kalma suresi uzuyor surec uzamasıda cok ıyı degılEve kapananlar kendini koruyor
Dışarı çıkanlar hem kendine hem çevresine zarar veriyor.
Evde olmakta çok güzel bence
Bizde oyle canım sarıyoruz birbirimize ama yapacak bisey yok buna da SukurAynen öyle kuzum, gerçi yeter ki şu virüs dünyadan temizlensin normale dönelim de bugünleri de sağlıkla atlatalım başka bişe istemem
Aynen öyle kuzum büyük sürekli bişe istiyor ufaklık paçama yapışıyor resmen
Gerçi orası da öyle evden çıkmamak en iyisi eşim de rapor aldı bu haftasonuna kadar sonrası Allah Kerim
Gerçi evde birbirimize sarıyoruz ama yeterki sağlığımız yerine gelsin
Benimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyorBizde oyle canım sarıyoruz birbirimize ama yapacak bisey yok buna da Sukur
Kreş için küçük benmki canım 10 aylık dahaAynen vatan için canını ortaya koyan gencecik evlatlara nasıl böyle davranırlar bu vaziyette herkes evinde otururken görevi başındaki insanlara böyle davranılmasına çok üzüldüm
Ooo maşallah
Niye kiBenimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyor
Ne olduğunu bile bilmiyorum canımKızlar jalepeno da şeker var mıdır?
Aynen öyle kuzum yaa daha bismillah 1. Gün evde olduğumuz adam huysuz yaa herşey laf ediyor, gergin huysuzorası oyle canımda evde cıkmaların onu kesılmeyınce evde kalma suresi uzuyor surec uzamasıda cok ıyı degıl
Bizde oyle canım sarıyoruz birbirimize ama yapacak bisey yok buna da Sukur
Bacım Allah yardımcın olsunBenimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyor
Ben de akıl sağlığımı korumaya çalışıyorumSpor yapimde kafam dağılsın cinnet gecircem evde
Eşimle ciddi problem yaşarız diye soyleyemiyorum canim.. Aslinda daha yeni aralari düzelmişken eşim bir daha bozulsun istemiyor. Bende farkindayim söylemem gerek gelmemsi gerek ama nasil yapacağımı bilmiyorum. Gelme demiyorum ama onun dışında her şeyi söylüyorum.Sen bunu diyemeyeceğin için kayınvaliden sizi önemsemiyor maalesef.
Bunu söylemeye çekiniyorsun.
Sağlığını ve çocuklarını önemsemiyorsun maalesef
Ben de olsam gitmem kendi annem olsa söylerim kendi annem de gelmez zaten. Amma işte durumlar biraz farkli. Haberi izlemedim ama gerçekten insanlar ne kadar Cahil yaa kul hakkina giriyorlar baskasinin hastalanmasina belki de ölmesine sebep olacaksiniz ya durumun ciddiyetini nasil anlamiyorsunuz. Bizde ki durumda bu tarz bir şey işte.Benim kızkardeşimle annemin evi arasında 200 metre bile yok belki annemlere gitmiyor kızcağız hem babamdan hem çocuğundan dolayı ya bi insan düşünceli olmalı dün gördünüz mü haberlerde umreden gelip karantinaya alınan Erzurumlu hastalar otobüs tutup Erzurum’a kaçmaya çalışmışlar
Kızçemi uyutuyorum belki ben de onunla uyurum
Ya aynen ya çocuk çok yoruyor insanı dün velilerin tatil olunca üzülmelerine hak verdim
Peki bakıcı ayarlayabildin mi canım?
Bol kavga ederiz canımNiye ki
Hiçbir şey umrumda olmazdı açıkçasıEşimle ciddi problem yaşarız diye soyleyemiyorum canim.. Aslinda daha yeni aralari düzelmişken eşim bir daha bozulsun istemiyor. Bende farkindayim söylemem gerek gelmemsi gerek ama nasil yapacağımı bilmiyorum. Gelme demiyorum ama onun dışında her şeyi söylüyorum.
Bu defa değişiklik yapsan, canım cicimle karşılasanBol kavga ederiz canım
14 yıldır boşanmaya cesaret edemedik ama sanırım bu tatil sezon finali getirir
Aman Allah korusun kuzum,Bol kavga ederiz canım
14 yıldır boşanmaya cesaret edemedik ama sanırım bu tatil sezon finali getirir
Demek kiOturup saymış mi sıkıntıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?