- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.601
Ben uykudan uyaniyom cnmgece 2 de bozdun sandım gözümü ayırıp okudum helallllll sana mefkuşummmmmmmmmm
erken uyumayı öğrenmemiz lazım hiç olmadı 12 -1 arası uyusak böyle krizler de pek olmaz , hiç üzülme kendinle gurur duy bir iki çerezle nefsinin savaşını yendin sen çok güçlü bir kadınsın
O kadar samimi, okadar güzel kalplisinki cnmkız mefkuşummm, sultanımmm, gönülüm kraliçesi , var yaaaa
ben seni çok seviyorum bacımmm
içimden geldi:)))
Kuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın?Günaydın herkese. Gece 1de sancılandım. Midem sırtım çok kötü kıvrandım. Tomografide aşırı gaz çıktı lavman verdiler afedersiniz biraz rahatlattı ama midem hala çok kötü bi de idrar yolu enfeksiyonumda çok fazlaymış öyle bende durumlar ben yatıyore herkese mutlu sağlıklı günler
Allah şifa versin canım inşallah tez vakitte toparlanır evladınKızlar menü paylaşımı yapamadım küçük oğlum çok ateşlendi 40.2 yi gördük bugün anca azaldı uyuyabildi...vaktinde yapamadığı için gruptan çıkarılmamayı rica ediyorum..
Canım sen çok azimlisin en kısa sürede tekrar motive olacağından eminim
Özelliklede bu hafta benım gıbılerın modu dusup Hıc bır sey yapmamışken ama sizin gibi istikrarla hedefden şaşmıyarak azimle gayretle spor yapanları dahada kocaman alkışlamak lazım
Canım iki hafta evdeyim diye dondurucuya bir şeyler yapıp koyuyorum hazırda bir şeyler olsun diye kendimce nefsimi terbiye ediyorum şunu yaptım yemedim bunu yaptım yemedim diyerek kendi kendime daha çok motive oluyorumOff ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.
Hadi toparlan ve gel pınarcım o kadar kilo verdin yazık etme emeklerineGunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm
Günaydın ablacım krizi iyi yönetmişsin yine de gece yediklerini ilk öğününmüş gibi sayarsan akşama da seni tatmin edecek bir öğün hazırlarsan sorun ortadan kalkar benceGunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))
Zehraaaa bunu nerden çıkardın bacimGünaydın ablacım krizi iyi yönetmişsin yine de gece yediklerini ilk öğününmüş gibi sayarsan akşama da seni tatmin edecek bir öğün hazırlarsan sorun ortadan kalkar bence
Yani ağır oldu bu değil miZehraaaa bunu nerden çıkardın bacimilk öğün saymayı hiç dusunmediydim
Şu anda aç degilim ama öğlene acikirsam kahvaltimi yaparim
YaniiiYani ağır oldu bu değil mi
Aynı sayfada iki tane birincimizin sırları var ne kadar gurur vericiEtap 1.miz gururumuzJasminium84 sırrı, okumayi ihmal etmeyin
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
Evet kabağı perşembe yapsan daha iyi abla,Bugünkü yemek planlariniz ne kizlar
Cok şükür evi sebze doldurdum :)) daha bu hafta disari cikmam
Bugun ne yapsam karar vermedim
Kabagi tartiya yakin yapayim diyorum
Burda gunes olsada rüzgar var baya serinHayırlı günler canlar
Hava mis gibi
Yapacak bişey yok
Bana maşallah son iki gündür hamur işi yedimbu sondu diyim inşallah
Bende Karnibahar kisiri yaparim belkiEvet kabağı perşembe yapsan daha iyi abla,
Ben fırına musakka atıcam abla pilav ve cacık yeter herhalde.. fikir olabilir pilav hariç
Etap 1.miz gururumuzJasminium84 sırrı, okumayi ihmal etmeyin
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Herkese merhaba 10 takim bu hafta birincisi olarak hirs ettim hedefime ulasmak icin ustelik ben hashimato hastasi olmama ragmen azimliyimdir. Gelelim bu hafta neler yaptigima en sabahlari kalkar kalkmaz buzlu su iciyorum yaz kis buzlu su mideye sok etkisi yaratiyor bu doktorumun onerisidir...www.kadinlarkulubu.com
abla normalde 19 nısandı kadar konu dagılımı da belli olmayınca tum uni boyunca okuduğum dersleri calısmak gerekti stres hadsafaydı bende. Kazanmayı cok istiyorum bı kez girdim o zaman çalısmamıstım dıgerınde kızım bir aylıktı. Ama sımdı inanılmaz istiyorum Allah buyuk bakalım.sınav tarihi belli mi hakkına hayırlısıyla inşallah kazanırsın gülüm .
67 dikkat etmezsen bir bakmışsın 70 e dayanmış sonra zorlanmamak için şimdiden en azından dikkat etmeye çalış sabit kalsan bile yeter bence gülüm
Abla benim sucum kızlar yokken bu sınava asılmadım cok olan bı sınav da degıl aslında bu kez kazanmam lazım çok rahat bı ısım olacak.Sende cok özlendin cnm
Masallah 2 cocukla ders calismakda kolay degil. Insallah emeginin karsiligini alirsin
Bu donemde insallah bisey olmadan atlatirsiniz cnm. Eşinin cok dikkatli olmasi gerekiyor
Kilo da baya almışın cnmen azindan bu stresli dönemi sabit kalmaya calisarak gecir, ustune gelmesin daha fazla
AA sende mi basladın abla masallah dıyımSeviyeci kizlar
Ben toz kollajen almistim, kahveme koyuyodum onceden günde 1 ölçek
Acaba almaya devam etsem sevilere zeval gelirmi
O güne gör e baya iyiym Zuhal abla sızı şeklinde ağrı var midem ve etrafında.Poni Bon nasil oldun cnm gectimi ağrın
İyiym canısı baya toparlandımKuzum geçmiş olsun şimdi nasılsın?
Allah şifa versin canım inşallah tez vakitte toparlanır evladın
Canım sen çok azimlisin en kısa sürede tekrar motive olacağından eminim
Canım iki hafta evdeyim diye dondurucuya bir şeyler yapıp koyuyorum hazırda bir şeyler olsun diye kendimce nefsimi terbiye ediyorum şunu yaptım yemedim bunu yaptım yemedim diyerek kendi kendime daha çok motive oluyorum
Hadi toparlan ve gel pınarcım o kadar kilo verdin yazık etme emeklerine
Günaydın ablacım krizi iyi yönetmişsin yine de gece yediklerini ilk öğününmüş gibi sayarsan akşama da seni tatmin edecek bir öğün hazırlarsan sorun ortadan kalkar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?