- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #354.861
Çözebildiniz mı sorunları pekiÇok şükür ablacım iyi gidiyor ev içindeyiz sürekli çocuklar ile Tamamen evde olunca herşey çok zor oluyor genelde onlarla oyna topla kaldır dışarı bile adım atamayınca hiç vakit bulamıyorum birde ufaklığınk sütten kesiyorum bayağı onlarla vakit geçiyor unutması için gece gündüz ☺ eşim bile teli elime almayınca merak etmiş bu gün güvenlik aradı eşiniz size ulaşamıyormuş diye
allah yardimcimiz olsun, Ben öyle iki gün boyunca kek yedim gözümün önünde durdugu icinEn iyisi canim.
Sana soyluyirum ama suanki tatli istegimi anlatamam.dolaptaki islak kekle her kapagi acisimda giz goze geliyoruz.bugun esime ve cocuklara artik bu durun sizde normal beslenin birazcik dedim .surekli biseyler istiyorlar. Kendimi sinamaktan ginaa geldiii.
Kahve ictim fayda etmedi. Minnosum uyusa yatip uyuyacagim ama oda yok.
Senelerdir var Bende Dr a Hic gitmedim, nedeni ne olabilirkiBenden vahim durumdasın diyeyim o zaman.
Bende o katır kuturlar 2 aydır var.
Menisküs ve kireçlenme olabilir.Senelerdir var Bende Dr a Hic gitmedim, nedeni ne olabilirki
normal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artikUcmelekannesi yoğurt tüketebiliyoruz canım
Amin canim. Mecbur bi evde neler yapilmiyorki.amac gore gore yememek aslinda. Yada ne zaman gorsek bile canimiz cekmeyecek acabaallah yardimcimiz olsun, Ben öyle iki gün boyunca kek yedim gözümün önünde durdugu icin
Senelerdir var Bende Dr a Hic gitmedim, nedeni ne olabilirki
Aa inşaallah atlatır canımMerhabalar annemde virüs çıktı çok büyük bir ihtimalle kime temas ettiyse hastaneye karantinaya alındı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
menisküs olsa coktan Belli olmazmiydi canim? Ben hep kireclenme olabilir dide düsünüyordum tabi Dr a Hic gitmedim nedir Tam olarak bilmiyorum.Menisküs ve kireçlenme olabilir.
Süt içiyorsan süt içmeyi bırak canım
Evde kaldik beynimize söz geciremiyoruznormal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artik
Amin canim. Mecbur bi evde neler yapilmiyorki.amac gore gore yememek aslinda. Yada ne zaman gorsek bile canimiz cekmeyecek acaba
Canım ben sardırmıştım 5 kg tencereye çiğden dondurucuya attım az az pişiriyordum bittiafiyet olsun canim. sarma genelde oluyor menulerinde hangi ara sariyorsun ben firsat bulamiyorum.
Kv kara lahana ekmis bahceye gecen gittigimizde vermisti o sarilacak bekliyor hala.
Gerci hic sarmadim bu zamana kadar
sabahki simit ve lavas olmasaymis iyiymis canin
sabahki helva olmasa iyi olurmus canim
gece lahmacunu yiyip yattiysan agir olmus canim.
Aksam de corba falan olsa guzel olurmus
2 lahmacun cok gibi canim. Ama gunu hafif gecirmissin o yuzden gorulmeyebilir
guzel kaptanim
guzel canim afiyet olsun
guzel olmus canim.
kilere kilit vur canim.
Dengelersin mutlaka ama sagliksiz beslenmek icin dogru zaman degil
rabbim sifa versin.gecmis olsun canim
guzel olmus afiyet olsun
Afiyet olsun canim. Benim evde benden baska severek yiyen yok yesil fasulyeyi sizin evde de mi oyle
Geçecek canım ilk zamanlar aşırı oluyor tatlı isteği. Evde susamlı kakaolu kek var çok sevdiğim halde canım eskisi gibi çekmiyorEn iyisi canim.
Sana soyluyirum ama suanki tatli istegimi anlatamam.dolaptaki islak kekle her kapagi acisimda giz goze geliyoruz.bugun esime ve cocuklara artik bu durun sizde normal beslenin birazcik dedim .surekli biseyler istiyorlar. Kendimi sinamaktan ginaa geldiii.
Benimde sormamdaki zamanlama. Hazir sarili sarma ne guzel oluyor ya. Bizim komsular toplasim her gun birine sariyorlardi yazin tencere tencere buzluga atmalik. Ben cocuklarla hic karismadim aralarina tabi.Canım ben sardırmıştım 5 kg tencereye çiğden dondurucuya attım az az pişiriyordum bitti
Ya çok merak ettim ama saat çok geç yarın fırsat bulabilirsem izleyeceğimKızlar şimdi Minimalizm üzerine belgesel izledim.
Tavsiye ederim izlemenizi.
Kuzum bence Niran yanlış anlamış olabilir öğün haricinde yok diye biliyorum ben de senin gibinormal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artik
Yaaa bunu duyduguma cok sevindim su anGeçecek canım ilk zamanlar aşırı oluyor tatlı isteği. Evde susamlı kakaolu kek var çok sevdiğim halde canım eskisi gibi çekmiyor
Emin misin canımnormal iki ogunun disinda yogurt yiyebiliyoruz yani.ben bunu kacirmisim bilmiyordum.ama yataga girdim yemiyim artik
Amin canim. Mecbur bi evde neler yapilmiyorki.amac gore gore yememek aslinda. Yada ne zaman gorsek bile canimiz cekmeyecek acaba
Bence yaparsın balım evde sporda yapsan Yuzde bi milyon yaparsındaha ıyıyım sımdı canım dun sarımsak tukettım o mu yaptı bilmiyorum
bu cuma canım
Amin canım
Ya çok merak ettim ama saat çok geç yarın fırsat bulabilirsem izleyeceğim
Kuzum bence Niran yanlış anlamış olabilir öğün haricinde yok diye biliyorum ben de senin gibi
Kizlar bende oyle biliyorum. Ama heralde kacirdim dedim. Ogun harici bisey yok diye okudum hep.Emin misin canımyoğurt öğünlerde yeniyor sadece diye biliyorm
afiyet olsun abla ama cok iyi dayanmissin o saate kadar..23 Mart Pazartesi
16:00=== 3 yumurta ile pırasalı omlet
2 kk yk tulum peyniri
5 'er adet kaju, badem, fındık, yer fıstığı
2 fincan kabak çekirdeği
1 kase sarımsaklı yoğurt
2 kase çoban salata
Su=== 1.5 lt
Spor=== 70 dk bantta yürüyüş
Fitt_anne 210 puan
2 ogunde ayni seyler olunca miktari cok geldi bana sanki..10:00
Sade kahve
12:30
Kıymalı Bulgurlu kuru patlıcan 3, kuru biber dolması 1 tane
3 kaşık yoğurt
17:30
Kıymalı bulgurlu kuru patlıcan 2, kuru biber dolması 3 tane
Su: şimdilik 2 litre
Spor: şimdilik yok
sadece ekmegin miktari cok geldi bana.Hayırlı akşamlar
Sahur 02.00
7 k bulgur pilavı
2 parça tavuk
İftar 19.00
1.5 kepçe taze fasulye
Bol salata
2.5 dilim ekmek
Çay ve kahve icerim
gecmis olsun.insallah atlatir tez zamanda.Merhabalar annemde virüs çıktı çok büyük bir ihtimalle kime temas ettiyse hastaneye karantinaya alındı iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
afiyet olsun bence guzel..benimde dolapta fasulye ve lahanam var.2 gundur pisircem ama pisiremedim..kv dede yiyoruz.23 mart p.tesi
Sabah 09.30
2 h.yumurta
3 dilim peynir
Yesillik
8 adet kavrulmamış fındık
Ara
Türk kahvesi
Öğle 14.00
2 kepçe yeşil fasulye
3 kaşık bulgur
Ara
1 nar
Akşam 18.45
2 kepçe yeşil fasulye
1 kase yogurt
Su 3 litrw
Spor yok.
Bol yeşil fasulyeli bir gün
Muhtemelen yarin da yiyeceğim
afiyet olsun guzel.menu canim.23 mart pazartesi
12.00
4 yk kasarli yumurtasiz nenemen
1 domates
3 yesil biber
1 kase yogurt
Aralarda kahve
Yesil cay
18.00
2 yumurta ile dereotlu biberli omlet
4 yesil biber
1 kase yogurt
Su 2.5 litre su
en iyisi bian once cocuklara ve esine yedittir bitsin..surekli gozun onunde olup nefsinle basa cikmak zor canim.En iyisi canim.
afiyet olsun bence guzel23 mart
09.45
1 yumurta
1 küçük kase incir uyutması(bunu yemek için kahvalto yapmadım)
14.00
1 kase yoğurt
1 kase tarhana
1 mücver
2 kaşık fırın sebze(kabak havuç karnabahar)
18.00
3 kaşık tarhana
Su 2950
Spor 30 dk yürüyüş 90 p
10 dk iç bacak antrenman 30p
10 dk yan antrenman 30p
Fitt_anne
yarin bende bakarim insallah merak ettim.Kızlar şimdi Minimalizm üzerine belgesel izledim.
Tavsiye ederim izlemenizi.
afiyet olsun guzel benceMenüm
Öğle
Domates
Salatalık
Biber
2 d peynir
1 avuç badem
Havuç
Akşam 17.00
1 çorba kasesi etli bulgur pilavı
Salata
Su 2lt
Spor yok
guzel.menu afiyet olsun.2 gunu arka arkaya yazinca 1 gunun menusu sandimPazar menü (kabak detoksu yapım dedim ama sonu hüsran oldu malesef )
9.30
2 yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
12.30
1 kabak
2 kaşık yoğurt
15.30
1 elma 1 portakal
19.00
1 kase tam tahıllı gevrek
Bugün ki menü
9.00
2 wasa
1kk peynir
1 cay kasigi bal
10.30
1 bardak sade hindiba kahve
1 gün kurusu kayısı
13.00
Baharatlı ve çok az zeytinyağli fırın karnabahar yarım tabak
2 kaşık yoğurt
15.15
1 b süt
2 dilim ananas
18.00
3 parça tavuk göğsü ızgara yağsız
Salata yağsız
Su 2.5 L
400 ip atlama 80 pFitt_anne
ne guzel canim.ben ne zaman boyle olucam merak ediyorum.Geçecek canım ilk zamanlar aşırı oluyor tatlı isteği. Evde susamlı kakaolu kek var çok sevdiğim halde canım eskisi gibi çekmiyor
bizde burda hep boyle yapiyoruz.5 kilo manti felan yapip buzluga atiyoruz.sulu kofte yuvarliyoruz bi kac kilo felan.cok rahat oluyo sonra..yemek icin vaktin olmayinca hemen cikarip pisiriyorumBenimde sormamdaki zamanlama. Hazir sarili sarma ne guzel oluyor ya. Bizim komsular toplasim her gun birine sariyorlardi yazin tencere tencere buzluga atmalik. Ben cocuklarla hic karismadim aralarina tabi.
Daha bitmedi canım aşmamız gereken çok şey var bu ara gidemiyoruz malum salgından dolayıÇözebildiniz mı sorunları peki
gülüm o zaman stresle baş edemediğin için bilinç altının dışa vurumu olabilir artık yeter rahatla dengemi bozuyorsun diyordur annemin geçtiğimiz bu 1 sene için de aşırı baş dönmesi tansiyon düşmesi çıktı hatta bir kaç kez bayılmış dahiliyeden nörolojiye beyin cerrahına, kulak burun boğaza kadar tüm doktorlara gitti bir şeyi yoktu ama aşırı stres üzüntü artı beden yorgunluğu yaşadı üst üste sebep ortada sıkıntı stres hayır diyememekti yazın gittiğim de konuştum baya 4 ay önce de bendeydi o zaman da sık sık konuştuk şükür artık hiç bayılmıyor tansiyonu sık düşmüyor ,Yok maalesef iyi hissetmiyorumYa norolojiye gitmiştim. Suphelense bakardi diye düşündüm bide işlerine karışınca kiziyorlar diye söylemek istemedim
misal sen bir bardak süt içersen ve sütün sana kilo aldıracağına inanırsan saftirik bilinç altı kilo alman için bedenine o yön de komutları verir bedenin zaten gariban ağasının ne derse onu yapan maraba gibi o 1 bardak sütle 800 gram da 1.5 kilo da alabilirsin çünkü hem süte hem bilinç altına niyeti yükledin emri verdinSenin izinden gidiyorum ablam artık
Artık istiyorumki oglen hamur işi yedıgım zaman aksam yogurt la felan geçiştırıyım cok yedim ayagına zayıf olan insanlar gıbı
Yani anlam veremediğim biz tatlı hamur yıyınce sejerımız fırlayıp daha cok yıyoruz ya
Peki erkeklerin ve bazı kadınların neden fırlayıp yemeğe saldırmıyor.
Pisikolejik olarak buna inandırdık kendımızı brnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?