- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.161
İyiyim ablacım şükür sen nasılsın evet alıyorum git gide ama insAllah doğumla gider hepsi hayırlısı sağlık olsunhamiş nasılsın kuzumm azıcık almışsın kiloyu inşallah ablanın dediği gibi gebeliğin sonuna kadar çok almadan bitecek
Günaydın ablacim amin İnsAllahGunaydinlar
Mutlu saglikli pazarlar
seni örnek gösterdim gülüm düzenli spor yapıyorsun yaYanlış yaptığın şeyler mi var demek istedin canım
tabi ki hele kuzu sağlıkla bir doğsun sen de sağ selamet sağlıkla doğumdan çık azıcık bebek ele avuca gelsin çok hızlı gidecek bak pınarım da hızlıca verdi doğum kilolarınıİyiyim ablacım şükür sen nasılsın evet alıyorum git gide ama insAllah doğumla gider hepsi hayırlısı sağlık olsun☺
sen 1 cocukla öyle dersen 2-3cocugu olanlar ne yapsinlar cnm :))Ah çok istiyorum spor yapayım diye ama günde 2 saat uyuyor oğlum o sırada ev işi derken uyanıyor uyanıkken de biraz zor açıkçası spor yapmak
kendim icin dimedim zatenAbla senin sarı kartın bile yok, bişeylere önden hazırlık mi yapıyorsun
hic bilmiyorumki cnm muhtemelen vucuda karbon girecegi icin etkisi olurMefkurem
Seviye-1 boyunca KETO+OMAD şeklinde devam ettikten sonra;
Seviye-2 yıl kendi kurallarına göre uygulasam;
Bulgur ve kuru meyve eklemiş olacağım için kilo alır mıyım yoksa az da olsa vermeye devam eder miyim?
tatlim sen evde kalmayi kendine stres yapiyosun ondan başın agriyor heraldekahvemi aldim koltuga ayaklari uzattim mümkün olursa kalkmayi düsünmüyorum Basim catliyor
Bence iyi Brokkoli Pizza Hic yemedim Ama
Kizcelere söyle Iyyy baba ne kadar kilo aldin desinler
faydali oldugu soyleniyor ama duzenli denemedimDogrumudurki bu?
karnibahar pizza diye aratirsan aynisini brokoliyle yapabilirsin cnmnasil bisey abla o..tarifini soylermisin:)dun ilkkez karnibahar kisisri yaptim.normal kisir kadar guzeldi:)
kilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsinİlahi sesli güldürdün
Demek oradan evde oturmaktan sıkılan biri gibi gözüküyorum
Birazdan terayağı yapacağım
Takımda motivasyonu artırmak için ne yapabilirim diye düşünürken geldi aklıma.
Güzel olmaz mı sence
aşırı almamışsın cnm ama bundan sonra daha fazla dikkat etmen lazimGünaydın kızlar
Bugün tartıldım güncel kilom 87.524+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnmGünaydın kizlarrr
Kaç gündür geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz eşim de hep evde dükkanını kapatmak zorunda kaldı müşteri gelmediği için
Dün akşam karar verdik sabah 8 de kalkicaz ikimiz de. Uykuyu düzene sokup bir de spor ekliycez günümüze. Yoksa evde çok tembelleşip bu günler sona erdiğinde hiç dinç olmayacağız. Bugün uygulmaya başladık bakalım ins devam eder
Benim hic canim sikilmiyorkızlar ne yapın ne edin canınıza iyi bakın artık dişçiye bile gidilip muayene yokmuşUcmelekannesi geçmiş olsun gülüm
Handandandan canımcım gibi bedeni güçlendirmek için düzenli spor ve sağlıklı beslenmeyi öneren uzmanlara kulak vermek şart
evde kalarak bunalım diyenler için @GastrikAsit gibigünü planlamak da çok güzel işe yarar bir amaç belirlemek ve uymak sıkıntıyı alır
ya daa benim gibi zaten ben hep evdeyim ki ne olacak canım sıkılmak da neymiş vışşş diyerek sabah erken kalkmak yerine uyumasanız bile yataktan öğleye doğru kalkabilirsiniz
günaydın cancağızımmGunaydinlar
Mutlu saglikli pazarlar
ay insAllahtabi ki hele kuzu sağlıkla bir doğsun sen de sağ selamet sağlıkla doğumdan çık azıcık bebek ele avuca gelsin çok hızlı gidecek bak pınarım da hızlıca verdi doğum kilolarını
Aynen ablacım insAllahaşırı almamışsın cnm ama bundan sonra daha fazla dikkat etmen lazim
aa bu güzel fikirmiş herkes kendine yakın kilosu olanı geçmeye çalışsın fikri harikaaasen 1 cocukla öyle dersen 2-3cocugu olanlar ne yapsinlar cnm :))
kendim icin dimedim zatenama adillik acisindan yuzde 1.5 la kart siliniyorsa, yuzde 2.5 herzaman yapilabilen kolay bisey degil
Bence daha cok affı hakediyolar :)))
hic bilmiyorumki cnm muhtemelen vucuda karbon girecegi icin etkisi olur
Bide ramazanda saatlerde degisecek
Aksam gec vakit yemek bicogumuza yaramicak
tatlim sen evde kalmayi kendine stres yapiyosun ondan başın agriyor heralde
faydali oldugu soyleniyor ama duzenli denemedim
karnibahar pizza diye aratirsan aynisini brokoliyle yapabilirsin cnm
Brokoliyi haslayip ezdim 1 yumurta biraz peynir karistirdim
Biraz firinda pisirdim pizza tabani olarak
Uzerine domates sos peynir koydum
Ton baligi mantar vs. De konabilir
Tekrar firina
Ama ben brokoliyi sevmiyorum, cok hosuma gitmedi :))
kilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsin
aşırı almamışsın cnm ama bundan sonra daha fazla dikkat etmen lazim
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm
Ne yapmayi düşünüyor eşin
Benim hic canim sikilmiyor
Hergün spor önermiyor ya uzmanlarseni örnek gösterdim gülüm düzenli spor yapıyorsun ya
Süt ve yoğurt karışık biriktiriyorum canımyogurt kaymagiylami yapiyosun
mecbur abla Evet kalkiyoruz Cok sükür her halimize büyüdülermi aricaz bugünleribenim oğlan erken kalkıp kahvaltı dediğin de bazen ölü taklidi yapıyorum ama yemiyor seninkiler küçük ne yapsan işe yaramaz kalkacaksın mecbur gülüm az sabır patt diye büyüyecekler o zaman sen de yatarsın benim sıpa gece 4 de uyanır daha uyumazdı, hep biz ayaktayken sabah ezanı okunurdu :) o arada 12 kere de uyanıp ağladığını bilirim seme gibi olurdum hep
bunaldim abla Cocuklarda bunaliyor ozaman daha Cok darlaniyorumtatlim sen evde kalmayi kendine stres yapiyosun ondan başın agriyor heralde
Afiyet olsun abla simdidenoğlan aç değilim daha dedi koca alışverişe gitti risk gurubun da olan benim ben gidiyorum alışverişe diye söylene söylene , ee ehliyet de araba da on da ki mecbur gidecek :))
çayı demledim gelmesini bekliyorum , herkes kahvaltısını çoktan yaptı demi :)
Buradan bi hesapla istersen canım günlük kaç kalori alman gerektiğini.Bugün kalori saymaya başladim. Menüm pek iç açıcı değildi, ne kadar fazla çıkacak diye yediklerimi yazdım uygulamaya. Hedef 1300 kaloriydi. Yediklerim 1264 kalori etti. Şimdi gerçekten böyle kilo verilebilir mi aklım almadi
Nice yaşlara canımYa süper ben de kızımın doğum günüsünü kutladım spor yapabilir miyim bugün bilmiyorum
Geçmiş olsun canımKizlar iyi aksamlarrr
Disciye gittim geldim simfi artik duramadim agrisindan. Ama muayene yokmus tabi. Uzaktan konustuk antibiyotik yazdi geldik eve
İns faydasi olur.
Su halimiz cok zor rabbim tez zamanda duzelsin ins.hastasin ama muayene olamiyorsun sartlar musait degil. Rabbim baska rahatsizlik vermesin ins
Ben gidiyimde menumu yaziyim
Değişiklik güzeldir.İyi geceler kızlar suraya pertı cıkmıs bir Merve bırakıyorum
Bugun eşim yatak odasını degistirelım diye tutturdu kahvaltı vsonrası bir gırıstık ise anca cocukları uyutuyorum suan anca totom yer gordu ev yerinden oynadı resmen belim kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?