- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.181
Canım yüklenmesene kendine seni duyanda 80-90 kilosun sanarHergün spor yapıyorum fıtığım azdı yinesiz napıyorsunuz? Gerginim şuan yememek için kendimi tutuyorum
Yok canım işte bende bu tarz tamamen ters tepiyorAslında doğru söylemiş ya bazen öyle oluyor gerçekten
Sağol ablacımyukarda yazdim tatlim
acik havaya cikarin cocuklari cnm
Zaten onlara bulasmiyomus dicektimki ekim güzel aciklamis
tatlim youtubedan bel egzersizleri yapsana
gecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttun
Allahin izniyle bisey olmaz insallah cnm
Seninde almanya işi yatti heralde
Senin oğlanla diyaloglarınız beni öldürecek2 ay kadar önce ilk bu tarz kestirmeye karar verip oğluma söylediğim de sakın seninle konuşmam diye tafra yaptı sıpa leen sen benim saçımı ne ara görüyorsun binde bir dedim (hep mutfakta oturuyorum ya saçım dökülmüş görürsem tiksiniyorum diye kapalı saçım hep) eşim çok bir şey demedi kökü ben de gülüm kel mi kalayım bak yanlardan nasıl azalmış sarımsak serumunu rahat sürmek için demiştim hatta arkaları kendi düzeltti saçımın
bu gün öğlen işe yollarken çok mu çikiinn olmuşum gülüm dedim yook çirkin değil dedioğlanın saç tarzıyla aynı gibiyiz o da üstleri uzatıyor dün gördü bana taklitleri asıllarını yaşatır dedi güya ben taklitmişim dana yaa
Uu geçmiş olsun canm.Kizlarr aksamdan beri karin agrisi mahvetti beni. Afedersiniz cir cir olmusum tuvaletle kanka olduk
Simdi rahatladim gibi uyku akiyor gozumden.
Bu sipalar beni cok yoruyorlar tum gun surekli hareket hakindeyiz.
İyi geceler cok guzel uyuyup dinlenin.
Bil eksili bir sabah olsun
ise yararsa soyle abla bende denerim:))ben kobay olurum çörek otu serumu yağı neyse işte kullanmaya bu gün başladım hafta da 2 kere sürülüp 2 saat bekleyip yıkanıyor şampuanını da almıştım beraber kullanayım bitinceye kadar saçlar da uzar belli olur griler siyaha dönüyor mu dönmüyor mu :)
bende kesicem ama seninki kadar yapamam :))saçlar için güle güle kullan diyen herkese teşekkürler size de tavsiye ederim banyo da 1 dk da saç yıkama işi bitmiş oluyor 1 dk da fön
ne guzel canim demekki yorgunluktanmis:)Eşime baya kiziyodum ben yeni iş kurduğundan beri ev işlerine yardim etmiyo diye. Yorgunluğu bahane mi ediyo ya böyle alışıp sonra bana hiç yardım etmezse falan diyodum içimden. 2 gündür evdeydi baktım değişmemiş direk mutfağa giriyo yemeğe yardıma. Sonrasında toplayıp çay falan demliyo. İcim rahatladı valla
hemen hemen ayni boydayiz:)ama benim hedefim 58 :)1.64 canim
Sporumu yapinca birakamiyorum bagimlilik oluyorCanım yüklenmesene kendine seni duyanda 80-90 kilosun sanar
Ben 55 olmak istiyorum ama olursam da bı 52 53 u görmek isterimise yararsa soyle abla bende denerim:))
bende kesicem ama seninki kadar yapamam :))
ne guzel canim demekki yorgunluktanmis:)
hemen hemen ayni boydayiz:)ama benim hedefim 58 :)
Çarşambaydı canım zatenGüzel menü canim. Sadece su arttirilabilir.
kabakli yoğurt 3 kase misporda iyi yapiyon masallah. Sonucu merak ediyorum.
yani gün içinde çok bir şey yememissin o yüzden pizza çok gelmedi bana erke n de yemissin zaten. Ama spor olsa artik iyi olur sanki.
Bulgurlu köfte nasil oluyo onu merak ettim onun dışında güzel.
akşama kadar 1 bardak sütle nasil dayandin diycem de ramazan da biz nasil dayaniyorsak seninde öyle. Ama merak ediyorum şimdi vücut buna alışsa daha sonra normal yemeye alışınca kilo almaz misiniz.
bulgur pilavi ve buğday bir arada biraz fazla olmuş.su da az sporda olsa iyi olurmus.
Bence patates sulusu olduğu gun bulgur yememelisin.
Güzel spor
Perşembe icin cok iyi menu mmafiyet olsun
lavaş inceyse birşey olmaz diycem ama perşembe olmasaydi daha iyi olur du.
Güzel menü ekmekte 3 lokma çok değilmiş.
Akşam yemedigin için lahmacuna laf yok. Afiyet olsun.
Süper bir kapanış
Afiyet olsun canım benim bu ara sütüm azaldi gibi yaa kizim memede çok uzun kalıyor ve araliklarda azalmaya başladı. Yemeğe de yuklenmek istemiyorum. Bu ara bol salata yeşillik ve yulaf deneyecegim.
VayyyGünaydın Kızlar
Tüm ülke ve hatta dünya olarak güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah
bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,5
Bugün: 64,3
Fark: 2,2
Yüzde: 3,31%
masallah spor azmine.Hergün spor yapıyorum fıtığım azdı yinesiz napıyorsunuz? Gerginim şuan yememek için kendimi tutuyorum
ins canim tarti guzel sonuc verirGeçmiş olsun canım yarın tartıya iyi yansır
İyi geceler canım
esin izin aldiysa biraz daha rahatlamissindir canim. Kilo kontrolunude birakmamisssin elden daha ne olsun. Minnosunda iyice buyumustur artik. Virusu at kafadan guzel vakit gecirinKızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah
yediklerimin yazdiklarim abl dokunacak bisey yemedim.evleri hep havalandiriyorum ama dun banyo yapinca sicacik evde bi usume geldi ustune bi ceket gecirmedim heralde ondan oldu bilemedimyediğin bir şey mi dokundu , kapı cam v.s. mi açtın da üşüttün acaba geçmiş olsun gülüm , iyi tarafından bak yarına güzel eksi geliyiiiii:)))
sagol abla. Herhelde oyle oldu corap giymeyi oldum olasi sevmem evde yerden isitma alev basar beni.Dun banyo yapinca icim usudu ne corap giydim ne ceket. Ondan oldu galibagecmis olsun cnm ayaklarinimi usuttun
sagol canim benimUu geçmiş olsun canm.
İns canimGünaydın Kızlar
Tüm ülke ve hatta dünya olarak güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah
bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,5
Bugün: 64,3
Fark: 2,2
Yüzde: 3,31%
Tebrikler canımCuma:79,9
Bugün:79.0
Fark:0.9
Yüzde:1.12
Bakalım kuzumVayyyGeliyor etap birinciliği
Sağol canımmmasallah spor azmine.
Yememissindir ins aksam yazacaktim ama sakin yeme diye uyku agir basti.
Bende su anda oyle bir ac uyndimki anlatmam seviyelere basladigimdan beri boyle ac uyanmamistim.
Oglene mercimek kofte var benim menudedeMefkurem abla canimi cektirdin yavvv
ins canim tarti guzel sonuc verir
esin izin aldiysa biraz daha rahatlamissindir canim. Kilo kontrolunude birakmamisssin elden daha ne olsun. Minnosunda iyice buyumustur artik. Virusu at kafadan guzel vakit gecirin
yediklerimin yazdiklarim abl dokunacak bisey yemedim.evleri hep havalandiriyorum ama dun banyo yapinca sicacik evde bi usume geldi ustune bi ceket gecirmedim heralde ondan oldu bilemedim
sagol abla. Herhelde oyle oldu corap giymeyi oldum olasi sevmem evde yerden isitma alev basar beni.Dun banyo yapinca icim usudu ne corap giydim ne ceket. Ondan oldu galiba
sagol canim benim
İns canim
Yuzdeye vuruldumtebrikler guzel eksi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?