- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.641
Allah gönlüne göre versin cnmabla normalde 19 nısandı kadar konu dagılımı da belli olmayınca tum uni boyunca okuduğum dersleri calısmak gerekti stres hadsafaydı bende. Kazanmayı cok istiyorum bı kez girdim o zaman çalısmamıstım dıgerınde kızım bir aylıktı. Ama sımdı inanılmaz istiyorum Allah buyuk bakalım.
Sabittım aslında bir aydır 66 idim bu ara 68 ı bile gordum tartıda sımdı 67 yım. Ne olacak bu halim yazın hersey normale donerse kardesımjn dugunu var
Abla benim sucum kızlar yokken bu sınava asılmadım cok olan bı sınav da degıl aslında bu kez kazanmam lazım çok rahat bı ısım olacak.
Esım dikkat etse neye yarar bızım milletimiz ozur dilerim ama mal hala ciddiye almıyot çogu seyı.
Kilo konusundq stres benı mahfettı memlekette bile kilo vermıstım ama simdi yeme hissinın onune gecemiyorum. Gece ders calisin a sureklı bırseyler atıyorum agzıma bırde tatlıya sardım ah ah. Toparlancamama kendıme soz verdim.
Senin isler nasıl abla
sindirimi kolay seyler yemeye calis cnmO güne gör e baya iyiym Zuhal abla sızı şeklinde ağrı var midem ve etrafında.
Seviye 1i bozmamana çok sevindim ayrıca
evdekilere pilav yapabilirsinTavuk düşünüyorum geçen düdüklüde tavuk tandır tarifi gördüm hiç su koymadan en kısık gözde 40 dakika kadar pişiyor onu denemek istiyorum yanına ne yapabilirim karar veremedim ben de
tuuuu tuuuu masallahhhhHey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum
saglikli olmak adina yapilan bi program cnmAbla bu seviye olayı nedir ben mesajları baya kaçırmışım
Nasil olduAfiyet olsun kuzum, ben de dün mercimek köftesi yaptım ilk defa
benimkilere makarna üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıymalı sos bana dünden kalan bir kase tavuk çorbası salata belki birazda sarımsaklı yoğurttan yerim , sarımsaklı yoğurtla ne olsa pek seviyorum kendilerini :))Bugünkü yemek planlariniz ne kizlar
Cok şükür evi sebze doldurdum :)) daha bu hafta disari cikmam
Bugun ne yapsam karar vermedim
Kabagi tartiya yakin yapayim diyorum
inşallah kazanırsın gülüm rabbim emeklerini boşa çıkarmasın , sen şu sınavı bir kazan hayırlısıyla sevinçten kızgın tavaya konmuş buz kalıbı gibi erirsin moral motivasyon çok önemli ,sonra yazın kardeşinin düğünün de aa gelinin ablası da gelinden daha genç görünüyor diye nazar ederler gelip yazarsın buraya kötü kalpli pis nefisliler nazar etti başım ağriiii diye :))abla normalde 19 nısandı kadar konu dagılımı da belli olmayınca tum uni boyunca okuduğum dersleri calısmak gerekti stres hadsafaydı bende. Kazanmayı cok istiyorum bı kez girdim o zaman çalısmamıstım dıgerınde kızım bir aylıktı. Ama sımdı inanılmaz istiyorum Allah buyuk bakalım.
Sabittım aslında bir aydır 66 idim bu ara 68 ı bile gordum tartıda sımdı 67 yım. Ne olacak bu halim yazın hersey normale donerse kardesımjn dugunu var
Abla benim sucum kızlar yokken bu sınava asılmadım cok olan bı sınav da degıl aslında bu kez kazanmam lazım çok rahat bı ısım olacak.
Esım dikkat etse neye yarar bızım milletimiz ozur dilerim ama mal hala ciddiye almıyot çogu seyı.
Kilo konusundq stres benı mahfettı memlekette bile kilo vermıstım ama simdi yeme hissinın onune gecemiyorum. Gece ders calisin a sureklı bırseyler atıyorum agzıma bırde tatlıya sardım ah ah. Toparlancamama kendıme soz verdim.
Senin isler nasıl abla
hay maşallah ponim ne ara geçti zaman o kadar çabuk , sen şimdi gel bir de bana sor dersen o zamanın nasıl geçtiğiniHey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum
Az dikkat edip en azindan almamaya calis cnmAynen abla dikkat ediyorm bu ara tamamen yapamiyorm iste enazindna koruma modunda gibiym ama 65e dusmeliym ya hatta haziran hedefm 63 nisanda kesin sartladim kendmi basliycam diye
Benm annemler bayern tarafda ve en cok olum orda olmus onlard suanda sokaga cikma yasagi var ablam enistem isyerleri kapatmia babami isten cikarmislar cok zor ya Allah herkeze kolaylk versin senin is ne durumda
coook kiskandimmmmKızlar benim koca kendni temizlige verdi evi suprdu sildi dip bucak belki cmlara bile gecebilrm dedibende cocugu uyuttm smdi kahve icicem Adam nasil kendni ise verdiyse sen dokunma git kahve ic dedi bana
bence gece oturup yemeye alistigim icin vucut yine hep istiyor cnm :))evet işte o an insanın gözü bir şey görmezken böyle krizi atlattın ya vallaha kendinle ne kadar gurur duysan az , benim de gündüz aman aman sorun yok akşam 7-10 arası sıkıntılı oluyor bazen niye hep akşam geceleri canımız kuduruyor ki kan şekeri seviyesi mi değişiyor acaba tehlikeli saatleri atlatmanın yolunu bulmamız lazım
karşılıklı olmasa bu kadar sevilir misinnn büyük ablamla akransınız benim için onun gibisin artık cidden çok değerlisin seni sevmeyen 10 kilo alsın kızzz
Seninkilerin menüsü güzelmişbenimkilere makarna üzerine sarımsaklı yoğurt ve kıymalı sos bana dünden kalan bir kase tavuk çorbası salata belki birazda sarımsaklı yoğurttan yerim , sarımsaklı yoğurtla ne olsa pek seviyorum kendilerini :))
kabak baya etkili oluyor sen de son günü yapmak bence de isabetli olur canoom
hakkına hayırlısı olsun inşallah yakın zaman da bu virüs geçer gider de senin de firmadan yakın yerde uygun iş çıkar mefkuşumAz dikkat edip en azindan almamaya calis cnm
Madem 1 nisani baslangic olarak bekliyon :))
Daha dur bismillah, ekonomi cok kötüye gidecek
Sizinkiler icinde üzüldüm
Bütün millet ne yapacak bilmiyorum
Olan yine masum halka olacak
Buyuk sirketler yardimla kendini kurtarir
Bizimde iş yeri kapandi
Nisanin 1 inde diğer leifirmaya gecmistim, ses cikmadi onlardan
Uzaga gondermek isterlerse ben gitmem, cikarim heralde
coook kiskandimmmm
bence gece oturup yemeye alistigim icin vucut yine hep istiyor cnm :))
Ben uykudan kalkip bile hep yerdim :))
Aslinda sen benim gibi degilsin, bilemedim
Seninkilerin menüsü güzelmiş
Sana bu sarimsakda baş dönmesi yapmasin cnm
Bildigim kadariyla yasak degil cnmBenim adam evde gelemiyorum dogru duzgun.
Agzi durmuyor hep biseyler yemek zorunda
Mefkurem ablam sordugun sey hakkinda bir fikrim yok.
Bi soru da benden gelsin seviyeciler hashas hakkinda bi yazi okuyaniniz oldumu.yasak degildir heralde demi.
Bugday yemeyi dusunuyorum aksam hashasli ve karbonu kapatiyirum bugun itibariyle
ooo halledersin sen o odemiDedim ablam tahliller tomografi ultrason vs safra çıkmadı çok şükür. Gazda tomografide çıktı ama hala doğrulamıyorum eşimde iyi ki evde yaa. Serumda ödem yaptı gene 82 olmuşum
sizinki dogru canim.Havalar duzeldi herkes attı sokaga kendını
Evımın karşısı yuruyus alanı park sankı acıklama yapılmış çıkabılırsınız dıye herkes geziyor
Benım kocada elınde bez nereyı sılsem dıye evım içinde gezıyor
Hangısı dogru bılemedım
guzel vakit gecirin ins canimHerkese hayırlı günler hayırlı kandiller
Dün aileme geldik şarjım bitti yoldayken. Gelince de uzun bir süre takamadim şarja. Annem şehir dışında yarın gelecek inşallah. Baya evin büyüğü olarak işler bana kalmış durumda
Dun evden cikicaz birkaç gün donmiycez diye dip köşe temizlik yaptım heryeri dezenfektanli suyla temizledim arkamızdan mikroplar üremesin diye
Kafayı yemiş olabilirim
O kosturmada tartilamadim malesef, aklıma geldiğinde kahvaltı yapmıştım. Eve dönünce mutlaka tartilip yazicam ve kararlı bir şekilde Ramazan'a kadar tekrar devam etmek istiyorum.
Buraya gelmeyi bekliyodum ne zamandır, burada bozacagimi biliyodum çünkü
afiyet olsun canim gayet guzel bence21 Mart menüm
09.30 1 yumurtalı peynirli omlet
2 yk fırın sebze
1 yk yoğurt
16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
5 adet mercimek köftesi
su: 2 lt
hay allahim bizim burda marketlerde var.esim bugun alisveris icin gitti makarna ,un ,tuvalet kagidi hepsi dolu diyirduHiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrindeçok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
canim sinava cocukla calismak zor olmamli.allah kokaylij versin. Gece atistirmadan o saatlere kadar durmak gercekten zor.saglikli biseyler atistir bari canimAblacım merhaba ıyıyım diyelim malum ortalık sıkıntılı gerginim bu konuda kucuk kızım influenza da bile helak olmıstu aklıma geldikçe o gunler endişeleniyorum. Esim ısı geregıde çokça insanla muhattap oluyor. Grip oldu oldum dirildim corona mı Bulastı diyebir aydan fazladır ders çalısıyorum bakanlık sınav yayınladı. O yuzden yoğunum. Sen nasılsın abla cok ozledım burayı da sınav sonrası gelıcem zaten maalesef kilom aldı basını gitti gece 4-5 e kadar ders çalısıyorum yeme ıcme de hak getire nerdeyse 67oldum.
ay ayni ben iki gundur.evdeki herkesi gunduz sekerlemesine yatirdim esimde dahil kafa dinliyorumBugün takım ne kadar sessiz ben de rahmetli babaannemin tabiriyle “ne işim iş ne elim boş” aslına bakarsanız kayda değer bir şey yaptığım da yok boş da kalmıyorum
tebrikler kizlar.Spor listesi Sonuclar
1. Handandandan 1260
2. @medine66 835
3.@zsaracoglu 815
Tebrikler kizlar
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Zsaracoglu --135--200 --+--200--200--+ 80--+ 815
Handandandan -- 180 --+180 --+180-- +180--180--180 -180- 1260
Ucmelekannesi -- 90-- + 210--+ -- +90 --+ -- -- 90 480
@medine66 -- 60+245-- +310 -- -- -- 220-- -- 835
Selensu82-- 120-- 60 -- 150 --105 -- 120-- 60-- 120 735
Ela_Naz-- + -- + -- +135 --+ -- + -- 135 --+ 270
Tugbap-- 90--90 -- 135+ -- + -- 135 -- 135--+ 585
@Dream -- 96+ -- 102+--144 + --45 + 90-- 144-- 157.5+ --+ 778.5
@poni-- +----+--180----+-- 180
-- + -- + -- + -- +-- + -- + -- +
-- + -- + -- +-- + -- + -- +--+
-- + --+--+ -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- +--+
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --+
afiyet olsun canim guzel olmus13:30
6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 kaşık kadar haşlanmış kuşbaşı et
16:00
Tarçınlı Türk kahvesi
18:30
2 kepçe etli kuru fasülye
Zeytinyağlı salata
Su:3ü geçti
Spor: yok
amin canimSelam Kızlar vakalar kayıplar artıyor Rabbım sonumuzu hayır eylesın
guzel menu canim.masallah sporuda birakmiyorsun21 mart
1 yumurta
2 dilim sucuk
3 sünme peynir
2 yeşil 3 siyah zeytin
1 hindi füme
1 ceviz
1muz
14.00
1 hurma
1 kayısı
1 incir kurusu
18.00
1 kaşık mercimekli bulgur
4 kaşık yeşil fasulye
1 kase yoğurt
Su 2650 ml
Spor 30 dk kardiyo 90p
@Tekrardene
afiyet olsun canim.guzel olmu21 mart
10.00
1 kase yogurt
1elma
yarim muz
2 cilek
14.00
1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayisi
1 ceviz
17.00
yarim tabak bulgur pilavi
yanina yarim tabak kadar guvec
1 firinda but
spor yok.su 2.5l
patates azmis gozume gorunmedi o yuzden.afiyet olsun guzelHayırlı geceler hayırlı kandiller
11.00
2 yumurtalı melemen yarısı
2 wasa
5 zeytin
14.00
2 dilim ananas
16.00
1 bardak süt
1 tk
18.30
1 tabak Fırında sebzeli tavuk (3dilim patates var içinde)
1 bardak ayran
Su 2 L
Spor
300 ip atlama 60 p
15 dk Leslie 45 p toplam 105p @Tekrar dene
mercimek kofteyi dengelemissin canim guzelCumartesi menum
13:00
10 sıkım mercimek köftesi
17:00
1kase yogurt
Su :2 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan @Tekrar dene
bozmamana sevindim abla.Gunaydinnn
Saglikli mutlu pazarlar
Bu gece az daha bozuyodumgece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti
Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))
bunu bilmedimi soylemistimSeviyeci kizlar
Ben toz kollajen almistim, kahveme koyuyodum onceden günde 1 ölçek
Acaba almaya devam etsem sevilere zeval gelirmi
nasildi guzeldi demii. Mercimek kofte candirÇok güzel gidiyorsun canım maşallah sana
Afiyet olsun
Cumartesi menün biraz karbonlu olmuş sanki kuzum onun dışında güzelAfiyet olsun
Afiyet olsun kuzum, ben de dün mercimek köftesi yaptım ilk defa
Afiyet olsun kuzum
Gayet güzel
oh ne guzellllllllllKızlar benim koca kendni temizlige verdi evi suprdu sildi dip bucak belki cmlara bile gecebilrm dedibende cocugu uyuttm smdi kahve icicem Adam nasil kendni ise verdiyse sen dokunma git kahve ic dedi bana
Tamam ablacim hazir degil evde vardiBildigim kadariyla yasak degil cnm
Ama ezme seklinde hazir satilanlar olmaz heralde
cok az olmamismi canim.rahatsiz oldugun icinmi yemedin fazlaDünkü menüm
Öğlen
2 burgu peynir
1 avuç çiğ badem
Akşam
3 bulgurlu köfte
Marul
Su 1.5
Spor yok
2 lahmacun cok gibi geldi ama aksam baskada bisey yok guzel canimMerhabalar ctesi
Sabah 12.30
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim ekmek
Aksam 19.00
2 lahmacun
Bol maydanoz yeşillik
Salata
Ayran
Cumlemizin hakkinda hayirlisi cnm bakalim bizi neler bekliyorhakkına hayırlısı olsun inşallah yakın zaman da bu virüs geçer gider de senin de firmadan yakın yerde uygun iş çıkar mefkuşum
benim de neredeyse her akşam bir yeme şekerli isteğim oluyordu su içip bekleyince geçtiğini fark ettiğimden beri su içiyorum aman aman olmuyor şükür de o gözü karartır gibi olduğu zaman su da işe yaramıyor bir meyve de olsa yiyebiliyorum , benim istediğim akşam yemeği yiyip daha ağzıma lokma sürmeyeyim gündüz uyguluyorum akşam bazen işte olmuyor
sarımsak candır bir şey yapmazzzz:)))))))))
Ben oyle dedim ama kesin bisey bilen varsa soylesinTamam ablacim hazir degil evde vardi
Daha ilk haftamiz normal cnmbozmamana sevindim abla.
Benide gece degilde su anda gunduzle zorluyor. Hele dun esim sac boregi istedi allahim o kokunun icinde gercekten iyi durdum.
Cikolatayi simdiden cok izledim
bende caydan uzaklastim bu surecte.zaten kahvaltida cok icerdim ben simdi icemiyorum.cayin yaninda bisey lazim banaCumlemizin hakkinda hayirlisi cnm bakalim bizi neler bekliyor
Benim hic meyve duskunlugum yoktur
Diyet zamanlari dışında pek yememisimdir
Tatli deyince baska seyler daha cazip geliyor :))
Ben zaten suyu cok icerim de
Seviyeye baslayali çaya düştüm iyice yoksa susuzlugum gitmiyor
Tamam abla saat 6-7 ye kadar yorumlari bekliyorum.Ben oyle dedim ama kesin bisey bilen varsa soylesin
Bende kendimden hic beklemiyordum.Daha ilk haftamiz normal cnm
Hafta hafta alisacaz :))
Tabi beynimizide dogru kodlamak lazim
Surekli cnm şunu istiyor bunu istiyor dersek beynimizden silemeyiz :)
Şunu da soylemeden gecmiyim
Sen beni cok sasirttin
Hic seviyelere baslicagini tahmin etmemistim
benim de meyveye düşkünlüğüm yok abur cubur yerine onları yiyorum bilinç altını şekerli istiyorsan al bu da şekerli diye ikna etmem baya sürmüştü :))Cumlemizin hakkinda hayirlisi cnm bakalim bizi neler bekliyor
Benim hic meyve duskunlugum yoktur
Diyet zamanlari dışında pek yememisimdir
Tatli deyince baska seyler daha cazip geliyor :))
Ben zaten suyu cok icerim de
Seviyeye baslayali çaya düştüm iyice yoksa susuzlugum gitmiyor
Hayirdir cnm kötü biseymi olduHayırlı günlerHandandandan kaptanım izine ayrilabilirmiyim zor bir süreçten geciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?