Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben tırsıyorum ameliyattan bakalım ne zaman aldırırım Insallah olmaz turkıye de ben suan karantina da olanlar olarak dusunup kendimi rahatlatmaya calısıyorum
Almanya’da 84 kişi vefat etti, tespit edilen 24980 kişi Burdada hızla yayılıyor önlem zaten geç alındı
offf Rabbım yardımcımız olsun
ayy abla zaten zor tutuyorum offf ne guzel olur du kahve yanı
Kizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum.
gecmıs olsun canım

Çok teşekkür ederim

Hoşgeldin pınar tatilin günahı ne söyle

Ayy baya gecti uzerinden ama gitmeden 69lardaydm suan 71.5 yani 2bucuk kg 6 gunde

Artik buralarda olmam lazm cnm inşallah kopmak iyi gelmiyor hic

baya olmus canim bence 1 nisana birakma, bence Hemen bile baslasan iyidir

Allah hepimizi korusun ins malesef hepimizde ayni hisler

Hergun basladm diyorm bozuluyor ya listenin onemini tekrar anliyorm

gözün aydınnnn gülüm sonun da bedenen de ruhen de rahatlarsın 1 nisana bomba gibi hazır olursun :)

Inşallah abla gelemiyormki buraya iyice koptm ya

Aynen oyle diyorlar bi nebze insanin ici rahatliyor :)

Aynen abla haziranda gelicektm gerci ama bakalm neolcak inşllah biter ozamana ya
Sizin ordada geldi mi sokaga cikma yasagi

Gunaydinnn

Saglikli mutlu pazarlar

Bu gece az daha bozuyodum gece 2 de cnm okadar tatli istediki o anda evde ne varsa yiyebilirdim. Kendi kendime nerden basladim niye söz verdim diye cok kizdim
Allah biliryor ya grubu falan düşünmedim :) yalniz olsam kesinlikle bozardim
Aklima sizler bide gorumcelerim geldi
2 gorumcemde baslamisti

Bikac ceviz le az fistik yedim
Sabahta tabi aşırı olmasada mide gaziyla uyandim
Hem tatli yemedigim icin sevindim hemde kuruyemis yedim diye üzüldüm
Zavalli mideme acıdım
Tam uyuyup dinlenecegi zaman tekrar kaldirip calistirdim
Sonuc, tam düşmedim ayagim takildi diyelim:))

Gunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm
Insan cok yedigi zaman gelesi gelmiyor cnm
Ama gelmedikce de daha cok yemeye basliyor
Bak sende sınırı aşmışsın
Boyle devam edersen hic farkinda olmadan 75-80 oluvermişin

Merkel bu aksam eyalet baskanlariyla toplanti yapicak
Heralde cikar sokaga cikma yasagi
Çünkü cok cabuk ilerliyor
Zaten NRW de fazla olan eyaletlerden

Sende cok özlendin cnm
Masallah 2 cocukla ders calismakda kolay degil. Insallah emeginin karsiligini alirsin

Bu donemde insallah bisey olmadan atlatirsiniz cnm. Eşinin cok dikkatli olmasi gerekiyor

Kilo da baya almışın cnm en azindan bu stresli dönemi sabit kalmaya calisarak gecir, ustune gelmesin daha fazla

Gunaydin kızlar, hareketli bir velet ve evde olam kocayla hep bi aksiyon halindeyiz ya bide yiyince burya gelmemem gerekiyormus duygusuyla sayfayi bile acamiyorm
gunaydın canım aslında tam tersi daha cok gelmen ıcın neden var bak ne guzel dogumdan sonra hedefine ulastın gerı alma
gunaydın abla cok Sukur bozmamıssın dunden beri bende gel gıtteyım evde abur cubur lar ucusıyor bugun kabak detoksu yapıyorum 2 gundur baya guzel sonuclar aldım bakalım bugun ne olacak

Burda hic bi markette un cesidi namina hic bisey yok cnm :))
Dün oglum baska bi turk bakkalina gitmis
Saticiyida taniyomus
25 kiloluk un varmis, onu aldi geldi :))

Mayayida kurusundan netten alayim
Yaş maya yok

gunaydın abla cok Sukur bozmamıssın dunden beri bende gel gıtteyım evde abur cubur lar ucusıyor bugun kabak detoksu yapıyorum 2 gundur baya guzel sonuclar aldım bakalım bugun ne olacak
Aman sakın bozmayi aklina bile getirme cnm
Baskalarini boşver birbirimize sözümüz var :)) zaten sonrasi pismanlik, emeklerin heba olmasi demek
Bunu milyon kere yasadik
Hem ne guzel ekside görmüşsün
Bu hafta guzel bi eksiyle gel de keyfimiz yerine gelsin

Ben cuma aksami cok yedim diye dun 1.6 artidaydim bugun o gitmiş, dün kisitlamadan normal yedigim halde

Bidaha mercimek koftesi yapinca hem oglen yiyecem hemde az yapicamki, fazla yemeyim :))

İnşaallah canım

kuzumm neyin var niye rahatsızsın

kahve yanı ne kız tarçınlı kahve yada tarçınlı süt dedim yanına kanki arama sabi kahvenin

tam diyecektim ki rahatça yediğin için onları buraya yazmaya gönlün el vermiyordur ondan gelemiyorsundur altta ki mesajını gördüm , listede olmadığın sürece iyi de yesen kötü de yesen ciğerimize basıcaz mecbur evladını atmayan ana gibi , gel kız sevsek de dövsek de bizimsin

gece 2 de bozdun sandım gözümü ayırıp okudum helallllll sana mefkuşummmmmmmmmm
erken uyumayı öğrenmemiz lazım hiç olmadı 12 -1 arası uyusak böyle krizler de pek olmaz , hiç üzülme kendinle gurur duy bir iki çerezle nefsinin savaşını yendin sen çok güçlü bir kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…