- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.181
Tipik terazi erkeğiEsime kalsa ortalığı oylece bıraktıracak yarın devam edecekmişim Insallah dınlenebılırım sanalda gecmıs olsun canım menulerı yazdım yatiyorum bende ıyı geceler
Bir taşla iki kuş vuruyorumsıkılacak da vaktin yok ya aslın da , vaktin olsa zaten spordasın bacım ne ara aklına geldi :)))
Burda gece 11'e düşmüş diye kombiyi açtımHiç ısınmadı kiyani eskiye göre sıcaktı aslında da 3 gündür filan yağmur yağıyor hep kapalı yakında kar da yağar
İşte böyle böyle -miş gibi yapıcaz gidecek kilolarSukur iyi canim alisiyorum. Tabiki zorlandigim yerler oluyor hala. Mesela kahvaltida bizimkiler sac boregi yediler gecen yapip buzluga atmistim. Bende doymusum da keyf cayi iciyormusum gibi cay ictim yanlarinda
8de kalkılır mı yaGünaydın kizlarrr
Kaç gündür geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz eşim de hep evde dükkanını kapatmak zorunda kaldı müşteri gelmediği için
Dün akşam karar verdik sabah 8 de kalkicaz ikimiz de. Uykuyu düzene sokup bir de spor ekliycez günümüze. Yoksa evde çok tembelleşip bu günler sona erdiğinde hiç dinç olmayacağız. Bugün uygulmaya başladık bakalım ins devam eder
pek iyi gitmiyor cnmgünaydın cancağızımm
nasıl gidiyor mefkuşum çarşambaya tartı da martta 90 rakamını attık şükür diyecek miyiz
Bi dünkü havaya bak bide bugünküHafif kar yagdin Sonra doluSonra yine hafif Kar durdu bu almanyanin havasida ne bilim
Kendi deneyimlerime göre sabah kalktıktan sonra birkaç saat içinde aç karnına yürüyüş daha iyi kilo verdiriyor, yürüdükten sonra da iki saat yemek yememek şartıyla tabi.Spor saatime karar verdim kızım öğle uykusuna yatınca yapacağım çünkü köstek oluyor bana ipimi almak istiyor Leslie yaparsam gelip önümde duruyor ve bugün 70 hedefime tam odaklı uyandımDün doğum gününden kime fotoğraf gönderdiysem zayıflamışsın dediler çok motive oldum
Şimdiye kadar az almış gözüksen de bu kiloyu son 2-3 haftada aldın canım.Günaydın kızlar❤
Bugün tartıldım güncel kilom 87.524+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
Koklayarak kilo verenler bi arkadaşım vardı.Simit yaptm evdekilere kızım çok sever. Kokusuyla doydum bnde
Çok güzel olan yapmışsınız canımGünaydın kizlarrr
Kaç gündür geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz eşim de hep evde dükkanını kapatmak zorunda kaldı müşteri gelmediği için
Dün akşam karar verdik sabah 8 de kalkicaz ikimiz de. Uykuyu düzene sokup bir de spor ekliycez günümüze. Yoksa evde çok tembelleşip bu günler sona erdiğinde hiç dinç olmayacağız. Bugün uygulmaya başladık bakalım ins devam eder
evet dün Cok güzeldi, bugunse sogukBi dünkü havaya bak bide bugünkü
Burdada kar atistiriyor, cok soguk
Bu dogru canim, Sabah ac Karina yapilab spor Gecen gün yediginden yakiyormus, tok karnina yaptiginda yedigini yakiyor.Kendi deneyimlerime göre sabah kalktıktan sonra birkaç saat içinde aç karnına yürüyüş daha iyi kilo verdiriyor, yürüdükten sonra da iki saat yemek yememek şartıyla tabi.
Tok karnına (yemekten birkaç saat sonra) ve akşam yürüyüşleri bana hiç kilo verdirmedi.
Onun için tekrar sabaha aldım yürüyüşü...
Biraz daha verdiğinde helede hedef kilona ulaştığında şok etkisi yapacak herkeste
Dün Zuhal Ablada %2 yıl geçenlerin sarı kartları silinebilir demişti...Niran kaptanım onay verirse silerim sarı kartını canım
You bitirdim onu da güzeldiIlk basta Bende öyle diyordum canim izlemiyorudmizlemeye basladimda iki sezon yayinlanmisti izleyip bitirmistim Hemen dünde 3 sezonu bitirdim simdi 4 ü bekliyorum bence izlemelisin.
ben You da tavsiye ederim bi solukta izlersin
Ablacım sporu daha yapmadık erken kalkmayı uyguladık sadece bugün. Sporu da gün içinde yapicaz inşallah.maşallah gülüm vallaha helal olsun eşinle sana karar verip erkenden kalkıp spor yapmışsınız
İyi pazarlar ablacimmGunaydinlar
Mutlu saglikli pazarlar
Abla eşim hicbisey dusunemiyor şu anda. Hiç müşterisi yok boşu bosuna evden çıkmış olacak.Kapanacak bu gidişle dükkan. İçeride depozito var oradan bir süre ödenecek kira. Ben de derslere son verdim. Daha doğrusu ara verdim, korkuyorum her gün disaridayim sürekli insanlarla iç içeyim. Evde el ele baş başa oturuyoruz yanisen 1 cocukla öyle dersen 2-3cocugu olanlar ne yapsinlar cnm :))
kendim icin dimedim zatenama adillik acisindan yuzde 1.5 la kart siliniyorsa, yuzde 2.5 herzaman yapilabilen kolay bisey degil
Bence daha cok affı hakediyolar :)))
hic bilmiyorumki cnm muhtemelen vucuda karbon girecegi icin etkisi olur
Bide ramazanda saatlerde degisecek
Aksam gec vakit yemek bicogumuza yaramicak
tatlim sen evde kalmayi kendine stres yapiyosun ondan başın agriyor heralde
faydali oldugu soyleniyor ama duzenli denemedim
karnibahar pizza diye aratirsan aynisini brokoliyle yapabilirsin cnm
Brokoliyi haslayip ezdim 1 yumurta biraz peynir karistirdim
Biraz firinda pisirdim pizza tabani olarak
Uzerine domates sos peynir koydum
Ton baligi mantar vs. De konabilir
Tekrar firina
Ama ben brokoliyi sevmiyorum, cok hosuma gitmedi :))
kilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsin
aşırı almamışsın cnm ama bundan sonra daha fazla dikkat etmen lazim
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm
Ne yapmayi düşünüyor eşin
Benim hic canim sikilmiyor
Hemen bakıyorum canım sağolBuradan bi hesapla istersen canım günlük kaç kalori alman gerektiğini.
Ben 1000-1500 kalori arası alıyorum günlük
Günlük Kalori İhtiyacı Hesaplayıcı
Kalori ihtiyacı hesaplama aracıyla kolayca diyete başlayabilirsiniz. Çünkü günlük kalori ihtiyacını bilmek iyi bir diyet oluşturmak için en önemli etken.www.fitekran.com
İnşallah o 40 beden eteğe de sigarsin canım yeter ki bozma.Merhaba hanımlar
Bugün giremediğim 42beden eteğime sığdım
Sırasıyla 40beden duruyor ona da sığarım, bol da durur inşallah
Bizde bebito yok ya rahat batiyo canım8de kalkılır mı yabizim bebitolar olmasa 11e kadar yatarım
GünaydınGunaydinlar
Mutlu saglikli pazarlar
Aynen herkes yemekten şikayetçi bu aralar. Burada motive olduğumuz için şanslıyız bence. Yemenin sonu yok, diyet modundan bı kere çıkınca ipin ucu hemen kaçıyor evde.Çok güzel olan yapmışsınız canım
Zaten herkesin problemi bu süreçten kilo alarak çıkacak olmak.
Tamamdır bundan sonra öyle yapalım o zamanDün Zuhal Ablada %2 yıl geçenlerin sarı kartları silinebilir demişti...
Ama ben biraz zalım kaptanım
"%2.5 vie üzeri gelenlerin tüm sarı kartları silinebilir" şeklinde olsun bence o kural.
İnşallah cnm.You bitirdim onu da güzeldi
Bates motel de güzeldi izlemediysen. Gece uyumayip onu izliyordum baya iyiydi.
Şimdi yine böyle bı dizi arayisindayim.
Ablacım sporu daha yapmadık erken kalkmayı uyguladık sadece bugün. Sporu da gün içinde yapicaz inşallah.
İyi pazarlar ablacimm
Abla eşim hicbisey dusunemiyor şu anda. Hiç müşterisi yok boşu bosuna evden çıkmış olacak.Kapanacak bu gidişle dükkan. İçeride depozito var oradan bir süre ödenecek kira. Ben de derslere son verdim. Daha doğrusu ara verdim, korkuyorum her gün disaridayim sürekli insanlarla iç içeyim. Evde el ele baş başa oturuyoruz yani
Hemen bakıyorum canım sağol
İnşallah o 40 beden eteğe de sigarsin canım yeter ki bozma.
Bizde bebito yok ya rahat batiyo canım
Bu daha işlevsel olur, bunu yapayım hemenkilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsin
Bakarim canim nasilmis diye, la Casa de papel izledinmi nisanda yeni sezonu cikiyorYou bitirdim onu da güzeldi
Bates motel de güzeldi izlemediysen. Gece uyumayip onu izliyordum baya iyiydi.
Şimdi yine böyle bı dizi arayisindayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?