- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.021
Tek öğün abla aynen hatta bahsettiğin Japon adam Nobel tıp ödülü almıştı ismini hatırlayamadımbir taşla iki kuş neden olmasın ki zayıflayıp bir de bedenin sağlık kazansa ki normal orucun bile ne kadar sağlığa faydası olduğunu japon bilim adamı araştırmış kocaman bir yazı yazmıştı 3. seviyeyi de yapıp bıraksan bile bedenine kesin faydası olur gibi geliyor bana, bu arada 3. seviye de gün de tek öğündü değil mi
Harikasın ablacidden mi hanım hanımcık görünüyorum
ortamına göre hanım hanımcık olduğum da doğru aslın da
gülüm diyorum ya ben aykırı tiplerdenim başörtülü olmama da güvenerekten istediğimi yapıyorum saçıma , toplumun herşeyine uymama gibi şeylerim de vardı eskiden beri yerleşmiş ayıp denilen şeyler ( açık alan kafede sigara içmek, sokakta bankta çaycıdan çay alıp içmek , beğenmediğim bir şeyi ayıp olmasın diye yalan söyleyip beğendim dememek ,, çok sinirlendiğim de kafanı gözünü yararım demek yada küfretmek (tek erkeklerin mi siniri var onlara mı hak hıh) v.s. gibi)
daha o tepedeki bir tutam saçı lacivert yada yosun yeşiline boyatmak gibi niyetim de var
Çoğumuzda aynı hisBgun 14.00 gibi eve geldik
Kahve falan ictim
Sonra kisa bi cocuklara ugradik
18.00 gibi kahvalti +yemek karisimi yedim
Nedense o anda doyamadim
Normal kahvaltimi yaptim, avuc icinden küçük bi parca da et yedim
Sanki iftardan çıkmış gibi cay zamani simdi :))
Zaten yemekten once son suyumu icerken oruca niyetleniyomuşum gibi geliyor :)
Teori doğruBence o teori gerçek değilabim var ama çok işveli cilveliyimben
Sebzelerin közlenmiş hali de yasak diye okudumHandandandan geçen gün kozlenmis sebze yasakmi dedin cnm
Daha son mesajlari dinlemedim
Opsie ekmegi niye yasak mantiksiz geldi
Dinleyince anlarim belki
Nasıl gittin kuaförebu gün sitede ki kuaföre gittim 3 gündür gelen giden yokmuş bu gün de tek ben gitmişim yarın kapatıyor , eşi taksi şoförüymüş son bir kaç gündür müşterilerinin hepsi yaşlı ve 60 ın üzerindeymiş yaşlıları evde tutamıyor kimse gençler de asi ya çok yaşlılar ya çok gençler dışarıda hala olacağı bu gülüm , devlet ne yasın doktor ne yapsın
Oda olabilir tabiTeori doğru
Sen istisnasın canım
İstisnalar kaideyi bozmaz
yozgatliyiz.11 dogum yapmis ama 6 kardes hayattayiz..annemde cok acilar eziyet gormus..cocuklarini sadece emzirirken gorebiliyomus isten gucten hic cocuklarini sevememis.birazda bu yuzden belki
Benim annem doğu+Karadeniz kültüründen bir kadın.canimli felanmi konusursun esine abla merak ettim:)
annem.ismini bile soylemez babamin..bize soyleeken babaniz der..baskalarina soylerkende bizimki der
kuaför de bizim sitenin sosyal tesisin de gülüm dışarıdan müşteri de alamıyor güvenlik ve yönetim izin vermez mecbur gidecektim bacaklar için baktım kimse yok saçı da hallettirdim birileri olsa açmayacaktım kafayı :))Nasıl gittin kuaföre
Sendeki de iyi cesaret ama
Aslan kafası mı yaptırdınbaşından belliymiş aslın da demi benim fire vereceğim
kız mefkuşum bu gün öyle iyi hissediyorum ki saçları kısacık kesip tam tepede uzun bırakmıştım biraz uzamıştı bu gün kuaförde ortadaki tutamı bıraktırıp gerisini kazıttım il yaptığımdan bile kafa derim görünmüyordu anam bir rahatladım anlatamam
Sürekli haberleri takip etme canım, yoksa kafayı yersin düşüne düşüneGünaydın kızlar
vaka sayısı hızla artıyor
Artık psikolojim alt üst oldu, bu konudaki ufacık espriye bile tahammülüm kalmadı
Çok korkuyorum tik geldi sürekli elimi yıkıyorum
Kızlarıma eşime bana ailemden birine bişe olacak diye yüreğim sıkışıyor
Allahım tez zamanda ülkemizde, bütün dünyada bitirsin bu virüsü
Mart sonuna kadar soğuk gösteriyorBuraninda havasi belli olmaz cnm
Bakarsin haftaya firtina olur :))
Tr de son soguklardir heralde
Haftaya yukselmeye baslar belki
baban annenin böyle düşündüğünü bilse nasıl utanır adamcağız, ben sapık mıyım der annene çok kızar :)))Benim annem doğu+Karadeniz kültüründen bir kadın.
İlk kızımı severken birgün ellerini ağzına götürdü, ayıp der gibi..
"ne oldu" diye sordum.
"Babanın yanında kızını seviyorsun, ayıp" dedi...
"Ne ayıbı ya, kendi çocuğumu sevemeyecek miyim" dedim.
Neymiş efendim, ben çocuğumu sevince kızım yavrum diyince babamın aklına kocamla seviştiğim ve bu çocuğu öyle yaptığım gelirmiş...
"Babam bilmiyor mu benim ne yaptığımı yani, madem ayıp niye evlendirdiniz" dedim.
Kendi tam olarak bu nedenlerle bizi asla sevmedi, kızım dahi demedi.
Hatta babama da "Hoca Efendi" diye hitap eder (öğretmen olduğu için)
Babam da aksine anneme canım, gülüm diye hitap eden bir adam
Bence senin anneminki de yaşadığı şehrin kültürü kaynaklı, Yozgat'ta kapalı bir şehir çünkü.
Bu kitabın yazarını diyorsun herhalde canım.Tek öğün abla aynen hatta bahsettiğin Japon adam Nobel tıp ödülü almıştı ismini hatırlayamadım
Aslan kafası mı yaptırdın
bu olma ihtimali yüksek fotoğraf yoktu kitap olarak da değil yazı olarak okumuştum gülümBu kitabın yazarının diyorsun herhalde canım.
Bende bu kitabı okuduktan sonra tek öğün yapmaya karar verdim...
Eki Görüntüle 2606557
Güle güle uzat canım..
öncesi bunun gibiydi tepedeki saçlar kuaför ortada kahkül boyutunda bıraktı bir tutam gerisini kazıdı 2 ye vurulmuş erkek kafası gibi işte gülüm :)
öncesi zaten resimde ki gibiydi beğenmişti yanları iyice kazıtınca ben daha iyi yapardım bir de buna para mı verdin dedi (2 sn de kazıdı 15 lira verdim ) :))zaten ilk kendim yaptım eşim düzeltti profesyonel traş makinesi almıştı onunla yapmıştım :)Güle güle uzat canım..
Eşin beğendi mi modeli
Afiyet olsun canım tek öğün sürdüreceksin galiba18 Mart Çarşamba
12:30=== El büyüklüğünde kağıt kebabı
3 kase kabaklı yoğurt
2 fincan kabak çekirdeği
Su=== 1.5 lt
Spor=== 60 dk bantta yürüyüş
@Tekrar dene 180 puan
Ah canım keşke sadece kuru fasülyeni yiyip kalksaydın çok güzel bir gün olurdu pizzayı yemişken keşke bu defa kuru fasulyeyi yemeseymişsinDünkü menü
11.00
1 haşlanmış yumurta
16.00
Ev yapimi pizza baya canım çekmişti ama hamuru inceydi 2 dilim yedim
1 kase kuru fasulye
Su 3 L
Spor yok
Afiyet olsun canım menün güzel suyun az yitik şifada zorunlu bi su miktarı yok zatenMenüm
11.00
4 bulgurlu köfte
Marul
2 burgu peynir
1 avuç çiğ badem
17.00
1 çorba kasesi barbunya
1 kase yoğurt
Su 1 şimdilik
Spor yok
Öğlenki kuru yemişler biraz fazla geldi gözüme ve akşam çok karbonhidrat tüketmişsin canım18 Mart menüm
10.00 2 haşlanmış yumurta
1 tane çeçil peyniri
1 salatalık
2 çarliston biber
10 badem
3 ceviz
5 fıstık
16.45 3 kepçe buğdaylı yoğurt çorbası
1 tabak nohutlu bulgur pilavı
su: 2 lt
Günün güzel geçmiş canım sadece akşam karbonhidrat miktarın fazla geldi banaHayırlı akşamlar
Sabah 11.00
Yarım yumurta tavada
1 dilim ekmek
Çay
Ara 15.00
2 havuç küçük
Aksam 16.30
1 kaşe bulgur pilavı
1 tabak patates sulusu
Çay
Şu 2.5 lt
Harika12.30
2 yumurtadan biberli dereotlu omlet
2 kk peynir
5 zeytin
Kahve
Yesil cay
18.30
1 tabak yogurtlu ispanak
Su 2 litre
Keşke lavaş olmasaymış canım yeşillikle yeseymişsin yumurtalı çiğ köfteyi de ilk defa duydumSabah 09.30
1 yumurta
Biraz izmir tulum
Azıcık bal
Yarım domates
Öğlen 14.00
1fincan türk kahvesi
16.30
1 lavaşın içine yumurtalı çiğ köfte
1 büyük bardak ayran
2.5lt su
Gün içinde her öğününde karbonhidrat var canım neyse ki çok değil ama ertesi gün eksi görebileceğin bir menü de değil benceİyi geceler herkese
11.00
3 lokmabeyaz malesef ama ev yapımı
1 dilim peynir
14.00
1 kase şehriye çorbası
1 salatalık
Ara
2 çilek
19.00
1 kase kuru fasulye
Havuç turp salatası
Su 2 L
Spor yok malesef
Güzel canım dengeli18 mart
11.00
1 yumurtadan sebzeli omlet(mantar ve biberli)
2 dilim tost peyniri(turkcesini bilmiyorum oyuzden boyle diyorum)
yesillik
15.30
2 kuru kayisi ve 1 ceviz
sutlu kahve
18.30
yarim tabak yogutlu karnibahar
2 kepce yesil.mercimek yemegi
spor 20 dk yuruyus 60 puan @Tekrar dene
Güzel canım lahmacunu erken yediğin için dengelemişsin bence18 mart
09.30
1 yumurta +1 yumurta sarısı
1 kibrit ezine
1 çeri
1 muz
13.00
2 lahmacun
Maydonoz
18.00
1 bardak kefir
Spor off günüm
Su 2400 ml
@Tekrardene
Çok az yemişsin kuzum yarın çok iyi bir sonuç gelecek sanki ama kendini bir an önce kurtulayım diye bu kadar yıpratma canım11:00
1 yumurta beyazı
Brokoli
Peynir
3 zeytin
17:00
Mevsim salata
Su:2 lt
Şu ana kadar rahat geçti canım.Afiyet olsun canım tek öğün sürdüreceksin galiba
Lavaş yemek için erken bitirdim günü canımAfiyet olsun canım tek öğün sürdüreceksin galiba
Ah canım keşke sadece kuru fasülyeni yiyip kalksaydın çok güzel bir gün olurdu pizzayı yemişken keşke bu defa kuru fasulyeyi yemeseymişsin
Afiyet olsun canım menün güzel suyun az yitik şifada zorunlu bi su miktarı yok zaten
Öğlenki kuru yemişler biraz fazla geldi gözüme ve akşam çok karbonhidrat tüketmişsin canım
Günün güzel geçmiş canım sadece akşam karbonhidrat miktarın fazla geldi bana
Harika
Keşke lavaş olmasaymış canım yeşillikle yeseymişsin yumurtalı çiğ köfteyi de ilk defa duydum
Gün içinde her öğününde karbonhidrat var canım neyse ki çok değil ama ertesi gün eksi görebileceğin bir menü de değil bence
Güzel canım dengeliTost peyniri dediğin kaşar veya cheddar mi acaba ?
Güzel canım lahmacunu erken yediğin için dengelemişsin bence
Çok az yemişsin kuzum yarın çok iyi bir sonuç gelecek sanki ama kendini bir an önce kurtulayım diye bu kadar yıpratma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?