- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.201
tebrikler canimCuma:79,9
Bugün:79.0
Fark:0.9
Yüzde:1.12
Yüzdeni yanlış hesaplamışsın canım.Gunaydin
cuma 89
Bugün 88.3
Fark 700
Yüzde 0.8
valla bu gıdısle sen gıbı Poni benden daha yakınsınİkimizin mart sonu hedefi aynı bakalım önce kim ulaşacak. Tabiki ben
olsada içmiyorum sorun o işteSu içme isteğin varsa iç canım yoksa vücudun var olan suyu tutup ödem yapabilir
bılıyorım lakın uygulayamıyorumasil.su icmezsen vucudun daha cok odem.tutar canim
keske canımda dınlemezyaa keske otursa evde canim.
esinin izin aldığına cok sevindim canomKızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah
yapayım bugun bakalım abla nasıl olacalölçülü yapmiyorum cnm ben göz karari
Mecimegi duduklude hasliyorum iyice
Ince bulguru ilave ediyorum bulamac gibi olacak ne katı nede cok sivi kapagini kapatip dinlendiriyom
Sogan biber salca kavuruyom
Hepsini karistirip tuz kararabiber pul biber kimyon biraz zeytinyagi yoguruyom
Maydonoz yeşil sogan koyup tekrar karistiriyom
Yarin yaparsam olcmeye calisayim :)
@askrhpozitif
super bir eksi canımGünaydın Kızlar
Tüm ülke ve hatta dünya olarak güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah
bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,5
Bugün: 64,3
Fark: 2,2
Yüzde: 3,31%
gayet güzelCuma:79,9
alla alla niye boyle oldu ki acaba tek ogun le kıtlıga mı gırdıCuma 76.2
Bugün 76.0
Fark -0.2 (% 0.26)
Kızlar moralim bozuldu bu rakamı görünce
Seviyeyi bozma fikrim bile var şu anda.
Seviyelere başladıktan sonra tek öğüne hergün bir saat yürüyüşte eklememe rağmen sonuç bu.
supersın canım
Gayet güzelGunaydin
cuma 89
Bugün 88.3
Fark 700
Yüzde 0.8
Evet canım devam ediyorum şu an. Eşimin işleri tamamen durdu ben de bırakırsam çok zorlanırız. Bir yandan çocukları da düşünüyorum iyice boşta kalacaklar ben de gitmezsem.Allah kolaylik versiin canim. Hala ders vermeye devam mi ediyorusun evlerde.
Aman dikkat et kendine
Canım niye zorluyorsun bu kadar kendini. Belini yormayacak egzersizler yap.Hergün spor yapıyorum fıtığım azdı yinesiz napıyorsunuz? Gerginim şuan yememek için kendimi tutuyorum
Aminnn kuzum ❤Yorgunluktan demek bakallahım keyfini bozmazın inş
İzin alması çok iyi olmuş canım. En azından içiniz rahat eder böylelikle. Nisan başına daha çok var Pınarcim. Ufak ufak dikkat et bir yandan.Kızlar iyi akşamlar biturlu gelemiyorm ya diyet modunada giremedigm icin sanrm bide bu virus olayindan cok tedirgnm biliyorsnuz esim havalaninda teknisyen olarak calisiyor hatta bu ar avrupadan gelen ucaklara giriyorlarmis. Onlar girmeden once dezwnfekte ediliyor kendileride maske eldiven kiyafet vs onlenli giriyorlar ama nede olsa Insan korkuyor. Evde bile mesafeliyiz cocuga dokunmuyor. Neyseki 10 gun daha izin aldi daha yeni izne cikmisti ama sorun etmemisler bende sevindm bakalm full evdeyiz mart sonuna kadar nasl gecicek. Bu ara gelemezsem merak etmeyn kilo konusunu kendimce biraz dikkat ediyorm simdilik 70civarina duseym gerisine artk nisan başı baslarm inşallah
Abla kardeşimin saçlarını bı görsen beline kadar. 15 aylık oğlu var, çocuk doğduğunda zorla kestirmeye gönderdik belinden asagidaydi saçları. Gidip bı parmak kestirip gelmişçok iyi yapmışsın gülüm valla ben küçük çocuklu çalışan kadınların saçlarıyla nasıl uğraştıklarını hep düşünürüm açık kapalı fark etmez o şaç yıkanıp kuruyacak elbette açık olanların bir de şekil verme derdi var tabi
küçük çocuk varsa banyoya hatta levaboya bile hızlı girip çıkmak yemeği hızlı yemek demek
Allah şehitlerimize rahmet etsin, kalanlara da sağlık versin inşallahTürkiyede sayı hızla artıyor 359 a yükselmiş, 4 kişi vefat etmiş. Şehitlerimizde var mekanları cennet olsun inşallah
Ben de severim sessizliği yalnızlığı. Ama böyle herkesin evde olması hoşuma gitmedi değilBen alışığım zaten canm kaç aydır evdeyim eşimn evde olması benim, çocuklar ve ev işleri için baya iyi oluyor. Bazen kızımla eşimn okulda olduğu miniğiminde uyuduğu yalnız sessiz zamanları da özlemiyor değilim
Bu neeeeeGünaydın Kızlar
bildirimimi yapayım
Takıma bak uçuyor maşallah
Tebrikler canımGunaydin
cuma 89
Bugün 88.3
Fark 700
Yüzde 0.78
Tebrikler zehracım çok güzel ilerliyorsunCuma:79,9
Kuzum sana yaramayan bir şey mi var acaba yediğin?Cuma 76.2
Bugün 76.0
Fark -0.2 (% 0.26)
Seviyelere başladıktan sonra tek öğüne hergün bir saat yürüyüşte eklememe rağmen sonuç bu.
Günaydın Kızlar
bildirimimi yapayım
Cuma:79,9
Cuma 76.2
Bugün 76.0
Fark -0.2 (% 0.26)
Cuma 89
Bugun 88.3
Fark 0.7
Yüzde 0.78
Hepinizi tebrik ederimGunaydin
Hayirli saglikli cumalar
Benim tarti dünden bugune kipirdamamis
Dün karbon yemedim ama, cani öyle istemiş demekki :)
Geçen cuma 94
Bugun 91
Fark 3
Yuzde 3.19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?