Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şöyle yapalım mı liste tamamlandıktan sonra son halini paylaşsak ve buyrun yoruma desek vursak kırbacı artı olanlara olma mi

Sen verdigini caktirma :))
Ayy hic dikkat edemiyorum bende cok aldim de

Ben de tam samimi olamadım daha ama bizim bayanlar öğretmenler grubunda da öyle konuşuyorlar hiç ses etmiyorum hele biri var şu an 59 küsür kilo Eylül’den bu yana 4 kilo vermiş
Bizimkilerde mutfaktan çıkamıyorlarmış
Kilo alacağız, alışverişe çıkmadan okula gelemeyiz diyorlar.
Ben ses etmiyorum.
Şok etkisi yapmak lazım

Mayısın 4ünden sonra kilo veremezsen bilin ki okuldaki kem gözler değmiş
Üzüntüden vermişim hic farkinda bile degildim dersin :)))
Bana öyle bi nazar ettilerki, kimisi ameliyat oldum sanmisti :) bak hala toparliyamadim kendimi

Bu arada LISTEDEKI KIZLAR

biliyosunuz cuma gunu diğer takimlarin yuzdeleri cok düşüktü
Bu hafta herkes atağa gececektir
O yuzden cok daha fazla dikkat edin lutfen
Karbon bakliyat bulgur meyve abartmayin

Seviyeciler sizde yarindan itibaren pro sebze olarak devam etseniz daha iyi olur

Lahana karnibahar brokoliyede dikkat

@medine66 tatlim sen 2 gün karnibahar kisiri yemistin degilmi
Buda etkilemis olabilir

Bana öyle bi nazar ettilerki, kimisi ameliyat oldum sanmisti :) bak hala toparliyamadim kendimi
İnsanların nazarı gerçekten deyiyor.
Bi arkadaş gözleri tartı gibi maşallah.
Haftada 1 defa görebiliyoruz birbirimizi.
Neremin inceldiğini bile söylüyor.
Saf ayağına yatıp "tartı aynı, siyah giydim, bol giydim" diye geçiştiriyorum

Stok yapamadık, aç kaldım de
Hakkaten stoğumuz yok bi sokağa çıkma yasağı gelse aç kaldık
İnanırım abla ya ben de daha önce kilo verdiğimden bu yana hep aldım aldım aldım
Çok haklısın abla iyi ki varsın
En iyisini yapıyorsun hiç söyleyesim gelmiyor insanlara benim de

kolay gelsin abla, beni Bas agrisi birakmiyor 3 günün sonunda Ilac attim
Tek bir un tanesinin bile toleresi yok.
Sabah peynir tabağında 1 çatal peynir kalmıştı.
Dolaba girmesin diye yiyecektim.
Baktım ki pideden üstüne un dökülmüş,
Bunu ben yiyemem dedim
valla seviye 1 i yapanlara saygi duyuyorum cok zor geliyor bana çokta sabırlıyımdır ama ben yapamazdım
tek tek yazanlara bi yorum yaptım bence tek tek daha iyi, o sekildede Zaten belli kisiler yorum yapiyor
eylülden bu yana 4 kg verdiyse Cok degerlidir
Annem hastanede şimdi konuştum 2. Test yapıldı yine pozitif çıkmış doktor guzel konuşmuştu halbuki bugün ilaçları kesiceklerdi
En azindan iyimis canim ins bidahaki Test sonucu negativ cikar
Bizimkilerde mutfaktan çıkamıyorlarmış
Kilo alacağız, alışverişe çıkmadan okula gelemeyiz diyorlar.
Ben ses etmiyorum.
Şok etkisi yapmak lazım

okul ortami korkutucu demekki

reglin cuma ki +900 ü gitmiş bir de 100 gram :))

Kalorisi düşük diye tercih ediyorum genelde diyetisyenlerin sayfalarında görüp aldım hoşuma da gitti sanırım bitirince kadar yerim bir daha almam

bu gün evdekilere yemekler aynı ben de kuru fasulye pilav yaptım , mideleri ekşimiyorsa yanına ayran ver
ben de temizlik yaptım :))
en son yarım saat önce iç hazırladım hamur yoğurdum mantı yapayım dondurucuya atayım az diye baktım iç az göründü minik bir parça daha çıkarayım dedim ıslak elle dondurucudan kıyma çıkarırken en üst katta ki demirlerine elimin üzeri yapıştı çeksem derim kopacak gelmiyor el eşime bağır bağır 1 dk öyle kaldım az uğraştı oğlan geldi o ara en son saç kurutma makinesini getirin dedim de öyle kurtardık eli elimin üzerin de baden büyüklüğün de yer soğuktan yandı resmen sızlıyor ve semsert deri
bu da değişik bir anı olsun bana fantastik hemi de hihihihi

sopaları kap da gel bacım :))
şaka bir yana genel de şişmanlar üzerinden yapılan espriler şakalar bana hiç de komik gelmiyor aşağılayıcı geliyor ağzımızı tutmayıp sürekli tıkınıyoruz sanki , kilolu insanları 10 kilo da 50 kilo da fazlası olsa iradesiz, tembel, başarısız hatta iğrenilecek birileri gibi gören insanlar var ve bence onların eğlenme aracı şişmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…