Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hidrolik
@Furha63 tatlim senin menuler genelde karbonlu oluyor
Listede oldugunu unutma bugun azami dikkat etmeye calis
Evet abla malesef bizim burada karbonhidratlı beslenme tarzı ve et yemekli. Sebze yemek pek tuketilmiyot Bu hafta evde ya misafir vardı yada ben bır yerlerdeyim diye dikkat edemedim. Yalnız olunca daha dikkatli bi şekilde ilerliyorum

Yomralıyım ama istanbulda yaşıyorum sende mi trabzonlusun

Ben de Simav’da okudum üniversiteyi depremi hariç severim Kütahya’yı
Aksama yemek planiniz ne kizlar

Ben daha karar vermedim

Bugun güzel eksi gördüm ama normalde sabah 5 de tartiliyodum 9.30 gibi tartildim
300 400 fark ediyor bende
Yarin da evdeyim
5 de kalkip tartilsammi acaba
Ciğer sote yapacağım yanına da sumaklı soğan salatası abla
Almanlar diyor ya “Nein” 14’e kadar vaktimiz var en iyisi geç tartılmak susuzluk beni zorlamasa olabildiğince geç tartılırım
Kızlar bizde televizyon yok.
Şimdi dersler önce TV üzerinden verilecekmiş.
Gidip eve TV mı alsam bilemedim.
Yoksa bu süreci eğitimsiz mi atlatsak
Ben de internetten canlı yayını açın diyecektim laptop yokmuş yani canım istediği kadar uzaktan eğitim yapsınlar benim içime sinmez kaldığım yerden devam edeceğim eminim sen de öyle yaparsın sanmıyorum hiç bir öğretmenin uzaktan eğitimde anlatıldı diyip konuları atlayacağını

Sağol canım ya...
Evde biri olsun da kavga da etsek olur.
Kaç gündür dilim şişti ağzımın içinde konuşmaya konuşmaya
o zaman guzel bir ozlem gıderırsınız canım

Ben daha karar vermedim

Bugun güzel eksi gördüm ama normalde sabah 5 de tartiliyodum 9.30 gibi tartildim
Yarin da evdeyim
evdekilere fırında tavuk yaptım sebzeli mercimek corbası ve pilav var
Mercimek çorbası çekti canım onu yapıcam güzel bi kg gördüm tartıda bunun şerefine yarın ziyafet vericem kendime
ben niye guzel eksi goremıyorum pazartesiden bu yana pek bısey oynamadı
Bende mercimek koftasi uzun süre yapmicam dediydim ama gorumcem bahceden taze maydonoz getirmis
Yarin yapabilirim
ay benimde canım cektı yarın bulgurlu mercimek pilavı yapacaktım ama mercimek koftesıde yapabilirim
Kimseninki benimki kadar güzel olamaz bide anneminki guzel olur, el almisim heralde :))
ben baskasinin yaptigini sevmiyorum
Yesemde öylesine :))
tarif versene abla
Millet coşmuş nette

Ben de Simav’da okudum üniversiteyi depremi hariç severim Kütahya’yı
deprem bölgesinde Malesef

Harikasın canım eski Zeynep’i tekrar sahalarda göreceğiz muhteşem

İlk defa duydum abla
İnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldum

Amin canım. Burda güneş açtı karlar erimeye başladı kendini bilmezler parka çıkmış gene
Yaa çocuklar da çok sıkılıyor ama parka götürmeseler keşke, açık hava madem insanlardan ve açık bi yerde gezdirseler keşke

Bugünkü tek öğünümü de tamamladım.
Ama midem küçülmüş, nasıl sevindim.
Zorla yedim.
Birazdan çayımı demleyip içeceğim.
Herifte yola çıkmış, geliyormuş
Allah kavuştursun balım
Ayyy darısı başıma benim de midem küçülse artık

Ben daha karar vermedim

Yarin da evdeyim
Sebzen varsa zeytinyağıyla harmanlayıp at fırına abla üstüne de sarımsaklı yoğurt
Yarın ben yapacağım

Mercimek köfte dediniz dediniz aklıma düşürdünüz
Yarın bende yaparım muhtemelen
Yaaa sorma günlerdir bi mercimek köftesi, hayatta aramam yani kaç gündür aklıma düştü tarif bakıyorum netten

Kızlar bizde televizyon yok.
Şimdi dersler önce TV üzerinden verilecekmiş.
Gidip eve TV mı alsam bilemedim.
Yoksa bu süreci eğitimsiz mi atlatsak
Telefondan açamıyor musunuz canım

Kimseninki benimki kadar güzel olamaz bide anneminki guzel olur, el almisim heralde :))
ben baskasinin yaptigini sevmiyorum
Yesemde öylesine :))
Eeee tarif ver bari ablam yaa bizde nasiplenelim

Can kaybı 3 olmus kızlar
Hay Allahım yaa
Kaç yaşındaymış canım

İnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldum
Ne güzel kocan var senin öyle
Benimki de motive etme adına beni sinir ediyor
Adamın motive etme şekli aaaaa kilo mu verdin sen ki bacaklara bak lömbür lömbür neymiş güzel kilo verdin derse ben kilo verdim nasılsa deyip salarmışım kendimi

Değişikmiş eşin

Bugün burada çok kar yağdı karşı komşunun çocuklar aşağıya kar oynamaya indiler kızım da gördü nasıl ağladı nasıl ağladı ben de ineyim nolur çok sıkıldım diye bakıcıyla biraz gönderdim ya ama açık alandı bişe olmaz diye Ümit ederek duayla gönderdim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…