Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh ne güzelmiş o atın beni havuza
İki gündür uyumaya çalışırken kapatıyorum gözlerimi ustumdr beyaz uçuş uçuş bir elbise 60 kiladayim incecik zarif bir bedenim var ve deniz kenarında hafif rüzgar eşliğinde yürüyorum çıplak ayaklarimla
Denizin kokusunu sesi duyuyorum ...
Hayali bile güzel kafa dinlemi tatil yapmayı çok özledim ben

Gördüm Ahmet apayı evini yapıyormuş nışanlısıyla ben sevmedim o adamı canlı yayında ezikmi olmak istiyorsunuz dedi orda bitti
Hadi ya bak şu hadsize bı bakiyim int ben yaşlı biridir diye düşünmüştüm

Hey 2. olmuşum haftaya birinciyim
Tebrik ederim Kızlar hepimizi burda da 3. yüm
Zehra dur yerinde fazla uzaklasma
Yetiş bana beybi
Niyetini et sporunu yap belki yetişirsin ben yaptım sporumu
aman dikkat et ayaga kalkmak durumunda kalma
Açtım baktım çoğunluk görüntü kapalı katılım sağlamış hemen ben de kapattım bi aksilik yaşamayayım diye
Güzel fikir
Benimde aklıma geldi bugün
Ne ceza verelim peki, herkesten fikir bekliyorum
Kesinlikle spor ip atlasınlar
Gördüm Ahmet apayı evini yapıyormuş nışanlısıyla ben sevmedim o adamı canlı yayında ezikmi olmak istiyorsunuz dedi orda bitti
Ben bi fotoğrafını görmüştüm aslında öyle değil de herkes yapabiliyor sen niye yapamayasın ezik misin sen gibi bi cümlesi vardı sanki biraz yaşının toyluğu herhalde

Poni ya okadar yıldır tanışıyoruz ilk defa bu kadar kararlı görüyorum seni ve eminim çok kısa zamanda hedefe ulasicaksin ben önce bile düşün yani okadar inandım bu sefer sana
Gemi su almaya başladı napıyım Dilekim hastalıklarım çıkmaya başladı. Hastanede yatmak aklımı başıma getirdi kendime iyi bakmam lazım çocuklarım için

Apaya göre no problem ben kendimi rahat bıraktım zorlamayınca daha lezzet almayanbaşladm sudan
benım su ıcmeyınce gram oynamıyor ki
İnşallah, seviye yapıyormuydun sende canım?
Sıkı kahvaltı, ara ve akşam yiyip hafif erken saatte kapatırsan bence çok güzel olacak
yapıyorum canım seviyeyi Bende hafta ıcı aksamları erken ve hafif kapatırım
Bence susuz zayiflanmaz iki lt ortası bu bile yeter sen iç balım ahmette herşeyi bilmeyversin Benim anama benziyor aynı her konuda bı fikri var
ilahi dilek
ay ruya dedın bugun ruyamda Mefkurem i gorduydum sabah hatırlıyordum ama şimdı unuttum
sporum aksama kaldı yatmadan yapıcam Insallah

Cuma:78.2
Bugün:77.1
Fark:1.1
Yüzde:1.41
Sıkı spor ve karbonhidratsız 5 günün etkisi
Tebrikler kuzum

Demek ki kuzum yaa bu hafta WC işim iyice sapıttı, ilaç bile fayda etmedi resmen

Dün akşama göre 800 gr farketti canım

Yok kuzum yaa aksine geçen hafta eksim çok azdı diye bu hafta çok az tuttum ama acaba diyorum tek öğün mü yaramadı gerçi millet deli kilolar vermiş omadla ama bilemedim

Evet kuzum eski sistem bana daha iyiydi galiba

Yoktu ablam yaa karbonu iyice azalttım tek aklıma gelen ya omad ters tepti ya da haftaya çok güzel kilo vereceğim sabredip
Acaba sabredip bi hafta daha mı omad yapsam haftayayı riske atıp

Hadi bakalımmm

Olmamış
Rakibin bi üstteki
Fitt_anne
alttakinin rakibiyim ama ona da cevap verip uzaklaşmaliyimm.. Sevgili rakibim Fitt_anne salmış durumda.. onu bu ay kesin geçerim.. tartılmadı bile.. gerçi sonradan tartılmıştı demi.. bana yaklaşıyor ,duy sesimii rakibimmm arkamdaki çok hızlı geliyor koşmam lazim ben de koşarak sana yaklaşıyorum haberin ola mayis ayina kesinlikle 7 li rakamlarla giriyorum. Kendimi buna inandirmak istiyorum. Bunun için her hafta 1 kilodan fazla vermem gerekkk umuyorum istiyorum niyet ediyorum...
aboooowww
ben de o vakit niyet ettim allahım elanaz ne kadar zayıflarsa ben ondan 2 kat fazla zayıflayıp onu geçmeye sen yardım et rabbim AMİNNNNNNNNNNNNNNNN
o zaman hadi bakalim haftaya görüşelim..
kızı öyle etkim altına almışım ki onu geçip tekrar deneyi kendi rakibim yapıcam yaa o yüzden beni görüyor sadece
hahh haaa senden hızlıca koşunca onu zaten gecerim kii
eline saglik canimm
Kesinlikle katılıyorum spor mantikli

ablam yaa karbonu iyice azalttım tek aklıma gelen ya omad ters tepti ya da haftaya çok güzel kilo vereceğim sabredip
Acaba sabredip bi hafta daha mı omad yapsam haftayayı riske atıp
Tatlim bence kendine eziyet etme
Herseyi vaktiyle yap

Aksam pro salata yap yada sebze yogurt
Her gün tek öğün yapinca vucut alisiyor bosuna ac kalmis oluyorsun
Tek perşembe tek öğün yapip erken kapatirsan daha etkili olur bence

hayal etmek basarmanin yarisiymis:))yolu yariladin bile
Benim adam iş yapmayi pek sevmiyor :)))
allahtan esim insatci her is geliyo elinden kendi yapiyo hep:))
kızlar bence ceza spor değil 1-2 günlük şeker orucu olsun
benim icin iyi bu
bu arada tebrik ederim kazandin:))
Bu daha güzel bi fikir

Sporu cok sevdigimiz icin cezayla sporu bagdaştiriyoruz hemen
ben seker orucunu tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…