- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.061
Ben annemde babama hoca diye hitap ederdi (imam). Babamda müdür,şşşşt, len derdi anneme çok kibardı kendisiBenim annem doğu+Karadeniz kültüründen bir kadın.
İlk kızımı severken birgün ellerini ağzına götürdü, ayıp der gibi..
"ne oldu" diye sordum.
"Babanın yanında kızını seviyorsun, ayıp" dedi...
"Ne ayıbı ya, kendi çocuğumu sevemeyecek miyim" dedim.
Neymiş efendim, ben çocuğumu sevince kızım yavrum diyince babamın aklına kocamla seviştiğim ve bu çocuğu öyle yaptığım gelirmiş...
"Babam bilmiyor mu benim ne yaptığımı yani, madem ayıp niye evlendirdiniz" dedim.
Kendi tam olarak bu nedenlerle bizi asla sevmedi, kızım dahi demedi.
Hatta babama da "Hoca Efendi" diye hitap eder (öğretmen olduğu için)
Babam da aksine anneme canım, gülüm diye hitap eden bir adam
Bence senin anneminki de yaşadığı şehrin kültürü kaynaklı, Yozgat'ta kapalı bir şehir çünkü.
Harikasın canım eski Zeynep’i tekrar sahalarda göreceğiz muhteşemHandandandan kaptanım kv gitme iptal oldu malum sebepten dolayı evimdeyim yani izin de iptal bu hafta biraz sapittim ama hafta bomba gibi bir giriş yapmak istiyorum inşallah
İlk defa duydum ablasağ ol gülüm neyini merak ediyorsun fotodakinin yanları kafa derisi görünecek kadar kısası gibi işte gülüm :))
beyazlar da çoğalmış sarımsaklı serumum bitti şimidi çörek otlu serumu sürmeye başlıycam ki daha beyazlamasın dökülüp yeni çıkanlar da koyu çıksın , eğer dedikleri doğruysa gri saçları tekrar siyaha çeviriyormuş çörek otu yağı
Biz de babaanne ve dedemizle büyüdük annem hala babamın ismini söyleyemez babam da annemin ne kadar tuhaf değil mi 34 senedir evliler üstelikBen annemde babama hoca diye hitap ederdi (imam). Babamda müdür,şşşşt, len derdi anneme çok kibardı kendisi
Bende öğlen yoğurt badem yedim akşama ne yapsam bilemedimBugun tek ogun le kapatmayı planlıyorum ve o ogunu suan yiyorum
Ay benmde beyazlarım çok arttısağ ol gülüm neyini merak ediyorsun fotodakinin yanları kafa derisi görünecek kadar kısası gibi işte gülüm :))
beyazlar da çoğalmış sarımsaklı serumum bitti şimidi çörek otlu serumu sürmeye başlıycam ki daha beyazlamasın dökülüp yeni çıkanlar da koyu çıksın , eğer dedikleri doğruysa gri saçları tekrar siyaha çeviriyormuş çörek otu yağı
Sevgisizliği dibine kadar yaşamışlar bize yaşattılar sağolsunlar. Sevgisizlik..... iletişimsizlik.... değer vermeme....Biz de babaanne ve dedemizle büyüdük annem hala babamın ismini söyleyemez babam da annemin ne kadar tuhaf değil mi 34 senedir evliler üstelik
o nasıl bi düşünceBenim annem doğu+Karadeniz kültüründen bir kadın.
İlk kızımı severken birgün ellerini ağzına götürdü, ayıp der gibi..
"ne oldu" diye sordum.
"Babanın yanında kızını seviyorsun, ayıp" dedi...
"Ne ayıbı ya, kendi çocuğumu sevemeyecek miyim" dedim.
Neymiş efendim, ben çocuğumu sevince kızım yavrum diyince babamın aklına kocamla seviştiğim ve bu çocuğu öyle yaptığım gelirmiş...
"Babam bilmiyor mu benim ne yaptığımı yani, madem ayıp niye evlendirdiniz" dedim.
Kendi tam olarak bu nedenlerle bizi asla sevmedi, kızım dahi demedi.
Hatta babama da "Hoca Efendi" diye hitap eder (öğretmen olduğu için)
Babam da aksine anneme canım, gülüm diye hitap eden bir adam
Bence senin anneminki de yaşadığı şehrin kültürü kaynaklı, Yozgat'ta kapalı bir şehir çünkü.
Trabzonun neresindensin? Ordamı yaşıyorsun?Lavaş yemek için erken bitirdim günü canım
Yumurtalı her yörede yok biliim kadarıyla(trabzonluyum) annemin arkadaşı yapıyordu aklıma geldi muhteşem oluyor
Sizin orası neresi canımSelam Kızlar sımdı annemle konustum bizim orda ıkı beldede 2 vaka varmıs pozitif ve umreden gelmısler bir once ki kabılede umarım dogru degıldır babamı evde tutmak imkansız ne desek bos kendimı bıraktım onlar ıcın endıselıyım
Doğu'da kadınlar bu zihniyette canım maalesef.o nasıl bi düşünceçok şaşırdım, kadınlar bu konularda galiba daha cahil bi erkek herhalde bunu düşünmez.
Sen hergün dışarı çıktığın için sana hapis gibi geliyorhayırlı günler herkese
Havalar çok güzel cocuklar evde hapis gibi
zeynep bugün karbona cok dikkat et erken kapat cok farkeder cnmHandandandan kaptanım kv gitme iptal oldu malum sebepten dolayı evimdeyim yani izin de iptal bu hafta biraz sapittim ama hafta bomba gibi bir giriş yapmak istiyorum inşallah ❤
sagolasin cnm@mefkurem gözünüz aydın abla allahım bidaha yaşatmasın inş.
Eski kuşak da iç anadolu da oyle cnmDoğu'da kadınlar bu zihniyette canım maalesef.
Erkeklerin ne düşündüğü umrumda değil açıkçası.
Eğer bir baba kızını evlendiriyorsa ne yapacağını da biliyordur.
ah kuzum benim kıyamam ona benimkide okula gitmeyi sayıklıyorsorma kuzum yaa, ben de büyük kızımı darlıyorum, hamura dokunuyor elini yıka, ayağına dokunuyor elini yıka
çocuk artık isyan etti anne sıkıldım elimi yıkamak istemiyorum diyor
gunaydın ablaGunaydinnnnnn
Mutlu saglikli huzurlu günler
bakalım birde oyle deneyeyim ablaKeske hayat sekli haline getirebilsek
Ama en basta bu su kuralini yapabilirmiyim bilmiyorum :))
Ekmegi yemekte aramiyorum ama kahvaltida bizim toplumun vazgeilmezi
Nohut sarimsak sirke su tuz koyuyorum cnm ben
1 haftada vermem kılo fazla her yolu deniyorum bu hafta esimle iddianın son haftası ve 3.5 kılo vermem lazım nasıl olacak bilmiyorumHerkesi Omadçı yapacağım
ne bılımn abla bugunu erken kapatıp hafif tutayım dedımBence kendinizi fazla zorluyosunuz
Sartlardan ara da olabilir ama seviye 1 nasilsa oyle yapmak lazim bana göre
Zaten tek ogunlu dönem gelecek
Aksam salatanin yanina pro eklesen
bence kilo verimin icin daha etkili olurdu
ohhh ne guzel abla siyahlar Insallah saclara benimde bakım sartsağ ol gülüm neyini merak ediyorsun fotodakinin yanları kafa derisi görünecek kadar kısası gibi işte gülüm :))
neye karar verdınBende öğlen yoğurt badem yedim akşama ne yapsam bilemedim
kutahya canımSizin orası neresi canım
Gazan mubarek olsun canımBugünkü tek öğünümü de tamamladım.
Ama midem küçülmüş, nasıl sevindim.
Zorla yedim.
Birazdan çayımı demleyip içeceğim.
Herifte yola çıkmış, geliyormuş
Sağol canım ya...Gazan mubarek olsun canım
Burası esnek ve rahat ama.Eski kuşak da iç anadolu da oyle cnm
Benim kv de bikere kaynimin yaninda cocugu sevdim diye elestirmisti
Ben hâlâ gece cok acikiyorumBugünkü tek öğünümü de tamamladım.
Ama midem küçülmüş, nasıl sevindim.
Zorla yedim.
Birazdan çayımı demleyip içeceğim.
Herifte yola çıkmış, geliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?