- 14 Şubat 2015
- 1.636
- 3.634
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.121
Aa neresinden oradamısinEvet canım
Tek başınaysa bişey olmaz canım Allah’ın izniyle, bizde burda yasaklandı parklarda hep kapatıldı toplu halde birilerini görürsen şikayet edin diyorlar hemenBugün burada çok kar yağdı karşı komşunun çocuklar aşağıya kar oynamaya indiler kızım da gördü nasıl ağladı nasıl ağladı ben de ineyim nolur çok sıkıldım diye bakıcıyla biraz gönderdim ya ama açık alandı bişe olmaz diye Ümit ederek duayla gönderdim valla
Kendi kendini aynada motive et canımAyyyy sorma deli ediyor beni bu konuda yaaa bi de kırk milyon kere dedim ben böyle motive olmam çok iyi gidiyorsun sakın bozma güzel kilo verdin desen daha çok gaza gelirim ama bi kulağından girip öbüründen çıkıyor
Yok değilim canım, yurtdışındayım.Aa neresinden oradamısin
Deprem demişken bugün burada oldu 4.1 şiddetindeo zaman guzel bir ozlem gıderırsınız canım
evdekilere fırında tavuk yaptım sebzeli mercimek corbası ve pilav var
ben niye guzel eksi goremıyorumpazartesiden bu yana pek bısey oynamadı
ay benimde canım cektı yarın bulgurlu mercimek pilavı yapacaktım ama mercimek koftesıde yapabilirim
tarif versene abla
deprem bölgesinde Malesef
Erkeklerin hammaddesi odun gerçektenHay Allahım yaa
Kaç yaşındaymış canım
Ne güzel kocan var senin öyle
Benimki de motive etme adına beni sinir ediyor
Adamın motive etme şekli aaaaa kilo mu verdin sen ki bacaklara bak lömbür lömbür neymiş güzel kilo verdin derse ben kilo verdim nasılsa deyip salarmışım kendimi
çok geçmiş olsunDeprem demişken bugün burada oldu 4.1 şiddetinde
Yarın senden 7 leri bekliyorum benErkeklerin hammaddesi odun gerçektenbenimki çok yorum yapmaz diyet yaptığımı biliyor destekleyici konuşuyor ama dün çayı şekersiz içtiğimi yeni farketti nerdeyse 1 ay olacak
aytaç yalman dıye bırı canım eskı generalmıs yasını bılmıyorumHay Allahım yaa
Kaç yaşındaymış canım
sabah gordum evet ordada olmus sanırım bırde tokatta olmusDeprem demişken bugün burada oldu 4.1 şiddetinde
Yok canım nerdeeeeçok geçmiş olsun
Yarın senden 7 leri bekliyorum ben
benım haftaya gormem lazım :SYok canım nerdeeee
İkimizin mart sonu hedefi aynı bakalım önce kim ulaşacak. Tabiki benbenım haftaya gormem lazım :S
Yok kuzum komşuda çocuğuyla birlikteydi ama camdan baktım birbirlerine hiç yaklaşmadılar bileTek başınaysa bişey olmaz canım Allah’ın izniyle, bizde burda yasaklandı parklarda hep kapatıldı toplu halde birilerini görürsen şikayet edin diyorlar hemen
Yok kuzum zaten o öyle yaptıkça anlık bi amannn ne uğraşıyorum yiyim gitsin diyorum ondan saçmalama Yasemin sen kendin için kilo veriyorsun ona mi veriyorsun sanki deyip vazgeçiyorumKendi kendini aynada motive et canımen güzeli motive o bence gördüğün hoşuna gittikçe daha bi hırslanırsın
Onların hammadesine tüküreyim benErkeklerin hammaddesi odun gerçektenbenimki çok yorum yapmaz diyet yaptığımı biliyor destekleyici konuşuyor ama dün çayı şekersiz içtiğimi yeni farketti nerdeyse 1 ay olacak
allah rahmet eylesin inşallah daha da fazla artmaz sayı yaaytaç yalman dıye bırı canım eskı generalmıs yasını bılmıyorum
Sağlık olsunda gidilir gelinir canımYok değilim canım, yurtdışındayım.
Haziran gibi orda olma ihtimali olacaktı ama bu corona el vermicek gibi
Su içme isteğin varsa iç canım yoksa vücudun var olan suyu tutup ödem yapabilirsu içmeye korkuyorum ya bunu nasıl kafamdan atabılırım eskıden delı gıbı su ıcrdım sımdı tartıda artı gorucem dıye ıcemıyorum nasıl bır psıkolojıdır cozemedım
ayni benim babamda oyle.askim canim der..anneminde demesini ister..ama annem zamaninda dedittirseydin derdim.simdi agzim alisik degil diyemiyom.diyo..Benim annem doğu+Karadeniz kültüründen bir kadın.
İlk kızımı severken birgün ellerini ağzına götürdü, ayıp der gibi..
"ne oldu" diye sordum.
"Babanın yanında kızını seviyorsun, ayıp" dedi...
"Ne ayıbı ya, kendi çocuğumu sevemeyecek miyim" dedim.
Neymiş efendim, ben çocuğumu sevince kızım yavrum diyince babamın aklına kocamla seviştiğim ve bu çocuğu öyle yaptığım gelirmiş...
"Babam bilmiyor mu benim ne yaptığımı yani, madem ayıp niye evlendirdiniz" dedim.
Kendi tam olarak bu nedenlerle bizi asla sevmedi, kızım dahi demedi.
Hatta babama da "Hoca Efendi" diye hitap eder (öğretmen olduğu için)
Babam da aksine anneme canım, gülüm diye hitap eden bir adam
Bence senin anneminki de yaşadığı şehrin kültürü kaynaklı, Yozgat'ta kapalı bir şehir çünkü.
gule gule kullan abla.iyi cesaret etmissin turbanli olsanda:))
öncesi bunun gibiydi tepedeki saçlar kuaför ortada kahkül boyutunda bıraktı bir tutam gerisini kazıdı 2 ye vurulmuş erkek kafası gibi işte gülüm :)
evet ceddar peyniri.aklima gelmediAfiyet olsun canım tek öğün sürdüreceksin galiba
Ah canım keşke sadece kuru fasülyeni yiyip kalksaydın çok güzel bir gün olurdu pizzayı yemişken keşke bu defa kuru fasulyeyi yemeseymişsin
Afiyet olsun canım menün güzel suyun az yitik şifada zorunlu bi su miktarı yok zaten
Öğlenki kuru yemişler biraz fazla geldi gözüme ve akşam çok karbonhidrat tüketmişsin canım
Günün güzel geçmiş canım sadece akşam karbonhidrat miktarın fazla geldi bana
Harika
Keşke lavaş olmasaymış canım yeşillikle yeseymişsin yumurtalı çiğ köfteyi de ilk defa duydum
Gün içinde her öğününde karbonhidrat var canım neyse ki çok değil ama ertesi gün eksi görebileceğin bir menü de değil bence
Güzel canım dengeliTost peyniri dediğin kaşar veya cheddar mi acaba ?
Güzel canım lahmacunu erken yediğin için dengelemişsin bence
Çok az yemişsin kuzum yarın çok iyi bir sonuç gelecek sanki ama kendini bir an önce kurtulayım diye bu kadar yıpratma canım
Birazda gülelim
Tanrı ve melekleri sohbet ediyorlarken kapı birden açılır, telaşlı bir şekilde meleklerden biri içeri girer. "yüce tanrım, çinde ölümcül bir virüs salgını başladı" der. Tanrı hiç oralı olmaz. ertesi gün aynı melek yine telaşlı bir şekilde; "yüce tanrım, virüs İtalya'ya sıçradı" der. Tanrı yine, hiç oralı olmaz. Ertesi gün melek yine; "yüce tanrım, fransızlar'da da salgın başladı" der. Tanrı yine tepkisiz. Her gün bir iki ülkede daha salgın başlıyor, iranlılar, amerikalılar, ispanyollar... Hiç bir ülkede salgının yayılmasına Tanrı tepki göstermiyor. Bir hafta sonra, melek günlük brifingin sonlarında "bir de Tanrım, Türklerde de salgın görüldü" diye bir not düşer. Tanrı bir anda panik halinde yerinden fırlar, bu şimdi mi söylenir, koşun" der. Melekler şaşkınlıkla sorarlar; "hiç bir ülkede salgına karışmadınız, niye Türkiye'ye yayılmasına müdahale edeceksiniz?" Tanrı yanıtlar: "onlar her işlerini bana bırakırlar".
aa ilkkez duydum.bende..benimde saclarim tum beyaz simdiden..kina yakiyorum .beyazlari gordukce moralim bozuluyosağ ol gülüm neyini merak ediyorsun fotodakinin yanları kafa derisi görünecek kadar kısası gibi işte gülüm :))
beyazlar da çoğalmış sarımsaklı serumum bitti şimidi çörek otlu serumu sürmeye başlıycam ki daha beyazlamasın dökülüp yeni çıkanlar da koyu çıksın , eğer dedikleri doğruysa gri saçları tekrar siyaha çeviriyormuş çörek otu yağı
boyun kacti canimİnşallah canım surda hedefe az kaldı benim koca da diyor yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin pes etme diyor desteğinden dolayı biraz motive oldum
yalniz oynuyosa bisey llmaz canim.sonucta temiz havayada ihtiyaci var cocuklarin.Bugün burada çok kar yağdı karşı komşunun çocuklar aşağıya kar oynamaya indiler kızım da gördü nasıl ağladı nasıl ağladı ben de ineyim nolur çok sıkıldım diye bakıcıyla biraz gönderdim ya ama açık alandı bişe olmaz diye Ümit ederek duayla gönderdim valla
asil.su icmezsen vucudun daha cok odem.tutar canimsu içmeye korkuyorum ya bunu nasıl kafamdan atabılırım eskıden delı gıbı su ıcrdım sımdı tartıda artı gorucem dıye ıcemıyorum nasıl bır psıkolojıdır cozemedım
ben kobay olurum çörek otu serumu yağı neyse işte kullanmaya bu gün başladım hafta da 2 kere sürülüp 2 saat bekleyip yıkanıyor şampuanını da almıştım beraber kullanayım bitinceye kadar saçlar da uzar belli olur griler siyaha dönüyor mu dönmüyor mu :)ayni benim babamda oyle.askim canim der..anneminde demesini ister..ama annem zamaninda dedittirseydin derdim.simdi agzim alisik degil diyemiyom.diyo..
gule gule kullan abla.iyi cesaret etmissin turbanli olsanda:))
evet ceddar peyniri.aklima gelmedi
aa ilkkez duydum.bende..benimde saclarim tum beyaz simdiden..kina yakiyorum .beyazlari gordukce moralim bozuluyo
boyun kacti canim
yalniz oynuyosa bisey llmaz canim.sonucta temiz havayada ihtiyaci var cocuklarin.
asil.su icmezsen vucudun daha cok odem.tutar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?