- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #356.701
ben elde kapatıyorum gülüm , dün yapmadım kaldı zaten :)Tamam olmasın da kendini de zayi etme abla
Kuzum Kadir has üniversitesi rektörü kendi ve eşi atlatmış oğlu da 22 yaşındaymış testi pozitif çıkmış onda hiç belirti olmadığı halde dün izledim ikisinin de baya yaşı vardı bu tip videolar gönderebilirsin annene
E abla sabaha kadar mantı sıkmayı düşünüyorsun herhaldemantı kasnağın var mı abla kolay oluyor onla
korkudan psikolojisi bozulmuş bir de yanındakiler de hep aynıysa onların korkusu da etkiler düşünsene kolay değil gülüm rabbim güç kuvvet versinÇok yok ki abla yaşı yoğun bakıma gidiceksin dediler bi ozamandan sonra toparlayamadı daha
ayyyy düşünemiyorum dilini yapıştırmışsın senin ki daha kötüymüş:)))Ay geçmiş olsun abla. Çocukken donmuş balkon demirindeki buzu yalayınca bnmde başıma gelmişti
burasi soguk canim yoksa bende cikarabilirdim disari cocuklari. Cok iyi olir bi hava alirlarGünaydin gününüz güzel gecsin insallah
Burda hava güzel cocuklarla tenha saati bekleyip disari cikmayi düsünüyorum
ayy abla ins su falan toplamadan gecer gider.geç kalktım kahvaltı v.s. derken anca geldim gülüm elim dün akşamdan başladı sızlamaya eli kıvırırsam güzel acıyor epi topu kayısı çekirdeği kadar küçücük bir yer ama 3-4 dk yapışık kalınca dondurucuda derinin alt taraf ta soğuk yanığı olmuş görüntüde normal yanık gibi galiba su toplamaya başlıyacak keretaa:))
mefkuşum tartıldım ucundan bucağından da olsa aha da mart sonu işte 89 u gördüm
migren benim eltimde var . agrisi tuttugunda kadin bir tuhaf oliyor. Yiyip icemiyor, midesi bulaniyor falan. Hapta fayda etmiyor. Anca karanlik bir odada uyumayi bassrirsa biraz hafifliyor yada en son uskufra yapinca rahatliyorum der bazen. Yabi herkeste farklidir ama ben onu oyle gorunce bir tuhaf oluyorum.insallah daha olmaz abla dikkat etbenimde aksine en iyi arkadaslarimdan biriydi, benden cokca kiloluydu Ama Ben ona Hic kilolusun demezdim Ama o bana diyordu fasuyle cubugu diye, Ben salakmisim deseymisim Keske Sonrada arkadasliktan red edeymisim
tövbe daha neler duycaz
bugun cikicam abla cocuklarla hava Cok güzel
a.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canim
bu ara hep sikinti yapiyorum, Birde acaba migren mi var acaba Bende nasil bisey oldugunuda bilmiyorum ama
acaba daha ne var
Okudum yazini canim Insallah hep böyle gitsin
cok güzel görmüssün canim, Mekani cennet olsun insallah. Sende üzülme bol bol dua et
neden canim?
bebek öldü diyordular bastaAllah rahmet eylesin insallah
Iyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba
gecmis olsun canim. Gidip gelirken dikkati elden birakma amantunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
İyi olmus kaptanim ben vaziyetin nasil isledigini bir kontrol edip anlamaya calisiyim9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Oraya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği için @Kazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
gelmesin de :))en guzeli kimseye bisey dememek lazim :))
tatlim bi disari cik da temiz hava al
cok gecmis olsun cnm yaaa hic başıma gelmedi
salatana bolca ketentohumu yagi koysana cnm
Bu menuyle yarin arti gelmezsen bidaha gelmezsin :))
Cok abartmışin cnm yaa
Son 3 gün dikkat et lutfen
aman gülüm diz kapağına yada menüsküse zarar gelmişse baya baya koru hiç yorma o zaman kendi kendine iyileşme şansı olur , çok geçmiş olsunSelam Kızlar sag dizim fena durumda bukerken fena agrıyor kendim ettim kendim buldum sanırım bi sure yoramam lazım galiba
benim eşim dün gitti işe haftaya salıya kadar evde dün az yan yana gelsek sosyal mesafeyi koruyun en az 1.5 metre dedi durdu gülerek, siz de eşin gelince iyice yıkanıp aklanır paklanır gülüm, iş yerin de de zaten az kişi çalışırlar asıl orada mesafeyi koruyup sık sık el yıkayıp yüzüne gözüne dokunmazsa allahın izniyle bir şey olmazKızlar iyi aksamlar tontigim uyudu cok şükür biraz daha iyi hava bugn gunesliydi hemen cikardik kapinin onune bi yarm saat hava aldirdik ama cok iyi geldi resmen ihtiyaci varmis arkasina guzel bi uyku cekti ve nerdeyse tum aksam kendi kendine oynadi maşllah diyeyim. Eşim yarn ise basliyor bakalm bundan sonda gunlerimuz nasıl gecicek aynı evde 2 yabancı olcz sanirm
yaz sonu gibiydi galiba, özellikle instagram da bir furya başlamıştı fit ve bakımlı kızlar kadınlar çıkıp vücudunuz böyle değilse denize girmeyin (kendi fotosunu koyuyor hatun) ya da ben insansam siz nesiniz (pislikler der gibi ) v.s. şişmanları aşağılama kampanyası başlattılar şükür uzun sürmedi , ısrarla evlenip çocuk doğurup salıyorsunuz aldatılmayı terk edilmeyi hak ediyorsunuz düşüncesini savunan bir kaç kadın da vardı (öğrendiğime göre bekarmış bunları söyleyenler)Sopadan çok ne var bende
Bagaj dolu
Bu bakış açısı son zamanlarda arttı.
Kilolu olan kişilere iradesiz ve iğrenilecek biri gibi bakıyorlar.
Aslında psikolojik bir baskı.
Nasıl kadınlara 34-36 beden olması gizlice dayatılıyorsa, kiloluları dışlama da aynı şekilde...
Çok üzücü bir durum ama yapacak birşey yok.
normal yanık gibi acıyor işte biraz elimi bükünce sadece gerilme olduğundan, bana değişik komik anı oldu dünden beri gülüp duruyorum :)Ayy gecmis olsun abla icim bi kotu oldu ya nasil biseymis oyle aciyormu hala
Cok guzel olmus
Yapiyor abla onlari yapar gene isyerindede maske eldiven kullaniyorlar hatta girdikleri odalari ucaklari dezenfekte ediyorlarmis. Yemekhanede bile mesafeli oturuyorlarmis artık ama ne bilym tedirgnm iste genede nede olsa birsuru insanla ic ice olucak
Aynen seyahat yok ama yinede yatan ucaklarn bile bakımları oluyormuş. Birde gecen onurair de calışan bir teknisyende cıkmış esimin calistigi yere cok yaknmış onu duyunca cok tedirgn oldum bikere geldiyse illaki bulur diye Allah korusun :/
gecmis olsun canimtunaydin.2 gundur yatiyorum hep.kolumu kaldiracak halim yok.dr dan randevu aldim yarin icin.
cok iyi olmus bu9.Takımın Güzelleri
Menü sayfasına giderken zorlananlar,
Oraya gittikten sonra burayı bulamayanlar,
Sizlere bir kolaylık sağladım...
Bundan böyle her iki sayfada da yukarıdaki etikete tıkladığınızda sayfalar arası kolay geçiş yapabileceksiniz.
Desteği için @Kazen 'e teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2611723
Benim bi Bas agrim var bi kac gündür, dünden beri mide bulantimda var, bazen düsünüyorum corona mi oldummigren benim eltimde var . agrisi tuttugunda kadin bir tuhaf oliyor. Yiyip icemiyor, midesi bulaniyor falan. Hapta fayda etmiyor. Anca karanlik bir odada uyumayi bassrirsa biraz hafifliyor yada en son uskufra yapinca rahatliyorum der bazen. Yabi herkeste farklidir ama ben onu oyle gorunce bir tuhaf oluyorum.
İns seninki migren degildir canim ilacin ve acik havanin faydasi olur ins sana
büyük dayımın büyük kızı vardı yengem tedaviye götürürdü benden 4-5 yaş büyüktü genç kız olup çok zayıf olduğu için yolda erkekler fasulye sırığı kemik torbası iskeletor derlermiş çok üzülürdü ablacım, bir kaç kez ağladığını gördüm ben de çok üzülürdüm çocukluğumdan beri dış görünüşü farklı olan kimseyle dalga geçmedim dik dik bile bakmadım üzülmesinler diye ki sen de öylesindir... neden , çünkü ailemiz bizi böyle yetiştirdi gülüm o yüzden sen de o arkadaş görünen şahsa şişmanlığıyla ilgili bir şey demedin , onun da istediği senin gibi olmaktı büyük ihtimal o yüzden sinirleniyordu ki içinden sana laf söylüyorduinsallah daha olmaz abla dikkat etbenimde aksine en iyi arkadaslarimdan biriydi, benden cokca kiloluydu Ama Ben ona Hic kilolusun demezdim Ama o bana diyordu fasuyle cubugu diye, Ben salakmisim deseymisim Keske Sonrada arkadasliktan red edeymisim
tövbe daha neler duycaz
bugun cikicam abla cocuklarla hava Cok güzel
a.selam canim, yanlis haraket mi yaptin acaba? Agri kremi sürüp dinlen canim
bu ara hep sikinti yapiyorum, Birde acaba migren mi var acaba Bende nasil bisey oldugunuda bilmiyorum ama
acaba daha ne var
Okudum yazini canim Insallah hep böyle gitsin
cok güzel görmüssün canim, Mekani cennet olsun insallah. Sende üzülme bol bol dua et
neden canim?
bebek öldü diyordular bastaAllah rahmet eylesin insallah
Iyim abla ama agriyor hafiften migren nasil bisey acaba
evet :))Muhteşem Hatunsun ya
Diyet yapıyorum stresine girmeden kilo veriyorsun Maşaallah
Sıra Nisan hedefinde, 87 idi herhalde
yazik aslinda acinacak haldelermisyaz sonu gibiydi galiba, özellikle instagram da bir furya başlamıştı fit ve bakımlı kızlar kadınlar çıkıp vücudunuz böyle değilse denize girmeyin (kendi fotosunu koyuyor hatun) ya da ben insansam siz nesiniz (pislikler der gibi ) v.s. şişmanları aşağılama kampanyası başlattılar şükür uzun sürmedi , ısrarla evlenip çocuk doğurup salıyorsunuz aldatılmayı terk edilmeyi hak ediyorsunuz düşüncesini savunan bir kaç kadın da vardı (öğrendiğime göre bekarmış bunları söyleyenler)
insanı insan olarak değil kabuk olarak gören dışı kalaylı içi alaylı insanların bakış açısı işte
Bazen üzmek lazimmis üzülmemek icin, dogru Biz öyle yetismedik annem sagolsun haklida olsak aman siz bisey demeyin derdibüyük dayımın büyük kızı vardı yengem tedaviye götürürdü benden 4-5 yaş büyüktü genç kız olup çok zayıf olduğu için yolda erkekler fasulye sırığı kemik torbası iskeletor derlermiş çok üzülürdü ablacım, bir kaç kez ağladığını gördüm ben de çok üzülürdüm çocukluğumdan beri dış görünüşü farklı olan kimseyle dalga geçmedim dik dik bile bakmadım üzülmesinler diye ki sen de öylesindir... neden , çünkü ailemiz bizi böyle yetiştirdi gülüm o yüzden sen de o arkadaş görünen şahsa şişmanlığıyla ilgili bir şey demedin , onun da istediği senin gibi olmaktı büyük ihtimal o yüzden sinirleniyordu ki içinden sana laf söylüyordu
Süpermis ablaKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
1 nisanda yeni araci firmaya gecmis olacam ya
Bugun tlf ettim, durum nedir nasil devam edecek diye
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
O yüzden bunlar kisa calisma için basvurmuslar
Yani bana maaşımın yuzde 65 ini ödeyecekler
aleovera jeli sürdüm gülüm su toplamaya başlıyordu durdu şükür ilk başta eşimi dinlemeyip batikon yerine bu jeli sürseydim bu kadar olmazdı :)burasi soguk canim yoksa bende cikarabilirdim disari cocuklari. Cok iyi olir bi hava alirlar
ayy abla ins su falan toplamadan gecer gider.
Bunarada masallah cok motive gordum seni kilolar gidiyor.hep boyle devam etsin
migren benim eltimde var . agrisi tuttugunda kadin bir tuhaf oliyor. Yiyip icemiyor, midesi bulaniyor falan. Hapta fayda etmiyor. Anca karanlik bir odada uyumayi bassrirsa biraz hafifliyor yada en son uskufra yapinca rahatliyorum der bazen. Yabi herkeste farklidir ama ben onu oyle gorunce bir tuhaf oluyorum.
gecmis olsun canim. Gidip gelirken dikkati elden birakma aman
İyi olmus kaptanim ben vaziyetin nasil isledigini bir kontrol edip anlamaya calisiyim
muhteşemmm haber mefkuşummmm nasıl sevindim anlatamam çok şükür çok şükürrrKizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
Gittigim iş yerinde fazla iş yokmus haftada 3 gün calisiyolarmis sadece kendi iscileri
Öyle tabi canım ama bunun herkes için avantaj olduğunu da unutmayalım en düşük puanlı okulların bile artacaktır taban puanı eminimÇok büyük bir avantaj hemde. Şu an tamamen onlara yöneldik. En baştan tekrar yaptırıp sorularını cozduruyoruz. Ben inanıyorum kazanacağına ama yine de okulun sağladığı disiplini sağlamak zor ona üzülüyorum.
Biz de canlı yayın yapıyoruz evden okula gitmeden benim açımdan çok zor olacak çünkü artık uygulama kısmına geçecektik çoğunun bilgisayarı yok evdeKardeşimin okulunu zoom üzerinden program yapıyor. Hocalar okula gelmeye devam ediyor. Sınıfta tahtada ders anlatıyorlar. Bizimkiler de o anda derse katılıp hocayla iletişim kurabiliyor. Başka bir sistem üzerinden online deneme yapmaya devam ediyorlar. Günde 5 ders var her ders yarım saat. Baya okul varmış gibi mesai yapiyolar. Büyük bir özveri.
Menün gayet iyiydi neden acaba canım regl dönemin mi başlıyor ? Neden canın sıkkın dilersen anlatabilirsinGunaydın kızlar dunden beri modum oldukça dusuk tartıda şok etkisi yarattı
Şükür canım sen nasılsın işe gidiyor musun hala ?merhabalar kızlar
nasılsınız bakalım
inşallah sizler ve aile bireyleriniz tamamen sağlıklısınızdır
Abla bana en zor kapatması geliyor bi de tekim diye çabuk kuruyor hamurum o yüzden kasnağı tavsiye ederim daha çabuk bitiyor en azındanben elde kapatıyorum gülüm , dün yapmadım kaldı zaten :)
evet canim.hatta sekreterde de dedi.kabine 1 er kisi aliyollarmis.yalniz gelin ve gelince zile basin biz acicaz kapiyi dedi..1 kisi muane olup ciktiktan sonra digerini aliyollarmis iceri.benim icin daha iyi.burasi soguk canim yoksa bende cikarabilirdim disari cocuklari. Cok iyi olir bi hava alirlar
ayy abla ins su falan toplamadan gecer gider.
Bunarada masallah cok motive gordum seni kilolar gidiyor.hep boyle devam etsin
migren benim eltimde var . agrisi tuttugunda kadin bir tuhaf oliyor. Yiyip icemiyor, midesi bulaniyor falan. Hapta fayda etmiyor. Anca karanlik bir odada uyumayi bassrirsa biraz hafifliyor yada en son uskufra yapinca rahatliyorum der bazen. Yabi herkeste farklidir ama ben onu oyle gorunce bir tuhaf oluyorum.
gecmis olsun canim. Gidip gelirken dikkati elden birakma aman
İyi olmus kaptanim ben vaziyetin nasil isledigini bir kontrol edip anlamaya calisiyim
kadin kadinin dusmani derleryaaa gercekten boyle kadinlar varyaz sonu gibiydi galiba, özellikle instagram da bir furya başlamıştı fit ve bakımlı kızlar kadınlar çıkıp vücudunuz böyle değilse denize girmeyin (kendi fotosunu koyuyor hatun) ya da ben insansam siz nesiniz (pislikler der gibi ) v.s. şişmanları aşağılama kampanyası başlattılar şükür uzun sürmedi , ısrarla evlenip çocuk doğurup salıyorsunuz aldatılmayı terk edilmeyi hak ediyorsunuz düşüncesini savunan bir kaç kadın da vardı (öğrendiğime göre bekarmış bunları söyleyenler)
insanı insan olarak değil kabuk olarak gören dışı kalaylı içi alaylı insanların bakış açısı işte
sagol canim..oyle deme allah gostermesingecmis olsun canim
cok iyi olmus bu
Benim bi Bas agrim var bi kac gündür, dünden beri mide bulantimda var, bazen düsünüyorum corona mi oldum
hayirli olsun abla senin adina sevindim:)Kizlarrrrr bugün güzel bi haber aldim
benim annem de aynıydı :))yazik aslinda acinacak haldelermis
Bazen üzmek lazimmis üzülmemek icin, dogru Biz öyle yetismedik annem sagolsun haklida olsak aman siz bisey demeyin derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?