- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.161
bu hafta çok kötüyüm evet canımaksam lavas olmasa iyiymis ama saat erkenmis
kuru fasulye tartiya yakin olmasa iyiymis cabim
afiyet olsun gayet guxel bence
lahmacun bir bari olsaymis.allah tan erken yemissin
cok az olmamismi sifaci kardesim
guzel olmus afiyet olsun canim
afiyet olsun canim
afiyet olsun gayet guzel canim
Yorgunluktan demek bakEşime baya kiziyodum ben yeni iş kurduğundan beri ev işlerine yardim etmiyo diye. Yorgunluğu bahane mi ediyo ya böyle alışıp sonra bana hiç yardım etmezse falan diyodum içimden. 2 gündür evdeydi baktım değişmemiş direk mutfağa giriyo yemeğe yardıma. Sonrasında toplayıp çay falan demliyo. İcim rahatladı valla
Geçmiş olsun canım yarın tartıya iyi yansırKizlarr aksamdan beri karin agrisi mahvetti beni. Afedersiniz cir cir olmusum tuvaletle kanka olduk
Simdi rahatladim gibi uyku akiyor gozumden.
Bu sipalar beni cok yoruyorlar tum gun surekli hareket hakindeyiz.
İyi geceler cok guzel uyuyup dinlenin.
Bil eksili bir sabah olsun
Evettt yaa karıştıKiz gunleri mi karistirdin
Yorumladigin menu dunun carsamba menum canim
Bugunki baska
Anladim canim ben. Evet ya bana da iyi geliyor yulaf.Canı Canım yulaf iyi geldi diyecektim yanlış yazmışım
Evet anladim haklisin. Ben ilk diyetimde baya bi kesmiştim yediklerimi sonra kilo vermem durunca azaltacak bir şey bulamamistim. Uzun bi süre verememistim.İnşallah öyle olmaz canımÖzledim okulu, çocukları
Yani sanmıyorum canım her vücudun kendine özel bazal metabolizma hızı var sonuçta ve gün içinde yaktığın kalorilerin toplamını geçmezsem kilo alacağımı yani eski kara düzen yersem elbet alırım ama örneğin metabolizma hızım 1500 kaloriyse ve gün içinde 500 kalori harcayabiliyorsam yediklerim 2000 kaloriyi geçmedikçe Almam ama tabi ben normal insanlar gibi yemeyi bilmediğim için bi oturuşta 2000 kaloriyi de yiyebilirim maalesef
[/QUOTE]süt olsun diye sütüm gidiyoo
Ekmek yulaf bulgur acep neden aynı günde olmuş
Seni tebrik ederim cnm bn asla tek öğün dayanamam
Akşam ekmek yerine şöyle ton balıklı salata falan güzel olurdu
Ha bn ton balığı yiyebiliyor muyum hayır
aynenn cok azdi yaagayet guzel canim
afiyet olsun canim.keske bulgur hic olmasaymis bugun.ama corba icinde azdir herallde
kabakli yogurt cogunluk yogurt heralde.buna ragmen bu kadar yiyemezdim heralde.su kabagi bu sekilde sevemedim bir turlu
aksam ekmek olmasa guzel olurmus.ama emzirdigim icin yiyorum diyordun
Cok iyi anliyorum seniii bendede durum ayniYa spor yapmaya vakit ayiramiyorum çocuk uyanıkken durmuyor uyuyorken de biriken ev işi anca
ölçülü yapmiyorum cnm ben göz karariTarif alalım madem
tatlim karbon sadece sizin orda degil bizim milletimizin aliskanligiHidrolik
Evet abla malesef bizim burada karbonhidratlı beslenme tarzı ve et yemekli. Sebze yemek pek tuketilmiyot Bu hafta evde ya misafir vardı yada ben bır yerlerdeyim diye dikkat edemedim. Yalnız olunca daha dikkatli bi şekilde ilerliyorum
seninde menün güzelCiğer sote yapacağım yanına da sumaklı soğan salatası abla
Almanlar diyor ya “Nein” 14’e kadar vaktimiz var en iyisi geç tartılmak susuzluk beni zorlamasa olabildiğince geç tartılırım
Meyvesiz ödem cayi yapsana cnmben niye guzel eksi goremıyorumpazartesiden bu yana pek bısey oynamadı
Sen diyince geldi aklıma Bak takip ettiğim bi bloggerın kilo verme durmasıyla ilgili bi yazısı vardı okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar “Kilo verme durdu” problemine farklı bakışEvet anladim haklisin. Ben ilk diyetimde baya bi kesmiştim yediklerimi sonra kilo vermem durunca azaltacak bir şey bulamamistim. Uzun bi süre verememistim.
2 ay kadar önce ilk bu tarz kestirmeye karar verip oğluma söylediğim de sakın seninle konuşmam diye tafra yaptı sıpa leen sen benim saçımı ne ara görüyorsun binde bir dedim (hep mutfakta oturuyorum ya saçım dökülmüş görürsem tiksiniyorum diye kapalı saçım hep) eşim çok bir şey demedi kökü ben de gülüm kel mi kalayım bak yanlardan nasıl azalmış sarımsak serumunu rahat sürmek için demiştim hatta arkaları kendi düzeltti saçımınGüzel günlerde kullan bacım sen, de ben onu yaparsam benim herif beni kesin boşar
Omuzlarda kestirdiğimde bile bi ton laf saymıştı ne kadar kısa olmuş diye
Kısa saça hiç tahammülü yok adamın
çok iyi yapmışsın gülüm valla ben küçük çocuklu çalışan kadınların saçlarıyla nasıl uğraştıklarını hep düşünürüm açık kapalı fark etmez o şaç yıkanıp kuruyacak elbette açık olanların bir de şekil verme derdi var tabiKesinlikle bende 6 ay önce kestirdim bombeli seninkinden az uzun şimdi biraz uzadı da kısa saç çocukluysan hele çok rahat
adamın günahını almışsın kızzz cidden çok yoruluyormuş demek ki, sağ olsun bak yine yapıyor :)Eşime baya kiziyodum ben yeni iş kurduğundan beri ev işlerine yardim etmiyo diye. Yorgunluğu bahane mi ediyo ya böyle alışıp sonra bana hiç yardım etmezse falan diyodum içimden. 2 gündür evdeydi baktım değişmemiş direk mutfağa giriyo yemeğe yardıma. Sonrasında toplayıp çay falan demliyo. İcim rahatladı valla
yediğin bir şey mi dokundu , kapı cam v.s. mi açtın da üşüttün acaba geçmiş olsun gülüm , iyi tarafından bak yarına güzel eksi geliyiiiii:)))Kizlarr aksamdan beri karin agrisi mahvetti beni. Afedersiniz cir cir olmusum tuvaletle kanka olduk
çok iyi olmuş gülüm bebeklere çocuklara bulaşmıyor bu virüs onlarda hücrelerde henüz oluşmamış bir şey varmış yetişkiler de oluyormuş o hücrelere yapışıyormuş virüs, o yüzden çocuklarda hiç görülmüyor çünkü bulaşıp tutunamıyormuş(eşim okumuş o da bana böyle yarım yamalak anlattı ) :)) o yüzden için rahat olsun gülüm eşin de evde artık allahın izniyle hiç bir şey olmazKızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah
mefkuşum yarın herkes mercimekli köfte yapacak furyayı başlattınölçülü yapmiyorum cnm ben göz karari
Mecimegi duduklude hasliyorum iyice
Ince bulguru ilave ediyorum bulamac gibi olacak ne katı nede cok sivi kapagini kapatip dinlendiriyom
Sogan biber salca kavuruyom
Hepsini karistirip tuz kararabiber pul biber kimyon biraz zeytinyagi yoguruyom
Maydonoz yeşil sogan koyup tekrar karistiriyom
Yarin yaparsam olcmeye calisayim :)
askrhpozitif
tatlim karbon sadece sizin orda degil bizim milletimizin aliskanligi
Herkesin evinde, gittigi yerde oluyor
Ama saglikli olmak, kilo vermek istiyorsak bu aliskanligimizdan vazgecmeliyiz
Listede bazi arkadaslar kendini tutup yemiyorsa, digerleride dikkat etmek zorundalarki kimsenin emegi heba olmasin
Çünkü her verilen yada alinan gr takim yuzdesini etkiliyor
seninde menün güzel
Her zaman ayni saatte tartilmak en dogrusu aslinda cnm
İşe gittigim zaman 5 de tartiliyom :)
Meyvesiz ödem cayi yapsana cnm
Suyu az mi iciyosun
amin gülüm , ben de haber başlıklarını bir okuyayım hemenTürkiyede sayı hızla artıyor 359 a yükselmiş, 4 kişi vefat etmiş. Şehitlerimizde var mekanları cennet olsun inşallah
yukarda yazdim tatlimEeee tarif ver bari ablam yaa bizde nasiplenelim
acik havaya cikarin cocuklari cnmBugün burada çok kar yağdı karşı komşunun çocuklar aşağıya kar oynamaya indiler kızım da gördü nasıl ağladı nasıl ağladı ben de ineyim nolur çok sıkıldım diye bakıcıyla biraz gönderdim ya ama açık alandı bişe olmaz diye Ümit ederek duayla gönderdim valla
tatlim youtubedan bel egzersizleri yapsanaHergün spor yapıyorum fıtığım azdı yinesiz napıyorsunuz? Gerginim şuan yememek için kendimi tutuyorum
gecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttunKizlarr aksamdan beri karin agrisi mahvetti beni. Afedersiniz cir cir olmusum tuvaletle kanka olduk
Allahin izniyle bisey olmaz insallah cnmKızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah
Yarın mecburen onuda eklicem sporuma, biktim bu fitiklardanyukarda yazdim tatlim
acik havaya cikarin cocuklari cnm
Zaten onlara bulasmiyomus dicektimki ekim güzel aciklamis
tatlim youtubedan bel egzersizleri yapsana
gecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttun
Allahin izniyle bisey olmaz insallah cnm
Seninde almanya işi yatti heralde
Ben alışığım zaten canm kaç aydır evdeyim eşimn evde olması benim, çocuklar ve ev işleri için baya iyi oluyor. Bazen kızımla eşimn okulda olduğu miniğiminde uyuduğu yalnız sessiz zamanları da özlemiyor değilimSizin de Allah yardımcınız olsun ablacım. Elimizden geleni yaptıktan sonra Allah'a dayanıp güvenmek lazim...
Eşim evdeydi canım Salı Çarşamba. Kardeşim de evde malum okul yok. Nasıl geçti günler anlamadım. Tüm gün mutfakta geri kalan vakitler derste sonra da yorgun argın gelip uykuyla
Bu olay bana hiç yaramadı. Bugün ders saatimi karıştırmışım velim msj attı öyle farkettim. Gidince dedim kusura bakmayın tüm düzenim allak bullak oldu herşeyi karıştırdım.
Sizler napiyosunuz herkes evde zor oluyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?