Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Senin nasıl gidiyor canım seviye 1
iyi canım cok Sukur bu hafta hep tek ogun beslendim cuma gunu iddianın son gunu ama seviye suan beni cay ve kahveyi sekersız ıcemıyorum birde meyve zorluyor onun dısında fena degıl
Bende sacayağı gibi canım, 3 'lü kombinasyon...
Anne-koca-kaynana

Hatta kendilerini benim kaynanam sanan 4 adet koca teyzesini de eklersek, ahtapot Kaynanalar birliği
oyyy Allah kolaylık versin ben yılda 2 kere goruyorum o bile yetiyor bana
Bugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
masallah Poni bu seviyeler sanalda cok iyi geldı

Tartı bugun cok mutlu etti beni
iddayi kazaniyomusun :))
1. seviyede toplam kac kg vermis oliyosun canim?
Bende sacayağı gibi canım, 3 'lü kombinasyon...
Anne-koca-kaynana

Hatta kendilerini benim kaynanam sanan 4 adet koca teyzesini de eklersek, ahtapot Kaynanalar birliği
off kaptanim etrafin orumcek aglariyla orulmus resmen...teyzeler ne alaka yaaa..kendi gelinleri yokmu onlara kaynanalik yapsinlar.
Kızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesin hastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş
gittikcegenc yas olumleri olmaya basladi sanki.allah rahmet eylesin

Eşiniz hâkim mi?

6 kilo filan veririm herhalde canm

Tadı acıymış emin misin
valla kabızlığım gitsin de herşeyi içebilirim

Şükür benm artılar gitmiş sabitim bugün
ne mutlu sana yaa ben hala artıyım

O zaman aclik otunu deneyebilirsin.baya etkili diyorlar.
evde yok kuzum ya

şöyle canım, annem tek kız çocuğu, 3 tane erkek kardeşi var ve rahmetli anneannem eski kafa, kızın okumasının gerek olmadığını düşünen bu yüzden annemi okula evin işlerini bitirttikten sonra gönderen bi kadınmış ve çok sevgi görmemiş
Bu bakımdan çok üzülüyorum annem için ve zaman zaman anlayış gösterebiliyorum ama bazen bencil tarafım baskın çıkıp bana yaptıklarını unutamıyorum ve beni üzüyor işte

Sinameki uzun süreli kullanımı zararlı diye biliyorum kuzum
Ben uzun süreli bi çözüm arıyorum artık sıkıldım

Bugün 1.seviye 35. gündeyim iyice alıştım zaman su gibi akıyor kızlar. 2.seviye için heyecanlanıyorum
Darısı başımıza

Beni de unuttu

tontişimle bile görüşmüyorum boşuna mı herkes evlere tıkıldı gülüm bence canın istediği kadar sıkılsa da gidip gelmeyin kolonya da virüsü öldürmez sadece sabitlermiş
Biz hapis gibi yaşıyoruz canım eşim bi işe gidip geliyor, eve başla kimseyi almıyorum annem dahil gitmiyorum iki kapı yanımda düşün
Bi Netto gittim hemen eve
Kızlar dün virüsten vefat eden bi bayan ki Allah rahmet eylesin hastane karşılama birimindeymiş ve yaşı 33müş

Haklisiniz kızlar hata yaptigmi tekrardan anlamis oldm, cok diil bu olaylardan sonra 3 defa mi ne gorustk ama eşleri calisiyor hersey olabillir Allah korusun. Artik uygun bir dille yazicam ben gorusmicegmi.
Bu arada duydumki cenazeler yıkanmiyormus bulasir diye ve mezari bile olmuyormus, artik nekadar dogru bilemem ama insanin icini ürpertiyor ya

Ölenlerden de bulaşıyormuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…