Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugünkü yemek planlariniz ne kizlar

Cok şükür evi sebze doldurdum :)) daha bu hafta disari cikmam
Bugun ne yapsam karar vermedim
Kabagi tartiya yakin yapayim diyorum
İyi yapmışsın sebzeyi. 1 haftadır dışarı çıkmadık hastane dışında. Evde sebze namına bi tek marul var dondurucuda da bamyayla karnıyarık birazda pancar var sebze olarak. Yemeğe de kuru fasulye bulgur yapıyım diyorum ben

Bizde bugün arıtıcı taktıralım dedik kızlar önümüzdeki süreçte yayla suyu doldurmaya gidemez eşim diye. İhlas seçtik ama kullananınız var mı
Ben canım eylülden beri kullanıyorum çok da memnunum kayınvalidemde eski modeli var o da yıllardır kullanıyor o tavsiye etti

Eklentiler

• 1329E3B4-B65A-4CFA-8F96-CB43FFF639C0.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 21
Bugünkü yemek planlariniz ne kizlar

Cok şükür evi sebze doldurdum :)) daha bu hafta disari cikmam
Bugun ne yapsam karar vermedim
Kabagi tartiya yakin yapayim diyorum
Tavuk düşünüyorum geçen düdüklüde tavuk tandır tarifi gördüm hiç su koymadan en kısık gözde 40 dakika kadar pişiyor onu denemek istiyorum yanına ne yapabilirim karar veremedim ben de
Seviyeci kizlar

Ben toz kollajen almistim, kahveme koyuyodum onceden günde 1 ölçek
Acaba almaya devam etsem sevilere zeval gelirmi
Hiç bir fikrim yok abla ama takviye gıdalar sorun olur mu bilmiyorum

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

21 mart
10.00
1 kase yogurt
1elma
yarim muz
2 cilek

14.00
1 avuc beyaz leblebi
2 kuru kayisi
1 ceviz

17.00
yarim tabak bulgur pilavi
yanina yarim tabak kadar guvec
1 firinda but

spor yok.su 2.5l
Afiyet olsun kuzum

Afiyet olsun canım

Sağol canımm
Geçmiş olsun şimdi nasılsın

Hey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum
Bravo canımm
Darısı başımıza

Karıştırmışım cnm komşudaki bundn değil bu ihlasın demi taktıracağımızda bundn sanırım
Aynen canım ihlasın elden taksitle (senetle) aldık cihaz çok fazla yer kaplamıyor ve filtre değişimi veya herhangi bir arıza durumunda ön taraftaki ekranda uyarı veriyor biz de sizin gibi dolduruyorduk temiz sandığımız bi yerden ilk analiz yaptırdık tanıtıma geldiler bizim temiz sandığımız su Çeşme suyuyla aynı çıktı nerdeyse bi tek klor olmadığı için biraz daha berraktı
Kizlar ben baya kaçırmışım bu seviye olayı nedir beni aydınlatır mısınız
Canım Ahmet apa seviye 1 can simidi yazarsan çıkar Google’dan

Cumartesi menum
13:00
10 sıkım mercimek köftesi

17:00
1kase yogurt

Su :2 lt
Spor 45 dk leslie 135 puan @Tekrar dene
Çok güzel gidiyorsun canım maşallah sana
Afiyet olsun

Cumartesi menün biraz karbonlu olmuş sanki kuzum onun dışında güzel Afiyet olsun

21 mart cumartesi
11 30
8 adet mercimek kofte
1kase yogurt
Aci sos ev yapimi seker yok

Sade kahve
Cay
Yesil cay

18.30
1 kase kuru fasulye
1 kase dereotlu yogurt
Aci biber tursusu 3 tane

Su 2 litre
Afiyet olsun kuzum, ben de dün mercimek köftesi yaptım ilk defa

Dünkü menüm
Öğlen
2 burgu peynir
1 avuç çiğ badem

Akşam
3 bulgurlu köfte
Marul

Su 1.5
Spor yok
Afiyet olsun kuzum
Gayet güzel

Aynen abla dikkat ediyorm bu ara tamamen yapamiyorm iste enazindna koruma modunda gibiym ama 65e dusmeliym ya hatta haziran hedefm 63 nisanda kesin sartladim kendmi basliycam diye

Benm annemler bayern tarafda ve en cok olum orda olmus onlard suanda sokaga cikma yasagi var ablam enistem isyerleri kapatmia babami isten cikarmislar cok zor ya Allah herkeze kolaylk versin senin is ne durumda abla

Haklisin cnm insallah gene gelicem hedefe

Canim benimmmm
Hep yok etcem etcem diyip yiyince yuzum Tutmuyor gelmeye ama gelcem insallah

Haklisin cnimm

Hey gidi günler...
1.seviyeye başlayalı tam 31 gün olmuş kendime inanamıyorum

Vay be poni masallah sana kac kilo gitti seviyeye basladigndan beri :)

Yiyipte kilo almayanlardn oldun ha darısı başımıza
inşallah canım sen bu gidişle başaracaksın maşallah diyeyim nazar değmesin
abartsam alırım canım en azından 1 sene aynı kiloda kalsam, kalıcı olur artık inş.

Benm annemler bayern tarafda ve en cok olum orda olmus onlard suanda sokaga cikma yasagi var ablam enistem isyerleri kapatmia babami isten cikarmislar cok zor ya Allah herkeze kolaylk versin senin is ne durumda abla
Çok zor gercekten, benim eşim şuanlık çalışıyor bakalım ne olacak
Babanı neden çıkarmışlar işten

Kızlar benim koca kendni temizlige verdi evi suprdu sildi dip bucak belki cmlara bile gecebilrm dedi bende cocugu uyuttm smdi kahve icicem Adam nasil kendni ise verdiyse sen dokunma git kahve ic dedi bana
Oh ne güzel yengeçti dimi çok belli
Tadını çıkar keyif yap

evet işte o an insanın gözü bir şey görmezken böyle krizi atlattın ya vallaha kendinle ne kadar gurur duysan az , benim de gündüz aman aman sorun yok akşam 7-10 arası sıkıntılı oluyor bazen niye hep akşam geceleri canımız kuduruyor ki kan şekeri seviyesi mi değişiyor acaba tehlikeli saatleri atlatmanın yolunu bulmamız lazım

O kadar samimi, okadar güzel kalplisinki cnm
Sanalda olsa taaaa buraya geliyor samimiyetin
Bende seni cok seviyor ve guveniyorum cnm
karşılıklı olmasa bu kadar sevilir misinnn büyük ablamla akransınız benim için onun gibisin artık cidden çok değerlisin seni sevmeyen 10 kilo alsın kızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…