- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.201
19. Haftada(21.02) 84,müşüm cnm şu an 25. Haftadayim 5 haftada 3.5 kilo almışım evet hızlı gözüküyor ama sürekli biseyler yiyip içerek geçirmiyorum kaçırdığım oluyor elbet ama ertesi günü dengelemeye çalışıyorum insAllah dediğim gibi 7-8 kiloda bitirebilirimŞimdiye kadar az almış gözüksen de bu kiloyu son 2-3 haftada aldın canım.
Bana hızlı ilerlemeye başladın gibi geliyor.
Sağlıklı besleniyorsan problem yok tabi.
Harika
Teşekkür ederim abla dilekçim senin minnoşun da doğum günü kutlu olsun hedeflerimize ulaşamamış olsak daU UcanSupurge
@Tekrar dene
Miniklerin yeni yaşları kutlu, mutlu olsun
Insallah daha guzel bi dunyaya buyusunler :))
Yanlış hatırlamıyorsam kaptanla aramızda kimse yok ilk hedefim Niraaannnkilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsin
Teşekkürler kaptanımNice yaşlara canım
Mutlu, huzurlu ve sağlıkla yaşasın İnşallah
bizim kombi ekimden bu yana aralıksız çalışıyor tamam kış olsun da hani bitse razıyım burda bitmiyor malesefBurda gece 11'e düşmüş diye kombiyi açtım
Allah yardımcınız olsun.
Soğukta vücudum kitlenir benim, hareket edemem.
Oralarda yaşayamazdım herhalde
Ya haklısın o zaman sabah Leslie kızım uyuyunca da ip mi atlasamKendi deneyimlerime göre sabah kalktıktan sonra birkaç saat içinde aç karnına yürüyüş daha iyi kilo verdiriyor, yürüdükten sonra da iki saat yemek yememek şartıyla tabi.
Tok karnına (yemekten birkaç saat sonra) ve akşam yürüyüşleri bana hiç kilo verdirmedi.
Onun için tekrar sabaha aldım yürüyüşü...
Biraz daha verdiğinde helede hedef kilona ulaştığında şok etkisi yapacak herkeste
Aslında zor değil yapılabilir 80 kilo birisi 2 kilo verse yeterDün Zuhal Ablada %2 yıl geçenlerin sarı kartları silinebilir demişti...
Ama ben biraz zalım kaptanım
"%2.5 ve üzeri gelenlerin tüm sarı kartları silinebilir" şeklinde olsun bence o kural.
Ensendeyim9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) @Zeycan123 (63.2)
- )
Jasminium84 (64.1) - ) @medine66 (64.8)
- ) @Furha63 (69.2)
- )
Ucmelekannesi (69.5) - )
GastrikAsit (71.5) - ) @Pnrrr-20 (72.0)
- )
Handandandan (73.0) - ) U UcanSupurge (78.2)
- )
askrhpozitif (79.7) - )
Poni Bon (79.9) - ) @Tekrar dene (81.6)
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- )
ekim2009 (91.0) - )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (102.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstünde ki kişidir.
Sıralama değiştikçe liste yenilenecektir.
Aslında tam da bana yaklaşmıştınEnsendeyim
Emegine saglik canim9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
- )
- ) @Furha63 (69.2)
- )
Ucmelekannesi (69.5) - )
- )
- )
askrhpozitif (79.7) - )
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- )
ekim2009 (91.0) - )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (102.7)
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
her gün olmasa da spor yapın bedeninizi güçlendirin diyorlar ya gülüm sen de yapmışsın misler gibi sporunu resim atmışsın ya sabah senin gibi olalım didim işte , ama canın çekti senin dur diyeyim .. kız niranım her gün her gün spor yapma 1 gün dinlen be bacımmHergün spor önermiyor ya uzmanlar
Kendini yorma demek istedin sandım canım ya
aynen öyle oluyor gülüm altı bezli zamanları hariç bazen büyümeseler miydi deniyormecbur abla Evet kalkiyoruz Cok sükür her halimize büyüdülermi aricaz bugünleri
bunaldim abla Cocuklarda bunaliyor ozaman daha Cok darlaniyorum
Afiyet olsun abla simdiden
hohoho harikaaaa ayy hadi inşallah gülüm kısa zaman da 40 beden de bol gelir belinden düşer de bir şunları giyemeden vermem gerekiyor dersin :)Merhaba hanımlar
Bugün giremediğim 42beden eteğime sığdım
Sırasıyla 40beden duruyor ona da sığarım, bol da durur inşallah
iyi olmus canim gule gule kullaninnyeni halini. Kuzucuklqr da hep odalarinda yatsinlar inshadi bakalım inşallah canım
gunluk kac kalori alıyorsun dilek
bir cogu bendende var
tesekkur ederım
kullananlar var canım
ne zamandır degıstırecektık canım cocukları odalarına gecırınce evdede kalınca
yerlerini degıstırdım canım
ıyı dogmus mınık kuzu Rabbım saglıklı ve huzurlu omurler versın
evet canım cocuklar kendi odalarına gectı ler artık
ben minigimi uyuttum simdi yapmaya basliyorum
sagol ablacim ne gunleree kaldikkızlar ne yapın ne edin canınıza iyi bakın artık dişçiye bile gidilip muayene yokmuşUcmelekannesi geçmiş olsun gülüm
Handandandan canımcım gibi bedeni güçlendirmek için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi öneren uzmanlara kulak vermek şart
evde kalarak bunalım diyenler içinGastrikAsit gibi günü planlamak da çok güzel işe yarar bir amaç belirlemek ve uymak sıkıntıyı alır
ya daa benim gibi zaten ben hep evdeyim ki ne olacak canım sıkılmak da neymiş vışşş diyerek sabah erken kalkmak yerine uyumasanız bile yataktan öğleye doğru kalkabilirsiniz
sagol ablacim. Doktorun baska yapacak biseyi yoktu emzirdigim icinde en hafifini verdi bu sekilde idare edeceksin yada ozele gidip cektireceksin dedi. Antibiyotigi iki uc gun deneyim ozeli dusunecegim olmazsa abla.
tamam canim sarimsagi bi deniyimGeçmiş olsun canım
Kaya tuzu ile günde birkaç kere garagara yap istersen.
Birde sarmısak çiğnersen iltihabı hemen geçiriyor.
Çiğneyemezsen sarmısakli yoğurt şeklinde tüketebilirsin
masallah canim yakindir girersin 40 bedene. Bu arada ensendeyim bu cuma sen benim altimda yer alacaksin listedeMerhaba hanımlar
Bugün giremediğim 42beden eteğime sığdım
Sırasıyla 40beden duruyor ona da sığarım, bol da durur inşallah
gidecek canim gidecekİşte böyle böyle -miş gibi yapıcaz gidecek kilolar
Benim ilk hedefle aramda bisey yokmus bu cuma 5 sirada ben varim demektir
- )
- )
- ) @Furha63 (69.2)
- )
Ucmelekannesi (69.5) - )
- )
- )
askrhpozitif (79.7) - )
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- )
ekim2009 (91.0) - )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (102.7)
Herkesin rakibi bir üstünde ki kişidir.
Bende takımın tam ortasındayım.Benim ilk hedefle aramda bisey yokmus bu cuma 5 sirada ben varim demektir
bence senin bedenine bazı yiyecekler yaramıyor tepki veriyor ödem oluyor brokoli pizzası yemiştin dün demi bulgurla brokoli kilo yapmaz ki inşallah bu gün gider ödem , mefkuşum bir de stres yapma gözünü seveyim seninle bana stres anın da artı yapıyor ben cumadan beri gece gündüz ben zaten 87 kiloyum sağlıkla ağırlıklardan kurtulup hafifliyorum diye diye garibim bilinç altı 87 sanmaya başlayacak kendini yoksa çarşambaya 89 u görmeliyim dersem strese giriyorumpek iyi gitmiyor cnm
Cuma bulgur dünde brokoli yedim bugun 1.5 artiyim
Bugun kabak yapicam
Belki yarina sabit olurum
Sonra 2 günde 1.5 daha gidermi bilmiyorum
Bi dünkü havaya bak bide bugünkü
Burdada kar atistiriyor, cok soguk
spora da niyet etmişsiniz kesin yaparsınız maşallah size gülümYou bitirdim onu da güzeldi
Bates motel de güzeldi izlemediysen. Gece uyumayip onu izliyordum baya iyiydi.
Şimdi yine böyle bı dizi arayisindayim.
Ablacım sporu daha yapmadık erken kalkmayı uyguladık sadece bugün. Sporu da gün içinde yapicaz inşallah.
İyi pazarlar ablacimm ❤ ❤
Abla eşim hicbisey dusunemiyor şu anda. Hiç müşterisi yok boşu bosuna evden çıkmış olacak.Kapanacak bu gidişle dükkan. İçeride depozito var oradan bir süre ödenecek kira. Ben de derslere son verdim. Daha doğrusu ara verdim, korkuyorum her gün disaridayim sürekli insanlarla iç içeyim. Evde el ele baş başa oturuyoruz yani
Hemen bakıyorum canım sağol
İnşallah o 40 beden eteğe de sigarsin canım yeter ki bozma.
Bizde bebito yok ya rahat batiyo canım
kimse kaçmasın ben hepinizi yakalıycammmmm9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
- )
- ) @Furha63 (69.2)
- )
Ucmelekannesi (69.5) - )
- )
- )
askrhpozitif (79.7) - )
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- )
ekim2009 (91.0) - )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (102.7)
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Ayy inşallah ablacığımhohoho harikaaaa ayy hadi inşallah gülüm kısa zaman da 40 beden de bol gelir belinden düşer de bir şunları giyemeden vermem gerekiyor dersin :)
eline emeğine sağlık bu hoş oldu yaaa sen de tam arada tost makinasında ki ekmek gibi kalmışsın ben de kendime üzülmüştüm sondan 3. yüm diye sen tam arada vah vahhhBende takımın tam ortasındayım.
Altımda ve üstümde 8'er kişi var
bir bak daha bayram gelmeden abla bak dediğin gibi 40 beden totomdan düşüyor yaa dersin ben de sana bak ben demiştim kızzz maşallah sana derim :))Ayy inşallah ablacığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?