Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben uykudan uyaniyom cnm o zamana yattiydim geri kalktim
Şükür atlattim yoksa cok pisman olacaktim
O anda bunu bilsende insanin gözü bisey görmüyor
Şu gece yemelerinden bi kurtulsam gündüz zorum yok benim
Benim icin gece 11 den sonra basliyor tehlikeli saatler :))

kız mefkuşummm, sultanımmm, gönülüm kraliçesi , var yaaaa
ben seni çok seviyorum bacımmm
içimden geldi:)))
O kadar samimi, okadar güzel kalplisinki cnm
Sanalda olsa taaaa buraya geliyor samimiyetin
Bende seni cok seviyor ve guveniyorum cnm

Kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Kızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Allah şifa versin canım inşallah tez vakitte toparlanır evladın

Özelliklede bu hafta benım gıbılerın modu dusup Hıc bır sey yapmamışken ama sizin gibi istikrarla hedefden şaşmıyarak azimle gayretle spor yapanları dahada kocaman alkışlamak lazım
Canım sen çok azimlisin en kısa sürede tekrar motive olacağından eminim
Off ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.
Canım iki hafta evdeyim diye dondurucuya bir şeyler yapıp koyuyorum hazırda bir şeyler olsun diye kendimce nefsimi terbiye ediyorum şunu yaptım yemedim bunu yaptım yemedim diyerek kendi kendime daha çok motive oluyorum
Gunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm
Hadi toparlan ve gel pınarcım o kadar kilo verdin yazık etme emeklerine
Günaydın ablacım krizi iyi yönetmişsin yine de gece yediklerini ilk öğününmüş gibi sayarsan akşama da seni tatmin edecek bir öğün hazırlarsan sorun ortadan kalkar bence

Günaydın ablacım krizi iyi yönetmişsin yine de gece yediklerini ilk öğününmüş gibi sayarsan akşama da seni tatmin edecek bir öğün hazırlarsan sorun ortadan kalkar bence
Zehraaaa bunu nerden çıkardın bacim ilk öğün saymayı hiç dusunmediydim

Şu anda aç degilim ama öğlene acikirsam kahvaltimi yaparim

Etap 1.miz gururumuz Jasminium84 sırrı, okumayi ihmal etmeyin

Aynı sayfada iki tane birincimizin sırları var ne kadar gurur verici

Bugünkü yemek planlariniz ne kizlar

Cok şükür evi sebze doldurdum :)) daha bu hafta disari cikmam
Bugun ne yapsam karar vermedim
Kabagi tartiya yakin yapayim diyorum
Evet kabağı perşembe yapsan daha iyi abla,
Ben fırına musakka atıcam abla pilav ve cacık yeter herhalde.. fikir olabilir pilav hariç

abla normalde 19 nısandı kadar konu dagılımı da belli olmayınca tum uni boyunca okuduğum dersleri calısmak gerekti stres hadsafaydı bende. Kazanmayı cok istiyorum bı kez girdim o zaman çalısmamıstım dıgerınde kızım bir aylıktı. Ama sımdı inanılmaz istiyorum Allah buyuk bakalım.
Sabittım aslında bir aydır 66 idim bu ara 68 ı bile gordum tartıda sımdı 67 yım. Ne olacak bu halim yazın hersey normale donerse kardesımjn dugunu var
Abla benim sucum kızlar yokken bu sınava asılmadım cok olan bı sınav da degıl aslında bu kez kazanmam lazım çok rahat bı ısım olacak.
Esım dikkat etse neye yarar bızım milletimiz ozur dilerim ama mal hala ciddiye almıyot çogu seyı.
Kilo konusundq stres benı mahfettı memlekette bile kilo vermıstım ama simdi yeme hissinın onune gecemiyorum. Gece ders calisin a sureklı bırseyler atıyorum agzıma bırde tatlıya sardım ah ah. Toparlancamama kendıme soz verdim.
Senin isler nasıl abla

İyiym canısı baya toparlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…