Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eline emeğine sağlık canım ne kadar sportif bir takımız Spor yarışması olsa yine bizim takım derece yapardı

Özelliklede bu hafta benım gıbılerın modu dusup Hıc bır sey yapmamışken ama sizin gibi istikrarla hedefden şaşmıyarak azimle gayretle spor yapanları dahada kocaman alkışlamak lazım

bende de maya var un yok bizimkiler de wc rulosunu top niyetine oynuyorlar birde meydan okuyorlar
kofte baya tok tuttu canım bu hafta biraz sıkı tutarım sonrası daha gevsek
ee gülüm evde olup canı sıkılan genel de yemeye veriyor kendini evde olmaya alışık olmayanlar kilo alacak bu gidişle
valla abla esim paket paket abur cubur almıs bir baslasam tam baslarım
bende birgün yapmadımya soğukluk girdi araya evde dolapları boşaltıp yerleştirdim hep ama yinede zaman geçmiyor
Bakalım ben kac gun devam edıcem

Gercekten cok onemlı taharetlenmeden once kullanıyoruz kullanmadan nasıl yapalom

grs canim kendine iyi bak
sorun oldumu daha teli elime alasim gelmiyor
okumustum bunu ve hak vermistim
cok gecmis olsun canim tez vakit sagligina Kavus insallah

Kolay gelsin ustalara
sagol canim yarine bitiyo insallah
inşallah bir gün de biter inşaat işi resmen başka yer batmaz da bitince balkonun keyfini çıkarırsın inşallah gülüm
yarin icin 1 saatlik is kaldi sadece:))
ben aldirdim 2 sene oldu cok rahatim simdi..keske onceden olsaydim diyorum.ozellikle ramzandan cok agrim oluyodu.
Hiç iyi halimiz yok arabanın camını kırıp WC kağıdı calışmışlar Almanya’nın şehrinde çok değerli saklasakmı napsak fazlada yok ama
tobe tobee daha neler duycaz
bende 10 gun oce felan gittigimde un bulamamistim etrafdaki mazalardan..aplamda netto ya gitmisti biraz uzak ordan buldu..kendine alirken banawa aldi 20 kg un haricinde bendz bosey alamadim.
tebrikler kizlar..kaptanim masallah spor puanin yikiyoo
bazen oluyor öyle yapıyorsun yapıyorsun ama ne yaptığın belli olmuyor
baya bi sessiz biara bakım vardı

Emeğine sağlık canım
Handandandan
I Ilyusa
@zsaracoglu
Tebrikler canlar
sagol canim:))
Selam Kızlar vakalar kayıplar artıyor Rabbım sonumuzu hayır eylesın
bende yeni gordum 21 olmus olenlerin sayisi..ama turkiyenin viruse yakalanma hizi italyayida gecmiss..italyada da olu sayisi cinden bile fazla...boyle giderse en kotu tablo turkiyede olacak malesef

21 Mart menüm
09.30 1 yumurtalı peynirli omlet
2 yk fırın sebze
1 yk yoğurt

16.00 2 kepçe yoğurt çorbası
5 adet mercimek köftesi

su: 2 lt

millet böyle yapınca insan varkende almak istiyor, dünyaca kafayı sıyırcaz

Abartmadan alınabilir abla ama bazıların yaptıgı hiç olmuyor market yapıyorlar evi
bazıları cidden sıyırmış gibi stoklayınca ihtiyaç fazlası alımdan marketlerde ürün bulması sıkıntı hem de diğer insanları paniğe sevk ediyor
benim evde 1 paket kuru maya 1-1.5 kilo kadar un var paket süt hiç yok lazım olursa diye hep 1 paket alırım sütçüden hafta da bir alıyorum bir kaç günlük süt bırakıp gerisini yoğurt yapıyorum o yüzden çok alıp koymam fazla yer işgal ediyor :)
ayy aklıma şu kupon çılgınları geldi sabit kendi evim olurda türküye de kuponla alışveriş sistemi gelirse ben de çılgın olacammm

sınav tarihi belli mi hakkına hayırlısıyla inşallah kazanırsın gülüm .
67 dikkat etmezsen bir bakmışsın 70 e dayanmış sonra zorlanmamak için şimdiden en azından dikkat etmeye çalış sabit kalsan bile yeter bence gülüm

Bugün takım ne kadar sessiz ben de rahmetli babaannemin tabiriyle “ne işim iş ne elim boş” aslına bakarsanız kayda değer bir şey yaptığım da yok boş da kalmıyorum
çok hoşuma gitti babaannenin sözü mekanı cennet olsun bu gün ben de aynen öyleydim :))

hahaha çok alemler seninkiler tuvalet rulosuyla top oynamak da zekice gürültü yapmaz bir yere çarpsa çok zarar vermez:)))
bu sene bu kilo işini halledip bitirmek istiyorsan aklının ucundan bile geçirmeyeceksin aburuk cuburuğu çok canın çekerse gündüz tadımlık o kadar tarçınlı kahveye süte mi başlasak ne yapsak sana diyorum güya ama kendime de diyorum aslın da telkin babında

Gercekten cok onemlı taharetlenmeden once kullanıyoruz kullanmadan nasıl yapalom
ben banyoda bakıyorum kıl toz düşmüş hoop tuvalet kağıdını ıslatıp alıyorum( gün de 5-6 defa en azından ) levabonun tezgah kısmın da var hopp tuvalet kağıdını ıslatıp siliyorum, patetes kızarması istedi diyeli oğlum patatesi yıkayıp kağıt havluyla kurutup kesiyorum böyle şeylere dikkat edilir ancak mutfakta normal kurutma bezi kullanıp yıkarız banyoyu normal bezle silip yıkarız , asıl zayici benim sanırsam :)

tembel ustalar bitirememişler bu gün :)))
sağ olsun ablam ne iyi etmiş sana da almış ablalar candır can

Almanya’da 84 kişi vefat etti, tespit edilen 24980 kişi Burdada hızla yayılıyor önlem zaten geç alındı
artık tek önlem genel temizliğe dikkat edip evden çıkmamak
rabbim hepimizi korusun şu an dışarıdan cadden sesler geliyor en büyük asker bizim asker diye toplaşmış asker yolluyorlar ana cadde de baya uzak olduğu halde , kapı cam kapalıyken duyuyorsam kalabalıklar demektir

Kizlar kisura bakmayın biraz rahatsizim alintiladim ama anca dönebiliyorum.
Günaydın Kızlar
Tüm ülke ve hatta dünya olarak güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah

bildirimimi yapayım
Geçen hafta: 66,5
Bugün: 64,3
Fark: 2,2
Yüzde: 3,31%
Tebrik ederim canım çok güzel kilo vermissin. Birinci de olmussun. Bravo bu kilolarda bu kadar vermek cok zor.
Cuma:79,9
Bugün:79.0
Fark:0.9
Yüzde:1.12
Tebrik ederimm canimm. Önümüzdeki cuma daha çok vereceksin gibime geliyor.
Kaptanim bence artik tek öğünde, iki öğün gibi yemeyi birakin. Söyle düzenli saatine göre öğünleri duzenleyip deneyin. Hatta seviye yapmasaydiniz 3 ana 3 ara öğün yapin diyecektim. Bence sizin kilonuz öyle gider.
geçen cuma 106.7
Bu cuma 103
Fark -3.7
Yüzde %3.47

Eki Görüntüle 2606964
oo harika vermissin tebriklerr.
Teşekkürler
Gunaydin

Hayirli saglikli cumalar

Benim tarti dünden bugune kipirdamamis
Dün karbon yemedim ama, cani öyle istemiş demekki :)

Geçen cuma 94
Bugun 91
Fark 3
Yuzde 3.19
Kıpırdamamis hali bile çok iyi bence tebrikler.
Hepinizi tebrik ederim
tesekkurler canim.
Kilo bildirimim ( bugun gece adet oldum bu hafta kötü bekliyordum artıda ve buna rağmen sonuca şaşırdım)
Geçen cuma 63.6
Bugün 63.5
Fark -100 Gr
Yüzde 0.16
Bu hafta motivasyon düşüklüğü yaşadın biraz daha güzel bir sonuç gelmesi dileğiyle
o 9 lari bi daha görmek istemiyorum
wuawww eksiye bakk
tebrikler cok guzel eksi:)
sakin birakma kaptanim.ilkhaftalardakilo kaybi olmayabinir diye biliyorum.
masallahh cok iyi
cok guzel eksi tebrikler:))
daha ne olsun abla
artidan iyidir:)
Teşekkürler

Günaydın kızlar
Bildirimim
Geçen hafta 81.9
Bugün 80.8
Fark 1.1
% 1.34
Yine harikasin geçen hafta da 1.1 gitmişti sanırm. Cok iyi
Kilo bildirimim
Cuma 56.2
Bugün 55.7
Fark 500gr
Iki gün üst üste çiğ köfte yiyince baya şiştim bu evde durma beni ne hale getircek merak içerisindeyim
Tebrikler canim ona ragmen iyi.
kilo bildirimi
gecen cuma 66.3
cuma 65
fark 1.3
yuzde 1.96
Tebrikler cok iyi
kilo bildirmi
geçen cuma 90.8
bu cuma 90.3
fark - 500 gr
tebriklerr ablacimm
sagol canim
Allah yardimcin olsun canim. Cok iyi ilerliyorsun masallah.
Cuma gunu 83
Bugun 82.1
Fark 0.9
Yuzde%1.08

Esımon yemegını verip geliyorum evde caşısıncada hersey saatli bu durum beni zorluyor
tebrikler
Ne guzel bir kilo 55 yaaa harikasin.
Saclarimda bi tane beyaz sac kesfettim Niye sevindim onuda bilmiyorum
,bende de nerdeyse siyah saç kalmayacak.
Gecen cuma 70.5
Bu cuma 69.5
Eksi -1
Yuzde %1.42

Daha cok eksi bekliyordum
tebriklerr gayet iyi bence.
tesekkurler.
Merhabalar
Netim cekmiyor zar zor girdim
Geçen hafta 69.900
Bu hafta 69.300
Fark _600
Yuzde 0.85
tebrikler canim.
tesekkurler canim
birakma lutfen. O kadar emek verip birakmak olmaz.
Kilo veren herkesi ayrı ayrı tebrik ederim kızlar

Veremeyen ve artıdaki arkadaşlar eminim haftaya telafi edersiniz hamişimiz @bi prenses annesi çok iyi gidiyosn
sagol canim.
Kızlar hastaneye gittik mecbur kaldık küçük oğlum ateşlendi ...
Tartıldım .pzartesi 67.1
Bugün:66.4
çok geçmiş olsun canim.Allah sifa versin.
Ya benim kendi ellerimle baklava açmama ne demeli
Off ben diyet falan dinlemez dalar yarisinida bitirirdim. Nasil canim istedi. Ilk evlendigim yil bende çok açtım ve kilolarımın sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…