Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çözebildiniz mı sorunları peki

allah yardimcimiz olsun, Ben öyle iki gün boyunca kek yedim gözümün önünde durdugu icin
Benden vahim durumdasın diyeyim o zaman.
Bende o katır kuturlar 2 aydır var.
Senelerdir var Bende Dr a Hic gitmedim, nedeni ne olabilirki

Ucmelekannesi yoğurt tüketebiliyoruz canım
normal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artik
allah yardimcimiz olsun, Ben öyle iki gün boyunca kek yedim gözümün önünde durdugu icin

Senelerdir var Bende Dr a Hic gitmedim, nedeni ne olabilirki
Amin canim. Mecbur bi evde neler yapilmiyorki.amac gore gore yememek aslinda. Yada ne zaman gorsek bile canimiz cekmeyecek acaba

Menisküs ve kireçlenme olabilir.
Süt içiyorsan süt içmeyi bırak canım
menisküs olsa coktan Belli olmazmiydi canim? Ben hep kireclenme olabilir dide düsünüyordum tabi Dr a Hic gitmedim nedir Tam olarak bilmiyorum.
Agrim olmuyor öyle Cok nadir, süt eskisi gibi tüketmiyorum nadir.. sütün ne zarari olurki?
normal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artik

Amin canim. Mecbur bi evde neler yapilmiyorki.amac gore gore yememek aslinda. Yada ne zaman gorsek bile canimiz cekmeyecek acaba
Evde kaldik beynimize söz geciremiyoruz

Canım ben sardırmıştım 5 kg tencereye çiğden dondurucuya attım az az pişiriyordum bitti

Geçecek canım ilk zamanlar aşırı oluyor tatlı isteği. Evde susamlı kakaolu kek var çok sevdiğim halde canım eskisi gibi çekmiyor

Canım ben sardırmıştım 5 kg tencereye çiğden dondurucuya attım az az pişiriyordum bitti
Benimde sormamdaki zamanlama. Hazir sarili sarma ne guzel oluyor ya. Bizim komsular toplasim her gun birine sariyorlardi yazin tencere tencere buzluga atmalik. Ben cocuklarla hic karismadim aralarina tabi.

Kızlar şimdi Minimalizm üzerine belgesel izledim.
Tavsiye ederim izlemenizi.

Ya çok merak ettim ama saat çok geç yarın fırsat bulabilirsem izleyeceğim
Kuzum bence Niran yanlış anlamış olabilir öğün haricinde yok diye biliyorum ben de senin gibi

Emin misin canım yoğurt öğünlerde yeniyor sadece diye biliyorm

Ya çok merak ettim ama saat çok geç yarın fırsat bulabilirsem izleyeceğim

Kuzum bence Niran yanlış anlamış olabilir öğün haricinde yok diye biliyorum ben de senin gibi
Emin misin canım yoğurt öğünlerde yeniyor sadece diye biliyorm
Kizlar bende oyle biliyorum. Ama heralde kacirdim dedim. Ogun harici bisey yok diye okudum hep.

afiyet olsun abla ama cok iyi dayanmissin o saate kadar..
10:00
Sade kahve

12:30
Kıymalı Bulgurlu kuru patlıcan 3, kuru biber dolması 1 tane
3 kaşık yoğurt

17:30
Kıymalı bulgurlu kuru patlıcan 2, kuru biber dolması 3 tane

Su: şimdilik 2 litre
Spor: şimdilik yok
2 ogunde ayni seyler olunca miktari cok geldi bana sanki..
Hayırlı akşamlar
Sahur 02.00
7 k bulgur pilavı
2 parça tavuk

İftar 19.00
1.5 kepçe taze fasulye
Bol salata
2.5 dilim ekmek

Çay ve kahve icerim
sadece ekmegin miktari cok geldi bana.
Merhabalar annemde virüs çıktı çok büyük bir ihtimalle kime temas ettiyse hastaneye karantinaya alındı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
gecmis olsun.insallah atlatir tez zamanda.
afiyet olsun bence guzel..benimde dolapta fasulye ve lahanam var.2 gundur pisircem ama pisiremedim..kv dede yiyoruz.
23 mart pazartesi
12.00
4 yk kasarli yumurtasiz nenemen
1 domates
3 yesil biber
1 kase yogurt

Aralarda kahve
Yesil cay

18.00
2 yumurta ile dereotlu biberli omlet
4 yesil biber
1 kase yogurt

Su 2.5 litre su
afiyet olsun guzel.menu canim.
en iyisi bian once cocuklara ve esine yedittir bitsin..surekli gozun onunde olup nefsinle basa cikmak zor canim.
afiyet olsun bence guzel
Kızlar şimdi Minimalizm üzerine belgesel izledim.
Tavsiye ederim izlemenizi.

yarin bende bakarim insallah merak ettim.
Menüm
Öğle
Domates
Salatalık
Biber
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç

Akşam 17.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Salata

Su 2lt
Spor yok
afiyet olsun guzel bence
guzel.menu afiyet olsun.2 gunu arka arkaya yazinca 1 gunun menusu sandim
Geçecek canım ilk zamanlar aşırı oluyor tatlı isteği. Evde susamlı kakaolu kek var çok sevdiğim halde canım eskisi gibi çekmiyor
ne guzel canim.ben ne zaman boyle olucam merak ediyorum.
Benimde sormamdaki zamanlama. Hazir sarili sarma ne guzel oluyor ya. Bizim komsular toplasim her gun birine sariyorlardi yazin tencere tencere buzluga atmalik. Ben cocuklarla hic karismadim aralarina tabi.
bizde burda hep boyle yapiyoruz.5 kilo manti felan yapip buzluga atiyoruz.sulu kofte yuvarliyoruz bi kac kilo felan.cok rahat oluyo sonra..yemek icin vaktin olmayinca hemen cikarip pisiriyorum

Yok maalesef iyi hissetmiyorum Ya norolojiye gitmiştim. Suphelense bakardi diye düşündüm bide işlerine karışınca kiziyorlar diye söylemek istemedim
gülüm o zaman stresle baş edemediğin için bilinç altının dışa vurumu olabilir artık yeter rahatla dengemi bozuyorsun diyordur annemin geçtiğimiz bu 1 sene için de aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi çıktı hatta bir kaç kez bayılmış dahiliyeden nörolojiye beyin cerrahına, kulak burun boğaza kadar tüm doktorlara gitti bir şeyi yoktu ama aşırı stres üzüntü artı beden yorgunluğu yaşadı üst üste sebep ortada sıkıntı stres hayır diyememekti yazın gittiğim de konuştum baya 4 ay önce de bendeydi o zaman da sık sık konuştuk şükür artık hiç bayılmıyor tansiyonu sık düşmüyor ,
senin de psikolojik sıkıntının dışa vurumu olma ihtimali çok bence

misal sen bir bardak süt içersen ve sütün sana kilo aldıracağına inanırsan saftirik bilinç altı kilo alman için bedenine o yön de komutları verir bedenin zaten gariban ağasının ne derse onu yapan maraba gibi o 1 bardak sütle 800 gram da 1.5 kilo da alabilirsin çünkü hem süte hem bilinç altına niyeti yükledin emri verdin
zayıf insanların yemekle ilgili aklının ucundan bile bu yediğim bana kilo yapar mı diye geçmiyor ki o yüzden senden 2 kat daha fazla yiyen biri hala zayıf
dikkat et hayatın da diyet yapmamış sağlıksız ve çok yiyen birisi diyet yapıyorum diyip sadece kolayı çikolatayı bırakıp hoop eriyebiliyor çünkü ona inanıyor
biz ne yapıyoruz ne yesek içsek zayıflatır mı şişmanlatır mı kafasındayız odağın da ne varsa onu büyütürsün kilo var yemek var (az ya da çok değil bilinç altı sadece yemeği ve kiloyu anlıyor)
neden zayıflamayı başarıp mezun olanlar geri geliyor çünkü tekrar kilo alma korkusunu atlatamıyor, atlatamıyoruz biz rahat olsak sağdan soldan aman yine kilo almazsın inşallah bile dense içimizden acaba olur mu dedik mi iş bitti geri kilo almaya o anda başlıyoruz
sen şimdi her derin nefes alış verişin de yağlarının yanıp dumana dönüştüğünü ciğerlerinden sigara dumanı üfleyince de bedennden attığını düşünür inanırsan şimdi hemen anındaaaa bedenin yağ yakıp atmaya başlar ama biz acaba dersek ııh olmaz
her şey inançlarla ilgili gülüm :)neye inanıyorsan o sun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…