- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.101
Evet abla malesef bizim burada karbonhidratlı beslenme tarzı ve et yemekli. Sebze yemek pek tuketilmiyot Bu hafta evde ya misafir vardı yada ben bır yerlerdeyim diye dikkat edemedim. Yalnız olunca daha dikkatli bi şekilde ilerliyorum@Furha63 tatlim senin menuler genelde karbonlu oluyor
Listede oldugunu unutma bugun azami dikkat etmeye calis
TRT yeni kanallar açmış canım.Hangi kanalda verilecek canım?
internette canlı yayın oluyor bazı kanalların
Evet canım, esprisine demekTaşkalasına neyki? Espirisinemi ?
Oda seni özledi ozaman
Ne güzel bunlara bende bakarımTRT yeni kanallar açmış canım.
TRT Eba İlkokul
TRT Eba Ortaokul
TRT Eba Lise
Ölmeden belki daha iyi olurumEvet canım, esprisine demek
Yavaş yavaş çözdün Türkçeyi,
Yomralıyım ama istanbulda yaşıyorum sende mi trabzonlusun
Ben de Simav’da okudum üniversiteyi depremi hariç severim Kütahya’yıkutahya canım
Ciğer sote yapacağım yanına da sumaklı soğan salatası ablaAksama yemek planiniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
Bugun güzel eksi gördüm ama normalde sabah 5 de tartiliyodum 9.30 gibi tartildim
300 400 fark ediyor bende
Yarin da evdeyim
5 de kalkip tartilsammi acaba
Ben de internetten canlı yayını açın diyecektim laptop yokmuş yani canım istediği kadar uzaktan eğitim yapsınlar benim içime sinmez kaldığım yerden devam edeceğim eminim sen de öyle yaparsın sanmıyorum hiç bir öğretmenin uzaktan eğitimde anlatıldı diyip konuları atlayacağınıKızlar bizde televizyon yok.
Şimdi dersler önce TV üzerinden verilecekmiş.
Gidip eve TV mı alsam bilemedim.
Yoksa bu süreci eğitimsiz mi atlatsak
o zaman guzel bir ozlem gıderırsınız canımSağol canım ya...
Evde biri olsun da kavga da etsek olur.
Kaç gündür dilim şişti ağzımın içinde konuşmaya konuşmaya
evdekilere fırında tavuk yaptım sebzeli mercimek corbası ve pilav varAksama yemek planiniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
Bugun güzel eksi gördüm ama normalde sabah 5 de tartiliyodum 9.30 gibi tartildim
Yarin da evdeyim
ben niye guzel eksi goremıyorumMercimek çorbası çekti canım onu yapıcam güzel bi kg gördüm tartıda bunun şerefine yarın ziyafet vericem kendime
ay benimde canım cektı yarın bulgurlu mercimek pilavı yapacaktım ama mercimek koftesıde yapabilirimBende mercimek koftasi uzun süre yapmicam dediydim ama gorumcem bahceden taze maydonoz getirmis
Yarin yapabilirim
tarif versene ablaKimseninki benimki kadar güzel olamazbide anneminki guzel olur, el almisim heralde :))
ben baskasinin yaptigini sevmiyorum
Yesemde öylesine :))
Millet coşmuş nette
deprem bölgesinde MalesefBen de Simav’da okudum üniversiteyi depremi hariç severim Kütahya’yı
İnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldumHarikasın canım eski Zeynep’i tekrar sahalarda göreceğiz muhteşem
İlk defa duydum abla
Tamam ablazeynep bugün karbona cok dikkat et erken kapat cok farkeder cnm
sagolasin cnm
Eski kuşak da iç anadolu da oyle cnm
Benim kv de bikere kaynimin yaninda cocugu sevdim diye elestirmisti
Yaa çocuklar da çok sıkılıyor ama parka götürmeseler keşke, açık hava madem insanlardan ve açık bi yerde gezdirseler keşkeAmin canım. Burda güneş açtı karlar erimeye başladı kendini bilmezler parka çıkmış gene
Allah kavuştursun balımBugünkü tek öğünümü de tamamladım.
Ama midem küçülmüş, nasıl sevindim.
Zorla yedim.
Birazdan çayımı demleyip içeceğim.
Herifte yola çıkmış, geliyormuş
Sebzen varsa zeytinyağıyla harmanlayıp at fırına abla üstüne de sarımsaklı yoğurtAksama yemek planiniz ne kizlar
Ben daha karar vermedim
Yarin da evdeyim
Yaaa sorma günlerdir bi mercimek köftesi, hayatta aramam yani kaç gündür aklıma düştü tarif bakıyorum nettenMercimek köfte dediniz dediniz aklıma düşürdünüz
Yarın bende yaparım muhtemelen
Telefondan açamıyor musunuz canımKızlar bizde televizyon yok.
Eeee tarif ver bari ablam yaa bizde nasiplenelimKimseninki benimki kadar güzel olamazbide anneminki guzel olur, el almisim heralde :))
ben baskasinin yaptigini sevmiyorum
Yesemde öylesine :))
Hay Allahım yaaCan kaybı 3 olmus kızlar
Ne güzel kocan var senin öyleİnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldum
Evet canımYomralıyım ama istanbulda yaşıyorum sende mi trabzonlusun
Değişikmiş eşinHay Allahım yaa
Kaç yaşındaymış canım
Ne güzel kocan var senin öyle
Benimki de motive etme adına beni sinir ediyor
Adamın motive etme şekli aaaaa kilo mu verdin sen ki bacaklara bak lömbür lömbür neymiş güzel kilo verdin derse ben kilo verdim nasılsa deyip salarmışım kendimi
Yap abla porsiyon kontrolün yoksa cumaları yap. Cuma cumartesi pazar çok azaltmıyorum ben.sonraki günler daha kontrollüyümBende mercimek koftasi uzun süre yapmicam dediydim ama gorumcem bahceden taze maydonoz getirmis
Yarin yapabilirim
Bugün burada çok kar yağdı karşı komşunun çocuklar aşağıya kar oynamaya indiler kızım da gördü nasıl ağladı nasıl ağladı ben de ineyim nolur çok sıkıldım diye bakıcıyla biraz gönderdim ya ama açık alandı bişe olmaz diye Ümit ederek duayla gönderdim vallaah kuzum benim kıyamam ona benimkide okula gitmeyi sayıklıyor
gunaydın abla
bakalım birde oyle deneyeyim abla
1 haftada vermem kılo fazla her yolu deniyorum bu hafta esimle iddianın son haftası ve 3.5 kılo vermem lazım nasıl olacak bilmiyorum
ne bılımn abla bugunu erken kapatıp hafif tutayım dedım
ohhh ne guzel abla siyahlar Insallah saclara benimde bakım sart
neye karar verdın
kutahya canım
Gazan mubarek olsun canım
Net yok mu canm kanalların canlı yayını oluyor genelde kendi sitesindeKızlar bizde televizyon yok.
Ayyyy sorma deli ediyor beni bu konuda yaaa bi de kırk milyon kere dedim ben böyle motive olmam çok iyi gidiyorsun sakın bozma güzel kilo verdin desen daha çok gaza gelirim ama bi kulağından girip öbüründen çıkıyorDeğişikmiş eşin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?