Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benim kayınvalidemler 33 senedir izmirdeler aslen Ardahanlılar aynı kafa hatta eşimin abisi onların yanında çocuklarını sevmez isimlerini söylemez ve kayınvalidem her yerde bunu bir övünç kaynağı gibi anlatır Müjdat çok saygılı diye ne ben ne eşim hiç tınlamıyoruz valla
Şu ana kadar rahat geçti canım.
Muhtemelen sürekli hale getiririm.
Ben de dünden sonra öğlen süt akşam öğün mü yapsam diye düşünmüyor değilim aslında

Birazda gülelim

Tanrı ve melekleri sohbet ediyorlarken kapı birden açılır, telaşlı bir şekilde meleklerden biri içeri girer. "yüce tanrım, çinde ölümcül bir virüs salgını başladı" der. Tanrı hiç oralı olmaz. ertesi gün aynı melek yine telaşlı bir şekilde; "yüce tanrım, virüs İtalya'ya sıçradı" der. Tanrı yine, hiç oralı olmaz. Ertesi gün melek yine; "yüce tanrım, fransızlar'da da salgın başladı" der. Tanrı yine tepkisiz. Her gün bir iki ülkede daha salgın başlıyor, iranlılar, amerikalılar, ispanyollar... Hiç bir ülkede salgının yayılmasına Tanrı tepki göstermiyor. Bir hafta sonra, melek günlük brifingin sonlarında "bir de Tanrım, Türklerde de salgın görüldü" diye bir not düşer. Tanrı bir anda panik halinde yerinden fırlar, bu şimdi mi söylenir, koşun" der. Melekler şaşkınlıkla sorarlar; "hiç bir ülkede salgına karışmadınız, niye Türkiye'ye yayılmasına müdahale edeceksiniz?" Tanrı yanıtlar: "onlar her işlerini bana bırakırlar".

Günaydınnnn cümleten ☀İnşallah her şey eski düzenine kavuşur tez zamanda
Amin kuzum inşallah

Sürekli haberleri takip etme canım, yoksa kafayı yersin düşüne düşüne

Bu videonun sana iyi geleceğini düşünüyorum.

Sağol kuzum
Açmamaya çalışıyorum ama eşim sabah uyanır uyanmaz açıyor bi de whatsapp gruplarında sürekli bişe paylaşıyorlar eee bi de bizim okul olarak aldığımız önlemler de açıkçası panikletiyor beni, işin ciddiyetini kanıtlıyor sanki

Evet canım haklısın biraz karbonlu oldu
Bütünü daha hafif geçireceğim

evde durmuyorlar ama olan onlara olacak Allah korusun sacını gule Gule kullan abla
Bende şeker koymam cnm
Cokda guzel olur tursum
Gerci kac senedir yapmadim :)
ben az da olsa koyuyorum abla bu sene koymadan denıcem birde zehranın dedıgı gıbı nohutla
sorma canım suan TV izlerken bile adam buraya dokundu el yıkamadı moduna dondum
Hanımlar sağlık personeli attı bende size atmak istedim günaydınlar
ah insallah

öncesi bunun gibiydi tepedeki saçlar kuaför ortada kahkül boyutunda bıraktı bir tutam gerisini kazıdı 2 ye vurulmuş erkek kafası gibi işte gülüm :)
abla suan cok merak ettim
Çok az yemişsin kuzum yarın çok iyi bir sonuç gelecek sanki ama kendini bir an önce kurtulayım diye bu kadar yıpratma canım
tartı mutlu etmedi canım yarına Allah kerim biran once kurtulmam lazım yoksa sıkılıp bırakıyorum
Gunaydin kizlarrrrr
Kizlarin kahvaltisini yaptirdim.
Sira evleri toplamada.allahim evde olunca toplanmiyorda bu evvvvv

Yeni oyun arayislari icindeyiz.
gunaydın canım kolay gelsin
tövbe yarabbim

Bu zihniyet yüzünden sevgisiz nesiller yetişti maalesef.
Ben de dünden sonra öğlen süt akşam öğün mü yapsam diye düşünmüyor değilim aslında
Yapabiliyorsan neden olmasın
Kilo almaya yatkın insanlarız.
Bu sorunu kökten çözmemiz lazım.
Yoksa fazla kilolarımızla uğraşmak yüzünden hayatı kaçıracağız canım

Gunaydin kizlarrrrr
Kizlarin kahvaltisini yaptirdim.
Sira evleri toplamada.allahim evde olunca toplanmiyorda bu evvvvv

Yeni oyun arayislari icindeyiz.
Kızlarla iş yapma oyunu oynayabilirsin canım
Böylece dağıtmamayı ve düzeni öğrenirler..

sorma kuzum yaa, ben de büyük kızımı darlıyorum, hamura dokunuyor elini yıka, ayağına dokunuyor elini yıka
çocuk artık isyan etti anne sıkıldım elimi yıkamak istemiyorum diyor

sorma kuzum yaa bu kilodan dolayı kaçırdığım bazı keyifler canımı çok sıkıyor
dün eşim sen seversin kestane aldım dedi eskiden olsa onu yapar eşimle bi de film açar keyif yapardık ama yememem gerektiği için hiç lafını bile açmadım yapalım edelim vs diye
ya da bi arkadaşım durum paylaşmış kahve yanına çikolata başka bi arkadaşıyla içiyorlar ikisi de acayip zayıf tipler hamilelik sonrası bile kilo derdi olmamış kişiler o kadar imrendim ki onlara
tek öğün beni de çok cezbediyor aslında ama hadi bi cesaret deyip de başlayamadım

Keske hayat sekli haline getirebilsek
Ama en basta bu su kuralini yapabilirmiyim bilmiyorum :))

Ekmegi yemekte aramiyorum ama kahvaltida bizim toplumun vazgeilmezi
az da olsa koyuyorum abla bu sene koymadan denıcem birde zehranın dedıgı gıbı nohutla
Nohut sarimsak sirke su tuz koyuyorum cnm ben

Keske hayat sekli haline getirebilsek
Ama en basta bu su kuralini yapabilirmiyim bilmiyorum :))
Geçen sormuştum yok demiştin ama çok fazla susuman bana şeker hastalığı olduğunu düşünüyorum. (ablanda varsa sende de olur, gizli aşamadadır)
Seviyeleri tamamlarsan bu sorunun geçer zaten.
O zaman sıvı kurallarını çok rahat uygulayabilirsin.

Ekmegi yemekte aramiyorum ama kahvaltida bizim toplumun
Seviyeler bittikten sonra abartmadan yenilebilir bence.
1-2 dilimde kalma şartıyla...

Bilmiyorum cnm
Hatta en son 2 sene önce seker yuklemeside yapilmisti bisey cikmadi
Ben senelerdir suya cok düşkünüm

Hayat boyu seviye 9 u yapicaksiniz diyor ya adam
İnşallah yapabiliriz :)
Bugun tek ogun le kapatmayı planlıyorum ve o ogunu suan yiyorum
Bence kendinizi fazla zorluyosunuz
Sartlardan ara da olabilir ama seviye 1 nasilsa oyle yapmak lazim bana göre
Zaten tek ogunlu dönem gelecek

Aksam salatanin yanina pro eklesen
bence kilo verimin icin daha etkili olurdu

Aksam salatanin yanina pro eklesen
bence kilo verimin icin daha etkili olurdu
Bunu uygulayabilsem ödem kalmayacak bende.
Proteinleri karıştırdığım için ödem oluyor.
Dünkü menüm bugün + ile başlamama sebep oldu mesela

Ahh ah bana bir şeyler oldu bu ara anlamadım gitti

sağ ol gülüm neyini merak ediyorsun fotodakinin yanları kafa derisi görünecek kadar kısası gibi işte gülüm :))
beyazlar da çoğalmış sarımsaklı serumum bitti şimidi çörek otlu serumu sürmeye başlıycam ki daha beyazlamasın dökülüp yeni çıkanlar da koyu çıksın , eğer dedikleri doğruysa gri saçları tekrar siyaha çeviriyormuş çörek otu yağı

Amin canım. Burda güneş açtı karlar erimeye başladı kendini bilmezler parka çıkmış gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…