Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İcim cız etti resmen o nasıl bir artış
bu gün sitede ki kuaföre gittim 3 gündür gelen giden yokmuş bu gün de tek ben gitmişim yarın kapatıyor , eşi taksi şoförüymüş son bir kaç gündür müşterilerinin hepsi yaşlı ve 60 ın üzerindeymiş yaşlıları evde tutamıyor kimse gençler de asi ya çok yaşlılar ya çok gençler dışarıda hala olacağı bu gülüm , devlet ne yasın doktor ne yapsın

yozgatliyiz.11 dogum yapmis ama 6 kardes hayattayiz..annemde cok acilar eziyet gormus..cocuklarini sadece emzirirken gorebiliyomus isten gucten hic cocuklarini sevememis.birazda bu yuzden belki
gülüm şöyle durup düşününce o zamanın şartlarını da göz önünde bulundurunca çok çekmişler çok çalışmışlar hayatları cidden çok zormuş o yüzden sakın gönül koymayın annelere hep diyorum ya birini eleştirmeden önce onun neler yaşadığını nasıl yaşadığını da bilmek lazım diye anneler için daha fazla hatta

18 mart
09.30
1 yumurta +1 yumurta sarısı
1 kibrit ezine
1 çeri
1 muz

13.00
2 lahmacun
Maydonoz

18.00
1 bardak kefir

Spor off günüm
Su 2400 ml
@Tekrardene
lahmacunu erken yedigin.icin bence 2.yi kurtarmis ama bilemedim.
11:00
1 yumurta beyazı
Brokoli
Peynir
3 zeytin

17:00
Mevsim salata

Su:2 lt
cok az olmus.acikirsan yogurt felan ye diycem ama zaten saat cok gec oldu

Kuzum sen zaten biraz bizim zorumuzla baslamistin :)) ben şifalanman icin cok istemistim
Ama kisi kendi istemezse olmaz :) demekki senin icin dogru zaman degilmis
Onemli olan kendini iyi hissetmen
aaa ne çabuk ertelenmişti ya geçen ay ben baya sonra olur sanmıştım şükür bitmiş cezalarını da almışlar terbiyesizler
manevi tazminat da açmıştınız değil mi
Bu kamu davasiydi o bitti cnm

Sadece ben aci parasi icin basvuru yapicam karsi taraf kabul etmezse o zaman mahkemeye gider
Onuda sanmiyoruz
Çünkü suçlu bulundular, kabul etmezlerse üstüne tekrar avukat mahkeme masraflari biner onlara

Abin var mı?
Abisi olan kadınların canımlı cicimli konuşamadıkları söyleniyor
benimde abim yok
Bende hiç ismiyle hitap edemem
sırf nohutla merak ettim nasıl olacağını seker az da olsa koyuluyor diye bılıyorım
Bende şeker koymam cnm
Cokda guzel olur tursum
Gerci kac senedir yapmadim :)

Tek tek alinti yapmadim hepinize cok tesekkur ederim kizlar
Üstümüzden bi yük kalkti
rabbim bir daha yaşatmasın ne böyle şeyler ne de mahkeme kapısı görmeyi
benim kocanın işi malum ben bile 20 sene de sadece 2 hadi bir de unuttuğum olsun 3 kere görmüşümdür soğuk yer yavfff

evet abla haklisin..yok gonul koymuyoruz zaten.ama hic sevgi sozcugu duymayinca insan annesinden iste...

4.numara kiz:))benden sonra 2 erkek var:))
en azindan kafan rahatlamistir abla
aha en sonuncu kız sensin ablalarının gözün de hiç büyümeceksin bizim zilloş en son numara 2 çocuk annesi oldu 31 yaşına geldi ama hala hepimizin gözün de minnakımız , zaten öyle de nazı geçer bize sevimli zilloşumun

rabbim bir daha yaşatmasın ne böyle şeyler ne de mahkeme kapısı görmeyi
benim kocanın işi malum ben bile 20 sene de sadece 2 hadi bir de unuttuğum olsun 3 kere görmüşümdür soğuk yer yavfff
Amin cnm
şükür kurtulduk pisliklerden

canimli felanmi konusursun esine abla merak ettim:)
annem.ismini bile soylemez babamin..bize soyleeken babaniz der..baskalarina soylerkende bizimki der

v
ayiptir demesi benimde nazim gecer:)))

başından belliymiş aslın da demi benim fire vereceğim
kız mefkuşum bu gün öyle iyi hissediyorum ki saçları kısacık kesip tam tepede uzun bırakmıştım biraz uzamıştı bu gün kuaförde ortadaki tutamı bıraktırıp gerisini kazıttım il yaptığımdan bile kafa derim görünmüyordu anam bir rahatladım anlatamam

canimli felanmi konusursun esine abla merak ettim:)
annem.ismini bile soylemez babamin..bize soyleeken babaniz der..baskalarina soylerkende bizimki der
Hayatim, canim derim :))
Bende arkasindan bile adini soyliyemem

evet abla haklisin..yok gonul koymuyoruz zaten.ama hic sevgi sozcugu duymayinca insan annesinden iste...
geçen anlatmıştım ya kendi annemi denk geldi okudun mu bilmem , şimdi yavrum kuzum kızım öyle konuşuyor demek ki neymiş her şey herkes değişirmiş , değişmeyen tek şey değişimin kendisidir ..
canın eğer annenden sevgi sözcüğü duymak istiyorsa direk beni sev minnakım de ciğerim yavrum desene diye söyle
benim büyük ablamın çok hakkı vardır hepimize ben hala ona abla beni seviyor musun diye sorup sarılırım minik kuşum diye bir sarılır bir öper kazık kadar kadınım sevgi istemenin sevmenin yaşı mı olur , olmazzzzz
sınır engel koymayın istediğiniz gibi sevin ne ayıp ne de günah

Kafayimi kazittin

Ayy sen hanim hanimcik görünüyon burdan
Ama cok marjinalsin heralde

evet okumustum abla..bizde anneme diyoruz bize kizim felan demedin ama bari gelinlerine soyle onlarda bekler diye..onlara diyo artik

Kafayimi kazittin

Ayy sen hanim hanimcik görünüyon burdan
Ama cok marjinalsin heralde
cidden mi hanım hanımcık görünüyorum
ortamına göre hanım hanımcık olduğum da doğru aslın da
gülüm diyorum ya ben aykırı tiplerdenim başörtülü olmama da güvenerekten istediğimi yapıyorum saçıma , toplumun herşeyine uymama gibi şeylerim de vardı eskiden beri yerleşmiş ayıp denilen şeyler ( açık alan kafede sigara içmek, sokakta bankta çaycıdan çay alıp içmek , beğenmediğim bir şeyi ayıp olmasın diye yalan söyleyip beğendim dememek ,, çok sinirlendiğim de kafanı gözünü yararım demek yada küfretmek (tek erkeklerin mi siniri var onlara mı hak hıh) v.s. gibi)
daha o tepedeki bir tutam saçı lacivert yada yosun yeşiline boyatmak gibi niyetim de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…