Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tek başınaysa bişey olmaz canım Allah’ın izniyle, bizde burda yasaklandı parklarda hep kapatıldı toplu halde birilerini görürsen şikayet edin diyorlar hemen

Kendi kendini aynada motive et canım en güzeli motive o bence gördüğün hoşuna gittikçe daha bi hırslanırsın

Deprem demişken bugün burada oldu 4.1 şiddetinde

Erkeklerin hammaddesi odun gerçekten benimki çok yorum yapmaz diyet yaptığımı biliyor destekleyici konuşuyor ama dün çayı şekersiz içtiğimi yeni farketti nerdeyse 1 ay olacak

Tek başınaysa bişey olmaz canım Allah’ın izniyle, bizde burda yasaklandı parklarda hep kapatıldı toplu halde birilerini görürsen şikayet edin diyorlar hemen
Yok kuzum komşuda çocuğuyla birlikteydi ama camdan baktım birbirlerine hiç yaklaşmadılar bile

Kendi kendini aynada motive et canım en güzeli motive o bence gördüğün hoşuna gittikçe daha bi hırslanırsın
Yok kuzum zaten o öyle yaptıkça anlık bi amannn ne uğraşıyorum yiyim gitsin diyorum ondan saçmalama Yasemin sen kendin için kilo veriyorsun ona mi veriyorsun sanki deyip vazgeçiyorum

Erkeklerin hammaddesi odun gerçekten benimki çok yorum yapmaz diyet yaptığımı biliyor destekleyici konuşuyor ama dün çayı şekersiz içtiğimi yeni farketti nerdeyse 1 ay olacak
Onların hammadesine tüküreyim ben
Benimki de öyle aylardır çayı şekersiz içerim geçen gün çayı o koydu kaşık da koymuş ben şekersiz içiyorum bana verme kaşık dedim aaaa öyle mi diyor

aytaç yalman dıye bırı canım eskı generalmıs yasını bılmıyorum
allah rahmet eylesin inşallah daha da fazla artmaz sayı ya

ayni benim babamda oyle.askim canim der..anneminde demesini ister..ama annem zamaninda dedittirseydin derdim.simdi agzim alisik degil diyemiyom.diyo..

öncesi bunun gibiydi tepedeki saçlar kuaför ortada kahkül boyutunda bıraktı bir tutam gerisini kazıdı 2 ye vurulmuş erkek kafası gibi işte gülüm :)
gule gule kullan abla.iyi cesaret etmissin turbanli olsanda:))
evet ceddar peyniri.aklima gelmedi

aa ilkkez duydum.bende..benimde saclarim tum beyaz simdiden..kina yakiyorum .beyazlari gordukce moralim bozuluyo
İnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldum
boyun kacti canim
yalniz oynuyosa bisey llmaz canim.sonucta temiz havayada ihtiyaci var cocuklarin.
su içmeye korkuyorum ya bunu nasıl kafamdan atabılırım eskıden delı gıbı su ıcrdım sımdı tartıda artı gorucem dıye ıcemıyorum nasıl bır psıkolojıdır cozemedım
asil.su icmezsen vucudun daha cok odem.tutar canim

ben kobay olurum çörek otu serumu yağı neyse işte kullanmaya bu gün başladım hafta da 2 kere sürülüp 2 saat bekleyip yıkanıyor şampuanını da almıştım beraber kullanayım bitinceye kadar saçlar da uzar belli olur griler siyaha dönüyor mu dönmüyor mu :)

geçen hafta eşim yer elması almıştı bir kaç tanesini çiğ yemişti gerisi duruyordu nette tarif görmüş zeytin yağlı onu pişir dedi saat 6 da soyması pişirmesinden uzun sürüyor yavff aynı zeytinyağlı portakallı kereviz tarifiydi hala yumuşamışlar pişiyor
kendime de bol sarımsaklı tarhana pişirdim sıpam da kahvaltı istedi yumurtalı melemen yiyecek acıktığın da bu gün hepimiz ayrı telden çalıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…