- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.261
Sakin ol,Bazı insanları boğazlayasım geliyor
Gereksiz bi insan yüzünden zorla nefret ettiriyor ben uzak durdukça, iki yüzlü insanları sevmiyorumNeden kızdın canım ?
Tamam ablacım sebze veya tavuk yerimBence simdiden aksam yemegini kesme cnm
Yapabilirsen perşembe yeme
Ya ben de seviyorum malesef benim de otokontrolüm yok bi yesem çok çok yerim bi iki lokma kesmez beni o yüzden hiç yememeliyimİnşallah canım hedefe ulaşmadan pes etmek yok
Ben Ramazan ve bayramdan korkuyorumpide ve tatlı yakıyor beni cok seviyorum
Kız ben yerimde mi durayım, aşkolsunİnşallah
HayırKız ben yerimde durayım, aşkolsun
Kaç kilo verdiğini net hatırlamıyorum ama 38 bedene düşmüştü.Doyurmuyor ama olsunkaç kilo verdi arkadşn
Hayatta olmaz, pazarlık yokVicdansız kaptanbir sarı kartı %1e mi bağlasan
Akraba mı?Gereksiz bi insan yüzünden zorla nefret ettiriyor ben uzak durdukça, iki yüzlü insanları sevmiyorum
az çok tahmin edebilirsin canımSakin ol,
Ne oldu anlat rahatla
Bende yedim mi yerimYa ben de seviyorum malesef benim de otokontrolüm yok bi yesem çok çok yerim bi iki lokma kesmez beni o yüzden hiç yememeliyim
Tmm, böyle olur canımHayır65te buluşalım ben birazcık depar atmalıyım sadece
maşallah ponim simidi yapıp yememişsin tüm alkışlar sana gülümmmmDoyurmuyor ama olsunkaç kilo verdi arkadşn
Dün ki paylaştığım videoyu izledin mi?Ya ben de seviyorum malesef benim de otokontrolüm yok bi yesem çok çok yerim bi iki lokma kesmez beni o yüzden hiç yememeliyim
sürekli muhattap olman gerekmeyen biriyse tükür ağzına gitsin bazısı araya mesafe koymaya çalışıp resmi dursan da anlamaz seni bu kadar kızdırdığına göre hak ediyor hiç kendini tutma sana zararBazı insanları boğazlayasım geliyor
ben de tartılırım o zaman :)))ben tartilirim cnm
Bence simdiden aksam yemegini kesme cnm
Yapabilirsen perşembe yeme
Hayır demeyi öğrenemezsen çok üzülürsün canımaz çok tahmin edebilirsin
bazı insanlar öyledirki nedesen boş anlamazlar, ben gerçekten bide öyle biriyimki düşmanım olsa ona merhamet ederim. Ama bu insana daha kanım kaynamıyor ve tahammülüm yok.sürekli muhattap olman gerekmeyen biriyse tükür ağzına gitsin bazısı araya mesafe koymaya çalışıp resmi dursan da anlamaz seni bu kadar kızdırdığına göre hak ediyor hiç kendini tutma sana zarar
Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devamHayır demeyi öğrenemezsen çok üzülürsün canım
Kiz kim bu lüzumsuzbazı insanlar öyledirki nedesen boş anlamazlar, ben gerçekten bide öyle biriyimki düşmanım olsa ona merhamet ederim. Ama bu insana daha kanım kaynamıyor ve tahammülüm yok.
Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devam
Adı üstünde abla lüzumsuz gerçekten, bence insan birini sevmesi için kendini zorlamamalı bende zorlamayı bıraktımKiz kim bu lüzumsuz
tahmin ettim yüzsüz biri o yüzden sertçe tükür ağzına gitsin dedim yoksa imkanı yok anlamaz , merhameti hak ettiğinden fazla gösterirsen sonra seni sarımsak sanıp eziyorlar gülümmm , gaddar olmayacağız ama bizi kırıp dökene de sen bi dur kardeşim benim hayatıma, bana bu kadar karışma eleştirme hakkını nereden buluyorsun diyebileceğizbazı insanlar öyledirki nedesen boş anlamazlar, ben gerçekten bide öyle biriyimki düşmanım olsa ona merhamet ederim. Ama bu insana daha kanım kaynamıyor ve tahammülüm yok.
Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devam
Eleştirme hakkını zaten tanıyorum abla ona, ama başka şekilde anlayış sıfır.tahmin ettim yüzsüz biri o yüzden sertçe tükür ağzına gitsin dedim yoksa imkanı yok anlamaz , merhameti hak ettiğinden fazla gösterirsen sonra seni sarımsak sanıp eziyorlar gülümmm , gaddar olmayacağız ama bizi kırıp dökene de sen bi dur kardeşim benim hayatıma, bana bu kadar karışma eleştirme hakkını nereden buluyorsun diyebileceğiz
gülüm incil de biri yanağınıza tokat atarsa diğer yanağınızı dönün diye yazar (diğer tarafa da tokat yemek için ) bizim dinimiz de Müslüman bir kere yanılır diyor eğer birisi bize bir hata yaparsa önce sabrederiz tekrarlarsa uyarırız bir daha olursa tek başımızayken güzelce haddini bildiririz ,Eleştirme hakkını zaten tanıyorum abla ona, ama başka şekilde anlayış sıfır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?