Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tanımıyorum yazıcaktım,
Çok güzel sözmüş abla işte bazı insanlar varki ne yaparsan yap gerçekten boş

Bu liste işi iyi olmuş ya. Hedefim ilk 3te olmak

Aklıma kayınvalide geliyor ama aynı ülkede bile değilsiniz umursama canm ne üzüyosn kendini

Ya afiyet olsun çok güzel görünüyor benim ev yapımı sucuğum yok malesef
Canım sucuk yapımı da çok kolay internete bi yaz istersen
baharat koyduğun halde oluyorsa dediğin gibi pek yaramıyor sana bakliyat demek ki arada az az yemen lazım , şu yaz gelse de taze taze bol bol sebze yesek demi:)
Aynen öyle biraz uzak kalacağım
Boyumuz aynıymış ama bende 70 kilo iken 40 bedene giriyorum
Şimdi 73 kilo ile 42 hafiften bol gelmeye başladı
Benim kemikler kalın tabi onun etkisi de olabilir
U UcanSupurge senin boyun 170 miydi canım
Ben 68 kilo ile evlendim gelinlik altı bol olduğu için 38 beden iş gelinliğim 40 beden son limitim daha küçülmüyor kemiklerim
Bende 2 hafta da 1 yemeyi planlıyorum salatalara belki eklerim yemeğini yendiğimde nurtopu gşbi
Artı geliyor
cok güzel gözüküyor canim ellerine saglik

Karbonhidrat azda olsa bana göre alınmalı, sonradan yendiğinde ters tepmesin. Sen bilirsin tabi
Sağol kuzum

Bu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlar Misafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi

Aklıma kayınvalide geliyor ama aynı ülkede bile değilsiniz umursama canm ne üzüyosn kendini
ben üziyim dimi daha iyi
Allah bozmasın canım

Ne güzel iste
Demekki kafaya dank demis :))

Lafı bugun dedimde ne oldu bişe değişmiyor yüzsüz oldun mu aynı devam
Karşıdaki hala devam ediyorsa bu ondan değil senden kaynaklanıyordur canım.
Bazı insanlar için naif bir şekilde kendini ifade etmen hiçbir anlam ifade etmez.
O insanlara anladıkları dili kullanacaksınki sonuç alasın canım.

Baktı ki yanlış davranınca oğlunu kaybedecek kendini düzeltmiş.
Eşin onun yanında olsa artarak devam ettirdi yaptıklarını.
Eşin konusunda şanslısın canım, kıymetini bil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…