- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #357.421
aynenn bende öyle düşünüyorum.sutum etkilenmeden bi şekilde ilerlemek istiyorum..Kilo verdigin surece sorun yok canim. Kilo veeimin durunca ekmegi azaltirsin
sağol canım teşekkür ederimAfiyet olsun canım
sağol canımafiyet olsun canim gayet guzel. Gecende soruyum dedim kuru cacik nasil oluyor
afiyet olsun canim.guzel olmis
Afiyet olsun canim gayet iyi
Off artik deprem olunca dışarıda çıkılmaz. Allah korusunYine deprem oldu kızlar.
Geçenkinden daha şiddetli
Kimler hissetti.
Nerelerde olmus canimYine deprem oldu kızlar.
Kimler hissetti.
Ya içim ürperdi ya Allahım sen koruYine deprem oldu kızlar.
Kimler hissetti.
Sağol canımafiyet olsun canim gayet guzel. Gecende soruyum dedim kuru cacik nasil oluyor
Allahım korusun hepimiziYine deprem oldu kızlar.
Kimler hissetti.
AminnnAllah korusun milletimizi
Nerelerde olmus canim
Sizin ordami gecmis olsun
Rabbim korusun dunya hic iyi bir yere dogru gitmiyor.
Suriye'nin Lazkiye şehri var hemen sınırda, onun sahilinde olmuş, denizde yani..Akdeniz’de olmuş onu mu hissettiniz acaba ?Handandandan
guzeldı ablada hatırlayamıyorum suanAaaa
kesin iyi görmüşsündür
abla benım dizler dayanmaz onaBu ilavede guzelll
Spor olarak 1000 hoplama olabilir :))
offf Rabbım korusunYine deprem oldu kızlar.
Kimler hissetti.
Çok geçmiş olsun kuzumSuriye'nin Lazkiye şehri var hemen sınırda, onun sahilinde olmuş, denizde yani..
Yakın olunca fena sallandık.
Bacaklarım titriyor hala
Ay kiyamam allahim korusun .Suriye'nin Lazkiye şehri var hemen sınırda, onun sahilinde olmuş, denizde yani..
Bacaklarım titriyor hala
Susuz cacık canmafiyet olsun canim gayet guzel. Gecende soruyum dedim kuru cacik nasil oluyor
Aa geçmiş olsun üssü neresiymiş?Yine deprem oldu kızlar.
Kimler hissetti.
Suriye sahili (Akdeniz)Aa geçmiş olsun üssü neresiymiş?
Şekerli her şey çıkacak o iki günşeker deyince ben onları hesaba katmamistim hiç. Ya ama 3 ten 1 e indirdim yaa oda mi çok
Allah beterinden korusun canım sakin kalmaya çalışSuriye'nin Lazkiye şehri var hemen sınırda, onun sahilinde olmuş, denizde yani..
Bacaklarım titriyor hala
Geçenkinden şiddetli sallanınca gene Elazığ ve Malatya sandım.Allah beterinden korusun canım sakin kalmaya çalış
Allah korusun canımGeçenkinden şiddetli sallanınca gene Elazığ ve Malatya sandım.
Biz böyle sallandıysak orada yıkım olmuştur diye düşününce kötü oldum.
Allah korusun.
mayısta kesin 70 li rakamlardasın ben de tam arkanda yine seni kovalarım inşallahhhhalttakinin rakibiyim ama ona da cevap verip uzaklaşmaliyimm.. Sevgili rakibim @Tekrar dene salmış durumda.. onu bu ay kesin geçerim.. tartılmadı bile.. gerçi sonradan tartılmıştı demi.. bana yaklaşıyor ,duy sesimii rakibimmm arkamdaki çok hızlı geliyor koşmam lazim ben de koşarak sana yaklaşıyorum haberin ola mayis ayina kesinlikle 7 li rakamlarla giriyorum. Kendimi buna inandirmak istiyorum. Bunun için her hafta 1 kilodan fazla vermem gerekkk umuyorum istiyorum niyet ediyorum...
o zaman hadi bakalim haftaya görüşelim..
hahh haaa senden hızlıca koşunca onu zaten gecerim kii
eline saglik canimm
Kesinlikle katılıyorum spor mantikli
Ekmek biraz çok göründü gözüme canım, afiyet olsun3 nisan cuma
12:05-15 arası
2 salçalı yumurta
1 kk beyaz peynir
3 d. e yakın ekmek
ara
ananalı yeşil çay
18:55
hindiba kahve
19:40-19:50 arası
100 gr lık ton balığı
3 çatal kavrulmuş sade mantar(bir şeye de benzese insan bir gıdım tuz kor yaaa:)) unutmuşum tuzu)
3 y.k çoban salata
21:55
1 portakal
su 2.5 bitti 3. lt deyim
Anladim canim. Kendime de guldum baya yoresel birsey heralde diyeSusuz cacık canm
yazık kızzzz öyle vurmayalım, ama nerede hata yaptığımızı düşünmemiz lazım ki doğrusunu yapalımBu iki fikirde çok güzel
Bence de bunlara ek olarak "BEN NEREDE HATA YAPTIM" başlıklı hatalarını paylaşsınlar grupta...
Haydi vur diyince öldürelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?