Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hiç kafaları da çalışmıyor ki orda yorucu bir ibadet yaptılar eve gitseler giden gelenden dinlenemiyceklerdi az yatıp dinlensinler onu bile akıl edemiyorlar

Aynen öyle kuzum, gerçi yeter ki şu virüs dünyadan temizlensin normale dönelim de bugünleri de sağlıkla atlatalım başka bişe istemem

Evde olmak gerçektn zor işler hiç bitmez çocuklar sürekli ilgi bekler...
Aynen öyle kuzum büyük sürekli bişe istiyor ufaklık paçama yapışıyor resmen

Gerçi orası da öyle evden çıkmamak en iyisi eşim de rapor aldı bu haftasonuna kadar sonrası Allah Kerim
Gerçi evde birbirimize sarıyoruz ama yeterki sağlığımız yerine gelsin

Sağol kuzum

Eve kapananlar kendini koruyor
Dışarı çıkanlar hem kendine hem çevresine zarar veriyor.
Evde olmakta çok güzel bence
orası oyle canımda evde cıkmaların onu kesılmeyınce evde kalma suresi uzuyor surec uzamasıda cok ıyı degıl
Bizde oyle canım sarıyoruz birbirimize ama yapacak bisey yok buna da Sukur

Kreş için küçük benmki canım 10 aylık daha

orası oyle canımda evde cıkmaların onu kesılmeyınce evde kalma suresi uzuyor surec uzamasıda cok ıyı degıl

Bizde oyle canım sarıyoruz birbirimize ama yapacak bisey yok buna da Sukur
Aynen öyle kuzum yaa daha bismillah 1. Gün evde olduğumuz adam huysuz yaa herşey laf ediyor, gergin huysuz

Benimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyor
Bacım Allah yardımcın olsun
Bu süreci sağlıkla atlatalım da sonunda boşanmazsak iyidir benim herifle, 1 günde geldiğimiz durum gözümü korkuttu benim

Sen bunu diyemeyeceğin için kayınvaliden sizi önemsemiyor maalesef.
Bunu söylemeye çekiniyorsun.
Sağlığını ve çocuklarını önemsemiyorsun maalesef
Eşimle ciddi problem yaşarız diye soyleyemiyorum canim.. Aslinda daha yeni aralari düzelmişken eşim bir daha bozulsun istemiyor. Bende farkindayim söylemem gerek gelmemsi gerek ama nasil yapacağımı bilmiyorum. Gelme demiyorum ama onun dışında her şeyi söylüyorum.
Ben de olsam gitmem kendi annem olsa söylerim kendi annem de gelmez zaten. Amma işte durumlar biraz farkli. Haberi izlemedim ama gerçekten insanlar ne kadar Cahil yaa kul hakkina giriyorlar baskasinin hastalanmasina belki de ölmesine sebep olacaksiniz ya durumun ciddiyetini nasil anlamiyorsunuz. Bizde ki durumda bu tarz bir şey işte.

Hiçbir şey umrumda olmazdı açıkçası
Ne koca, ne kaynana..
Kendim ve çocuklarımdan daha değerlisi yok

Bol kavga ederiz canım
14 yıldır boşanmaya cesaret edemedik ama sanırım bu tatil sezon finali getirir
Aman Allah korusun kuzum,
ben de cinnet geçirmek üzereyim ama sabır çekiyorum içimden
Sağlıkla şu süreci atlatalım da kocalara da sabır göstereceğiz inşallah, Allah verir sabrını heralde

Oturup saymış mi sıkıntıdan
Demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…