- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #353.961
Aşk olsun abla senin burada bizimle olman pozitif enerjin yeter de artar bize tabi ki gönül isterdi şifa yolculuğunda sen de bizimle olay cansın cansınız kimse kızmamış bana kızarsınız diye gerilmiştim azcık
Benimki de annesinden geldikten sonra bizi de atraksiyonlu günler bekliyor
vardır bence Poni tursu yapımın da seker illaki koyuluyorKızlar jalepeno da şeker var mıdır?
cok ıyı fıkır yoksa cıldırmaya ramak kaldıSpor yapimde kafam dağılsın cinnet gecircem evde
Aynen öyle kuzum yaa daha bismillah 1. Gün evde olduğumuz adam huysuz yaa herşey laf ediyor, gergin huysuz
Bacım Allah yardımcın olsun
Bu süreci sağlıkla atlatalım da sonunda boşanmazsak iyidir benim herifle, 1 günde geldiğimiz durum gözümü korkuttu benim
Bol kavga ederiz canım
14 yıldır boşanmaya cesaret edemedik ama sanırım bu tatil sezon finali getirir
masallah canımKızlar bu arada 1 beden inceldim44 oluyor artık. 5 kiloda 1 beden inceliyorum ben en az 15-20kilo vermem lazım 38 bedenin rahat olması için
aynı benim adam napsam yaranamam mutlu edemem hep bi sey bulurŞaşırdım şimdi..
Oradan nasıl gözüküyorum bilmem ama ben zaten cilveli, canımlı, gülümlü bir aşk kadınıyım...
Karşımdaki moloz, hemde yontulmamış cinsinden...
Dışarıdan gelir, sarılırsın, kavga çıkarır.
Dışarı çıkarken yolculamak için kapıya kadar gidersin "gerek yok" der.
Yolculamazsın "gel beni yolcula" der...
Anlayacağın "ne etliğe gelen, ne sütlüğe gelen bir adam" kendi tabiriyle...
benimki teraziNe burcu seninki terazi mi?
burclarıda aynıymısNerden anladın
abla gozunuz aydınBugun mahkeme vardi kizlar, sonuclandi
Tam bizim istedigimiz kadar olmasada cezalarini aldilar
saglık olsun ablaben seviyeyi bozdum ballı sıcak süt içtim gündüz
eşimin dediği gibi iyileşenler hepsini yapmış 40 günde mi turp gibi olacağım (öğlen yediğim azarın içinden kesittir )
daha fazla stresini kaldıramıyorum yavf belim de bile sivilce çıktı 35 gün daha çene çekilmez ve cidden gergin hissediyorum kurallar yasaklar bana göre değil galiba dün akşamdan belli hiç canım şekerli çekmez yasak ya dün akşam çekti yemedim ama gerildim
haa bozupta ne yedin de ilk öğün peynir hindi füme akşamı daha yemedim acıkırsam ton balıklı salata biraz da alabaş turbu olacak
bana çok kızmayın olur muuu
ha bozmadan sabah tartısı düne göre 600 gr fazla çıktım
orası muhakkak canımAmin insallah
Kendimizi korumuş oluyoruz en azından çıkmamakla
Hai ya gormedim merak ettimSelam kızlar gergin gergin tüm gün tv yi bekledim
Ama yapılan açıklama hiç beni tatmin etmedi
Bir video düşmüş int e gördünüz mü bir sağlık personeli sayı 1000 i geçti diyor
O kadar dogruki. Soyledikleri cok mantikli geliyor.hicbir sey sebebsiz degil. Evet bu durumu dikkate almaliyiz ama kendimizi cokta yipratmamaliyiz bence. Evimizdeysek guvendeyiz. Benim esimde calisiyor. Eve gelince kiyafetlerini ayri bir yere koyuyorum montunu falan hergun yikamam imkansiz.
benim abim yok canım v.s. demem ona da gülüm diyorum kardeşime de bacıma da size de :) erkek kardeşimin eşinin abisi var her cümlesin de neredeyse 2 kere canımsın .. aşkım.. diyor :)Abin var mı?
Abisi olan kadınların canımlı cicimli konuşamadıkları söyleniyor
bak şimdi zibillik yapayım mıAşk olsun abla senin burada bizimle olman pozitif enerjin yeter de artar bize tabi ki gönül isterdi şifa yolculuğunda sen de bizimle ol
korku psikolojisi ile kazanç , biz dikkat edelim temizliğe v.s. ama panik yapmayalım tarzı yazan çok kişi oldu neden daha önce de aynı taktiklerle inşaları aşı yaptırmaya koşturdular son 13 seneden sırf benim hatırladığım kuş gribi, domuz gribi vardı bu onların çok daha büyük operasyon hali demek ki
analdim canim.bazen bendede boyle oluyo.tek ogun yapip kapatiyorum gunu.cicim aylarinda diyodum ama yasanmisliklardan sonra hic icimden gelmedi.daha sonrada zaten bidaha diyemedim.İnşallah öyledir
Cidden mi ben eşime ismiyle hitap etsem bilir ki ona kırgınımdır
Bi önceki gün çiğ köfte yemiştim hiç aç hissetmiyordum ve onun etkisini biraz daha minimuma indirmek için hafif geçtim diyelim
abim yok. 2 kucuk erkek kardesim var ama annem cok otoriter bi kadindir.4 kiz kardesis hic birimizede kizim dedigini duymadik.Abin var mı?
Abisi olan kadınların canımlı cicimli konuşamadıkları söyleniyor
Genelde abi otoritesi kaynaklıabim yok. 2 kucuk erkek kardesim var ama annem cok otoriter bi kadindir.4 kiz kardesis hic birimizede kizim dedigini duymadik.
Ben grip asisina da guvenmiyorum abla. Cogu doktor da bu diyor .asilar bir onceki senenin virusune gore yapiliyor. Ama virus bir sonraki seneye mutasyon gecirerek degiserek geliyor diyorlar. Grip asisi olan cok yakinim oldu ama yinede cok grip oldular. Diger asilara bisey diyemeyecegim kararsizim o konuda.kizlarin tum asilarini yaptirdim ins iyi yapmisimdirkorku psikolojisi ile kazanç , biz dikkat edelim temizliğe v.s. ama panik yapmayalım tarzı yazan çok kişi oldu neden daha önce de aynı taktiklerle inşaları aşı yaptırmaya koşturdular son 13 seneden sırf benim hatırladığım kuş gribi, domuz gribi vardı bu onların çok daha büyük operasyon hali demek ki
Cidden mi ben hiç koymuyorum sirke limon vs. de koymam bi şişenin dibine nohut koyarım sebzeleri doldurup üstüne tuzlu sıcak su koyar kapatırım ağzını bu kadar çok beğenirler turşumu ve yumuşak olmazvardır bence Poni tursu yapımın da seker illaki koyuluyor
Bakma sen öyle dediğime ben de şifa niyetli değil zayıflama niyetli yapıyorum Allah biliyor ya o yüzden bütün seviyeleri yapmayı düşünmüyorum ilk iki dedim önce şimdi de üçü de yapabilirmişim gibi hissediyorumbak şimdi zibillik yapayım mıdemek ki ben hastalığı seviyorum
kimi insanın özellikle yaşlıların hastalıklarından çıkarı vardır psikolojide buna hastalığını ilgi çekmek için kullanamak olarak açıklıyıp bir de isim koymuşlardı ama neydi hatırlamıyorum :))
sırf nohutla merak ettim nasıl olacağını seker az da olsa koyuluyor diye bılıyorımCidden mi ben hiç koymuyorum sirke limon vs. de koymam bi şişenin dibine nohut koyarım sebzeleri doldurup üstüne tuzlu sıcak su koyar kapatırım ağzını bu kadar çok beğenirler turşumu ve yumuşak olmaz
yozgatliyiz.11 dogum yapmis ama 6 kardes hayattayiz..annemde cok acilar eziyet gormus..cocuklarini sadece emzirirken gorebiliyomus isten gucten hic cocuklarini sevememis.birazda bu yuzden belkiGenelde abi otoritesi kaynaklı
Tabi bazı kişilerde anne-baba otoritesi kaynaklı da olabilir.
Nereli annen?
Benim annem de "kızım" demedi, hala demez, onlarda ayıpmış
Şeker belki de fermantasyonu hızlandırmak içindir. annem hiç koymazdı ben de koymuyorumsırf nohutla merak ettim nasıl olacağını seker az da olsa koyuluyor diye bılıyorım
Çok üzücü maalesef1 kişi daha ölmüş191 vaka
aa bizde 4 kız 2 erkek kardeşiz ben 3. kızım benden sonra 2 erkek en son da 1 kız sen kaç numarasın canooomanaldim canim.bazen bendede boyle oluyo.tek ogun yapip kapatiyorum gunu.cicim aylarinda diyodum ama yasanmisliklardan sonra hic icimden gelmedi.daha sonrada zaten bidaha diyemedim.
abim yok. 2 kucuk erkek kardesim var ama annem cok otoriter bi kadindir.4 kiz kardesis hic birimizede kizim dedigini duymadik.
kesinlikle doğru gülüm bu sene aşı olsan da daha önceki senenin gribine etkili ve evet mutasyon geçiriyor gripBen grip asisina da guvenmiyorum abla. Cogu doktor da bu diyor .asilar bir onceki senenin virusune gore yapiliyor. Ama virus bir sonraki seneye mutasyon gecirerek degiserek geliyor diyorlar. Grip asisi olan cok yakinim oldu ama yinede cok grip oldular. Diger asilara bisey diyemeyecegim kararsizim o konuda.kizlarin tum asilarini yaptirdim ins iyi yapmisimdir
bir taşla iki kuş neden olmasın ki zayıflayıp bir de bedenin sağlık kazansa ki normal orucun bile ne kadar sağlığa faydası olduğunu japon bilim adamı araştırmış kocaman bir yazı yazmıştı 3. seviyeyi de yapıp bıraksan bile bedenine kesin faydası olur gibi geliyor bana, bu arada 3. seviye de gün de tek öğündü değil miCidden mi ben hiç koymuyorum sirke limon vs. de koymam bi şişenin dibine nohut koyarım sebzeleri doldurup üstüne tuzlu sıcak su koyar kapatırım ağzını bu kadar çok beğenirler turşumu ve yumuşak olmaz
Bakma sen öyle dediğime ben de şifa niyetli değil zayıflama niyetli yapıyorum Allah biliyor ya o yüzden bütün seviyeleri yapmayı düşünmüyorum ilk iki dedim önce şimdi de üçü de yapabilirmişim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?