Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyor
donmesin bence esin
Kızlar jalepeno da şeker var mıdır?
vardır bence Poni tursu yapımın da seker illaki koyuluyor
Spor yapimde kafam dağılsın cinnet gecircem evde
cok ıyı fıkır yoksa cıldırmaya ramak kaldı
Bende diyorum esine bu süreçte bosanmazsak daha bosanmayız adamla hafta sonunu gecıremezken 2 ay dibimde nerdeyse
Bol kavga ederiz canım
14 yıldır boşanmaya cesaret edemedik ama sanırım bu tatil sezon finali getirir

Kızlar bu arada 1 beden inceldim 44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
masallah canım
aynı benim adam napsam yaranamam mutlu edemem hep bi sey bulur
Ne burcu seninki terazi mi?
benimki terazi
burclarıda aynıymıs
Bugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
abla gozunuz aydın
saglık olsun abla
Amin insallah
Kendimizi korumuş oluyoruz en azından çıkmamakla
orası muhakkak canım
Selam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Ama yapılan açıklama hiç beni tatmin etmedi
Bir video düşmüş int e gördünüz mü bir sağlık personeli sayı 1000 i geçti diyor
Hai ya gormedim merak ettim

O kadar dogruki. Soyledikleri cok mantikli geliyor.hicbir sey sebebsiz degil. Evet bu durumu dikkate almaliyiz ama kendimizi cokta yipratmamaliyiz bence. Evimizdeysek guvendeyiz. Benim esimde calisiyor. Eve gelince kiyafetlerini ayri bir yere koyuyorum montunu falan hergun yikamam imkansiz.
Tuzli suyla gargara yapip banyosunu yapiyor. Tedbir bizden takdir allahtan. Buna ragmen bulasir ve olursek de vademiz yetmis diyip allaha siginmaktan baska caremiz de yok.
Daha goreceegimiz neler var bakalimmm su hayatta

Abin var mı?
Abisi olan kadınların canımlı cicimli konuşamadıkları söyleniyor
benim abim yok canım v.s. demem ona da gülüm diyorum kardeşime de bacıma da size de :) erkek kardeşimin eşinin abisi var her cümlesin de neredeyse 2 kere canımsın .. aşkım.. diyor :)

Aşk olsun abla senin burada bizimle olman pozitif enerjin yeter de artar bize tabi ki gönül isterdi şifa yolculuğunda sen de bizimle ol
bak şimdi zibillik yapayım mı demek ki ben hastalığı seviyorum
kimi insanın özellikle yaşlıların hastalıklarından çıkarı vardır psikolojide buna hastalığını ilgi çekmek için kullanamak olarak açıklıyıp bir de isim koymuşlardı ama neydi hatırlamıyorum :))

korku psikolojisi ile kazanç , biz dikkat edelim temizliğe v.s. ama panik yapmayalım tarzı yazan çok kişi oldu neden daha önce de aynı taktiklerle inşaları aşı yaptırmaya koşturdular son 13 seneden sırf benim hatırladığım kuş gribi, domuz gribi vardı bu onların çok daha büyük operasyon hali demek ki

analdim canim.bazen bendede boyle oluyo.tek ogun yapip kapatiyorum gunu.cicim aylarinda diyodum ama yasanmisliklardan sonra hic icimden gelmedi.daha sonrada zaten bidaha diyemedim.
Abin var mı?
Abisi olan kadınların canımlı cicimli konuşamadıkları söyleniyor
abim yok. 2 kucuk erkek kardesim var ama annem cok otoriter bi kadindir.4 kiz kardesis hic birimizede kizim dedigini duymadik.

abim yok. 2 kucuk erkek kardesim var ama annem cok otoriter bi kadindir.4 kiz kardesis hic birimizede kizim dedigini duymadik.
Genelde abi otoritesi kaynaklı
Tabi bazı kişilerde anne-baba otoritesi kaynaklı da olabilir.
Nereli annen?
Benim annem de "kızım" demedi, hala demez, onlarda ayıpmış

Ben grip asisina da guvenmiyorum abla. Cogu doktor da bu diyor .asilar bir onceki senenin virusune gore yapiliyor. Ama virus bir sonraki seneye mutasyon gecirerek degiserek geliyor diyorlar. Grip asisi olan cok yakinim oldu ama yinede cok grip oldular. Diger asilara bisey diyemeyecegim kararsizim o konuda.kizlarin tum asilarini yaptirdim ins iyi yapmisimdir

vardır bence Poni tursu yapımın da seker illaki koyuluyor
Cidden mi ben hiç koymuyorum sirke limon vs. de koymam bi şişenin dibine nohut koyarım sebzeleri doldurup üstüne tuzlu sıcak su koyar kapatırım ağzını bu kadar çok beğenirler turşumu ve yumuşak olmaz
Bakma sen öyle dediğime ben de şifa niyetli değil zayıflama niyetli yapıyorum Allah biliyor ya o yüzden bütün seviyeleri yapmayı düşünmüyorum ilk iki dedim önce şimdi de üçü de yapabilirmişim gibi hissediyorum

Cidden mi ben hiç koymuyorum sirke limon vs. de koymam bi şişenin dibine nohut koyarım sebzeleri doldurup üstüne tuzlu sıcak su koyar kapatırım ağzını bu kadar çok beğenirler turşumu ve yumuşak olmaz
sırf nohutla merak ettim nasıl olacağını seker az da olsa koyuluyor diye bılıyorım

Genelde abi otoritesi kaynaklı
Tabi bazı kişilerde anne-baba otoritesi kaynaklı da olabilir.
Nereli annen?
Benim annem de "kızım" demedi, hala demez, onlarda ayıpmış
yozgatliyiz.11 dogum yapmis ama 6 kardes hayattayiz..annemde cok acilar eziyet gormus..cocuklarini sadece emzirirken gorebiliyomus isten gucten hic cocuklarini sevememis.birazda bu yuzden belki

aa bizde 4 kız 2 erkek kardeşiz ben 3. kızım benden sonra 2 erkek en son da 1 kız sen kaç numarasın canooom

kesinlikle doğru gülüm bu sene aşı olsan da daha önceki senenin gribine etkili ve evet mutasyon geçiriyor grip
çocukların normal olması gereken aşılar tabi ki olmalı atıyorum kızamık için yapılan aşı da bir miktar kızamik misrop yada virüs neyse onu aşıya ekliyorlar ki beden tanısın ve bağışıklık kazansın kızamığa yakalandığın da beden onu tanıyor nasıl savaşıp kazanacağını bildiği için çok zorlanmadan kazanıyor

bir taşla iki kuş neden olmasın ki zayıflayıp bir de bedenin sağlık kazansa ki normal orucun bile ne kadar sağlığa faydası olduğunu japon bilim adamı araştırmış kocaman bir yazı yazmıştı 3. seviyeyi de yapıp bıraksan bile bedenine kesin faydası olur gibi geliyor bana, bu arada 3. seviye de gün de tek öğündü değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…