- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.241
Valla onlara da Allah yardım etsinsen 1 cocukla öyle dersen 2-3cocugu olanlar ne yapsinlar cnm :))
kendim icin dimedim zatenama adillik acisindan yuzde 1.5 la kart siliniyorsa, yuzde 2.5 herzaman yapilabilen kolay bisey degil
Bence daha cok affı hakediyolar :)))
hic bilmiyorumki cnm muhtemelen vucuda karbon girecegi icin etkisi olur
Bide ramazanda saatlerde degisecek
Aksam gec vakit yemek bicogumuza yaramicak
tatlim sen evde kalmayi kendine stres yapiyosun ondan başın agriyor heralde
faydali oldugu soyleniyor ama duzenli denemedim
karnibahar pizza diye aratirsan aynisini brokoliyle yapabilirsin cnm
Brokoliyi haslayip ezdim 1 yumurta biraz peynir karistirdim
Biraz firinda pisirdim pizza tabani olarak
Uzerine domates sos peynir koydum
Ton baligi mantar vs. De konabilir
Tekrar firina
Ama ben brokoliyi sevmiyorum, cok hosuma gitmedi :))
kilo siralamasi yapip herkes onundekini gecmeye calişsin
aşırı almamışsın cnm ama bundan sonra daha fazla dikkat etmen lazim
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm
Ne yapmayi düşünüyor eşin
Benim hic canim sikilmiyor
her hafta liste değişecek zaten biz de yakalayabildiğimizi yerizzz:)sen benden daha avantajlisin cnm daha yakınsın
Bende elimden geleni yapicam
Kizlarinda yerinde sayacagini pek sanmiyorum ama bakalim
Kilo almaya vucut elverişliyse nasil verilirse verilsin, verdikten sonrada hep dikkat etmek gerekiyor cnm
Cnm benim kemiklerde iri aslında o yüzden giremiyorum 40bedeneBoyumuz aynıymış ama bende 70 kilo iken 40 bedene giriyorum
Şimdi 73 kilo ile 42 hafiften bol gelmeye başladı
Benim kemikler kalın tabi onun etkisi de olabilir
U UcanSupurge senin boyun 170 miydi canım
Basen mi var o zamanCnm benim kemiklerde iri aslında o yüzden giremiyorum 40bedene
Anladım canım 60 bile sen de harika durur eminimKısa cnm boyum 158cm
1.68 canım ben de iri yapılıyım kemikliyimdirBoyumuz aynıymış ama bende 70 kilo iken 40 bedene giriyorum
Şimdi 73 kilo ile 42 hafiften bol gelmeye başladı
Benim kemikler kalın tabi onun etkisi de olabilir
U UcanSupurge senin boyun 170 miydi canım
Canım ben başardıysam sende başarabilirsin.Sabah spor yapacağım erken saatlerde nasıl iyi geldi var ya şu an yaktığım kaloriler beni bi motive etti akşam yemesem mi diye düşünüyorum ya da hafif mi geçsem acıkırsam ? Ama aklımdan geçen şeker zaten tüketmiyorum acaba önümüzdeki 1 ay boyunca karbonhidrat tüketmemeyi başarabilir miyim ?Handandandan
cok güzel gözüküyor canim ellerine saglikEki Görüntüle 2610740
kızlar seviyedekiler ama herkes yapabilir yalancıpizza tadı çok güzel oldu öneri olsun diye paylaşıyorum
Tarif i
Suçukları ve kapya biber veya yeşil biberi küp küp doğradım pişirdim üzerine 2-3 domates küçük küp küp doğradım pişirdim en son yumurtayı çırptım içine kekik baharat attım döktüm tavaya üzenei
Kaşar peyniri normalde bende yoktu ben normal peynir ile yaptım kapağını kapatıp iyice pişiriyoruz ama çok güzel oldu tadı oğlum da çok sevdi
Karbonhidrat azda olsa bana göre alınmalı, sonradan yendiğinde ters tepmesin. Sen bilirsin tabiSabah spor yapacağım erken saatlerde nasıl iyi geldi var ya şu an yaktığım kaloriler beni bi motive etti akşam yemesem mi diye düşünüyorum ya da hafif mi geçsem acıkırsam ? Ama aklımdan geçen şeker zaten tüketmiyorum acaba önümüzdeki 1 ay boyunca karbonhidrat tüketmemeyi başarabilir miyim ?Handandandan
Ya sevindim Ramazan’a kadar bakliyatı da çıkarırsam ay Sonunda 70i görebilirimCanım ben başardıysam sende başarabilirsin.
Zaten bi bulgur bide bakliyat var elimizde.
Onları da seviye-2 ye kadar tüketmezsen güzel bir sonuç alabilirsin.
Ben aslında haftada 1 defa bulgur 1 defa da bakliyat tüketmeyi düşünüyordum ama sonuç güzel gelince Ramazan'a kadar bu düzende gitmeye karar verdim.
Hafif var cnm daha çok göbek var.Basen mi var o zaman
Doyurmuyor ama olsunKoklayarak kilo verenler bi arkadaşım vardı.
Canının çektiği herşeyi sadece koklayıp "sanki yedim" derdi.
Seninki de o misal olmuş
Vicdansız kaptanDün Zuhal Ablada %2 yıl geçenlerin sarı kartları silinebilir demişti...
Ama ben biraz zalım kaptanım
"%2.5 ve üzeri gelenlerin tüm sarı kartları silinebilir" şeklinde olsun bence o kural.
Haklısın canım Sadece Ramazan’a kadar denemeyi planlıyorum Ramazan’da biraz bakliyat salata ve et tüketirim iftarda sahuru muhtemelen hurmayla yaparız seviyeciler olarak bayramda artık 65 kilo olmak istiyorumKarbonhidrat azda olsa bana göre alınmalı, sonradan yendiğinde ters tepmesin. Sen bilirsin tabi
Bana da yetiştirsinYa sevindim Ramazan’a kadar bakliyatı da çıkarırsam ay Sonunda 70i görebilirim
Neden kızdın canım ?Bazı insanları boğazlayasım geliyor
İnşallahBana da yetiştirsin
ben tartilirim cnmher hafta liste değişecek zaten biz de yakalayabildiğimizi yerizzz:)
yarın tartılacak mıyız yoksa sadece çarşamba mı tartılalım
Bence simdiden aksam yemegini kesme cnmSabah spor yapacağım erken saatlerde nasıl iyi geldi var ya şu an yaktığım kaloriler beni bi motive etti akşam yemesem mi diye düşünüyorum ya da hafif mi geçsem acıkırsam ? Ama aklımdan geçen şeker zaten tüketmiyorum acaba önümüzdeki 1 ay boyunca karbonhidrat tüketmemeyi başarabilir miyim ?Handandandan
İnşallah canım hedefe ulaşmadan pes etmek yokHaklısın canım Sadece Ramazan’a kadar denemeyi planlıyorum Ramazan’da biraz bakliyat salata ve et tüketirim iftarda sahuru muhtemelen hurmayla yaparız seviyeciler olarak bayramda artık 65 kilo olmak istiyorumYoksa sıkılıp bırakmaktan korkuyorum
Göbek karbonhidratı çok fazla tüketmekten oluyor, biraz kısarsan yavaş yavaş küçülür.Hafif var cnm daha çok göbek var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?