- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.141
Çok güzel yaSimiti ısırma hayaliyle havuç ısırdımsenin nasıl gidiyor canm?
Sukur iyi canim alisiyorum. Tabiki zorlandigim yerler oluyor hala. Mesela kahvaltida bizimkiler sac boregi yediler gecen yapip buzluga atmistim. Bende doymusum da keyf cayi iciyormusum gibi cay ictim yanlarindaSimiti ısırma hayaliyle havuç ısırdımsenin nasıl gidiyor canm?
İns canim. Evet dikkat et ama kiloyu dusunme hamileligin tadini cikar. Tabiki saglikli beslenerekHadi insAllah canım hedefim hemen hemen o yöndeydi Max 7-8 kiloyla tamamlarsam Süper olur dünden bu yana dikkat etmeye çalışıyorum ölçülü yiyorum oturturum insAllah düzen
Ben de kahvemi içiyorum mis gibi tarçın kokusuSimit yaptm evdekilere kızım çok sever. Kokusuyla doydum bnde
İns canim. Evet dikkat et ama kiloyu dusunme hamileligin tadini cikar. Tabiki saglikli beslenerek
hadi bakalım inşallah canımAman kattıda ne oldu koruyamadı ama verdıgi kıloyu azimli sıçan dilek
Orta yasa gelmiş her konuda yavaslama sakınlık kararı alan dılegı gorun şimdi siz
Canım kendım sabırla zamanla hedefıne ulaşıp kılo verımeyı dengeleyerek basarmış olunca koruması daha kolay olucak dılekcıgım için artık
gunluk kac kalori alıyorsun dilekBanane ne sayılacak hakkım olan kalori o benım yedırtmem kımseye
bir cogu bendende varKızlar derin bilgiler peşindeyim.
Bakın bugün ne buldum.
Şahsen kendimde doğruladım birçok maddesini...
Sizler neler düşünüyorsunuz?
Eki Görüntüle 2610167
tesekkur ederımaskrhpozitif Mervecim senin yerine yanlışlıkla Yasemini etiketlemişim. Bu haftaki derecen için tebrik ederim
kullananlar var canımDogrumudurki bu?
ne zamandır degıstırecektık canım cocukları odalarına gecırınce evdede kalıncayat dinlen canim . esin evdee sikiliyormu
yerlerini degıstırdım canımesyalarimi defistirip yenidenmi aldiniz yoksa odada yerlerinimi degistirdiniz anlamadim canim
ıyı dogmus mınık kuzu Rabbım saglıklı ve huzurlu omurler versınSpor saatime karar verdim kızım öğle uykusuna yatınca yapacağım çünkü köstek oluyor bana ipimi almak istiyor Leslie yaparsam gelip önümde duruyor ve bugün 70 hedefime tam odaklı uyandımDün doğum gününden kime fotoğraf gönderdiysem zayıflamışsın dediler çok motive oldum
evet canım cocuklar kendi odalarına gectı ler artıkCocuklarla sizin odayımı degisdirdiniz cnm
Dikkat et biis olsa doktorada gidemezsin smdi
İnşallah kuzum tez zamanda atlatalim bu günleri inşallah.Kizlar iyi aksamlarrr
Disciye gittim geldim simfi artik duramadim agrisindan. Ama muayene yokmus tabi. Uzaktan konustuk antibiyotik yazdi geldik eve
İns faydasi olur.
Su halimiz cok zor rabbim tez zamanda duzelsin ins.hastasin ama muayene olamiyorsun sartlar musait degil. Rabbim baska rahatsizlik vermesin ins
Ben gidiyimde menumu yaziyim
Niran kaptanım onay verirse silerim sarı kartını canımOyy cuma cumartesi beraber yazmaya gidiyordum ben ama
Baktım mesajlarına bitirmişsin, bende izlemek istiyorum ama bı türlü fırsat bulamadım. Tek başıma kaldığım bı an olunca izliycem inşallah.Iyi aksamlar kızlar gun icinde hic gelemiyorm ya esimde evde ya cocukta bu ara cok huysuz birakiyorm uyaniyor surekli yaninda olunca ev isleri kaliyor neyseki esim bakarken yapiyorm yardmci oluyor yoksa hersey kalck. Bugun oglen 2 saat uyumusuz hepberaber o yuzden uykm yok pek cocuk uyudu bende 1 saate yatarm artknetflixden 7ci kogusu actim smdi cok istiyordm izlemeyi baklm yarisina kadr bari izliym devamni sonra izlerm
Tmm cnm kaloriyi 1100 olarak belirliyim ve dediğin gibi daha sağlıklı yiyecekler giyim bundan sonra.afiyet olsun canim ama size hayret ediyorum.masallah iyi dayaniyosuniz tek ogune..
afiyet olsun canim bence guzel
sporda var daha ne olsun guzel menulerin:)
hem.ogle hemde aksam.karbon olmus.pirinc pilavida 1 tabak cok bence en fazla 4 kasik felan yenmeli bence.
1100 yap bence maksimum.bidz daha cok saglikli yiycekleri yemeyi tercih et canim:)
gecmis olsun canim.insallah antibiyotik fayda eder guzelce uyur dinlenirsin.allah sifani versin canim:)
super menu..sporunudu yapmissin agrin oldugu halde:)
guzel menu bence afiyet olsun canim:)
canim 2 gun ust uste sarma cok olmus.
Kuzum bende yavaştan başladım ama kesinlikle menü yazma kıvamında değil benimde. Yavaş yavaş oturacak inşallah.Ay kotuymus oyle iyiki farkija varmissin
Edibe kız hosgeldin :)
Aynenn cnm ben basladm cuma gnu ama menulerm tam yazilcak kivama gelemedi burdakilerinde nefsini zorlamamak adina yazmadim sen ne durumdasinn :)
Canim ya hayirlisiyla gelsin inşallah baktimda dogum tarihiniz 16.7 gosteriyor bizimde 18.7di ama 6 gun erken gelmisti :)
6-7 kg ile bitirsen ne güzel olur canım. Sonra doğum kilolarıyla da ugrasmazsin.Günaydın kızlar❤
Bugün tartıldım güncel kilom 87.524+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
Oooo harikasin kaptanım erkenden yapmışsın bende birazdan zumba yapicam akşama da eliptik yapicam insallah
Günaydın ablacimmmgünaydınnn canlarrr
Günaydın tatlimGünaydin canlar
Gec yatip erken kalkmaktan Basim agriyor
Hakan muhafizi bitirdim
Ilk basta Bende öyle diyordum canim izlemiyorudmGünaydın ablacimmm
Günaydın tatlim ❤
O dizi güzel mi yaa merak ediyorum ama hiç iyi bı dizi imajı vermiyor bana.
Designated Survivor var netflixte onu tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin.
insAllah cnm umudum o yönde6-7 kg ile bitirsen ne güzel olur canım. Sonra doğum kilolarıyla da ugrasmazsin
hamiş nasılsın kuzumm azıcık almışsın kiloyu inşallah ablanın dediği gibi gebeliğin sonuna kadar çok almadan bitecekinsAllah cnm umudum o yönde
Abla Keske öyle gözün acik yatakta ögle kadar kalabilsemkızlar ne yapın ne edin canınıza iyi bakın artık dişçiye bile gidilip muayene yokmuşUcmelekannesi geçmiş olsun gülüm
Handandandan canımcım gibi bedeni güçlendirmek için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi öneren uzmanlara kulak vermek şart
evde kalarak bunalım diyenler içinGastrikAsit gibi günü planlamak da çok güzel işe yarar bir amaç belirlemek ve uymak sıkıntıyı alır
ya daa benim gibi zaten ben hep evdeyim ki ne olacak canım sıkılmak da neymiş vışşş diyerek sabah erken kalkmak yerine uyumasanız bile yataktan öğleye doğru kalkabilirsiniz
maşallah gülüm vallaha helal olsun eşinle sana karar verip erkenden kalkıp spor yapmışsınızGünaydın ablacimmm
Günaydın tatlim ❤
O dizi güzel mi yaa merak ediyorum ama hiç iyi bı dizi imajı vermiyor bana.
Designated Survivor var netflixte onu tavsiye ederim kesinlikle izlemelisin.
benim oğlan erken kalkıp kahvaltı dediğin de bazen ölü taklidi yapıyorum ama yemiyor seninkiler küçük ne yapsan işe yaramaz kalkacaksın mecbur gülüm az sabır patt diye büyüyecekler o zaman sen de yatarsın benim sıpa gece 4 de uyanır daha uyumazdı, hep biz ayaktayken sabah ezanı okunurdu :) o arada 12 kere de uyanıp ağladığını bilirim seme gibi olurdum hepAbla Keske öyle gözün acik yatakta ögle kadar kalabilsemBenim yavrular uyaninca Hemen basliyorlar gelip Anne Anne günde Hele kücügüm Kac defa Anne Diyor saysam kac olur
Yanlış yaptığın şeyler mi var demek istedin canım@Niran Nevracanımcım gibi bedeni güçlendirmek için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi öneren uzmanlara kulak vermek şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?