- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.281
Tanımıyorum yazıcaktım,benimkiler
gülüm incil de biri yanağınıza tokat atarsa diğer yanağınızı dönün diye yazar (diğer tarafa da tokat yemek için ) bizim dinimiz de Müslüman bir kere yanılır diyor eğer birisi bize bir hata yaparsa önce sabrederiz tekrarlarsa uyarırız bir daha olursa tek başımızayken güzelce haddini bildiririz ,
nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir ....
Ya hayır tekrar gönderebilir misin ?Dün ki paylaştığım videoyu izledin mi?
Bu "bir iki lokma beni kesmez" tamamen psikolojik diyor.
Ayyyh havalara bakEmegine saglik canim
Bende kendime rakip oliyim bari
Bu liste işi iyi olmuş ya. Hedefim ilk 3te olmak9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- )
Dream00 (55.7) - ) @Zeycan123 (63.2)
- ) @Jasminium84 (64.1)
- ) @medine66 (64.8)
- ) @Furha63 (69.2)
- ) @Ucmelekannesi (69.5)
- ) @GastrikAsit (71.5)
- ) @Pnrrr-20 (72.0)
- )
Handandandan (73.0) - ) U UcanSupurge (78.2)
- ) @askrhpozitif (79.7)
- )
Poni Bon (79.9) - ) @Tekrar dene (81.6)
- ) @ela_naz2019 (86.9)
- ) @ekim2009 (91.0)
- )
Mefkurem (91.6) - )
Ak kelebek (102.7)
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Sıralama değiştikçe liste yenilenecektir.
Ay o çok sıska ben istemiyom
insanın rakibi kendi olmalıAyyyh havalara bak
Okadar değil bence daha olabilirimAy o çok sıska ben istemiyom(kedi ve ulaşamadığı ciğer meselesi )
Aklıma kayınvalide geliyor ama aynı ülkede bile değilsinizbazı insanlar öyledirki nedesen boş anlamazlar, ben gerçekten bide öyle biriyimki düşmanım olsa ona merhamet ederim. Ama bu insana daha kanım kaynamıyor ve tahammülüm yok.
Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devam
Canım sucuk yapımı da çok kolay internete bi yaz istersenYa afiyet olsun çok güzel görünüyor benim ev yapımı sucuğum yok malesef
Aynen öyle biraz uzak kalacağımbaharat koyduğun halde oluyorsa dediğin gibi pek yaramıyor sana bakliyat demek ki arada az az yemen lazım , şu yaz gelse de taze taze bol bol sebze yesek demi:)
Ben 68 kilo ile evlendim gelinlik altı bol olduğu için 38 beden iş gelinliğim 40 beden son limitim daha küçülmüyor kemiklerimBoyumuz aynıymış ama bende 70 kilo iken 40 bedene giriyorum
Şimdi 73 kilo ile 42 hafiften bol gelmeye başladı
Benim kemikler kalın tabi onun etkisi de olabilir
U UcanSupurge senin boyun 170 miydi canım
Bende 2 hafta da 1 yemeyi planlıyorum salatalara belki eklerim yemeğini yendiğimde nurtopu gşbiCanım ben başardıysam sende başarabilirsin.
Zaten bi bulgur bide bakliyat var elimizde.
Onları da seviye-2 ye kadar tüketmezsen güzel bir sonuç alabilirsin.
Ben aslında haftada 1 defa bulgur 1 defa da bakliyat tüketmeyi düşünüyordum ama sonuç güzel gelince Ramazan'a kadar bu düzende gitmeye karar verdim.
Sağol kuzumcok güzel gözüküyor canim ellerine saglik
Karbonhidrat azda olsa bana göre alınmalı, sonradan yendiğinde ters tepmesin. Sen bilirsin tabi
Biz de okuyalım gerçi takım olarak şahidiz zaten her gün spor yapıp karbonhidrat tüketmediğine
Görümcedir görümceAklıma kayınvalide geliyor ama aynı ülkede bile değilsinizumursama canm ne üzüyosn kendini
ben üziyim dimi daha iyiAklıma kayınvalide geliyor ama aynı ülkede bile değilsinizumursama canm ne üzüyosn kendini
Allah bozmasın canımBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
Ne güzel isteBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
Teşekkür ederim
Karşıdaki hala devam ediyorsa bu ondan değil senden kaynaklanıyordur canım.Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devam
Aklımda canım, salı idi herhalde son gün.
Baktı ki yanlış davranınca oğlunu kaybedecek kendini düzeltmiş.Bu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?