Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bu hafta çok kötüyüm evet canım

Kizlarr aksamdan beri karin agrisi mahvetti beni. Afedersiniz cir cir olmusum tuvaletle kanka olduk

Simdi rahatladim gibi uyku akiyor gozumden.
Bu sipalar beni cok yoruyorlar tum gun surekli hareket hakindeyiz.
İyi geceler cok guzel uyuyup dinlenin.
Bil eksili bir sabah olsun

Yorgunluktan demek bak allahım keyfini bozmazın inş

Geçmiş olsun canım yarın tartıya iyi yansır
İyi geceler canım

Kiz gunleri mi karistirdin
Yorumladigin menu dunun carsamba menum canim
Bugunki baska
Evettt yaa karıştı
Canı Canım yulaf iyi geldi diyecektim yanlış yazmışım
Anladim canim ben. Evet ya bana da iyi geliyor yulaf.
Evet anladim haklisin. Ben ilk diyetimde baya bi kesmiştim yediklerimi sonra kilo vermem durunca azaltacak bir şey bulamamistim. Uzun bi süre verememistim.
[/QUOTE]süt olsun diye sütüm gidiyoo
aynenn cok azdi yaa
Ya spor yapmaya vakit ayiramiyorum çocuk uyanıkken durmuyor uyuyorken de biriken ev işi anca
Cok iyi anliyorum seniii bendede durum ayni

Kızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah

Tarif alalım madem
ölçülü yapmiyorum cnm ben göz karari
Mecimegi duduklude hasliyorum iyice
Ince bulguru ilave ediyorum bulamac gibi olacak ne katı nede cok sivi kapagini kapatip dinlendiriyom
Sogan biber salca kavuruyom
Hepsini karistirip tuz kararabiber pul biber kimyon biraz zeytinyagi yoguruyom
Maydonoz yeşil sogan koyup tekrar karistiriyom
Yarin yaparsam olcmeye calisayim :)
askrhpozitif
tatlim karbon sadece sizin orda degil bizim milletimizin aliskanligi
Herkesin evinde, gittigi yerde oluyor
Ama saglikli olmak, kilo vermek istiyorsak bu aliskanligimizdan vazgecmeliyiz

Listede bazi arkadaslar kendini tutup yemiyorsa, digerleride dikkat etmek zorundalarki kimsenin emegi heba olmasin
Çünkü her verilen yada alinan gr takim yuzdesini etkiliyor
Ciğer sote yapacağım yanına da sumaklı soğan salatası abla
Almanlar diyor ya “Nein” 14’e kadar vaktimiz var en iyisi geç tartılmak susuzluk beni zorlamasa olabildiğince geç tartılırım
seninde menün güzel

Her zaman ayni saatte tartilmak en dogrusu aslinda cnm
İşe gittigim zaman 5 de tartiliyom :)
ben niye guzel eksi goremıyorum pazartesiden bu yana pek bısey oynamadı
Meyvesiz ödem cayi yapsana cnm
Suyu az mi iciyosun

Güzel günlerde kullan bacım sen, de ben onu yaparsam benim herif beni kesin boşar
Omuzlarda kestirdiğimde bile bi ton laf saymıştı ne kadar kısa olmuş diye
Kısa saça hiç tahammülü yok adamın
2 ay kadar önce ilk bu tarz kestirmeye karar verip oğluma söylediğim de sakın seninle konuşmam diye tafra yaptı sıpa leen sen benim saçımı ne ara görüyorsun binde bir dedim (hep mutfakta oturuyorum ya saçım dökülmüş görürsem tiksiniyorum diye kapalı saçım hep) eşim çok bir şey demedi kökü ben de gülüm kel mi kalayım bak yanlardan nasıl azalmış sarımsak serumunu rahat sürmek için demiştim hatta arkaları kendi düzeltti saçımın
bu gün öğlen işe yollarken çok mu çikiinn olmuşum gülüm dedim yook çirkin değil dedi oğlanın saç tarzıyla aynı gibiyiz o da üstleri uzatıyor dün gördü bana taklitleri asıllarını yaşatır dedi güya ben taklitmişim dana yaa

Kesinlikle bende 6 ay önce kestirdim bombeli seninkinden az uzun şimdi biraz uzadı da kısa saç çocukluysan hele çok rahat
çok iyi yapmışsın gülüm valla ben küçük çocuklu çalışan kadınların saçlarıyla nasıl uğraştıklarını hep düşünürüm açık kapalı fark etmez o şaç yıkanıp kuruyacak elbette açık olanların bir de şekil verme derdi var tabi
küçük çocuk varsa banyoya hatta levaboya bile hızlı girip çıkmak yemeği hızlı yemek demek

adamın günahını almışsın kızzz cidden çok yoruluyormuş demek ki, sağ olsun bak yine yapıyor :)

yediğin bir şey mi dokundu , kapı cam v.s. mi açtın da üşüttün acaba geçmiş olsun gülüm , iyi tarafından bak yarına güzel eksi geliyiiiii:)))

çok iyi olmuş gülüm bebeklere çocuklara bulaşmıyor bu virüs onlarda hücrelerde henüz oluşmamış bir şey varmış yetişkiler de oluyormuş o hücrelere yapışıyormuş virüs, o yüzden çocuklarda hiç görülmüyor çünkü bulaşıp tutunamıyormuş(eşim okumuş o da bana böyle yarım yamalak anlattı ) :)) o yüzden için rahat olsun gülüm eşin de evde artık allahın izniyle hiç bir şey olmaz

mefkuşum yarın herkes mercimekli köfte yapacak furyayı başlattın

Eeee tarif ver bari ablam yaa bizde nasiplenelim
yukarda yazdim tatlim
acik havaya cikarin cocuklari cnm
Zaten onlara bulasmiyomus dicektimki ekim güzel aciklamis
Hergün spor yapıyorum fıtığım azdı yine siz napıyorsunuz? Gerginim şuan yememek için kendimi tutuyorum
tatlim youtubedan bel egzersizleri yapsana
gecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttun
Allahin izniyle bisey olmaz insallah cnm

Seninde almanya işi yatti heralde

Yarın mecburen onuda eklicem sporuma, biktim bu fitiklardan

Ben alışığım zaten canm kaç aydır evdeyim eşimn evde olması benim, çocuklar ve ev işleri için baya iyi oluyor. Bazen kızımla eşimn okulda olduğu miniğiminde uyuduğu yalnız sessiz zamanları da özlemiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…