- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.001
haa doğru şimdi hatırladımOlaydan sonra verdiydim zaten cnm
Ama adak adadiydim sonuclaninca vercem diye onu vercem
geçecek tabi kiiiiiiiii evi minnaklarısınız sizzzzv
ayiptir demesi benimde nazim gecer:)))
aaa siz çok iyi kalplisiniz vallaha ben olsam bana demiyorsa elin kızına hiç diyemezsin diye cadolozluk yaparım bana demiyor madem kimseye demesinevet okumustum abla..bizde anneme diyoruz bize kizim felan demedin ama bari gelinlerine soyle onlarda bekler diye..onlara diyo artik
kesinlikleBenim 2 gün zorunlu izin oldu
Bugun tel geldi, iş yokmuş
2 haftadir hic iş yapamamistim evde biraz temizlik yapicam, cok işim var
Kizlar hastalik konusunda tamam tedbiri elden birakmayalim dikkat edelim ama paranoyak olmayada gerek yok
Zaten istedikleri toplumlari paniğe sürüklemek
Bunlara hizmet etmeyelim
Eşin ne dedi sacinacidden mi hanım hanımcık görünüyorum
ortamına göre hanım hanımcık olduğum da doğru aslın da
gülüm diyorum ya ben aykırı tiplerdenim başörtülü olmama da güvenerekten istediğimi yapıyorum saçıma , toplumun herşeyine uymama gibi şeylerim de vardı eskiden beri yerleşmiş ayıp denilen şeyler ( açık alan kafede sigara içmek, sokakta bankta çaycıdan çay alıp içmek , beğenmediğim bir şeyi ayıp olmasın diye yalan söyleyip beğendim dememek ,, çok sinirlendiğim de kafanı gözünü yararım demek yada küfretmek (tek erkeklerin mi siniri var onlara mı hak hıh) v.s. gibi)
daha o tepedeki bir tutam saçı lacivert yada yosun yeşiline boyatmak gibi niyetim de var
Hangibirini yapicam bilmiyorum cnm :) oldugu kadar artikkesinlikle
kendini çok kaptırıp canını çıkarmadan yap temizliği mefkuşum
Amin cnm sagolasinhaa doğru şimdi hatırladım
allah şimdiden adağını kabul etsin canomm
ne biçim yapmış ben daha iyi yapardım dedi , makineyi aldı vurdu kafaya kuaför başka nasıl iyi yapılır ki zaten :)))Eşin ne dedi sacina
Ben yapsam benimki ne yapar hayal edemiyorum
bahçeye çıkacak kadar iyiyse hava ne güzel bahçeyi temizleyip sen de kahveni içersin bahçede burada şimdi ince ince kar yağıyor kombinin derecesini arttırdım az önce ayaklarım üşüdü :)Hangibirini yapicam bilmiyorum cnm :) oldugu kadar artik
1 gün evde iş yaparim
1 günde bahceyi temizlemem lazim
Burda 2 gündür hava cok guzel
Millet bahcelere cikti artik
Buraninda havasi belli olmaz cnmbahçeye çıkacak kadar iyiyse hava ne güzel bahçeyi temizleyip sen de kahveni içersin bahçede burada şimdi ince ince kar yağıyor kombinin derecesini arttırdım az önce ayaklarım üşüdü :)
yağmur yağsın bol bol inşallah her yere, hem bereketlensin toprak hem de kimse evinden çıkamasın :))Buraninda havasi belli olmaz cnm
Bakarsin haftaya firtina olur :))
Tr de son soguklardir heralde
Haftaya yukselmeye baslar belki
Ben de şekeri çok istiyorum yaa aksi gibi evvelsi gün görümcem dün eşim bi ton şey almış getirmişBenm canm eskisi gibi ekmek istemiyo ama şekersizlik zorluyor. Resmen nasıl alıştıysam yoksunluk çekiyorum
Bizimde işyeri grubunda bi ton espri dönüyor başta bi iki çıkıştım baktım hala aynılar daha cevap bile yazmıyorum hatta okumamaya çalışıyorum çoğusunu zaten gerginim ve paniğim iyice sinir oluyorum onlar böyle yaptıkçaBilginin aktarımında hata var.
Grip gibi derlerse tabi herkes tiye alır.
Şu an okul grubundan gelen o kadar komik mesajlar espriler var ki, inanamazsın.
Evet kuzum biraz fazla oldu sanki bugün inşallah daha az yiyeceğimafiyet olsun kaptanim ama azmine hayranim nasil dayaniyosun
fasulye ve pizza ikisi ayni anda cok karbon olmus
afiyet olsun guzel manu
aksama kadar bisey yememissin canim.acikmadinmi
sanki ikisi bir cok geldi gozume
sen 1.seviyeyi yapmiyomuydun canim hatirlayamadim.
super menuu:))
lavas olmamis sanki.marula felan sarsaydin daha iyi olurdu sanki...ben sade marulla cok seviyorum:)
Yaa ben uzak otursam ne olacak bücür cadı gelip gidip dibime oturuyor
benim oğlanın bu gün yedikleri cips kola çekirdek en son ben kuaföre gittim oradan da manava, aradı bana magnum dondurma al dedi evde durdukça bunların ağzı boş durmayacak sıkıntıdan senin de canın çekiyorsa işte o kötü benim hiç çekmez belki sene de 1 kere bir tutam yersem o da kokusu güzel gelmiştir de ondan yemişimdir, sen seviyorsun galiba sevip canı isteyene çok zor yiyip yiyip durur bu veletler , uzak otur bari kokusu gelmesin
Günü erken kapattım lavaş ile yiyebilmek icinafiyet olsun kaptanim ama azmine hayranim nasil dayaniyosun
fasulye ve pizza ikisi ayni anda cok karbon olmus
afiyet olsun guzel manu
aksama kadar bisey yememissin canim.acikmadinmi
sanki ikisi bir cok geldi gozume
sen 1.seviyeyi yapmiyomuydun canim hatirlayamadim.
super menuu:))
lavas olmamis sanki.marula felan sarsaydin daha iyi olurdu sanki...ben sade marulla cok seviyorum:)
Bence o teori gerçek değilAnlamıştım
Teoriyi doğruluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?