Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Simiti ısırma hayaliyle havuç ısırdım senin nasıl gidiyor canm?
Sukur iyi canim alisiyorum. Tabiki zorlandigim yerler oluyor hala. Mesela kahvaltida bizimkiler sac boregi yediler gecen yapip buzluga atmistim. Bende doymusum da keyf cayi iciyormusum gibi cay ictim yanlarinda

Hadi insAllah canım hedefim hemen hemen o yöndeydi Max 7-8 kiloyla tamamlarsam Süper olur dünden bu yana dikkat etmeye çalışıyorum ölçülü yiyorum oturturum insAllah düzen
İns canim. Evet dikkat et ama kiloyu dusunme hamileligin tadini cikar. Tabiki saglikli beslenerek

hadi bakalım inşallah canım
Banane ne sayılacak hakkım olan kalori o benım yedırtmem kımseye
gunluk kac kalori alıyorsun dilek
Kızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 2610167
bir cogu bendende var
askrhpozitif Mervecim senin yerine yanlışlıkla Yasemini etiketlemişim. Bu haftaki derecen için tebrik ederim
tesekkur ederım
Dogrumudurki bu?
kullananlar var canım
yat dinlen canim . esin evdee sikiliyormu
ne zamandır degıstırecektık canım cocukları odalarına gecırınce evdede kalınca
esyalarimi defistirip yenidenmi aldiniz yoksa odada yerlerinimi degistirdiniz anlamadim canim
yerlerini degıstırdım canım
ıyı dogmus mınık kuzu Rabbım saglıklı ve huzurlu omurler versın
Cocuklarla sizin odayımı degisdirdiniz cnm
Dikkat et biis olsa doktorada gidemezsin smdi
evet canım cocuklar kendi odalarına gectı ler artık

Günaydın kizlarrr
Kaç gündür geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz eşim de hep evde dükkanını kapatmak zorunda kaldı müşteri gelmediği için
Dün akşam karar verdik sabah 8 de kalkicaz ikimiz de. Uykuyu düzene sokup bir de spor ekliycez günümüze. Yoksa evde çok tembelleşip bu günler sona erdiğinde hiç dinç olmayacağız. Bugün uygulmaya başladık bakalım ins devam eder

İnşallah kuzum tez zamanda atlatalim bu günleri inşallah.
Oyy cuma cumartesi beraber yazmaya gidiyordum ben ama
Niran kaptanım onay verirse silerim sarı kartını canım
Baktım mesajlarına bitirmişsin, bende izlemek istiyorum ama bı türlü fırsat bulamadım. Tek başıma kaldığım bı an olunca izliycem inşallah.
Tmm cnm kaloriyi 1100 olarak belirliyim ve dediğin gibi daha sağlıklı yiyecekler giyim bundan sonra.
Kuzum bende yavaştan başladım ama kesinlikle menü yazma kıvamında değil benimde. Yavaş yavaş oturacak inşallah.
Günaydın kızlar
Bugün tartıldım güncel kilom 87.5 24+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
6-7 kg ile bitirsen ne güzel olur canım. Sonra doğum kilolarıyla da ugrasmazsin.
Spor başladınız mı kızlar
Ben bitirmek üzereyim
Hayde spora

Eki Görüntüle 2610694
Oooo harikasin kaptanım erkenden yapmışsın bende birazdan zumba yapicam akşama da eliptik yapicam insallah

kızlar ne yapın ne edin canınıza iyi bakın artık dişçiye bile gidilip muayene yokmuş Ucmelekannesi geçmiş olsun gülüm
Handandandan canımcım gibi bedeni güçlendirmek için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi öneren uzmanlara kulak vermek şart
evde kalarak bunalım diyenler için GastrikAsit gibi günü planlamak da çok güzel işe yarar bir amaç belirlemek ve uymak sıkıntıyı alır
ya daa benim gibi zaten ben hep evdeyim ki ne olacak canım sıkılmak da neymiş vışşş diyerek sabah erken kalkmak yerine uyumasanız bile yataktan öğleye doğru kalkabilirsiniz

Günaydın ablacimmm

Günaydın tatlim ❤
O dizi güzel mi yaa merak ediyorum ama hiç iyi bı dizi imajı vermiyor bana.
Designated Survivor var netflixte onu tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin.
Ilk basta Bende öyle diyordum canim izlemiyorudm izlemeye basladimda iki sezon yayinlanmisti izleyip bitirmistim Hemen dünde 3 sezonu bitirdim simdi 4 ü bekliyorum bence izlemelisin.
ben You da tavsiye ederim bi solukta izlersin

Abla Keske öyle gözün acik yatakta ögle kadar kalabilsem Benim yavrular uyaninca Hemen basliyorlar gelip Anne Anne günde Hele kücügüm Kac defa Anne Diyor saysam kac olur

Günaydın ablacimmm

Günaydın tatlim ❤
O dizi güzel mi yaa merak ediyorum ama hiç iyi bı dizi imajı vermiyor bana.
Designated Survivor var netflixte onu tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin.
maşallah gülüm vallaha helal olsun eşinle sana karar verip erkenden kalkıp spor yapmışsınız

Abla Keske öyle gözün acik yatakta ögle kadar kalabilsem Benim yavrular uyaninca Hemen basliyorlar gelip Anne Anne günde Hele kücügüm Kac defa Anne Diyor saysam kac olur
benim oğlan erken kalkıp kahvaltı dediğin de bazen ölü taklidi yapıyorum ama yemiyor seninkiler küçük ne yapsan işe yaramaz kalkacaksın mecbur gülüm az sabır patt diye büyüyecekler o zaman sen de yatarsın benim sıpa gece 4 de uyanır daha uyumazdı, hep biz ayaktayken sabah ezanı okunurdu :) o arada 12 kere de uyanıp ağladığını bilirim seme gibi olurdum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…