- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.301
Sert davrandığımda çok oldu ama aynıKarşıdaki hala devam ediyorsa bu ondan değil senden kaynaklanıyordur canım.
Bazı insanlar için naif bir şekilde kendini ifade etmen hiçbir anlam ifade etmez.
O insanlara anladıkları dili kullanacaksınki sonuç alasın canım.
Yarın da burda bekleniyor Haziran’da bahar gelir inşallahKar yağıyor kızlar ❄
Burdada kar, dolu, kar seklinde yagdı Ara Ara yine yagiyor karKar yağıyor kızlar ❄
Günaydın kızlar❤
Bugün tartıldım güncel kilom 87.524+3 teyim 3.5 kg almışım şimdiye kadar
Günaydın kizlarrr
Kaç gündür geç kalkıp kahvaltı yapıyoruz eşim de hep evde dükkanını kapatmak zorunda kaldı müşteri gelmediği için
Dün akşam karar verdik sabah 8 de kalkicaz ikimiz de. Uykuyu düzene sokup bir de spor ekliycez günümüze. Yoksa evde çok tembelleşip bu günler sona erdiğinde hiç dinç olmayacağız. Bugün uygulmaya başladık bakalım ins devam eder
Günaydin canlar
Gec yatip erken kalkmaktan Basim agriyor
Hakan muhafizi bitirdim
İnşallah kuzum tez zamanda atlatalim bu günleri inşallah.
Niran kaptanım onay verirse silerim sarı kartını canım
Baktım mesajlarına bitirmişsin, bende izlemek istiyorum ama bı türlü fırsat bulamadım. Tek başıma kaldığım bı an olunca izliycem inşallah.
Tmm cnm kaloriyi 1100 olarak belirliyim ve dediğin gibi daha sağlıklı yiyecekler giyim bundan sonra.
Kuzum bende yavaştan başladım ama kesinlikle menü yazma kıvamında değil benimde. Yavaş yavaş oturacak inşallah.
6-7 kg ile bitirsen ne güzel olur canım. Sonra doğum kilolarıyla da ugrasmazsin.
Oooo harikasin kaptanım erkenden yapmışsın bende birazdan zumba yapicam akşama da eliptik yapicam insallah
Bende kendime 4 rakip belirledim listeden
İlk öncePnrrr-12
Sonra @GastrikAsit
Ondan sonraUcmelekannesi
Ve en son @Furha63
Kısa dönem hedefim bu (24 Nisan)
Evet cnm dhaa benim önümde 15 hafta var çok çok dikkatli gitmem gerek Allah tan hayırlısıGuzel bence cnm ama son haftalar gercekten daha cok aliniyor dikkat et cnm
hayırdır inşallahhh diyesim geldiBu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
gülüm senin troidler yavaş mı çalışıyordu hipotroid miydiniyi aksamlar hanimlar:)
bi kac gundur hic iyi degilim.gun belli saatlerinde uzerime bi yorgunluk cokuyo kemiklerim agriyo surekli uyku halindeyim ve cok yorgun hissediyorum..porumuda zorlaya zorlaya yaptim son bi kac gun.labaratuara gidip.kan vermem lazim troid icin ama kkorkudan gitmiyorum virusden dolayi ilaci en dusuk dozda aliyorum..aca etkisi olmadigi icinmi boyleyim..ilk troid ciktigi zamanlarda boyle oluyodum hep..tartiyada cikiyorum.gram gram gidiyo internetde baktim troid yuzundende olabilir yaziyo.bi bilgisi olan varmi
mart sonu süprizi:))Kar yağıyor kızlar ❄
evet yavas calisiyo abla malesefgülüm senin troidler yavaş mı çalışıyordu hipotroid miydin
bizde bugun konustuk esimle aksam kizi uyuttuktan sonra bakalim beraber diye:)Kızlar izledim 7ci kogustaki mucizeyi acayip guzeldi herkeze tavsiye ederm ozellikle dram seven ve aglamak isteyenlere. Aglamaktan basım agridi resmen tam bitti cocuk agladi emzirdm oda bi dalamadi uyanip duruyor onla ugrasiyorm 2 saatir smdi daldi herhalde inşallah uyuruz artik
bende 166 kilom 64 ama 42 giyyorum.kemiklerim iri benimdeBoyumuz aynıymış ama bende 70 kilo iken 40 bedene giriyorum
Şimdi 73 kilo ile 42 hafiften bol gelmeye başladı
Benim kemikler kalın tabi onun etkisi de olabilir
U UcanSupurge senin boyun 170 miydi canım
ne guzel demek akli basina gelmis:) insallah bundan sonra agzinizin tadi bozulmaz.kostek yerine destek olur :)Bu arada kv demişken benmki bir iyi bir iyi anlatamam kızlarMisafirliğe gittiğimzde tüm sofrayı işleri bana yıkıp kaçan kv gitti kızım senin üstün ıslanmasın ben koyarım makineye diyen kv geldi.Doğum yapınca yanıma yarım saat uğrayan. Ertesi gün 1 saatliğine geçmiş olsuna gelip giden kv gitti, hastalaneye gidince gelip torunlaryla oğluyla ilgilenen sık sık arayıp soran bi kv geldi
canı sağ olasıca ilacının dozunu azalttığın için olmuş o ilaç sayesin de bedenin normal çalışıyor , azaltırsan yetmez kilo da veremezsin halin de olmaz hatta kafan bile arada durur gibi olur anlamakta zorlanırsın , uzun süre yetersiz doz kullanırsan tüm organların yetersiz çalışır ve bedenin sinyaller verir hastalanırsın , bunları ve daha fazlasını bana endokrin doktorum söylemiştievet yavas calisiyo abla malesef
Akşamki ekmek hariç çok güzel canımbende menumu yaziyim.mutfagi kapattim artik
10.00
2 yumurtadan omlet
15 badem
3 ceviz
yesillik
14.00
3 yemek kasigi pilav ve kurufasulye(ayni kasikta)
1 tatli kasifi cilek receli
17.00
1 tabak karnibahar kisiri
1 kase sarimsakli yogurt
1 dlm ekmek
spor 40 dk kosu 30 dk yuruyus tôplam 260 puan @Tekrar dene
Cumartesi akşam öğünün biraz karbonhidrat ağırlıklı olmuş ama nohuttan iki kaşık yemişsin pazar menün güzel27.03.2020
10.00 2 yumurta
5 zeytin
5 badem
2 dilim peynir
15.00 2 yk nohut yemeği
1 tabak bulgur pilavı
Su: 2 lt
28.03.2020
11.30 2 yumurtalı sucuklu yumurta
2 dilim peynir
9 zeytin
10 badem
1 kase yoğurt
Domates salatalık
Su: 1 lt
Çok güzel canımMenüm
11 30
Havuç
Salatalık
1 avuç badem
1 d peynir
17.00
1 kase bulgur pilavı
3 köfte
Salata
Yarım kase yoğurt
Su 1.5
Spor yok
Güzel canım 2 haşlanmış yumurta varken o bir dilim ekmeğe hiç gerek yokmuşSabah 9.40
2 h.yumurta
3 dilim peynir
1 tutam maydanoz
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle 12.30
2 gün kurusu
3 hurma
6 7 adet kuru uzum
kahve
Akşam 19.15
2 yumurta
1.5 y kaşığı yulaf
Ispanak
Karıştırıp omlet yaptim.
Su 2.5 litre
Spor 55 dk leslie
55×3 = 165 @Tekrar dene
Akşamki pirinç pilavından çok hoşlanmadım28 Mart Cumartesi menüm
11:00
2 ufak haşlanmış yumurta
1 kk peynir
Çatalın ucuyla Nutella
2 çatal patatesli yumurta
Yarım dilim tbe
15:00
Yarım elma
Avuç içi kadar bazlama içinde peynir
19:00
6-7 kaşık karnabahar yemeği
8-10 kaşık (1 tabak) tavuk suyuna pirinç pilavı
Su:1.5 litre
Spor:42 dakika Leslie 126 puan @Tekrar dene
Akşam öğünün az olmuş diş sebebiyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?12.00
1.5 yumurta
1 kk peynir
1 kase derotlu yogurt
Maydonoz
4 yesil biber
Aralarda kahve
Yseil cay
18.30
1 kase mercimek corbasi
Dis agrisindan baska bisey yiyemedim
Su 2 litre
30 dk leslie 20 dk aletli spor 150 puan @Tekrar dene
Güzel28 mart
11.00
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin
Marul
Dereotu
15.00
1 sb süt
2 yk yulaf ezmesi
1 küçük muz
6 fındık
19.40
6 yk mantar
1 dilim ekmek
2 yk yoğurt
Bolca yağsız salata
2lt su
Spor yok yine ama yarından itibaren leslie ye başlıyorum inşallah
Sarman az miktarda olduğu için güzel canım keşke pirinçten olmasaymışCuma
11:00
3 parca peynır
Domates
5 Zeytın
2 dilim sucuk
17:00
1 kucuk tabak sarma
1kase yogurt
Su :2lt
Güzel canımCumartesi
11:30
Domatesli biber sote
1 yumurta
1 parca pernır
3 zeytin
.
17:30
1 küçük tabak sarma
1 kase yogurt
Su : 2lt
Azar azar çok şey var sanki menünde ama abartılı da gelmiyor göze28 Mart cumartesi
10.00
1 kase müsli kuru meyveli sütle
1 kaşık bal
12.00
Sade kahve
2 fit irmikli lokum
16.00
1 bardak kefir
6 fındık
Bir avuç içi kadar yaban mersini kurusu
18.30
1 patlicanli imam bayıldı
1 kase tırşık çorbası
2 wasa
Su 2 L
Spor yok malesef
Abla tabirlerine bayıldım menü listelerine çok güzel girdin28 mart cumartesi
12:45- 13:05 arası
2 tüm yumurtalı menemen (menemen 1 servis kaşığından biraz az)
antep peyniri(bim de satılan kaşara benzer tadı olandan)2 tane
orta parmakla işaret parmağı açıkken ki arası büyüklüğün de çikolata soslu kek :)(zafer işareti oluyor ama )
18:25
1 bardak sütlü lif takviyeli hindiba kahve
21:05
bir kase kadar salataya 1.5 kaşık haşlanmış kuru fasulye
80 gr lık ton balığı
Neyin kafasıyla Çarşamba yazmışsam oysa cumartesiydi28 Mart Çarşamba
10:30
Tarçınlı Türk kahvesi
12:30
2 haşlanmış yumurta
Biraz çeçil peyniri
1 salatalık
1 domates
1 avuç maydanoz
5 yeşil zeytin
17:30
2 kepçe etli barbunya yemeği
Biraz turşu
2 kaşık sumaklı soğan salatası
3 kaşık yoğurt
Su:2 buçuk litre
Spor: yok
Sanmam canım sarımsağın ne kalorisi var ki insülin salgılatırsın aslında iki öğünün temel amacı insülin direncini kontrol altına almak diye düşünüyorumAz önce 2 diş sarımsak yedim.
Seviye-1 bozulmuş mudur?
Hala agrim var canim . bu aksamda yitemedim pek bisey.Akşam öğünün az olmuş diş sebebiyle geçmiş olsun canım şimdi nasılsın ?
Aklıma ne geldi şimdi sen öyle diyince ben de limonlu çay içiyorum bazen küçük bir dilim çiğniyorum bazen suyuma bazen de maden suyuna sıkıyorum o da bozmuyordur herhalde yani hiç bozacağını düşünmemiştimAz önce 2 diş sarımsak yedim.
Seviye-1 bozulmuş mudur?
Pek hayır olacağını sanmıyorum ablahayırdır inşallahhh diyesim geldi
inşallah bundan sonra hep iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?